• arty
    aaatttika:
    kértem pár játékot, képekkel... ugyanis, tudod, az idő megszépiti az emlékeket :)

- Riddicket nézd meg most, és kérlek nyomj be egy shotot egy BERENDEZETT szobárol... jahogy nincsenek igazi tereptárgyak, csak dobozok ? ;) Ok, a modellek kellemesek, de a texturák alacsony felbontásuak rajtuk :(

- Oblivion szép, cserébe ugyanigy lassu :) Nekem pl ez gyorsabban megy, mint az Obli... főleg belső tereken.

- Far Cry... na, erre fokozttan igaz, h az idő megszépiti :) Én nemrég vettem meg origiben, aktivan játszom vele hetente, eleve a texturák kisebbek: nem a mai VGA-kra készült, a belső terek "üresek" szintén ...

Hozzátenném, talán rémik doom3/riddick stb, h ott az árnyék FEKETESÉG, nem valos áttetsző, igy nem csoda h picit más a gépigénye! FEAR nem rossz példa, csak ott a modellek széle, texturák voltak helyenként bénán illesztve, ill picit kisebb felbontásuak a texturái. De ok, ez tényleg rendben van!

GRAW-ot biztosan abbahagytad az első pályán, mivel nem sokkal később olyan részek jönnek, amiről miután shotot csináltam a topikjába, már a korábban fanyalgok is elismerték h rendben van ... és talán csekkold, h pl a fák hogyan vetnek árnyékot egy harci jármüre a játékban: a kulcsszo: DINAMIKUSan ;) (=pokoli gépigény)

------------------

laragirl(hwsw) shotja, ez csak egy példa a kidolgozott modellekre:

a nyeregrész pl elég brutál !! de ha a talajra vettek egy pillantást, az sem 64x64 pixeles allandoan ismétlődő, ahogy szokott lenni ... :)