10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Alblink
    Kosz,az jo,kivancsi leszek hogy pozitiv,vagy negativ iranyba tolja a jatekot az uresseg.Utazni csak egyfajta loval lehet?
  • Lazarus
    Nagyobb... és üresebb
  • DarkHorSe
    interface meg 1:1 wow
  • Alblink
    A bejarhato terulet milyen nagy?pl:wowohoz kepest?
  • Alblink
    Nekem bejon a harcrendeszer.Meg a jatekmenet is jonak tunik,bar ez majd kesobb derul ki igazan.
  • Lazarus
    Sokmindent a wowról koppintottak, de a játékmenetet nem vették át (ez jó vagy nemjó, mindenki döntse el maga)
  • Lyan Kyj
    EZT szedd le oszt kész, gamespotról meg szerezz kulcsot és menni fog.
  • semo1
    letoltottuk ujra,erre a kicsomagolasnal hibat-ir lehet letolteni ujra.
    Miert kell feltenni a clienst arra fesszopo gecilada file planet-re.
  • Laza
    Probalkoztam meg jatszani, de nagyon nem akar menni ... a harc is borzalmas, farkasokkal tancoltam a mezon :)
    Vki a WoWhoz hasonlitotta, de nem olyan ... szinte 1:1 EQ2 a harc.
  • PerfectCircle
    character*- mielőtt valaki belekötne
  • PerfectCircle
    instance a küldetések jelentős százaléka, főleg a fellowship-es küldik tartoznak ide( 20+ szinteken már komolyabb csapatmunkát és összeállítást igényel),az egész játék questekről szól, így az insták is történetvezéreltek(great barrows yupee)
    inkább a raidekre vagyok kiváncsi, hogyan és hány carachterrel zajlik ill a monster play mélysége is érdekes lehet
  • PerfectCircle
    helyes, célnak tökéletes, pirospont
  • Alblink
    Ezek a kerdesek:D.Sztem sokban hasonlit ra,amugy en sok infot nem tudok a jatekrol,jo lenne egy ezzel foglakozo magyar oldal..
  • shamboy
    Mennyire hasonlít a WoWra?

• Laza
    Amugy az USA-t hamar le lehet szedni, a sajat letolto kliensuk nalam maxon (500-600-al) jott lefele ... hamar lent van :)
  • Laza
    Irtam rola official forumban egy bug reportot :D
  • Gorii
    cso manz, eh meg jo hogy nem szedtem le a 4 gigat:p
  • Laza
    OMG ... nah, azthiszem nagy erot kell vegyek magamon ahhoz, hogy az elso eltoltott 5 perc utan a varosban ujra belogoljak a jatekba :(

Ezt a tragya szar animaciot, hihetetlen ... en mai napig nem ertem, hogy mikor a keszitok csinalnak egy jatekot, es a teszterek eloszor megmozdulnak egy karakterrel, mi a szarert nem dobjak vissza kapasbol szo nelkul?
    Ugy mozognak a karakterek, mintha a Sztarok a Jegen cimu popular TV jatekbol csusszantak volna Bree kopott gyepere ... amikor a kezdo kuldiben a megmentett kislany 2x is korbeszaladt, nem tudtam hirtelen, sirjak e vagy nevessek ... az, hogy kicsit tavolabbol minden player ugy nez ki mintha a levegoben szteppelne, meg egy dolog, de a labuk animacioja meg veletlenul sem kozeliti meg azt a sebesseget, amivel haladnak ... ... ... folytassam? :)
  • Lyan Kyj
    Én Nimrodelre csináltam gyorsan egy karit, h megnézzem, mit változtattak február óta.
  • DarkHorSe
    en a gladden?-en
  • Laza
    Melyk szerveren vagytok azok akik az USA-t nyomjak?
  • semo1
    ugye nem 1 tortenetek kell vegig jatszani Questenkent mint a GW-be?
  • Lyan Kyj
    van
  • shamboy
    van havi díj?
  • Lyan Kyj
    fervour= adrenalin. Az alap skillslotoktól balra van a mérője, ha egyhelyben állsz, akkor egyre pirosodik. 3 csík van benne, minden csíkhoz 3 támadás kell. Közelharcosok abból támadnak.
  • magus
    fervour? szóval az mit is csinál pontosan? (majd este belemélyedek, most csak mint gyerek az édességboltban, minél többet szerettem volna megnézni)

azon gondolkozom, hogy hogy raknak bele instákat ebbe a játékba, oké, wowban nem vmi nehéz feladat, ők írják a sztorit, akármilyen baromságot beletudnak sulykolni, itt azért nem ennyire könnyű a feladat.

(kicsit olyan érzésem támadt, mintha egy singleplayer játékot játszanék multiban egy-két extrával. pl , hogy a történéseket látom, de akármikor kezdem el ugyanazt látom. persze érdekes lenne, hogyha aki 1 évvel később veszi meg a játékot akkor kapcsolódik be, mikor Szauron már rég megbukott és a questek 99%-a virágszedéssel kapcsolatos)
  • Lyan Kyj
    nekem is homályos voltak a skill-leírások, amíg nem jöttem ár mi az a Fervour (máshol adrenalin), és hol mutatja. Utána sztem érthető.
    Champion meg brutális lett szvsz. (érdekes amúgy, h az ember championnak lazán elfogy egy 5-6 fős küzdelemben az energiája, míg törpnek rohadt sok marad.
    Ranger sztem nem lett vmi penge kaszt, bár a csapdák meg a távolság miatt tetszik, de majd úgyis lesz balansz).
    A levelesládák meg durvák, mert minden tájegységen+minden kasztnak máshogy néz ki, rohadt alaposan körül kell nézni.
    Crafting meg szerencsére bonyolultabb, mint máshol, bár az is erősen wowra hajaz
  • magus
    jah és eddig nem láttam levelesládát... vagy vmi kereskedelemre utaló nyomot
  • magus
    3 karaktert indítottam eddig, egy elf huntert, egy hobbit bardot (itt mashogy hivjak, nemtom mar mi), meg egy human championt. a human es a hobbit egy helyen kezd, az sztem nagyon hangulatos kis város, szép környezettel körülötte. Az elfek kezdőhelye nem nyerte el a tetszésemet, olyan sivár... de amúgy a grafika szép... majd csinálok screeneket

a játék rendszeréről eddig lvl 4 ig nem derült ki sok... nemtom van e craftrendszer (mármint van, mert van ablak bindelve, de bővbbet nem tudok). A skillek leírása viszont rohadtul nem érthető. A champion skillljei közül van pl egy területre sebző ami mindkét fegyverrel sebez + még dmg, ez kerül 8 energybe, van egy olyan ami csak úgy üt egyet az egyik fegyverrel + dmg, és ez 11 energy. A hunternél is feltűnt, hogy van skill aminek a leírása nem túl egyértelmű.

• Lyan Kyj
    engedelmetekkel, kértem egy bannert, ha valaki tud egy jobbat, akkor cserélhetünk is
  • Sephi
    Jah mert megyen az open beta.

A graf szep de mondom kicsit tulsagosan ures es unalmas helyszinek. A harcok ugyanolyanok mint a wowba.

Meg van ott egy csomo dolog amit meg nem ertek. De lenyegebe ugyanaz csak mas graf... jah meg az elejen van valami story amit csak egyedul csinalsz. Szal igy az elejen meg bonyi... majd este jaccok meg.
  • Sephi
    Szal kicsit bena a mozgas es olyan ureskes. Meg a betuk tul nagyokk. Es kicsit nem tudod az elejen mi legyel :D

Meg a rendszerel sem vagyok tisztaba... asse tudom hogy lesznek majd instak ugy mint a wow-ban meg miegyeb.
  • Lyan Kyj
    játszottál?
  • Sephi
    Hat... na megesszuk oszt ha nem teccik eladjuk es kisz.
  • genRob
    De jó, hogy letöröltem :-)))
    Na leszedem megint gyors...

• FLeK0
    lehet, amerikai klienssel
  • genRob
    ...mmint innen európából lehte vele játszani?
  • genRob
    Én a WT-re gondolok. Tehát, Us WT kliens turbine-s acc. Ha ilyen van akkor beenged us szerverekre euból vagy sem?
  • Lyan Kyj
    Mint Flek0 is írta, zárt béta már hónapok óta megy, egészen nyolcadikáig...
  • genRob
    ... akkor mi a fenének lehet leszedni a LOTRO Beta Client [Eropean Only] 1.12-t? Nem értem. Akkor most us-re euból is be lehet menni, mint wowban anno?