10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
shamboy #394 ha craftban elérem a master szintet pl master apprentice akkor a címen kívül semmit nem kapok mer semmi pluszt nem láttam? -
Lyan Kyj #393 ctrl vagy shiftet tartsd nyomva, és oktávot lép...
Más:
Nem azzal van a gond, h vkinek nem tetszik, fikázhatja. De nem kell naponta 3x leírni... akinek nem jön be, írja le a véleményét és kész, nem kell itt oldalakon át ugyanazt.. -
silbor #392 szerintem állnak a szerverek... írtak valami leállást (csak az idő de. re volt írva... gondolom nem eu idő volt -
shamboy #391 nálad most megy a játék mer nekem nem tud connectelni..
-
silbor #390 ahaaaaa... ok nagyon köszi :o) -
shamboy #389 ugy kell hogy beirod /music és akkor 1-7ig kell számokat nyomni -
silbor #388 valaki meg tudja mondani h. tudom használni a hangszereket? megvan a HARP USE passive skill és vettem BASIC HARP-ot. Kézbevettem (ranged) és ennyi... semmi... pedig láttam karikat zenélni (nagyon jó :o) -
#387 Senki nem mondta, hogy a WoW az Isten ... de ha ezt szarnak tartom, ugyanmar engedd meg hogy elmondjam a velemenyem.
Es igen, van rajta mit fikazni ...
Ezt max az nem veszi eszre, aki nem igen jatszott mas MMOval ezen kivul (max azzal a sok rakas ingyenes bigyoval).
Bar pl amit En fikazok benne elso perctol, az olyan dolog ami miatt egy offline jatekot is kivagok az elso perc utan az ablakon :) -
Pitya #386 Én nem tartom valószínűnek, hogy komoly siker legyen. Kipróbáltam a bétát, de nem volt meggyőző. Ami tetszik benne, hogy jól sikerült az interface, küldetésekből jól lehet fejlődni és érdekes a craftolási rendszer. Ami nem tetszik, először is nincs hangulata. Sem LotR, de másmilyen sem. Aki látta az intrót, talán érti mire gondolok. Sablonos, elnagyolt, nem adja vissza a világot. Hangeffektek általában nagyon rosszak, animációk sem tetszenek, a gépigény szerintem irreálisan magas (2 giga ram, E6300 proci + 8800 GTS sem viszi 1280x1024 felbontáson zökkenőmentesen). -
shamboy #385 még nincs -
#384 vege az open betanak
-
shamboy #383 szaruman te nyomod még?
-
#382 Nem akartok 1 "Fikázzunk" topikot nyitni? Vagy egy "wow az isten, a többi meg szar"-t? -
#381 gyanus volt ez hogy fizesd be a lóvét elöre sokat és örekre játszhatsz mig él a játék,abbol a pénzböl meg lelépnek mexikóba xD -
#380 Nekem bejön... legalább is 1 nap után tetszik:) Van egy lvl 8 törpe champion, lvl 6 elf bard, lvl 4 human captain. -
#379 elkebzelem a sok preorders-t 1 hét utan +unják és kibaszták érte a lovét. -
#378 és a Conan. -
#377 na jó nálam két napig tartott ez a csoda,elég is volt,uninstall... -
#376 valaki meg tudná nekem mondani hoyg a játékban van offline kereskedelem? mert én nem nagyon láttam eddig -
shamboy #375 de lehet orkkal lenni ha monster playre gondolsz
csak elkell érni 10 szintet normálisan -
#374 Nembaj, lassan mar csak jon a Spellborn is :)
Kiprobaljuk :P -
#373 Mondom, nekem mar azon 'elcsuszik' (hogy szo szerint fogalmazzak :)) a dolog, ahogyan a karakterek mozognak ... egyszeruen nem adja az arcomba egy osszeszedett jatek kepet.
Ez az animacio dolog, folleg a talajon valo mozgas a szivem csucske ... rengeteg jatekot dobtam kapasbol a kukaba emiatt :(
Ha 10 evvel ezelott, es meg korabban kepesek voltak ezt normalisan megcsinalni, manapsag alap lenne. -
gamehunter0922 #372 Sziasztok!
Lenne 1 nagyon nagy problémám.Az hogy a gém irtózatosan szaggat.Nem is szaggat hanem inkább laggzik.Konfig: 2.4 Ghz, 512 Mb RAM, Ati Radeon 9600 Series.Pedig 1 két cikkbe azt irták hogy nincs nagy gépigénye.Ja nem vírusos a gép (szerintem) és semmien program nem fut a háttérben ami lefoglalná a gépet. -
#371 orkokkal nem, sajna ez nekem meg nagyon betanak tunik, grafika se vmi kiforrot, wow-bol van osszelopkodva par dolog, ami nem lenne baj ha egyben lenne ez egesz -
#370 Ez 1 fillert nem ér. -
shamboy #369 megfogjátok venni?
-
Sir IvanHoe #368 Nem lehet benne Orkokkal lenni? Nincs is benne outdoor pvp? Vagy mivan?
-
#367 hát nekem semmi újat nem adott ez a game.. wow klón.. de wow jobb volt anno -
#366 rofl de ráugrottál, tisztában vagyok azokkal amiket leírtál, régóta sg-zek, ne sértődj meg egy poénon.
btw nem wowozom, lejöttem róla -
#365 sajna az a baj hogy az mmorpg-k nagy része fiatal gyerekenek,egyetemistáknak,egyedül élöknek és rokkantnyugdijjasoknak kedvez.
én tudom mert kénytelen volam cancelotatni a WoW-ot mert a 7 éves és a 2 hónapos lányom melett,és föleg miatta már nem tudtam idöben megjelenni a raideken ,söt teljesen kiszámithatatlan volt az hogy eggyáltalán mikor loggolok be...
azért meg nem csengetem inkább a havidijjat mert az egy nagy csomag pelenka ára...
ezért részesitem most az elönybe ami szólozható,mert nem vagyok egy csapathoz se egy raidhez kötve,hanem akkor játszok épp amikor tudok. -
#364 en is inkabb 1 BE rugot huzok:) a vanguardon en is gondolkozom,bar az EQ2 nekem se teszet.De mar jatszanek valami uj-al -
#363 Kiprobaltam. Igazabol semmi sem fogott meg jobban mint a Wow... talan azert mert ... "meses" :D -
#362 Ahh? 2-3 ora t szoktam naponta jaccani PC-en. Van sajat cegem es a fel vilagot bejartam. Van felesegem es egy gyerekem. Neked mid van ocsisajt? 5x 70-es karid ugyanazon a szerveren? Velem igy ne beszejel jo? Hulegyerek. -
#361 Ehh .. en is vagyom mar vmi ujra a WoW helyett, de ez olyan szinten gagyi, hogy inkabb BE palat huzok :D
Talan meg a Vanguardot kiproszalom, de az tulsagosan EQ2-re hajaz, ami szinten nem volt szivem csucske jatszhatosag szempontjabol. -
Alblink #360 Gondolom mindenkinek eszebe jutanak olyan megvalosithato otletek amikkel sokkal jobb gamet lehetne csinalni.A jatek grafikajaba,engem is zavarnak a mozgasok,emberek...alatok olyan furan mennek,pedig ilyen graf mellet nem ertem miert nem csinaltak meg jobban. -
Alblink #359 A beta nem annyira nyerte meg tetcesemet,kihagyom ezt a gamet,majd kesobb ha lesz egy 10napos probaverzio azzal is gamelek,lehet hogy megtetcik..
Szerintem kesobb lesz majd nagyon utos mmo,mint a wow..Jo otletekkel ujdonsagokkal,grafika adta lehetosegekkel..de a lenyeg hogy egy uj hangulastos fantazia vilag legyen.. -
#358 szerintem nem lesz még egy ilyen nagy dobás mint a wow, lesz pár sikeresebb mmo ami szépen lassan évek alatt talán elcsábítják apró részletekben az embereket a wowtól...
új ötletek, szebb grafika. ha megnézed a wow már egy jó ideje semmit sem fejlődött. a kiegészítővel jött 4 új modell, pár új terület amiben nem sok fantázia van és kb ennyi. -
PerfectCircle #357 szerintem meg túl nagy változás alapjaiban nem lesz a közeljövőben, marad a 3 típus ami most is van:
1. a wow által kitaposott úton haladó
2. a gw által megalapozott pvp központú
3. koreai szírszar(elnézést azoktól akik ezt a típust részesítik előnyben)
de legyen neked igazad, hátha a warhammer...... -
PerfectCircle #356 játszál még egy kicsit és láss csodát, Bree-től ill. után kezdődik a játék, a kis mellékküldetések nem is okoznak gondot senkinek, de nem is azok adják az igazán combos xp-t
a fő történet mentén a játék bizony csapatorientált, akik lvl 15-20 környékén csapatban jártak great barrows környékén és lennt az instance-okban tudják mire kell számítani későbbiekben
bár el lehet szerencsétlenkedni egyedül is odáig, de hidd el erpáj által említett rengeteg 10k hp-s elite ellenfelek még jól összerakott csapatnak is kihívás( skeleton key-es kapu mögött pedig még kellemesebb a helyzet) és akkor még csak 20-as szint körül járunk -
#355 ja és szerintem is a Warhammer online-al lesz itt nagy változás