MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
De az sem szép dolog, hogy kísérleti nyúlnak kezeljen. Hiszen egy ilyen nagyszerû ember miiért nem kapott saját hazájában munkát? Inkább eljön szerény hazánkba, hogy kipróbálja magát?

Fákjúal!

szanics
Most, hogy összevesztek Filipoviccsal, sok gyümölcs (értsd lé) már nem maradt...
Én nagyon örülnék, ha maradna, de egyre több jel mutatja azt, hogy elmegy.
Eddig is tisztában voltam vele, hogy - mint mindenki - õ is lenyúlja Pelladyékkal a részét a magyar fociból, de legalább van egy 24 éves átlagéletkorú válogatottunk.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Ramore
szerintem nem akar elmenni, mondta is, hogy le szeretné aratni a munkájának a gyümölcsét. pontosan az mlsz-t bábon rángató "fantom" akarja elzavarni a köreinkbõl
Ramore
Egy magyar edzõ esetében lehet beszélni arról, hogy pénzért bármire kapható, lásd mezey-kuvait, bicskei-malajzia stb....

Matthaus nem éppen ilyen típusú ember, profi a szakmájában és sikerorientált.
szanics
azért, mert ha Lothar akarja, maradni fog
ha menni akar, el fog menni (szerintem el fog menni)

DJ Bee18
Ez így van. Miért érdekelné annyira a pénz?? Hát aranylabdás focista volt, keresett õ már eleget. Nem hiszem, hogy csak a pénz miatt hagyná el a csapatot.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Láma!
miért?

szanics
csakhogy ez nem igaz

ffxi
Ez már csak a magyar politika filozófiája, az összeset le kéne cserélni<#mf3>

Fákjúal!

Rudee
Azt a pénzt sajnálják, amit kap. Így kevesebbet lehet nyúlni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ffxi
Mit sajnálni?! Ezek tények és mutatók, hol jól fizet->oda megy!

Fákjúal!

Rudee
Sajnálják tõle, ennyi. Ugyanúgy, mint a vezetõségben azok, akik nem akarják itt látni.

ffxi
Pedig így van, a sajtó mennyit beszél a fizetésrõl az új munkahellyel kapcsolatban?

Fákjúal!

Rudee
Annyira azért nem magyar, hogy elsõ a pénz legyen. Más csapatok is le akarták szerzõdtetni anno, mikor ide került. Biztos nem azért jött, mert ez volt anyagilag a legjobb megoldás.

ffxi
Milyen naívak vagytok? Itt az ajánlatok és pénz diktál!!!

Fákjúal!

tegnap este megint az eszt osztottak a sport1en meszoly es zombori vezetesevel!

Ramadamammy rapidrandi

B0B0
He ez igaz, akkor biztos hogy maradni fog! Kérdés hogy a feleség igazat mondott-e? Remélem hogy igen.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Laffite
az MLSZ pedig egy arcok és nevek nélküli megfoghatatlan és átláthatatlan szuperhatalom, akikkel nem lehet ujjat húzni, de nem ám, mer' ezek kemény gyerekek és megmentik a magyar focit ha bele gebednek is... <#violent>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Láma!
"A férjem sorsa az MLSZ kezében van."

na ez itt a gond

Egy kérdés Matthaus feleségétõl:

Mondja meg õszintén: nálunk marad a férje, avagy új életet kezd Szalonikiben?
- Teljesen természetes az, hogy Lothar meghallgat több ajánlatot, de csak ismételni tudom magam: õ itt szeretne dolgozni. Most egyetlen vágya van, mégpedig az, hogy biztosítékot kapjon a magyar futballvezetõségtól arra vonatkozóan, hogy vele képzelik el a jövõt. A férjem sorsa az MLSZ kezében van.

REAL MADRID

Ramore
micsoda munkalehetõséget szakított félbe... muhahha
és a végén még neki adnák Matthaus munkáját? isten õrizzen tõle és bermely más magyar edzõtõl is
furcsa, hogy Bicskei felbontotta az érvényes szerzõdését a malajzai szövetséggel (õ volt a szövkap) és most újra itthon...

Ramore
Nagyon jó cikk a NSO-n, ajánlom mindenkinek a figyelmébe. A címe: Orell Zsolt: Valaki a háttérbõl mozgatja a szálakat

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=95823

Kérdés pedig így hangzik, ki lehet az a személy?
Ramore
én is
ffxi
Ha így folytatja mint a Svéd elleni meccsen akkor nincs kifogásom!

Fákjúal!

Laffite
én is

djemba-djemba
maradni fog...
szerintem...
ha nem, akkor leszarom a magyar focit<#boxer>

B0B0
Azt én is megnézem! Az viszont tuti, hogy nem lesznek kint a meccseken húszezren!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

The Hedgehog
Én annyit tennék hozzá, hogy örüljön a vezetõség annak, hogy végre mi szurkolók elismerjük a magyar válogatottat... fúrja csak a Mészöly meg a haverjai tovább Mättheust. Aztán majd kiváncsi vagyok hova jut ez a csapat a német szakember nélkül!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Az egész mezey csordát el kéne küldeni iraq-ba!

franco
kispeki ezt abbahagyhatod

mintha ezért már kaptál volna egyszer bünetetõpontot, de lehet más volt

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

kispeki
picit sajnálnám ha elmenne a lothar

SoF II: C4z0rla

kispeki
de azért

kispeki
De nem baj, legalább a másiknak nem lesz sok dolga😄

kispeki
jah

B0B0
És miután megtalálta a "jó csapatot" azt is elküldik 😞

Gorvik
Nem tudom mit sírtok, az MLSZ soraiban baszott kis gecók ülnek, úgyhogy nem kell csodálkozni, hogy a farkukról leveszik a kezüket 5 másodperc erejéig (...), hogy Matthaust kirúgják.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

De neki megint kellene 2 év, mire megtalálja a jó csapatot😞

Ramore
a legjobb megoldás, ha már van pofájuk elküldeni, egy újabb neves külföldi(!!!) szakember lehet
Laffite
Nekem tetszett a német munkája és hozzáállása, az már kevésbé, hogy volt olyan "menedzser" aki az õ nevével szerzett szponzorokat/meccseket/közvetítéseket stb, és elég szép százalékot zsebre is vágott, holott ezt a munkát igazából a szövetségnek kellett volna elvégezni, elvégre azért vannak. Szal a befolyt összegek nagyon nagy része egyszerûen eltûnt jutalékként olyan(ok) zsebében, akik csak élõsködtek a németen és a hazai szövetségen. Ezen igenis változtatni kellett, csak mondjuk nem így ahogy ez most történik.

B0B0
Nagyon jó hogy elindult ez a topic.
Örömmel tapasztalom azt, hogy igaz amit írtak, és a többség kiáll Matthäus mellett.
Szerintem csak akkor ér valamit ez a 2 év vele, ha hagyják folytatni a munkáját. Én azt mondom, nem lehet lemérni egy edzõ képességeit a magyar válogatottal. Az utóbbi idõben senki sem tudott eredményt felmutatni ezzel a csapattal. Matthäus sem juttatott ki minket a VB-re, viszont valami megmozdult. Ugyan nem volt egy évig veretlen a válogatott (mint Bicskeinél), de nem is San Marinoval játszottunk barátságos meccseket (mint Bicskeinél). Viszont látni lehet azt, hogy a játékosok küzdenek, akarnak. És ami a legfontosabb: a válogatottság kiváltság lett.
Volt itt Brazilia, Németország, Argentína, Franciaország, Real Madrid. Csupa olyan név akikrõl semmit sem kell mondani, mert önmagukról beszélnek. Csinálja meg bármelyik nagypofájú MLSZ tag, vagy valamelyik csicskása a magyar edzõk közül, hogy csak egyet is megver ezek közül. Matthäusnak sikerült (Németek).
Én Vasas szurkoló vagyok. A sokat emlegetett Egervári az én csapatom edzi. Mégis Matthäusnak adok bizalmat. Mert õ tudja mit jelent a foci 2005-ben. Az összes magyar edzõ még az 50-es és a 60-as éveknél tart. Nem tudtak továbbfejlõdni. Végre itt egy profi! Meg kéne becsülni!
Végszóként csak annyit: ha jól tudom az a 8 seggfej is megszavazta Matthäust két évvel ezelõtt, úgyhogy elmehetnek a p...ba, amiért a saját anyagi helyzetüket elõbbre helyezik, mint 3 millió magyar álmát (feltételezem van ennyi magyar focirajongó)

Borsányi Károly

NA igen nagyon valószínû hogy elmegy!!!
De a magyar foci sokat fejlõdött amióta itt van!!!

És ha elmegy nem tudom merjem-e tovább nézni a válogatott meccseit.

REAL MADRID

NA igen nagyon valószínû hogy elmegy!!!
De a magyar foci sokat fejlõdött amióta itt van!!!

És ha elmegy nem tudom merjem-e tovább nézni a válogatott meccseit.

REAL MADRID

Rudee
Szerintem is elmegy, Bicskei meg az egyik legjobb megoldás. Persze csak a vezetõségnek. Jóval kevesebbet keres mint Lothar, többet lehet sikkasztani. Biztos a nagy maláj válogatott is nálunk túrázna, 150-200 szurkoló örömére.

Igen!!!

Szereted te a focit?
Szerinted nyugodtan lehetne edzõ pl. az a b.zi Urbán Flórián!!!
Az is állandóan csak mondja a magáét!!!
De meg lehet nézni a csapatát hogy áll a tabellán !!!

REAL MADRID

franco
ezt nem hallottam

de mondom, ha egy bicskei nyújt be egy ultimátumot (mert ez tulképp az) akkor körberöhögik

sztem is jó mateusz de vele sem juthatunk ki sehova a következõ 6 évben
ezért könnyebben veszem észre a negatívumokat is

amúgy szinte biztos h lotar a paok edzõje lesz szvsz

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Rudee
A vezetõség sem volt korrekt, mikor kitalálta hogy mégse most, hanem csak a 2 hátralévõ meccs után fognak dönteni.

DJ Bee18
lehet elszállva, lehet büszke arra, hogy végre játékot vitt a magyar fociba, és ha hagyják elmenni, akkor az MLSZ végleg egy nagy trágyadomb lesz számomra, ami csak a pénzt viszi el

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ffxi
Sztem mind1, hogy ki az edzõ!!!!!!!

Fákjúal!

Rafaelo
lothar profi de a magyarok közt ha van 1-2 aki télleg tud a többi csak felveszi
a manit azt sétálgat

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!