10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Magyarul: csak akkor vehetsz lifetime accountot illetve használhatod a kedvezményes havidíjat, ha előrendelsz (preorder). Nem tudom, azt meddig lehet de szerintem már nem sokáig :)

DB
  • DonnieBrasco
    Nyomhatod 14-től, de ha nincs founder pass-od, akkor 24-én wipe lesz a karakterednek...

DB
  • Szaruman
    Egyet odaadhatsz:P

Szal tisztázásként. Nálunk kaphato 13k pénzért a játék. Azzal 14én már lehet tolni. Utána bemegyek a boltba, és adnak 1 végleges verziót/kulcsot/stb, a helyes aláhúzandó. A havidíj kedvezmény/founder dolgok hogy müködnek? Mer a preorder vmi ilyesmiről is szól, ha jól tudom. Valaki magyarázza el, aki tisztában van vele:)
  • DonnieBrasco
    Hehe, nekem is 2 preorder keyem lett :))

DB
  • Shaper
    Nekem is megjött egy újabb pre key. így már kettő van.
  • joooey
    sziasztok,

ez a hibaüzenet ismerős valakinek?

nem nagyon találtam megoldást a hivatalos fórumon, se a google-ben, ez az advanced graph options sem tiszta, hogy merre van..

Tippek esetleg?
    előre is köszi!
  • weky
    Időközben megjött a game.co.uk oldalról a 14-i starthoz szükséges kód, így már biztos, hogy együtt startolunk.
  • Lyan Kyj
    lesz 30 meg 60 napos, itthon is lehet majd kapni
  • WildKarl
    a club, az hammernek minősül..
  • WildKarl
    akkor már én is irok x)

kari : Siegfrid

firefoot serveren.
  • Faki
    Gamecardos megoldásról tud valaki valamit?
  • Lyan Kyj
    A karim Fleythril nevezetű lesz, fellehet jegyezni:P
  • weky
    Egy guildre való ember már biztosan összejön... :)
  • Sanko
    ok akkor Snowbourn...

ha készek a karakterek szerintem írjuk be ide, hogy megtaláljuk egymást.
    hátha össze jön 1-2 party is :d
  • Mayday
    Ezert koszi, nekem sem volt 100%-osan tiszta ez :)
  • weky
    Nekem bőven elég a normal csomag. Csak azért kérdem, mert a game.co.uk-ról még mindig nem kaptam visszajelzést és hiába írtam nekik kettő mailt is, nem kaptam választ.
  • Lyan Kyj
    ha személyesen mész be, a normal pack 12.990, a special 17.990, ha házhoz szállítod, akkor -1k lejön az árból. Szvsz normal pack-ot érdemes, mert úgyis csak a preorderes cuccokat kapod meg elöbb, ha meg megtetszik a special, akkor utána kiegészítheted arra
  • weky
    Lyan!

Tudnál pár infót adni arról, hogy a Cd Galaxisban milyen árakkal lehet kapni a progit? Előre is köszi!
  • shamboy
    Nem tudod véletlenül íjpuskát ki használhat?
  • azirafael
    Nem tudjátok véletlenül, hogy kétkezes bunkót (two handed club) ki tud használni? Mert a champion csak kétkezes kalapácsot (two handed hammer)tanulhat...
  • shamboy
    Még én sem döntöttem mer még mindig nem tom hogy guardian vagy misntrel..
  • azirafael
    Miért nem RP szerveren kezdtek? Amúgy lesz ilyen külön, hivatalosan, vagy csak a rajongók kinevezenek majd egyet annak?

A Burgler egyébként nagyon hangulatos kaszt (van egy lvl 10-es) és fontos is lesz a fellowship manőverek miatt, viszont sokkal lassabban fejlődik mint egy champion... folyton lopakodni, mögé kerülni stb...

Mindenesetre még tesztelgetem mivel fogok jönni, de mindenképpen megveszem én is!
  • weky
    Az EU bétában 1.12-e verziónál voltunk. Kb. két héttel a béta lezárása előtt a launcherben volt egy opció, hogy le lehet tölteni az 1.12-es patch-et (amit Te is belinkeltél).
    Akkor az high-res textúrákat majd csak a teljes verzió megjelenése után lehet telepíteni, ha megjön a dvd... Jó tudni! :)
  • Lyan Kyj
    azt nem tom, viszont:
    a cd-n 1.11-es verzió van, külön telepítheted a high-res texteket, aztán első indítás után szól, h van egy 1.12-es, ezt linkeltem alulra.
    Nemtom az eu béta hol járt verziószámban, de a US-es kliens nem jó.
  • weky
    Azt hiszem ez a High-res patch vagy nem? Minden esetre már a béta ideje alatt leszedtem, fel van telepítve.
  • Lyan Kyj
    jah, és az SNT-ről szedjétek, full speed.

Weky, én is így döntöttem:)) Snowbournra egy elf hunter, RP-re egy törp champ
  • weky
    Részemről is Snowbourn a nyerő, ettől függetlenül gondolokozom egy karin RP szerveren is.
  • Lyan Kyj
    Snowbourn:D

BTW, ezt mindenki szedje le, mert úgyis kérni fogja!
    A leírást meg őrizzétek meg
    KATT
  • Szaruman
    Sztem menjünk a nem RP angol szerverre.
  • shamboy
    Erre én is kiv. vagyok
  • shamboy
    Akkor megyek majd én is snowbournra!
  • Shaper
    Ok akkor Snowbourn! THX Már várom nagyon a kezdést!!!
  • Lyan Kyj
    Csak 2 lesz preorderben, így a Snowbourn-t választottuk.
  • Shaper
    Bár elvileg már volt róla szó de szerintem nem lett végleges döntés róla, hogy melyik szerveren lesznek a magyarok! Vagyis ti melyik szerveren fogtok kezdeni szombaton! Aki persze preorderben nyomja majd!
  • Swen
    oks:) gondoltam hogy valami ilyesmi van a dologban nem pedig ekkora haszon:)...csak tisztázni akartam:)
  • Lyan Kyj
    Igazából megválaszoltad magadnak: amit online vettél, az csak a 10 nappal elöbbi kód, meg a lehetőség a Founder cuccra.
    Itthon pedig előre fizeted mindkettőt, így 24-e után bemész a boltba, felmutatod a számlát, és megkapod a már előre fizetett normal csomagodat... vagy, ráfizetéssel special és egyéb kiadást.
  • Swen
    Valaki magyarázza már el hogy mi a különbség az itthon kapható Pre-orderes cucc és az online letölthető között. Ugyanis én vagy 4 hete megrendeltem a Codemastertől és fizettem érte ~2000 Ft-ot, kaptam egy mailt amiben a kulcs van és a link ahonnan letölthetem a klienst, Nah most ez arra jó hogy 10 nappal korábbantól játszhatom és vannaki alapítói jogaim meg egy két plusz. + irják hogy majd meg kell vennem a teljes retail verziót és annak is kell a kulcsa ha letelik a 10 nap. DE az itthon kapható Pre-orderes doboz 11.000 Ft. Mi a frászért?? hisz ezzel is csak 10 napig tudsz játszani, nem??? Ez ugyanaz mint amit én kaptam, csak szép dobozban van meg van DVD, de ehhez is meg kell majd venni az alapdobozt (ami lehet normal, special vagy collector edition). Vagy nem? Érti valaki?
  • Lyan Kyj
    Kiv. leszek EZ hogy szuperál majd magasabb szinten...lehet vele trükközni, az tuti.
  • Gorii
    vanguardba lehet rakni hazat ugy mint swg be, de asszem nem lehet barhova
  • shamboy
    kár :(