MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a védõ vagy védõk ott lesznek elötte,azok mellett meg el kell mennie,
de Sanyi báttya nem ezt teszi hanem probálkozik a lesprinteléssel ezért van annyiszor lesen,ez végülis nem rossz taktika de ha az ipse megtanulult volna pár cselt és a labdát kezelni most ott lennénk a VB-én.
most van 2 éve hogy magára szedjen valamit,ha addig Mattheus nem talál valakit.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ez ennél bonyolúltabb, õ nem egy Henry, aki egy sokkal komplexebb játékos, mint mondjuk a Henrik Larsson, és a Larsson mégid nagy játékos, pedig õ is "csak" gólokat rúg...
Sok függ a atktikától is. Ez egy bonyolult dolog, de sztem nagyon lehúzod Torghellét. Na mind1, te úgy gondolod, hogy õ núdli, de sztem meg nem! Én sem azt mondom, hogy klasszis, de a válogatottban jó helyen van.
szerinted a kapusnak???
de jol irtad a goljai minõsitik,meg a nem goljai.
ezzel én is tisztában vagyok ezért irtam.
A Pana színeiben is jól megy neki.
Amíg nincs nála jobb, addig õ fog játszani. Érdekes, hogy egy alternatívát sem említessz? Ha nincs jobb, akkor szted ki játszon? Inzaghi olasz...
ezért Mattheus bizalmat szavazott neki hátha sikerül kinõnie a 2 ball lábát.
de lassan elfog fogyni Mattheus türelme
SZERINTEM
én 1et se tudok felidézni,csak olyan golokat amikor a társai 120%os labdát adtak neki de még ezekbõl is rengeteget elbénázot, pedig minden válogatott meccset megnézek
õ a gyenge lánc szem
Inzaghi rol meg annyit,ha õ lett volna Torgelle helyett akkor most a VB re készülne a csapat
SZERINTEM
\"Never say never!\" W Churchill
Mattheus jo választás volt,de több idõ kell neki. A válogatott 10 éve nem volt ilyen jo... Talán amibe én változtatnék az Torgelle ez az ipse 1 analafabéta.
Ameddig nem talál Mattheus a helyére mást nem lesz EB,VB.
Aki esetleg vitába szálna ezzel,hogy mégis csak golt rug...
Annak üzenem hogy azokat a helyzeteket nagyanyám is berugja,
a labdával nem tud 2 lépést meg tenni,meg a lesre futásai amivel szerintem tart 1 rekordot csak hab a tortán<#wave>#wave>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Mindenki nyúl a magyar fociból, aki megteheti.
Itt van pl. Szieben. Ligaelnökként jól megtanulta, hogy lehet pénzt kiszedni a magyar fociból, erre megjelenik Fehérvárott. Vicc bakker...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
egy külföldi edzõ leszerzõdtetése nem jelenthet problémát, legfeljebb lemondanának 2-3 román, ukrán, fehérorosz játékos leigazolásáról, de a lényeg az, hogy ez a befektetés garantáltan megtérülne.
Õ rengeteget nyúl a magyar fociból, hozzánk viszont jönnek a nagycsapatok. Gyõztes-gyõztes szituáció ;-)
Jó döntés!!!
De ha az MLSZ nem hosszabít vele akkor az MLSZ<#mf3>#mf3>
REAL MADRID
....no comment
Örülök hogy marad, de fúrni fogják még
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=95983
Lehet szavazni is, hogy maradjon-e!!!!!!! Megjegyzem eléggé egyoldalú 😊))
Szar Bayern, szar Bayern :)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Kuttor Attila: Az igen és a nem mellett is tudok érveket felsorakoztatni. Az tény, hogy Lothar Matthäus szerzõdtetése óta sokkal többet foglalkoznak a válogatottal, külföldön is beszélnek rólunk, és elérte azt, hogy itthon végre nem szidják az emberek a futballt. Viszont úgy vélem, a válogatott játékosokban több van, mint amit elértek, szóval talán szükség lenne egy olyan edzõre, aki szakmailag többet hozna ki ebbõl a keretbõl.”
forrás: NSO
A magyar edzõk esetében egyértelmû a felkészületlenség és az eredménytelenség, hiszen nézzük csak meg kik azok akik felkészítik õket. (mezey és a csapata) Namármost ez is elég a folyamatos pofára esésekhez, de a miért a lényeg. Azért mert ahogyan a labdarúgás is fejlõdik évrõl évre, úgy az edzésmódszerek is fejlõdtek, már nem elég az a munka, amit Puskásékkal végeztettek, az új technikákat bizony még az olyan "bölcs" fejekbõl, mint mészöly-mezey, sem lehet csakúgy kitalálni. Külföldre kell utazni érte, vagy külföldi mesteredzõktõl kell elsajátítani. mezeyéknek beismerni az elmaradást, az képtelenség, idegen segítséget kérni még nagyobb képtelenség.
azért Lothar is visszavehetne egy kicsit...
Hogy is van ez? Ez rutintalan külföldi edzõ klasszisokkal jobb, mint egy itthoni öreg róka????????? Nem értem? Hogy lehet ez? Jaaaaa! Várjunk csak! Lehet hogy a magyar edzõk nemzetközi szinten lófaszt sem érnek? Nocsak? Ezt észre kéne vennie annak a sok fasznak ott az MLSZ-ben, ha egy idõre abbahagynák a faszverést és nem csak a saját anyagi stabilitásukkal foglalkoznának. Hoppá! Lehet hogy lassú vagyok, és már észrevették, csak kurvára nem érdekük, hogy itt történjen valami, ha a kapitány visszapofázik nekik és szókimondó.
Fákjúal!
ezt nem értem
nehogy már azt hidd, hogy a magyar válogatott lesz karrierje csúcsa
kik a faszomok vagyunk mi, hogy rajtunk nem lehet kísérletezni, hogy már a szavaiddal éljek
mi lófaszok se vagyunk, már rég a béka segge alatt, igenis kísérletezzen, ha közben fejlõdünk
20 éve nincs koncepció: ez is 100%ig igaz, kibaszott lusta, langyos mlsz, és azok akiknek a focihoz ilyen szinten köze van
egyébként a felesége itt él már régóta, teljesen "beágyazódott" a magyar társadalomba, emellett jól érzi magát Pesten
Lothar és a csajszi bizonyára nem a pénz miatt vannak együtt...
eljön még az õ ideje, hogy sírni fognak érte a németek, legyen szó a válogatottról vagy a Bayern-rõl