The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Redalert91
Amugy valahonnan le lehet már tölteni a játékot?

bence45
eddig minegyik screenshoton max annyit láttam, lehet az összes még csak kis szintü kari volt

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

[Jakuza]
6 ?
Hat te ezt honnan vetted ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Beta kulcsok igényelhetõek regisztráció után
bence45
amugy én már 2 éve wow-ozom, és abba eléggé sok skill van, de ahogy elnézem a hivatalos oldalt meg a screenshotokat itt mintha ugy kb 6 varázslata lenne egy kasztnak.. ez azért elég kevés és megunható hamar

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

bence45
ha esetleg van vki aki megunta a béta tesztelést az megírhatná nekem a béta kulcsot / felhasználónevet privát üzenetben 😛

Lazarus
Nos... ez elég nagy problémákat fog még okozni hogyha nem zárod le a winyó hibás területét, az újra telepítés nem segít. A helyedben én a hardware fórumban kérnék tanácsot, ott vannak nálam hozzáértõbb emberek 😊 És ez már amúgyis kezd offba menni 😛
Hát igen és mi a tehendö ilyenkor ujra telepítsem a gépet?

Lazarus
Ismerõs 😞 Ez bizony winyó hiba, a játék pont egy badsectoron terpeszkedik
Nem.csak ennél megyek megyek egyszer kattog egyet és ujraindul a gép

Lazarus
Próbálj meg minden funkciót kikapcsolni benne, frissíteni a driverjeidet. Más játéknál nem fordult még elõ?
NA én már párnapja leszedtem de 10-15 percnél tovább nemtok játszani mert ujraindul a gépem:S mindig ...ma ujra raktam és most félorán át játszotam azthittem jó lesz erre kilép.másoknak pedig tökéletesen müködik..mi lehet agond? vki esetleg tudna segíteni?

magus
én nem, pedig szívesen kipróbálnám :/

Lazarus
Nos... fél nap játék után, azt kell mondjam egész élvezhetõ még WoW után is (ami nálam elég magasra emelte a mércét). Magával tud ragadni a világa és minél többet játszik az ember annál nehezebb abbahagyni, ráadásul nem agyatlan farmolás az egész játék (a craftrendszert leszámítva).
Lazarus
Került még be valaki Bétába? Melyik szerveren vagytok?
honnan lehet letölteni??

Sanko
😄 alakul

Pre-order Packs

Pre-order packs will begin to appear in retail stores as the game nears release, these packs will contain:

Ten days Early access into the game before its commercial launch on April 24th
An in-game item
Six Lord of the Rings Online stickers
A Window sticker
The option to become a Founder Member of The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (see more details below)
A DVD containing the Pre-order game client

a mohának mindig a déli oldala fás

[Jakuza]
Ide probaljatok irni.
Middle Earth Online

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

énis regeltem de játszani hogy kell majd 😮

vagyis letölteni vagy valami?

REAL MADRID

de nem mukodik... 😊
igen online

csak most azthiszem leallt a server vagy mi... de meg bent sem voltam.
Bármilyen hozzászólás jól jönne.
Online játék?
Onine játék?
valami irto nehez feljutni a serverre 😊
hétvégén lesz egy open beta test ...

Tombi
en ma reggeltem az open bétára azt hiszem, fileplaneten van hirdetve

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Sanko
sajna megjelenés csak 2007 2Q 😞

beta teszt folyik

remélhetõleg lesz open beta vagy valami nyilvános teszt

kül nem értem még nov 1-jén is kint volt a hír hogy lehet jelentkezni még....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

hááát, a bétába nem kerültem be...hol az a lista? dec1 jelenik meg??? akkor én megveszem 😄 remélem lesz trial elõtte....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Sanko
?

Sanko
az már megy de csak a "szerencsés" kiválasztottak mehettek...asszem 500 ember (láttam a listát 2 magyar is volt rajta)

open beta nemtom lesz-e mert hivatalosan dec 1 a game start

Mikor indul a béta tesztelés?Én már regeltem rá.

BlackArt
Aha, L2, vagy talán inkább WoW szerû, legalább is a quest rendszer: a feladatok egymásra épülnek. A grafika olyan amilyen... Egyenlõre nagyon pve-nek tûnik a játék, a chat-en beszélnek arról, hogy a végleges verzióban lesz pvp is. Errõl egyébként egyik guild tagunk megkérdezte az E3-on a fejlesztõket, akik csak hümmögtek és nem néztek az ember szemébe, úgy mondták hogy hm, hát igen, talán, de olyan halkan, hogy nem lehetett érteni....
Úgy tûnik mostanság a fejlesztõk a pvp játékot kedvelõket kisebbségnek tartják, és úgy is foglalkoznak velük. Nem véletlen, hogy még mindig a Shadowbane-nek van a legjobb pvp rendszere, kár hogy a játék felett eljárt az idõ. (Ennek ellenére mi még mindig ott vagyunk, mert egyenlõre jobb nincs)

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Sanko
szerintem L2 szerû, bár nincs annyi faj viszont sok a kaszt, de jó lenne ha írna valaki aki kipróbálta.

Kreeder44
Srácok írjatok már valamit róla pls... játékmenet milyen lesz?? evvel arra célzok h nem coop mis-es lesz mint a gw hanem olyan szabad mint pl a L2 vagy a wow

Sanko
ohh....de jó, gatu
mesélj majd

BlackArt
Welcome to The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™ (LOTRO) Beta Program! We appreciate you taking the time to sign up for the Beta Program and we are pleased to invite you to join us for the Alpha 3 phase. <#beka2>

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Sanko
nos dec 1 a hivatalos megjelenés, de gondolom nem csak DVD lesz hanem le is lehet tölteni majd.

Sanko
semmi hír?

Sanko
grat a 2 magyarnak akik ki lettek választva a beta teszthez
éknény beszámolókat kérnénk

JaSoN HuNTeR
Srácok ez is havi fizetös lesz?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MrStokes
Mstol lehet jelentkezni a closed betara!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

tudtak. 3 részben csinálták meg.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Tower Guard
Nem igaz hogy nem tudnak kiadni egy olyan lotr játékot ami mind3 részrõl szól(film) kibjó grafikával(mint pl. ezé)minden szereplõvel lehetsz és persze pc-re.Na ezt csinálja meg az EA(vagy akárki) és le a kalappal elõtte

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

a.carkey

A medve nem játék.

Sephi
En kiprobalom de hogy tuti nem Hobbirokkal leszek az is tuti hogy nem azokkal leszek tuti.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gabesz amd64
ez kira lesz

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Huhh ez faca, reméljük lesz tört szerver 😄

Ettõl szerintem nem kell sokat várni.
Tipikus eset. Jól eladható név. Hatalmas LotR rajongótábor. Nagy népszerûségnek örvendõ hasonló játékok.
Csoda lett volna ha nem készítenek egy ilyet.
Biztos lesznek "sokan" akiknek örömet okoz és nyilván jó üzlet is lesz a készítõknek, de nem lesz ellenfele a többinek igazán. (szerintem)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!