10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Félreértettél, egyáltalán semmi lekezelő nem volt abban amit írtam, és a "tanulj meg angolul" a létező legjobb tanács, amit neked bárki ebben az életben adhat. Tetszik vagy sem - magánügy, de ettől még igaz.
    Azt persze nem kommentálod, hogy segítettem megoldani a problémádat, ugye? :))
    Písz!

DB
  • Blob
    én meg nem tudom eléggé hangsúlyozni hogy vannak akik nem ugy születtek hogy perfekt angolok, és mindig ilyen játékkal játszanak, de a te eddigi stílusodból leszürve neked kár is magyarázkodni, nem azért írok ide hogy szorakozzak és leugasssálugass annak aki rászorul
  • Kipu1

Tanácsot kérnék hogy lehet pénzt csinálni.
    Probáltam eladni light leathert aukcionernél de nem vették meg.
    Már nem emlékszem melyik kisebb településen raktam be a Megyében.
    Azt sem tudom pl hogy azt mindenki látja az adott területen vagy csak
    aki helyben van és megnézi. Mert akkor gondolom érdemes inkább Bree-ben
    probálkozni mert ott mindig sok ember megfordul.
    Tele vagyok valami trophy-kal amikröl azt irja craftoláshoz kell, de
    hogy adjam el ha nekem éppen nem kell?
    A farmolás nem az én müfajom, arra má nagyon ráuntam egy tudjuk melyik
    játékban.
    Amugy a pénz a craftinghoz kellene, mert veszem az anyagot a feldolgo-
    záshoz, de eladni még nem tudtam semmit. A skillek egyre többe kerül-
    nek, ezért nem tudok kifizetni 4 silvert egy lovaglásra, ugy hogy futok
    amit sokszor nagyon élvezek, mert közben gyönyörködöm a tájban, de néha
    sietnék és jól jönne egy gyors vágta.
  • DonnieBrasco
    Jaj.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni: MEG KÉNE TANULNI ANGOLUL, és nem csak a játékok miatt, de már azért is érdemes.
    PIROS betűkkel írja, hogy ez egy single person instance, azaz kizárólag tök egyedül csinálhatod meg. Erre aztán hiába is toboroznál bárkit...

DB
  • Jeffjohnson
    esetleg a klánban be lehetne vezetni azt ,hogy többen és gyakrabban járun TS-re szóban azért mégiscsak könnyebb segítséget kérni mint ide pötyögni és várni fél napot a válaszra.
  • Blob
    de több eber is kellene hozz :(
  • Jeffjohnson
    Ha "L" betüt nyomsz akkor kiirja a questablakban a quest ajánlott szintjét meg azt ,hogy partyban érdemes-e csinálni egyébként ha kell egy 17es Guardian akkor írj Kavics-nak szivesen segítek mert egyedül unalmas questelni :P
  • Blob
    A Csapat ehez kell Dorset Oakes is at the Yellow Tree, south-east of the village of Staddle.

Dorset Oakes has asked for your help in locating the book "On the Hardiness of Animals in the Wilderness," and has told you to speak with him when you are ready. He mentioned that the three pages of his father's catalogue would make finding the book much easier.

és mivel 15 lvl em van és csak most kaptam meg a trainertől ezt a küldit gondolom min 15 lvl es emberek kellenek :)
  • pepsus
    ezzel megsértettél ^^
  • Szaruman
    Na ja, 3 hete küldem erről levelet, azóta SEMMI válasz nem jött, a hülyék meg szaporodnak, akik csetnek hiszik a fórumot, vagy éppen jönnek a 'hol lehet warez verzióval játszani' kérdésekkel.
  • weky
    Szarumán, Neked kellene betölteni a házigazda szerepét!
  • Scotty99
    Mihez kell csapat, és milyen szint szükséges? :)
  • Blob
    Srácok szeretnék egy csapatot összerakni a sárga fánál várom aki tudna segíteni :(

Gáz itt segítséget kérni? :D
  • Szaruman
    Nem akar vki egy házigazda jogot kérni? Kezdenek beszivárogni a hülyék.
  • Blob
    Mivel mi mindanyian eredeti LOTORO val játszunk meg amugy is nem hinnéám hogy az itteni emberektől bármiféle segítséget fogsz kapni, meg amúgyis azal te soha nem fogsz tudni hivatalos szerveren játszani szerintem!
  • Vagtazo
    Na széép CRACKELT LOTRO! vedd meg és nem kell szarakodni....
  • BeasTiboy
    CSAÓ!

Crackelten megvan a Lotr:online, de nem tom hogy kell elinditani, addig jutottam hogy:
    RÁmegyek a luncherre, és ott bejön hogy update, get 1.12, és continue. Leszedtem már az 1.12-t (850MB kb), és fel is tettem, de bármennyiszr fel tom rakni nem tom mér na mind1. Ha continue-ra megyek akkor a 3. dolog amit akkor elkezd ellenőrizni az hibás lesz. Valaki nem tudja mivan?:D:D Hol kell accot regelni ha crackelt meg ilyenek. PLS HELP NAON TECCIK ÉS UNOM A WOW-OT:S:D
  • Pocomot
    Ha esetleg valakinek van még buddy key-e és nem szándékozik felhasználni, lenne szives elküldeni nekem privátba? Nagyon hálás lennék.
  • nagykovi
    Tudom, mondta már más is, de egyszerűen nem köt le, nem tudom miért...
  • weky
    Nagykovi, mennyit játszottál vele? Szerintem adj neki még egy esélyt, lvl15 környékétől indul be igazán.
  • nagykovi
    Sziasztok.

Bocsi előre is, ha olyat írok, amit nem szabadna a fórumba, vagy zavar vkit.
    Szóval olyan kérdésem lenne, hogy nincs-e vkinek ismerőse/haverja aki venne egy 3 napos lotro-t? Nem tudtam trial-t szerezni úgyhogy megvettem a játékot, de nem igazán jött be. Ha tud vki olyat, akit érdekelne, írjatok priviben. Köszi előre is és mégegyszer bocsi ha nem szabad ilyet írni (akkor gondolom úgyis törölve lesz).
  • DonnieBrasco
    Jah, régebben mintha jobb lett volna... megnézem otthonról 6 megabitről :)

DB
  • Szaruman
    Néha télleg tetű lassú, nem tudom, h miért. Pedig elméletileg egy normáis szerveren van fenn. Majd beszélek a tulajjal.
  • Ombredor
    Nekem 10 megabitem van és nagyon de nagyon lassú amiker egyáltalán bejön.
  • Jeffjohnson
    nem is értem miért nem extra vagy freewebre lett fellökve ennél az is simán gyorsabb
  • DonnieBrasco
    Nekem be se jön, 2 megabites vonalon. Ez így nem nyerő :(

DB
  • Ombredor
    Hello

Jó a fórum csak tényleg nagyon lassú.

üdv
  • Jeffjohnson
    egyetlen baja van az ,hogy baromi lassú
  • weky
    Így van, regeljetek. Tinormi tegnap elmagyarázta a moderátorság lényegét, mostantól tudok adni jogosultságot a kinship részhez.
  • azirafael
    Emberek! Reggeljetek, írogassatok! Rengeteg hasznos információ, jó közösség!

magyar LOTRO forum
  • azirafael
    Master Artisan jeweler lettem! Ha valakit érdekelnek lvl 40+ masterwork ékszerek akkor keressen ingame néhány very sharp turtle fang, vagy large drake tail társaságában :)
  • Kreeder44
    Köszi a képeket!! Tényleg szép! És én nem grafikára megyek főleg.... csak a képeken szebb volt mint amikor kipróbáltam és ha valami nem olyan mint amire számítassz akkor csalódik az ember, de ez még nem jelenti azt h rossz lenne a játék mert minden az ellenkezőjét mutatja én csak kíványcsi voltam rá.... szóval örülnék ha mellöznéd az epés megjegyzéseid Alwares :) és sajnálom de nekem beleszámít az összhangba a grafika is ez van mindenki más....!
  • Blob
    no ez már érthetőbb köszi.
  • pepsus
    nemtudom. eddig se a SWG-vel se WoW-al 1 ksi problémám se volt. mondjuk kéne 1 trial emgprobálni de arorl ne is álmodjak ^^
  • Bogyee
    nekem még egy integrált intel vga-val is elindult, igaz nem volt egy villám géza:P
  • nagykovi
    Gondolom mer az MX a gef.2 meg a 4 butított változata volt
  • pepsus
    amugy ha a geforce 3 támogatva van akor a mx- mért nem ?
  • nagykovi
    Irányítással nincs gond, az a wow-ban is nagyon hasonló volt. Remélem az lesz amit mondtál és a guildtársak meg az érdekes küldik majd meghozzák a kedvem :) Köszi a bátorítást :D
  • pepsus
    nem .... csak msot nincs pénzem kicserélni -.-
  • Henty
    Persze, bevallom elsőre nekem nagyon nem tetszett aztán ahogy jöttek a questek trait-ek meg kezdtem rájönni a kari erősségére, gyengéjére úgy egyre jobban használható meg persze a guildtársak segítsége is nagy szerepet játszott, irányítás meg játékmenet pedig megszokható meg egyébként is nem egy hack 'n' slash :DD