10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#2115 azt még te egyáltalán vga kárátynak hívod?:) -
nagykovi #2114 Hát remélem így lesz, mer most kicsit bánom, hogy megvettem, de remélem, majd később megszokom a dolgokat és akkor már jó lesz -
Henty #2113 Elsőre egyedül nem valami ámulatbaejtő, de ahogy fejlődsz és egyre több mindent kell csinálnod és kezd egyre komplexebbé válni majd meglátod hogy nagyon is király, meg ha elkezdődnek az igazi fellowos küldik :D -
nagykovi #2112 Na 2. napja megvan a game, nem tudom ennyi idő után lehet-e normális véleményt írni róla, de nekem annyira nem jön be. Nem tudom miért, mer nagyon szép a graf., jók a küldik, meg a történet is édekes, de mégse :(
Kicsit elveszettnek érzem magam benne... -
pepsus #2111 azt ott röhögsz a hátérben Geforce 4 meg más szar támogatva kivéve a geforce mx-ek -
weky #2110 De kár! -
pepsus #2109 Jo LOTRO elmarad :S nemjo a video kártyám hozzá -
Lyan Kyj #2108 atyavilág, mi van itt! Le is veszem favról, amíg elpárolog... -
#2107 ha minden igaz akkor felvettél egy szakmát ill szakirányt vagymit amivel kapsz 3 szakmát és 3 különbözö szerszámot is. Pl: én armorsmith vagyok tudok bányászni,páncélt kovácsolni meg varrni de fát nem tudok vágni meg növényt termeszteni stb... mert az nem tartozik bele az másik szakirányba tartozik. Olvasd el figyelmesen mi tartozik bele amikor választasz -
#2106 Most akkor csak egyszerre egyet tok csinálni? vagy fátvágni vagy követ fejteni?
Az elég gáz lenne -
pepsus #2105 Hogy lehet hogy a lantos azt játszik amit akar? pl msot láttam 1 videot ahol ACDC . mi ez ? :D -
weky #2104 Pepsus!
Ha megvan a játék, akkor segítünk ha kérdésed lenne, de itt nem fogok veled chatelni (MSN-ről pedig leszoktam, így ott ritkán fogsz látni). Pííííssszzz! -
#2103 hát ebből nem sokat értettem meg, mind1 majd lesz valami, tökre nem vágom ezt a gyűjtögetősdit :( mindenféle kövekből is van már 50 de semmit nem tok belőle csinálni :S -
#2102 ?? Ez így elég értelmetlen.
Ha megvan a forester szakmád, akkor baltával tudsz fát vágni. Ha nincs, akkor nem tudsz (egyet sem). Olvasd el, mit ír!
Ha meg váltogatod a profession-öket, akkor a régi skillek elvesznek!
DB -
#2101 Hogy lehet fát vágni, már egyszer vágtam de 7 db nál többet nem enged azt mert hogy requires the forester profesional :( ez mi, bányászni tok a csákányal, de fátvágni a baltával azt nem :( -
#2100 Picit vegyél vissza lsz, ez nem chat. Köszi.
DB -
pepsus #2099 elnézelödtem lotro.allakhazam.com -on fehér sárga meg lial item ? hogy vanak ezek ? :) 22.2 dps nagy ? teccccenek ezek a smilek -
pepsus #2098 Amugy örulnék ha fel jönnél néha MSN-re :D -
weky #2097 Szerintem Szabu is "örülni" fog, ha meghallja, hogy jössz LOTRO-zni. Én már most félek, emlékszem az SWG-s időkre... -
pepsus #2096 nemtok irni bocs a szar helyes írásért tul gyorsan gépelek és mellé nyomok ^^ -
pepsus #2095 Csak Wkynek kell félnie tölem -
pepsus #2094 Amugy játszható terulet menyire nagy? -
Lorienel #2093 Amúgy ki ez a Pepsus? Tartanunk kell tőle? Már most felvegyem, az ignore listámra?? -
Lorienel #2092 Minstrel -
pepsus #2091 Ja. ès a legrondább leg elvetemultebb gnomot opsz azaz zsákost rakom össze xDD -
pepsus #2090 Amugy meik a healer kaszt ? (nemtom kiveni a angol honlapbol szar a gnolom ^^ soakt felejtettem azaz...) -
weky #2089 Te jóóóóó ég, Pepsus itt is támad! -
pepsus #2088 Igen wekyés ez már biztos ^^ de csak aug 20 felé. -
#2087 Bent van a Prancing Pony-ban.
DB -
Vagtazo #2086 Bree Town-ban hol találok ilyen embert? bocs hogy ennyit kérdezek nem vagyok egy nagy mmmos meg angol tudásom se tul nagy -
#2085 A raid-instákat az addonba rakják be. Egyelőre csak raidquestek vannak: 12-15+ emberes questek. -
#2084 Hello
Valaki közülletek csinált már Raidet?Ha igen akkor el tudná mondani hogy megy?Köszönöm
üdv -
#2083 A városokban található bárdoknál tudod őket managelni. -
Vagtazo #2082 Trait-eket hogy lehet alkalmazni,berakni??? -
weky #2081 Mi van Pepsus, SWG után WOW, majd átszerelsz ide? -
pepsus #2080 Amugy meg csak akkor tudok jöni játszani ha haza jötem szünetröl kb aug 20 felé- -
pepsus #2079 Hát én ojan nagy kocka wowos vagyok hogy van 1 warriorom 52es és 2 és fél éve tolom és nem is ful kék :P :P ugyhogy nekem nem az számit hanem meg tudjon dobi sok ujjal mert a wow lemerült nálam. meny ide üs le enyi mobot hoz ezt vid oda a tölem fél centitöl álo emberhez meg stb. videot néztem ahogy elnézem jonak tünik :) Ha nem vagyok 1 nagy LOTR fan remélem nem baj :P mount hanyas szintöl van ? -
#2078 A játék sokban különbözik és hasonlit a wowra. Azért válaszolta ezt Lyan barátunk mert ezeket a kérdéseket már nagyon sokan és sokszor feltették(köztük anno még én is) és fogy az ember türelme. 4 faj(törpök,emberek, hobbitok, tündék=elfek). 7 kaszt: kaptain(raid -parancsnok,guardien-tank, champion-dupla fegyveres dps oszto, bulglar(debuff, láthatatlanság, stb...)-rogue,minstrel-lantos mage, lore-master-pettel rendelkező mage, hunter-messzetámadó magas dps osztó.
A pvp rendszer teljesen más mint wowban de van és nem is akármilyen(monster play), amelyet lvl 10-től tudsz használni. A skillrendszer majdnem ugyanaz(adott kaszt trainerei, kipakolhatsz action barra mindent stb...). Sok instance és iszonyatosan hangulatos játékmenet(öszintén: ötletesebb küldetések mint a wow-ban,legalabbis az első 15 szinten). Nagyon nagy vonalakban ennyi de a rengeteg ujdonságról, nem is beszéltem(pl.trait rendszer). Tényleg érdemes utánaolvasni valamilyen magazinban illetve oldalon. És tényleg akkor érdemes megvenned a játékot ha nem a mass farmolásnál és a hero szintjéhez képest irreálisan való feltwinkelésnél akad meg a szerepjáték fogalma nálad(sajnos a sok wowos kocka esettében ez előfordulhat ezért emlitettem meg). Ja és csak hogy idézzem egyik legjobb barátomat: "Google jóbarát!"(érdemes néha hozzá fordulni pl.kliens kérdés) -
pepsus #2077 nem igazán :) -
Mr. Perfect #2076 Te lenni madzsar?