5789
-
#611 hát van pár képregény amit szívesen látnék a filmvásznon megelevenedni :) -
#610 Én legutóbb ismét elolvastam a Prédát képregényben.De jó is volt.Miért is nem azt filmesítették meg az első részben... -
#609 én is elfogom megint olvasni :D mert már nemnagyon tom miről is szólt :D :)
csak, hogy van benne szó azokról a lényekről akiké a hajó ! -
#608 NAhát akkor muszáj lesz elolvasnom -
#607 ALIENS - Apokalipszis (Pusztító angyalok)
4 részes képregény ! -
#606 KEresd meg nyugodtan érdekelne -
#605 Azt én tudom jól,csak akkor is így lenne értelem -
#604 az a hajó nem predator hajó...
az egyik képregényben van szó arról a fajról akié az a hajó...
majd megkeresem, hogy melyik képregény az... -
#603 "Az AvP2 lesz az összekötő kapocs a korábbi filmek és a horror franchise-ok között",
HA ez igaz,akkor mindenképp a jövőbe kéne tenni a sztorit.
Devan egy bibi.Csak akkor lehetne igazán összekötő kapocs a két film között,ha kiderülne hogy az Alien film elején az Lv-426-on predator hajó roncsai fekszenek.
Amit ugye többen megcáfoltak,mert akkoriban még nem találták ki a ragadozókat.
Pedig csak így lenne értelme. -
#602 Anno az ALien 3 idején 8 vagy 9 forgatóköny verzio is létezett,majd egy teljesen másikkal rukkoltak elő.Szerintem többek között a colorados sztori is egy változat a sok lehetséges sztori közül.
Az eredetit remélhetőleg a jövőbe teszik át. -
Prof William #601 "Az eredeti, színvonalas, R-es filmek a jövőben játszódtak" reméllem kö9vetik is ezt a trendet ők is. -
Darkoo #600 600. -
Darkoo #599 Hát akkor csak hatott rájuk az a sok negatív kritika,és közutálat ,mert úgylátszik tényleg szándékukban áll egy jó AvP múvit összehozni.
Csak akkor legyen is az -
#598 Ez a korai idézet az egyik Fox fejestől mindent elárúl:
Tom Rothman, a sorozatot gyártó Fox társelnöke is boldogan nyilatkozott az Alieneket és Predatorokat mélyen alázó PG-13 folytatásról.
"Az új AvPben végre tényleg eljönnek a mi világunkba." Az eredeti, színvonalas, R-es filmek a jövőben játszódtak, míg a gagyi PG-13 versus film az Antarktiszon zajlott. (Ehrm ... az Antarktisz mióta nem a világ része?). "Az AvP2 lesz az összekötő kapocs a korábbi filmek és a horror franchise-ok között", mondta Rothman. (És akkor az AvP1 akkor mi volt?).
Az már szép ,hogy ők is gagyinak tartották az első részt
TAlán tanultak az esetből -
#597 Én sok jót hallottam a rendezőről,meg a film előkészületiről,szóval biztos komolyan veszik a mostani munkát.
Nem lesz olyan gagyi mint az első film. -
#596 totálisan igazad van :)
ha ezek a dolgok meglesznek akkor tuti jót fogunk mozizni :P ;)
Nagyon kijár már nekünk egy jókis alien és predator film :) és a két "karakter" együtt egy jó sztorival a jövőben a régi filmek feelingjével nagyon odabaszna :)
remélem ezt a készítők is tudják...
ilyen jelenben játszódó szar nemkell... azzal már egyszer beszopták... -
#595 Kb én is ilyet szeretnék.Ötvözni az ALiensben látottatak a Predator 1ben látottakkal.Erdős helyszín emlékeztessen a Predator 1-re,a tengerészgyalogság,távoli jövő,telepesek meg az ALIENSRe.Ez adott egy jó kis AvP moviehoz
-
#594 Jó hát ha ezek a karakterek maradnak is,akkor játszanak egy távoli bolygón telepeseket egy erdős vidéken.Mondjuk legyen farmerok,akik birkákat legeltetnek
Legyen egy központi egység,ahol a Cég fejesi ügyködnek,érkezzen a bolygóra egy csapat tengerészgyalogos ,és kész a háború.
Predatorok alienek katonák telepesek. Együtt egy jó filmben -
Darkoo #593 Ezen az oldalon nyomon lehet követni a szakmai stáb és a szereplők listáját.Érdekesség,hogy itt is szerepelnek a Dallas,Ricky és Kelly karakterek.Szerintem várhatóak a filmben.Vagy nem
Alien vs Predator 2 adatlapja -
Dexantreal #592 np -
Darkoo #591 Most már javították a fangoria oldalán a hibát.Szóval még a szereplőgárda nem elérhető.Elnézést mindenkitől,a fangoria volt a hibás -
#590 Azért egy jövőbeli sztorival jobban kiegyeznék -
Dexantreal #589 Ncole Kidman...mondjuk jó csaj. De ő valahogy nem való szerintem egy ilyen filmbe... attól még szívesen látnám.
A történet amit lentebb írtatok az nekem bejön, kis horrorisztikus sztorit lehetne készíteni, méltót az AvP névhez végre, amitől mindenki össze fossa a gatyácskáját a film alatt.
Kíváncsi leszek rá. -
#588 Simán elírták,nem ők lesznek szerintem a főszereplők. De kb ilyen kaliberű nevekkel meglennék elégedve.
Tud valaki valamit a sztoriról? -
#587 Az összes Alien és Predator film nagy kedvencem.Az első rész nekem szódával elment,de nagyon várom már az új részt,remélem visszahozzák a régi filmek feelingjét. -
Darkoo #586 Remélem hamarosan kiderül az igazság... -
#585 Jobban megnézve a fangoria oldalt az alábbiakat olvastam:
"November 2, 2007
THE VISITING (Warner Bros.)
Director: Oliver Hirschbiegel
Stars: Nicole Kidman, Daniel Craig, Jeremy Northam
Variation on INVASION OF THE BODY SNATCHERS with a Washington, D.C. psychiatrist discovering an alien plague that alters humans' behavior."
1 hónap különbséggel ugyanazokkall a színészekkel,különböző filmcég álltalt,de mégis alienes mozival kirukkoló filmet lássunk? Ez felettébb érdekes lenne.
Szerintem az oldalon technikai hiba van.
Itt a THE VISITING adatlapja:
http://www.imdb.com/title/tt0427392/
Mondjuk ott már az áll,hogy completed,tehát befejezték a forgatást.Nem kizárt,hogy ez a 3 színész most egy másik alienes filmben ügyködjenek.
Erre mondjuk a fangoriánál odafigyelhettek volna,nem szoktak kacsa híreket közölni,pláne ha szereplőkrök van szó,mert a többi film rendben van ahogy elnézem az oldalt.
-
#584 hát én nem is tudom... igaz jó színészek de azárt mégis csak mások kellenének a filmbe :| -
Darkoo #583 ÚÚj AvP infók!!!
Világsztárok a készülő AvP2 filmben!
Forrás:http://www.fangoria.com/film_forecast.php
December 21, 2007
ALIEN VS. PREDATOR: SURVIVAL OF THE FITTEST (Fox)
Directors: Colin and Greg Strause
Stars: Nicole Kidman, Daniel Craig, Jeremy Northam
The war between the extraterrestrial species continues on Earth, this time in the U.S.
Website: none yet
NIchole Kidman a filmben?Mondjuk a Másvilág című misztikus filmben jól játszott.Kíváló színésznek tartom.Ő lesz majd Kelly? Jah és ha jól tudom Oscar díjas színésznő
Daniel Craig?NAgy színész a Munich-ben is hozta a formáját.Jah meg ő az új James Bond is...Most vagy tengerészgyalogost játszik vagy ő lesz Dallas
Imdb-s adatlapja:Infó
Jeremy Northam?Őróla nemsok mindent tudok
Adatlapja:Infóó
NAh tessék mégis világsztárok a filmben? :)
Amúgy én nem lepődnék meg ,ha tényleg ők szerepelnének a filmben.NAgyszerű emberek alkotják a szakmai stábot,lehet hogy kíváló a forgatókönyv,és a karib tenger kalózai egyik producere is beszállt a projetbe,szal igényes színészeket lehetett várni szerintem...
-
#582 Alien: 10/10
Aliens: 10/10
Predator: 10/10
Predator 2 :9/10
ALien3:7/10 ALien 3 SE: 8/10
ALien4: 5/10(utolsó 20 perc nem tetszik csak azért...)
Avp:0/10
Avp2:???(remélem jó magas osztályzatot kap majd...)
-
Darkoo #581 Egyébként egy kis statisztika.Ki hogyan osztályozná az eddigi Alien,Predator és Avp Filmeket egy 10es skálán?
A filmek gyártási időrendben következnek:
Alien: 9/10
Aliens: 10/10
Predator: 10/10
Predator 2: 8/10
Alien 3: 8/10
Alien 4: 7/10
Avp:1/10
Avp2:5/10(aztán ennél remélem jobb lesz ) -
Darkoo #580 Én nem temetem,nemis fogom soha,tutira jobb lesz mint az első rész
Rosszabbat úgyse kapunk.Az meg bő 1 év múlva kiderül mennyivel kaptunk jobbat. -
#579 Vizuális effekt cégük tényleg az egyik legjobb,szóval látvány biztos elsőosztályú lesz.MErt ugye vizuális effektek mesterei.A rendezés miatt se aggódom,szerintem tehetséges a két srác.
Csak ugye a forgatókönyv.A forgatáskor szerintem mindenre fény derül.Az még 1 hónap.Addig még nem kell temetni a filmet. -
Darkoo #578 Igen nagyon valószínű hogy erdős terepen játszódik.Ami viszont sokkal jobb mint az Antartiksz,vagy egy száraz sivatag.Izgalmas helyszín,és a predator jól tud benne mozogni,alien meg bújócskázni:)
Csak legyen távoli jövő és katonaság.Akkor szupi film lesz.
A rendezők miatt nem aggódom,és a látvány miatt.Elsőfilmesként tutira bizonyítani akarnak(Ridley Scott,Cameron,McTrien is pályája elején volt akkoriba),vizuális cégük(amit alkalmaznak a filmben majd) meg az egyik legjobb. -
#577 ÉS persze amikor elszabadulnak az indulatok,jön a tengerészgyalogság,akik próbálnak rendet teremteni.Sikertelenül -
#576 Úgy 20% esélyt látok arra,hogy ez lesz a sztori,és kb 90% esélyt hogy erdős vidéken játszódik.Hogy miért is?
Daniel Pearl( a film operatőre) anno direkt kihangsúlyozta egyik nyilatkozatában a magas fákat és hegyeket,mikor magyarázta,hogy nem lesz Texas srcipt.
Vancouver, a forgatási helyszín eggyel több ok ,hogy erdős helyszínen játszódik.
Gondolom ez a Colorado féle sztori,egy kidobott ötlet,amit valaki megszerzett,és terjeszti az igét,szóval mindenképp valami erdős vidékre száműzik a történetet.
A karakterek viszont lehetnek már valósak,de:
Szerintem áthelyezik őket távoli jövőbe,és egy erdős bolygóra,ahol egy telepesek lakta közösség él,ahol majd a predatorok és alienek elszabadulnak.
Ezek után én kíváncsiam várom a fejleményeket,mi is lesz az a sript,amit majd feldolgoznak -
Prof William #575 Megnyugodtam némileg... E az agyam nem...
Aranyember az Alien ellen, avagy leszámolás a Senki szigetén!
A Névtelen Vár 2! Sátán Laci VS Preadator!
Alien Vs Predator Vs Kárpáthy Abellinó! -
Prof William #574 Megnyugodtam némileg... E az agyam nem...
Aranyember az Alien ellen, avagy leszámolás a Senki szigetén!
A Névtelen Vár 2! Sátán Laci VS Preadator!
Alien Vs Predator Vs Kárpáthy Abellinó! -
#573 Arról az oldalról már leszedték,hogy miről is fog szólni a sztori.
Szóval szerintem még semmit se lehet tudni ,csak 4 karakter neve van feltüntetve.És az esetleges helyszín,ami Colorado.
Ezt valaki egy nyílvános fórumból hallotta.Nem hiszem,hogy oda a bennfentesek elszivárogatják a dolgokat.Biztos valaki a kisujjából szopta ki,vagy félre informálódott.AntiCoolNeews-ről szedte valószínű az infókat,ahol megtévesztő hírek találhatók,és köztudott,hogy nincs jóban az oldal a Fox.al.
Szóval semmi se biztos,lehet abszolúte nem Ez a sript lesz!
Lehet megnyugodni -
Darkoo #572 Kőszívű ember fiai vs Predator