10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    együtt kellene, csak cikis lesz, h most sokan a snowbourn-ra jönnek, hisz 10 nappal elötte, ugye...szal 24.-e után a 10 napos karikat vagy otthagyjuk, vagy kitúrunk innen mindenkit, vagy kariköltöztetés..
  • weky
    Ha korábban játszottál fizetős MMORPG-vel és a Maestro kártyát használtad, akkor itt sem lesz gond. Bő egy hét múlva indul az éles játék, remélem a magyarok zöme egy szerveren gyűlik majd össze...
  • Lyan Kyj
    ebben csak az a rossz, h nem tom, h jó adatokat adtam-e meg, mert ezzel a Maestroval sok helyen megszívom...bár elfogadta, szal reménykedem. Köszi azért, megnyugtattál:)
  • weky
    Nyugi, nem csak Te vagy így, még nekem sem vonták le az összeget a kártyámról, ezt csak a megjelenés előtti napokban fogják (ez biztos, már két alkalommal rendeltem a game.co.uk oldalról).
  • Lyan Kyj
    Most azon parázok, h Maestro kártyám van, game.co-n felvette a rendelést, azt írja, h Preorder status.. Nem vette le az összeget, mailre meg semmilyen üzit nem kaptam, h "oké, bejegyeztünk, majd lesz vmi.." Remélem minden okés lesz, mert további heteket már nem bírnék ki:P
  • Lyan Kyj
    14 a tuti, persze csak ha megkaptad a kódot a dobozból.
  • Sephi
    Gyerekek akkor mikor lehet mar ezzel jaccani?
  • weky
    Közben megtaláltam, de a World Tour csak USA és Ausztrál régióra vonatkozik, Európára nem érvényes. :(
  • weky
    Sziasztok!

A World Tour-ra hol lehet regelni?
  • Alblink
    Oké,koszi.
  • Lyan Kyj
    a béta 8-ig, a World Tour meg 6-23ig, ha jól tom
  • Alblink
    Az eu beta akkor csak 6.-tol 8.-ig,vagy 23.-ig tart?
  • Alblink
    Koszi.
  • DarkHorSe
    hat eleg benan mutatkozik be ez a jatek :D
  • magus
    Én erre a World Tour of Middle Earth-ra regeltem, és az emailben amit küldtek tisztán leírták, hogy április 6-án kezdődik és pár 23-ig tart...
  • genRob
    Mindeki alszik? :-)
  • genRob
    "Only players from the Europe* may participate in the Codemasters LOTRO Beta. Players from US, Canada, Australia, and New Zealand please visit Turbine's website for more information."
  • genRob
    Ha jól látom EU-s játékosnak codemasterses reg kell. Viszont nekem onnan még nem jött levél. Turbine-s accom már van de az eura nem jó. Nektek van eus accotok és kliensetek már?
  • Sephi
    Holnaptol tudod jaccani a betat.
  • weky
    Április 14-től már élesben lehet játszani, a béta 8-ig tart, ahogy azt már korábban is írták.
  • Alblink
    Regeltem keyt a betahoz es ezt irja:LOTRO Pre-order key activation starts 14th April, at 08.00 GMT. Your subscription to LOTRO Beta has been created successfully.
    A game fent van,ez azt jelenti hogy 14.tol tudok gamelni a betaval?
  • Sephi
    Jah , kozben inditsatok el a jatekot mert most is patchelte magat :D
  • Sephi
    Holnap leszen 6 szal kilehet probalni jaz gamat.
  • Shaper
    Ja nem... félreértettem.
    Amúgy a dobozos lehet csak akkor küldik amikor megjelenik azaz apr 24. De azért remélem hamarabb érkezik majd. 3-5 napot írtak szállításra.
    Egyenlőre ennyi van:
    Status:
    Your order is currently held as a Preorder
  • Lyan Kyj
    Dobozosra gondolok. Van olyan rendelés, hogy csak kulcsot kapni?
  • Shaper
    A dobozosra gondolsz? Vagy online rendlősre!
  • Lyan Kyj
    akik megrendelték, azoknak megjött a pre? vagy mikor küldik?
  • Alblink
    Torrentrol szedem a beta clienst,keyt kaptam a fileplanetol,de nem tudom hoyg az jo lesz e vagy azt meg kell e regelni,es hogy hol..vagy ha valakinek van key-e akkor kuldjon,koszi.
  • weky
    Gondolom a magyar játékosok többsége a Snowbourn szerverre fog menni (én azért csinálok RP karit is, az SWG-ben is volt néha RP). Április 14-vel kezdődhet a móka....
  • Alblink
    Koszi,azert kiprobalom,nagyon ravagyok kattanva:D.
  • Lyan Kyj
    8-án zár, szal sztem hagyjad..
  • Alblink
    Hi,megsem rendelem meg,elobb megnezem az open betat hogy tetcik a game,kodot honnan tudok hozza szerezni?es a hozza valo clienst ingyen honnan lehet leszedni?
  • magus
    nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra, hallottam pár jó dolgot meg szép, de hogy finoman fogalmazzak a Gyűrűk Ura világa számomra elég sekélyes. Lehet, hogy azért mert már a f***om ki van vele, hogy mindenki ezt fújja, de annyira nem sokrétű, illetve úgy nem az, ami egy mmorpg-be kéne. Kevés játszható faj, de majd meglátjuk, nagyon kíváncsian várom.
  • Szaruman
    Nem tom, sztem a rp szerver poén lehet. De ott gondolom a pvp/pvmp eléggé... pangani fog (vagy mi a szösz:D).
  • PerfectCircle
    legfontosabb és legalapvetőbb hogy szerepjátékosoknak szánják az rp szervereket, rengeteg íratlan szabály van amihez tartják magukat a szerepjátékosok e.g. odaillő névválasztás, karakterleírás, chat csatornák rp használata, maga a társalgás formája, mmo-s szavak totális hanyagolása etc...sok-sok ehhez hasonló apróság ami a beleélést hivatott erősíteni, sokan teljes személyiséget építenek fel a karakterükhöz amihez tartják magukat játék közb

engem kiráz a hideg rp szerverek hallatán, sznoboknak való,átlagjátékosnak tökéletes a normál server

a szerverek alatt pedig megadták miről/vagy kiről kapták a nevüket
  • PerfectCircle
    valószínüleg nem lesz probléma, egyedül a jelentősebb tömeget nem fogja szeretni( gondolok itt Bree városára) 1 giga ram néha-néha karcsú(januári béta alapján, azóta picit biztos optimatizálták)
  • Sanko
    mi a különbség a "Role-playing" serverek és a "normal" serverek között?

English Language-preferred/International Servers

Laurelin [RP] - Role-playing Server.
    Meaning - One of the two trees the Valar planted atop a high hill, which cast a golden light over the realm.

Snowbourn – Normal Server
    Meaning - A river of Rohan that flows from the foot Starkhorn in the northern White Mountains, down Harrowdale and past the courts of Edoras, continuing across the plains of Rohan to meet the River Entwash.
  • Shaper
    Üdv Mindenkinek
    Kihirdették a európai szerverek neveit

European Server Names and Configurations
  • genRob
    ... megtaláltam :-P
  • genRob
    Amikor aktiválni akarok betara kér vmi product key-t. Az honnan lenne nekem. A gamát letöltöttem és fel is telepítettem. Tud vki segíteni aki már aktivált open betara?
    Előre is köszi!
    Más: A WoW-al kapcs én is pont így érzek mint lentebb a #185-ben :-)