The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
Hat te ezt honnan vetted ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
Pre-order Packs
Pre-order packs will begin to appear in retail stores as the game nears release, these packs will contain:
Ten days Early access into the game before its commercial launch on April 24th
An in-game item
Six Lord of the Rings Online stickers
A Window sticker
The option to become a Founder Member of The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (see more details below)
A DVD containing the Pre-order game client
a mohának mindig a déli oldala fás
Middle Earth Online
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
vagyis letölteni vagy valami?
REAL MADRID
csak most azthiszem leallt a server vagy mi... de meg bent sem voltam.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
beta teszt folyik
remélhetõleg lesz open beta vagy valami nyilvános teszt
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
open beta nemtom lesz-e mert hivatalosan dec 1 a game start
Úgy tûnik mostanság a fejlesztõk a pvp játékot kedvelõket kisebbségnek tartják, és úgy is foglalkoznak velük. Nem véletlen, hogy még mindig a Shadowbane-nek van a legjobb pvp rendszere, kár hogy a játék felett eljárt az idõ. (Ennek ellenére mi még mindig ott vagyunk, mert egyenlõre jobb nincs)
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
éknény beszámolókat kérnénk
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A medve nem játék.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Tipikus eset. Jól eladható név. Hatalmas LotR rajongótábor. Nagy népszerûségnek örvendõ hasonló játékok.
Csoda lett volna ha nem készítenek egy ilyet.
Biztos lesznek "sokan" akiknek örömet okoz és nyilván jó üzlet is lesz a készítõknek, de nem lesz ellenfele a többinek igazán. (szerintem)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!