10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#2195 Szasztok!
Na hazaértem de persze nem sikerült aktiválni az accountot mert valamiért visszadobta a bankkártyát. Holnap újra megpróbálom, ha működik kiderül hogy megvan e még a karakterem, ha nincs... megölöm magam......... -
#2194 Szedem a játékot,nagyon de nagyon kiakarom elöször probálni,ahol sok magyar van oda mék fel,ugye (faq=Snowbourn) ha van valami jo magyar klán,ugye a kezdetben tudnának segiteni akkor szivesen belépnénk mindenfélekép...:)) -
#2193 Hm most látom, hogy a játékhoz adnak... Ha elküld valaki ma priviben egyet, annak a holnap küldök vissza egy másikat :))) Köszi (bocs a 3 külön postért) -
#2192 *trial key bocsánat -
#2191 ahoy sise :)
Valamiért nem működik a rákeresés fórumban, inkább beírom akkor:
Mivel bétáról lecsúsztam, létezik LOTRO-hoz beta key? Szívesen megnézném hogy milyen is igazából :)
tx! -
#2190 hello,
az lenne a kérdésem, hogy a farmerkedéshez hol lehet alapanyagot venni (seeds, fertilizer, etc..)? Egyik NPC-nél sem láttam:(
thx -
janus84 #2189 Én nem akarok vitatkozni... Szuperhangulatos volt és nem laggolt, még mmo-ban ilyet nem láttam máshol. Sajnálom ha másoknál optimalizálatlan a játék. Nekem meg biztos bónusz szerverparkot is létesítettek. Köszönet érte! :) -
#2188 Biztos h az jatekosok gepei nem birjak, es nem a szerverek? Meg veletlenul sem, mi? -
janus84 #2187 Khmm!
Erős gépen megy az event! Sokan szidták, hogy milyen szarul van optimalizálva a játék... (akárcsak a WOW-ban Ironforge? :P) Kis Core2Duo procival High graf alá nem kellett mennem. -
#2186 Ez mekkora idiotasag mar, legyeket (szunyogokat?) kell levadaszni? >_<
Ez az RP netovabbja? x_X
Kisse kiabrandito szamomra...
O istenem a regi szep BG-s idok -
Lyan Kyj #2185 Event: Clouds of Flies (level 7-20) - 28.05.07 - 31.05.07
Staddle East of Bree
Ceren Rye: Hear ye, hear ye! People of the region of Bree! Like all the past years, we’re facing the usual plague! The plague of flies! Can we let these mosquitoes ruin our life? I say;: No! Peoples of the region (levels 7 to 20 only) need to assist in this cleansing effort! Meet me at Staddle, we’re all going to crunch these flies in theirs lairs before they come to us!
Like every year at this time, the Midgwater marshes become infested with hundreds of clouds of flies. The quartermaster of Staddle needs help to purge the region near Eldo's farm. Meet Ceren Rye at Staddle East of Bree.
-------------------------------------------------------------------
The event will last around one hour:
All times are BST (GMT+1), local UK time
Gilrain: Wednesday May 30th at 17:00h
Evernight: Thursday May 31th at 21:00h
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snowbourn: Monday May 28th at 21:00h
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eldar: Tuesday May 29th at 21:00h
Laurelin: Thursday May 31th at 17:00h
EVENT DETAILS
Character level: 7 to 20
Number of participants : Unlimited
Language: English
Objective: Kill as many clouds of flies as possible.
Style of event Pure monster bashing.
Rewards : Limited supplies of beer and tobacco available
Registration: Not needed
Rules: No specific rules -
Pocomot #2184 Már régóta szeretném kipróbálni a LOTRO-t, de az ismerőseim közül vagy nem találják vagy elhasználták a buddy keyt. Mindenféleképpen szeretném kipróbálni a játékot mielőtt megvenném, mivel a SWG-ba is így buktam vele. Tehát megköszönném ha esetleg valaki akinek még meg van és nem szándékozik használni elküldené nekem privátba.
Előre is köszönöm. -
#2183 Minden ujonnan indulo MMO-ban az elso idokben gondokat okoz a 'tomeg' problema :)
Sohasem ertettem hogy ezeket miert nem a beta alatt javitjak.
Mondjuk ebben a jatekban a feliratozas modjat nem tudom felfogni, miert jo az, hogy a tavoli dolgok is ugyanugy vannak feliratozva, pl a varosban is borzalmas, nemhogy ilyen latkepen :) -
#2182 Gondolom hogy 3000Ft a havidij, es a GC is 6000Ft :) lenne ... -
#2181 Akik vem vettek részt a szombati fantasztikus eventekben azoknak egy kis képes ízelítő:
Itt várunk éppen az eseményre:
konkrétan olyan lag hogy többe mbernek kifagyott a számítógépe..megmozdulni alig lehetett:
Csak a vicc kedvéért bekapcsolt nevekkel:
Szóval egy kicsit ez az event dolog még vállalhatatlan :) -
Seib #2180 ezen most mi a lol? -
#2179 LoL -
Vagtazo #2178 köszi sikerült megtalálni
-
ronhaven #2177 falon/romokon kivul kell balra felmenni lejton, ha ott sincs akkor nemtom -
#2176 Értem, köszi -
Lorienel #2175 A használt traitek tipusától/szintjétől is füg, kinek mennyi hp-je vagy egyébb statja van. -
Vagtazo #2174 nem tudja valaki hogy Andrath-nál hogy jön elö Fair Sherman? ki kéne csinálnom de nem találom ahova a din.map jelzi nincs ott -
#2173 Köszi -
shamboy #2172 Van, kaszt és faj függő pl. a hobbit hunternek több Hpja van mint egy ember hunternek mert hobbitnak van faji adotsága a vitalityre -
Crash88 #2171 Snowburn -
#2170 Hello,
azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan server, amelyikre általában magyarok mennek, s ha igen, melyik lenne ez?
Thx. -
#2169 Kérdés, van jelentősége hp szempontjából hogy milyen karakterrel futkározom, mert elég érdekes hogy vannak 16-18 lvl -es karakterek akik már 600-800 hp jük van az én 15lvl -es karim meg még az 500 at sem éri el -
Lorienel #2168 Az április 24 azért gázos, mert kishazánkban aznap elvileg nem is volt elérhető a game... -
Vagtazo #2167 Van olyan ember/hely ahol letehem a cuccot amit gyüjtöttem hogy ne az inventoriba legyen? -
#2166 Nekem is ezt az április 24 et mondták a lifetimera, még is meg tudtam még csinálni májusban, amúgy mi értelme lenne? a 45 free napnak? -
Lorienel #2165 Úgy tudom, hogy a game aktivizálásától számítva 30 napod van, hogy beírd a founder kódot. -
#2164 Hm, ápr 24ig kellett volna beírni. Szopás. -
#2163 Aktiválni kellett a founder opcióknál a codemasters oldalán, ha jól tudom még május 24 előtt (azaz tegnapig...).
DB -
#2162 Előfizetett már valaki 6 hónapra? Azt hol/hogyan kell? -
#2161 Bárhol beteheted, egy adatbázisból dolgoznak :)
DB -
Kipu1 #2160
Köszi a tanácsokat.
És mi a helyzet az auktionerekkel? Bárhol betehetem, vagy vigyem el a
cuccot Breebe? -
#2159 Ezeket azert jo tudni, mint explorer :D -
#2158 Copper ingot-ot az igazán elszánt Jewellerek vesznek :)
Amúgy meg több van ugyan a copper ore-ból mint a tin-ből, de nem 3x annyi mint ahogy a bronze ingothoz kellene, és akkor még nem is mondtuk a jewellert akinek csak a copper kell ebből a kettőből. Már az explorer karakteremnél is hegyekben áll a tin ore, és copperből meg nincs neki...
Viszont muszáj a tin-t is kibányászni, az amethyst és a sienna miatt (mert főleg ez utóbbi mocsok drága a piacon! :)
Szóval pénzkeresésre az Explorer a legjobb.
DB -
#2157 Pedig pénzt ebben a játékban is csak farmolással fogsz tudni szerezni. Indítsál egy explorert és bányásszál, meg vágjál fát. Márt a copper ingot is arany árban megy az AH-ban (bár nem tudom hogy megveszi-e egyáltalán valaki).
A másik mód a mobok farmolása. erre a legjobbak az orkok/goblinok/utonálók. Ezek rengeteg vendor-nak eladható cuccot/receptet/felszerelést dobnak. Öljél szürke vagy zöld mobokat azokat lehet folyamatosan ölni, és ha tele az inventorid irány vissza a városba üríteni, aztán megint farmolni. Napi 2 óra ilyen farmolással lvl 30 körül 1 gold simán bejön. -
#2156 Elég nehéz pénzt szerezni alacsony szinten sajnos :( ha nem explorer vagy, akkor szinte lehetetlen... Ki kell tapasztalgatni.
Scholarként én egyedül a dye-ok eladásából tudtam megéldegélni, az explorer altommal nincs gond (fát és ingotokat bármikor el lehet adni), a második altom jeweller, de még nagyon kicsi (9) úgyhogy erről még nincs sok tapasztalatom, de az ékszerekre elvileg van kereslet, úgy tudom.
DB