3656
-
GrimReaper78 #536 "game nem gamma.. "
Sőt, egyenesen: játék. -
#535 game nem gamma.. a gamma az a képernyő fényessége... egyébként ha csak fut a háéttérben a fraps nem lesz semmi baja a játéknak nem befolyásolja. csak ha elindíytod a felvételt akkor lassul be de akkor kb a felére visszaesik a sebesség. -
MagyaR #534 Jaja. Csak annyi, hogy kisebb :). Monnyuk nincs sok kedvem tesztelgetni a grafikát, mert kibe kell lépgedni a gammából, azt újra betölteni az egészet.
Kár, hogy nincs olyan opció, ami beállít egy olyan grafikát ami a legjobb grafika amit kilehet hozni a gépedből úgy, hogy mellette élvezhető is legyen a gamma. -
#533 igazából nem sok értelme van 1600*1200--ban futtatni lévén már észre sem veszed a különbséget. csak ha nem használsz semelyik felbontásban AA-t. -
MagyaR #532 Tudom, de amikor futott, vhogy jobban akadozott a gamma! -
MagyaR #531 Amúgy higgyétek el ha ti is nagy nehezen beszerkálnátok egy fullos gépet igenis érdekelne titeket, hogy most 1600*1200 vagy mittomén.
Az előző geforce4es kareszommal énis örültem ha elindult vmi gamma. De a legtöbb új játék már nemis ment vele! -
#530 Fraps h fut akkor kiírja az FPS-t. -
MagyaR #529 OK. Most nem a felbontás a lényeg, hanem hogy tudjak egy jó kis videót csinálni a gammából, azt rányomni vmi fullos zenét.
Frapsal csak 30 msp-t tok videózni és az nem vmi sok!
Amúgy nem lehet az Fps-t kiiratni a gammában vmien konzolparancsal?
showfps 1??? -
#528 Ha lesz olyan szerencsém, hogy a játék elindul szaggatás nélkül, akkor én a király 800x600-asban fogom tolni.......király lesz nekem :):):) -
GrimReaper78 #527 :DDDDDDD
Milyen "szar" is egyeseknek, hogy 1600*1200-ban beröccen... *sóhaj* szörnyű ez az élet, komolyan mondom.
:D -
#526 3 ghz dual core 2*2Mb (Hát igen így könnyű kísérletezni a fraps-al) -
#525 Még szerencse hogy a monitorom nem tud 1600x1200at, így nem kell szenvednem ilyen idióta problémákkal.. -
MagyaR #524 Nah leszedtem egy fraps nevű progit, de azzal csak 30 msp-t tok videózni, pluszba vagy 10 fpsel lassabb lesz a gamma, ami ien nagy felbontásban eszméletlenül jelentős.
Most megmértem és 20-23 fps körül mozog 1600*1200ba a gamma átlagban.
De mintha kicsit jobban akadozott volna most mint eddig. Lehet, hogy a Fraps miatt vagy nemtom.
A lényeg, hogy szntem 1280*1024be fogom végigtolni elsőnek a gammát.
Azt majd másodszorra 1600*1200ba, hogy lássak is vmit :).
Hát de ehhez télleg már egy dx10es csúcskategóriás kártya kell majd, hogy 30-40 fpsen menjen a gamma 1600*1200ba, hehe. -
MagyaR #523 Igazad van télleg nem röccenésmentesen játszok, de teljesen jól fut 1600*1200ba.
Szal játszhatóan, olyan normál tempóban.
Van 1-2 rész ahol be-beakad de az csak a bugok miatt van. Szal a rayes résznél akármilyen grafikára állítom a gamet, amikor a legelején futok le a dombról mindig elkezd kissé akadni, de azt elmúlik.
Esetleg a billes résznél, ahol ien nagyobb kiterjedésű a pála, néha talán csak ott tapasztalok kisebb lassulást a játékba, ha nagy látókörben nézem a pályát 1-1 helyen, de 8-10 fpsnél jóval többel nyomom.
20-30al kb. Van olyan rész ahol még többel is. Mondom szntem azér dob rajta az, hogy feljebb húzom a kártyát, meg ez a 91.37-es driver is dob rajta vmennyit.
Ugyebár ezt más néven úgy hívják, hogy "optimalizáló driver". :).
off:
Szívesen csinálnék egy videót a gammából de nemtom mien progival lehet iet.
Szal ha valaki tud egy ien progit az elmondhatná. Majd kikisérletezgetem, h műxik :). -
#522 :DDD
(off, de szvsz kizárt h 1600ban jol játszál maxon a 7900gtvel, hacsak nem megeléxel 8-10fps el, amit kétlek, hiszen nem vettél volna ilyen kártyát ha nem zavarna h akad vmi) -
MagyaR #521 Amúgy meg az a jó ebbe a gammába, hogy már nemtom hányadszorra vittem végig a demot és egyre több mindenre rájöttem.
PL. tudtátok, hogy kilehet venni az emberekből az ellőtt nyílvesszőket?
És a lovak seggét meglehet paskolni és ienkor elfut a fenébe :DDD.
Hmmm. Ha legközelebb végigtolom lesz 1-2 új ötletem. Pl. mit szólnak az indiánok ha csak úgy elfut az 1ik lovuk :DDDDD. -
MagyaR #520 Nah felraktam a 91.37et és mostmá 1600*1200ba is röccenésmentesen megy a gamma, szal lehet 1600*1200ban pcvel gamelni :DDD. -
GrimReaper78 #519 Pont egyszerre LOLlantottunk be :P -
GrimReaper78 #518 LoL. Körülnézés? :D
Megkerülöd a "víztornyot". Ha nem tetted még meg, akkor lődd le azt a nyekergő izét, mire eléd dől majd egy eresz-szerűség. Na, arra hopp, aztán körbe a torony teteje mentén, és megint hopp, egy tetőre... -
#517 LOL találd már fel magad!
Ott van valami viztorony vagy mi a szösz azon van valami fehér lefolyó azt kell meglölni és áttudsz menni tuloldalra majd jön a 1vs1. -
Gauge #516 Felmentem a tetőre és át a z istállóban. Ott átmentem a másikoldalra és kilogó palákról lelőttem az ajtó előtt várakozókat. És most? Hogy jutok innen ki? -
#515 én is végigtoltam, eszméletlen jó az indiános rész.. bár a lopakodás nem tetszett, de h az ellenfél fején keresztülálló nyil mennyire jol néz ki az ezsement :D
viszont az erdő stabil 10-15fps, mig a városban relative stabilan megovlt a 30 ... :( az árnyékolt aljnövényzet borzalmasan lassit ... jolenne, ha az oblivionhoz hasonloan ezt a ficsört ki lehetne kapcsolni! -
GrimReaper78 #514 Futi felfelé, ki a tetőre. -
Gauge #513 SEGITSÉG PLS.
Ray-jel az istállóban vagyok (rámgyújtották a seriff irodát) és nem tudok kijutni. Ötletek? -
#512 :D -
#511 :)) Nem a ram, 1600-ba Pécén te mi a szart akarsz? 7900 xtxproultra sli karival sem fog menni:) -
MagyaR #510 Nah végig toltam még1szer, a sherifes részt! 11-edszerre :).
Mostmá a hangminőséget is maxra állítottam, plusz bekapcsoltam azt az eaxot meg még vmit azt feltekertem jó hangosra a hangfalat!
Hát igen! Nem csodálkoztam volna ha a szomszédok kihívják a rendőrséget, mert hogy lővéseket hallottak :DDD. -
MagyaR #509 Jesszus! Amikor elsőnek végigvittem még nem esett le az állam, de mostmár legalább 10-edszerre tolom végig és egyre királyabb!!!
Full grafikán 1600*1200ba télleg brutál grafikája van! Amikor néztem a füvet és a növényzetet, olyan volt mintha télleg a valóság lett volna.
Meg amikor a hullákat nézem! Elég brutál!
Még húzva a konfigomon is akad a gamma így maxon 1600*1200ba!
Monnyuk lehet, h ez annak tudható be, hogy csak 1 gigaramom van. -
#508 csodás dologa kereső...
beírod a topic alján, hogy demo és bizttos találni fogszegy hozzászólást amiben közvetlen link is van... -
#507 Hol lehet demót szetezni??
-
GrimReaper78 #506 Hát, ha tényleg mindent megpróbáltál, akkor sajna nincs több tippem. Iletve még egy utolsó: ha bármiféle codec pack-et használsz, töröld le, teljesen. Hátha... -
Ferrarif1team #505 Hello!
Én már mindent kipróbáltam, de semmi nem müxik sajnos , nem tudom mit csináljak!
A kékhalálos dolog meg olyan, hogy nem indítja újra a gépet, csak mintha kómába esne megáll, amig nem resetállok!
Azért kösz a segítséget mindenkinek, ha valaki rájönne hogy mi a megoldás FELTÉTLENÜL ÍRJON!
Mégegyszer kösz mindenkinek! -
#504 nemnem ;-)
van kékhalál, ki is kapcsolhatod a rebootot és akkor a kék dumpot nézheted, amig nem rezetelsz -
GrimReaper78 #503 Oks. Két verzió is létezik, vannak olyanok, akiknek a hivatalos fórumon ezek alapján elindult.
i) Először is zárj be minden, a háttérben futó folyamatot (a tűzfalat/virusírtót is, miután kihúztad a Netes modem kábelét). Joystick/gamepad ne legyen bedugva. A Vezérlőpultban minden video/audio opciót végy le minimumra (pl. hardveres gyorsítás). Ez utóbbi csak a hibakeresést szolgálja.
ii) Ha a fentiek nem működnek, próbálkozz meg ezzel is, bár ez *kimondottan* ATi VGA esetén működött eddig, de hátha nVidiánál is bejön. Szóval:
1) szedj le mindenféle VGA drivert, és indítsd újra a gépet;
2)töltsd le a DriverCleaner Pro ingyenes progit innen. Telepítsd, majd futtasd, és töröltess vele minden rejtett, illesztve registry-ben lévő nVidia fájlt/bejegyzést.
3) Telepítsd a legújabb (nem béta) drivert, majd indítsd újra a gépet, és ekkor elvileg mennie kell a játéknak. -
Ferrarif1team #502 Hello!
Kösz srácok a segítséget, valamennyire tudok angolul, de inkább a "b" verziót választanám!(Szal átadom a nálam jobb nyelvtudással rendelkezőknek a helyet)
A kékhalálos dolgot most fogom kipróbálni!
Kösz a segítséget még1xer! -
#501 Alapbeállításként az XPben egy frappáns megoldással megszüntették a kékhalált: helyette automatikusan újraindul a géped.
Sajátgépen job klikk, tulajdonságok, speciális fül, indítás és helyreállítás keretben beállítások, ott a rendszerhiba keretben szedd ki a pipát az automatikus újraindítás checkboxból.
Ez a problémát megoldani nem fogja, de ezentúl látni fogod a kékhalálokat, és az két sorban némi tippet ad, hogy mi fosta össze magát. Nem sok, de legalább abban segít, hogy hol kezdd el piszkálni a windowsod... -
GrimReaper78 #500 Hmm...
Ha tudsz angolul, itt egy hasznos link.
Ha nem, szólj, kivonatolom neked a lényeget belőle. -
rgida666 #499 Ez nagyon érdekes. A demót még nem raktam fel, csak egy videót akartam megnézni itt a melóhelyen és Nekem is ezt csinálta. Szó nélkül újraindult a gépem, semmi hibaüzenet. -
Ferrarif1team #498 Kösz!
Ez a baj hogy semmit nem húztam, másik demóknál sem csinált ilyent!
Tök szimplán újraindul, semmi hibaüzenet!
Egyszeűen el sem tudom képzelni mi lehet a gond!
Mégegyszer kösz a segítséget! Ha valakinek van valami tippje, kérem írjon!
-
GrimReaper78 #497 Egyébként végigtoltam végre a demot (már vagy 2 hete feltelepítettem ,de nem kerültem a közelébe valahogy), és leesett az állam. Nagyon tetszik a játékmenet meg a hangulat is, de a grafika az valami elképesztő! Persze úgy, hogy minden max-on van, hát, eléggé filmszerű :D Szerintem szebb a HL2-nél, meg úgy általában bárminél.