10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Nem tudsz rendelni amerikai verziót, mert nem szállítanak Európába, ennyire szimpla. Ez egy sima sales döntés. Kint a Turbine forgalmaz, EU-ban a codemasters.
    Egy ideig még úgy volt, hogy IP-ban is lesz (azaz fel sem lehetett volna lépni EU-s IP címmel amcsi szerverre), de végül ezt elvetették.
    Nem érdemes az US bétával erőlködni, ez a lényeg.

DB
  • Bogyee
    kiváncsi leszek a nagyobb felbontású textúrák mennyit dobnak a játékon:) az is rajta van a telepítő lemezen akkor meg már miért ne dobjam fel:)
  • Lyan Kyj
    EGY

KETTŐ

kellene egy FAQ
  • empikupi
    Én úgy tudom,hogy játszhatsz amerikai serveren,úgyan úgy mint wowban..csak akkor olyat kell rendelned neten.. de számomra még mindig nem tiszta akkor,most végülis ez a prelodert megevszem ezzel tudok bármennyit játszani? és pontosan mennyibe kerül ?:) sorry,nekem már ez hatalmas káosz :)
  • Bogyee
    nálam 11 van az amcsi open betaban
  • Lyan Kyj
    Open bétában hány US szerver van? 12-15? 1 millió ember 15 szerverre az 66k ember szerverenként, ha mindenki online.. meglátjuk mi lesz:DDD
  • Bogyee
    elöl
    hátul
    tartalom
  • DonnieBrasco
    Lehet, hogy 14-én lesz egy kis lagzás.... elképesztő sokan megrendelték a preordert (főleg, hogy a hülye komplikált megoldásuk miatt sokan duplán is, pl. én is..)

DB
  • weky
    Most olvastam a LOTRO honlapján, hogy +1 EU szervert állítanak munkába 14-én, ami normál és angol nyelvű lesz (illetve még 1 német szerver is be lett jelentve). A szerver neve Evernight, így erre is lehet menni.
  • Bogyee
    ok máris jönnek a képek csak kicsit kifújom magam ebben a melegben:P

(és igen x360gamertag, jelenleg inaktív vagyok nem enged bejelentkezni vmi miatt)
  • weky
    Részemről mehet! :) :)

Kis off:
    Az aláírásoban látható gamertag xbox360-ra vonatkozik?

:on
  • Bogyee
    na megvettem a pre-order csomagot:)
    ha vkit érdekel dobok fel pár képet a cuccokról
  • silbor
    :o) az itt nem megy...
  • weky
    Talán /waypoint

Az SWG-ben legalább is ez volt a megoldás...
  • silbor
    help! hol tudom megnézni a coordinátámat a játékban? kaptam egy olyat h. az npc w.... s... coordinátán van. a /loc nem segít vagy legalábbis nem tudom kibogozni
  • weky
    Én visszamondtam, remélem így már hamarabb megkapod...
  • DonnieBrasco
    Baromi régen rendeltem, több mint 1 hónapja... talán az enyém miatt késett a tiéd :))
    Meg is néztem, Márc.7-én rendeltem.

DB
  • weky
    Lehetséges, hogy később rendelted meg és meg dolgozták fel a rendelésedet. Szerencsére a pénzt még nem vonták le. :)
  • DonnieBrasco
    Érdekes, én nem kaptam ilyen emailt a game-től...

DB
  • weky
    A halasztó levél után megtettem!
  • Lyan Kyj
    nyomj egy cancelt az orders részlegben, aztán irány a gala:D
  • Toopsy
    Moment cityben akár az orrodra is húzhatsz gyűrűt :)

• weky
    Március 10-el (azt hiszem), de az biztos, hogy még március 15-e előtt.
  • Shaper
    Mikor rendelted meg?
  • Lyan Kyj
    azt írja, h az oldal akkor lesz beüzemelve, magát a kulcsot csak 14.-étől tod beírni.

a founder oldal linkjét elküldték? Megtudod adni? vagy azt is codemastersnél lehet majd intézni?
  • weky
    Pár perce kaptam egy levelet a game.co.uk-ról, hogy az előrendelt LOTRO szállítása pár napot késni fog, a 3-5 nap helyett 8-10 napra módosul. Aki esetleg szintén innen rendelt, az elgondolkozhat azon, hogy inkább belföldről szerzi be a progit (nekem asszem marad a Cd Galaxis)... :)
  • Sanko
    "Thank you for Pre-ordering your copy of The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar and taking up your Founder Member Offer!
    This Founder Member page will be going live on April 12th 2007, so please keep this page bookmarked!
    Thank you once again – we’ll see you in Middle-earth!"

nekem ma van 12-e de nem lehet a founder keyt beírni sehova
  • DonnieBrasco
    Nekem mind1, már kintről is megrendeltem (game.co.uk), és van preorder keyem+founder pass, most már kettő is :)
    A hétvégén indul a buli :)

DB
  • DonnieBrasco
    Ezt nem értem. A closed bétában volt AH - igaz, 1-2 funkció még nem ment rendesen (pl. string keresés), de lehetett offline kereskedni, meg is szedtem magam belőle :)

DB
  • Lyan Kyj
    Félévente kell megújítanod, ha azt az opciót választod...

Ha itthonról rendeled, dobozt is kapsz... aki még nem tette, rendelje innen, mert egyből átveheted, kódra sem kell várni, meg a full-t is hamarabb átveheted...

ingame cucc minden preorderrel jár, + ha founder is vagy, akkor még 2 cuccot kapsz.

amúgy ott a link az előző hsz-emben, olvasd el miket kínál..
  • DonnieBrasco
    Nem kell amúgy semmilyen "preorder dobozt" megvenni, volt ilyen lehetőség USA-ban és pár nyugati országban, de online ugyanúgy meg lehetett venni a preordet (a codemasters oldalán) ami megadja a preorder keyt és a founder pass-t, de semmi dobozt nem kapsz.
    A founderek amúgy még valami extra ingame cuccot is kapnak, asszem egy gyógyító köpeny vagy mifene.

DB
  • DonnieBrasco
    Nem tudsz vele játszani, mert Európában nem vehetsz és nem is rendelhetsz USA retail verziót.
    2 nap múlva indul az Európai "béta" - Early access. Csinálj majd ott karit (de le kell majd töltened ez EU klienset újra hozzá....)

DB
  • DonnieBrasco
    Szerintem a kedvezményes havidíj nem 6 hónapig érvényes, hanem addig amíg nem szünetelteted az előfizut (tehát akár évekig is). Nem 100%, de én erre emlékszem...

DB
  • azirafael
    Én nem szarakszom a sok ilyen-olyan kulcsal/kóddal. Megveszem a játékot megjelenés után és játszok. Nem vagyok egy HC gamer, nekem az a 10 nap nem oszt nem szoroz.

Egyébként a two handed club-ot a captain tudja használni és nem azonos a two handed hammer-rel...
  • empikupi
    Sziaztok !!

na nekem se tiszta teljesen a dolog,az érdekelne hogy van ez a 15 napos trial accom.. csináltam a egy karit amerikai serveren,és láttam,hogy 9.99$ havonta ezt az accot megtarthatom azaz játszhatok vele. vagy ahoz elöbb meg kell vennem 13kért itthon és utána kerül havonta annyiba,vagy pontosan hogy van ez ?:) Megtudom tartani a karakterem valahogy ? elöre is köszi a helpet.sziaztok
  • Lyan Kyj
    na...a preorder dobozban van a 10 napos kulcs, és egy Founder-key. Utóbbit nem kötelező használni, csak akkor kell beírni, ha élni akarsz valamelyik lehetőséggel a kettő közül:
    1. fél évig kevesebbet fizetsz havonta
    2. egyszer fizetsz nagy összeget, többet nem.
    A Founder kulcsot 14-23-ig lehet aktiválni.
    Ha nem aktiválod, attól még az acc megmarad, csak elestél a fent említett 2 lehetőségtől.

Ha aktiváltál egy opciót a Founder kulccsal, akkor annak megfelelő dobozt kapsz, vagyis annyival több extra lesz a dobozban.

Preorderesek a játék megjelenése után 30 napig írhatnak be retail-kulcsot, utána törlődik az acc.

Angolul:
    KATT
  • Shaper
    Oks kezd már tisztulni. Engem sikerült egy kicsit megkavarniuk ezzel a sok itt ott ird be kulcsokal. Mégegyszer THX
  • DonnieBrasco
    A retail keyt pedig a dobozzal kapjuk csak, ami csak 24-e után jön :) úgyhogy azt nem is lehet korábban aktíválni, ha jól tudom.

DB
  • DonnieBrasco
    Hát ez egy elég fura kérdés... ha van founder pass-od, akkor kell hogy legyen preorder keyed is, mert a kettőt együtt adják. Azt, hogy meddig lehet a founder pass-t aktiválni, sajna nem tudom - de remélhetőleg/valszeg még 24-e után is, biztos lesz aki később (az early pass) után jön rá, hogy lifetime accot szeretne.
    Aztán ki tudja... nézegess FAQ-okat a hivatalos fórumokon!

DB
  • Shaper
    Kérdés? Ha mondjuk meg van a founder key de még nincs retail key azt apr.24. után is lehet aktiválni a codmasters cog oldalán?? A levél legalábis nem sokat mond, csak azt, hogy majd minden kiderül!!! Csak nehogy későn!!!