10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
pepsus #2075 hát ettöl nem sokkal kaptam uj kedvet:P a haverok meg nem wowoztak azért nemtok kérdezni tölük. -
Lyan Kyj #2074 haverjaidat kérdezd meg, vagy a hiv oldalon olvasgass után a játék lehetőségeinek. Vagy akár pár oldallal lejjebb találsz rövidebb szösszeneteket a játékról. Vagy akár FAQ-ban a hasznos linket is átböngészheted. Vagy vehetsz papíralapú szoftveres magazint, és elolvashatod a játékról készült cikkeket. -
pepsus #2073 Apropo , mior megveszem kéri a kártya szémto hogy a ingyen honapot kapjam? És kb mi a megfelelöji a lotros és a wow kasztoknak ugy izé na szoval értitek :) -
pepsus #2072 Sziaztok! Unom a wow-ot meg vnaak haverjaim is LOTRO-ban és gondoltam át menjek de nem akrok kidobni feleslegesen 12k forintot. Valami ex wow-os tudan irni különbségegeket h felketse a érdeklödésem mégjobban?:) Meghogy tudjam nem bukok rajta. Amugy trialt honnan lehet?? -
Chenko #2071 Hali!
A klienst honnan lehetne leszedni , hogy haverom ki tudja próbálni trial key-el ? -
#2070 Pontosan, de ott még nem kell olyan nagy csapat, +1 fővel már átlépsz rajta egyedül nem nagyon én 3x estem neki de mindig maradt egy kis hp ja amdirnak vagy a segítőm ill akinek én segítettem halt meg de +1 ebrrrel már jó vagy -
Lyan Kyj #2069 a bevezetőkönyv után, book1ben. -
#2068 Tudnátok néháy szót mondani arról, hogy mikortól lesznek olyan instancek, amikor csapattal kell menni? Most még csak lvl10 vagyok, de érdekelne, hogy mikortól számíthatok majd rá :) -
Gangstar19 #2067 Szaruman! bekaphatod az összes hátam! :) -
Lyan Kyj #2066 Az eventekről pedig ITT lesz majd tájékoztatás. 4 napos móka lesz, remélem egy hobbitoni fesztivállal örvendeztetnek meg minket, amire már oly régóta készülnek piciny barátaink a Nagy Fánál:) -
Lyan Kyj #2065 heti maintenance van... -
#2064 milyen event lesz az egyhónapos fennálásuk ünneppén?
nem mennek a szerverek már órák óta -
#2063 jelenleg még nincsen tudtommal -
#2062 Hello
Tud valaki valami jó magyar lotro oldalt?
üdv -
#2061 Nálam és sokat^^ -
Gangstar19 #2060 CSöcs! Hogy lehet fizetni a gammáért és mennyit? -
ronhaven #2059 be tudunk -
#2058 Hali! Ti betudtok lépni? Nekem tegnap este óta végig megy a 20 próba majd kibaszarint a deszktopra. K*rva idegesítő.. Nem ezért csengetem a pízt.. -
#2057 hope +1%ot ad. -
ronhaven #2056 1 hope azer nem ad ennyit
max hope bonusznal allnak be igy a szazalekok -
Lyan Kyj #2055 sztem +5%élet, +5% gyógyulás és -5% sebződés jobb, mint egy olyan regen, amit egy tábortűz vagy magasabb szinteni gyorsregen lazán kompenzál. Vagy 40 fölött, mikor rányomnak a karira 6 dreadet, olyankor jól jön a tokenek mellé:)
De tökmindegy, később ennél is jobb itemek lesznek:) -
Quler #2054 Köszi -
#2053 Sztem meg az a +1 hope nem oszt, nem szoroz. -
#2052 Már nem azért de a +1 Hope-os item nekem jobbank tűnik mint a másik... de ha mondjuk combat power regent adna... :) -
Lyan Kyj #2051 Na itt a kompenzáció a korábbi problémák miatt! Item+4nap
For every player that had a current subscription as of 20th May, 2007 we will be giving the in-game bonus item
Name: "The Glass of Aglaral"
What it is: Bag item
Type of object: Bound
Enhancements modifier: 1+ Hope
For Lifetime subscription customers we will be giving the in-game item:
Name: "The Fallen Star of Gil-Galad"
What it is: Pocket item
Type of object: Bound
Enhancements modifier: +1.5 Power Regeneration in non-combat
For non-Lifetime subscription customers we will be giving:
4 days free game time, which will be added to all accounts that had a current subscription as of 20th May, 2007.
The extra game time will be added within the next week, whilst the items will be added with the Shores of Evendim update, (Turbine need to build these into the next update).
We hope you enjoy these items and accept them as a gesture of our goodwill and gratitude and thank you once again for your outstanding support!
The LOTRO Europe Team.
-
Henty #2050 Hát, nekem minden szervernél nagy piros X-ek vannak ://///// szombaton semmi gond nem volt vele .... -
#2049 Én éppen most léptem be -
Henty #2048 Senkinek nem mennek a szerverek? vagy csak nekem nem? -
nagykovi #2047 Köszi a választ.
Quler: 1. szerintem itt is legalább fél évig nem törölnek karit (nem biztos, ez csak akkor van ha mondjuk a wow-ból indulunk ki)
2. ha azt úgy érted h azzal meg tudod-e a rendes accod hosszabbítani akkor azt kétlem -
Quler #2046 1.kérdés:ha 27-én lejár a 30 nap alapidő,akkor ha nem azonnal veszek Gc-t,akkor mennyi ideig marad meg a főkarakterem?
2. kérdés:ha lejárt a 30 nap,akkor használhatom-e a Free 7-day trial kulcsot,amivel folytathatnám a játékot?
Előre is köszi a válaszokat.:) -
Lyan Kyj #2045 aha -
nagykovi #2044 Sziasztok.
A lotro-nál is lehet olyat, mint a wow-ban, hogy a trial-t updateled vagy mit csinálsz vele, ha megveszed a teljest? Szóval lehet a trial-t folytatni? -
#2043 Irdatlan bácsi... rosszak-e a gyerekek vagy nem jók? -
Lyan Kyj #2042 van ah, craft jobb, egy oldal van, pvp egy hatalmas(és itt nagyon hatalmasra tessék gondolni) battlegroundon zajlik, ott lehetsz a másik oldallal (nekik is vannak küldik, de szintet nem lépsz (alapból 50) csak skilleket veszel. Olvass utána hiv oldalon, van videó (monster-play) meg miegymás. -
maniac001 #2041 Engem is érdekel a game, most még wow-ozom de kezdek ráunni. 1-2 dolgot kérdeznék (igen utánaolvashatnék, de ezért van fórum ?P). Van-e olyan mélységű kereskedelem és craftolás mint a wowban (Aukciós ház, ghyártható itemek stb.). Jól működik-e a pvp része? Két frakció van gondolom. Jók és nem jók. Vagy nem? -
Crash88 #2040 fura ahogy a human fickó futás közben tartja a fejét :X -
#2039 Dettó ^^ Meg, hogy olyan furcsák az ember mozgások(biztos csak nekem). Úgy ugrálna. Szomorú Guild Wars feelingem van tőle.. :S -
#2038 Rájöttem mi az egyetlen bajom ezzel a játékkal. Hogy nincs időm vele játszani! -
#2037 Erre gondoltam, de már megoldódott. Azért köszi szépen :)
Egy haver regisztrált helyettem, és neki egyből jó volt. De köszi mégegyszer a segítséget. Mindjárt megyek gamelni :) -
nagykovi #2036 Ha arra a mail-re vársz amivel a codemasters-es accodat lehet aktiválni, akkor csináld azt, h megpróbálsz belépni az acc-ba, kiírja h még nincs aktiválva és ott egy kérdés, hogy szeretnéd-e, hogy újra elküldjék az aktiváló mail-t. Ott rányomsz az igenre és pár perc múlva már küldi is.
Ha nem erre gondolsz akkor sry :)