5789
-
Darkoo #491 Mondjuk sorrendbe jó nézni de mind1:) Jaj Predator 3 nem létezik,az max a DNA lehet,aminek az idíóta magyar forgalmazók Ragadozó 3 nevet adták.
Semmi köze nincs a predator szériához.Egy hatodrangú d kategoriás gagyifilm.
Predator 2 viszont Cool! -
Dexantreal #490
Amúgy megkaptam fatertól Predator 2-3-t videokazettán,azokat ma megnézem...sajna1nincs meg.....az még kéne. -
#489 na vééégre ez tényleg nagyon jó hír
remélem a hőlátás olyan lesz mint a Prdatr 1-ben azzal a kis hanggal a háttérben mert az adja meg az igazi feelinget ;) -
Darkoo #488 Infók -
Darkoo #487 ÚJ AVP INFÓÓK!!!
Forrás:Infók
A lényeg hogy,hogy komplete áttervezik a predator dizájnját,visszatérnek a original Predator filmekhez,és majd megint úgy néznek ki a jó öreg predek!(szinte biztos akkor az eredeti hőlátás is)
Másik érdekesség,hogy a szakmai stábban ismét két elismert embert vettek be.A FOx tehát csak elismert és profi emberekkel müködik együtt.Ez jó kihatással lehet a film jövőjére.Már csak egy elismert zeneszerző kéne...
-
Darkoo #486 Megjelent egy trailer az Avp Filmről!!!MIndenki nézze meg!!!
AvP trailer!!! -
Dexantreal #485 Jahh, néha nekem is így szarakodik, előfordul.
Jaja, ezer thanks, hogy majd beteszel1számlálót is -
Dexantreal #484 Egy alien koponyája? Azért azt kétlem...szerintem sokkal erősebb az övéjük, mint a minék...gonolj csak bele abba, hogy mennyi mindent kibírnak: az űrben is állítólag megtudnak maradni, meg egyéb ilyesmi...akkor egy oszlophoz neki csapják mondjuk 8szor a fejét, szerintem az ezek mellett az aliennek semmi....oké, rovar féle a test felépítése, de akkoris...szerintem nem árt neki ennyi. -
Darkoo #483 Oksz rendes tőled hogy készítesz -
#482 jó de akkor nekem nm jött be
én megpróbálok majd olyan számlálót csinálni csak legyetek türelemmel... -
Darkoo #481 Minimun agyrázkódást kellett volna kapnia -
Dexantreal #480 ....mondjuk nekem bejött azért az a jelenet, hogy a farkát megfogta aliennek és körbe-körbe lóbálta...loáll...és feje az aliennek neki koccant mindegyik oszlopnak -
Darkoo #479 Remélem lesz a környéken egy ügyes emberke,aki berak egy számlálót a bannerba -
Dexantreal #478 Mi lenne? Itt van normálisan.... -
Darkoo #477 Hát akció jelenetekben remélem tényleg nem lesz panaszunk!Minden bizonnyal jobban megoldják az alien-predator összecsapást.És nem úgy mint az előző filmben,ahol egy parkinzon kóros operatőr hadonászott,és mint két pankrátor,úgy verekedtek -
#476 eh mi lett a bannerral? :o -
Darkoo #475 Az jó ha mindig kavarás van a film körül,és ujabb infók látnak napvilágot,legalább lehet beszélni a filmről -
Dexantreal #474 Amint olvasom, szépen megkavarják a dolgokat a cucc körül, csakhogy midnenki róluk beszéljen.
Szerintem azt akarják, hogy a média picit körülöttük sündörögjön, vagy csak etetik a népet, hogy ez lesz, az lesz és közbe lehet, hogy tényleg a mostani címet látjuk a mozi vásznon, lehet, hogy azt, amit most adtak meg, vagy pedig egy teljesen mást. Gőzöm sincs mivan és mit akarnak, télleg kuszálják a dolgokat rendesen.
Szerintem maradjon a topik címe ez és max, ha hatalmas betűkkel, vagy valami totális 100%-os szöveg utal arra, hogy, na, ez lesz a film címe, nem változtatnak rajta, akkor mi is átíratjuk majd arra a topikot. A számláló meg legyen mondjuk - ha valaki majd készít egyet - három hónap oszt kész, mert ezzel is vacilálnak rendesen.
Nekem oly mindegy milyen hosszú, ill rövid idő alatt forgatják le a dolgokat satöbbi, ha yol csinálják....és szerintem lehet ennyi idő alatt is yot összehozni, majd meglátjuk mi lesz.
-
Darkoo #473 Ja meg Jurassic Parkban is,egyik kedvenc filmem -
#472 hát ez csak jó hír : Second Unit direktora(akciórendező) Lars P. Winther aki igazi nagyágyú a szakmában.Olyan filmek harcjelenteit koreografálta,mint Mr. And Mrs Smith,XxX,Katonák voltunk,A hazafi,vagy a Charlie Angyalai...
így legalább izgalmas kis csaták lesznek
hát az első részét nem vágom hogy mér lett rövidebb remélem nem a film hosszát vágták így el -
Darkoo #471 UJJABB AVP2 INFÓÓK!!!
Változott a forgatás dátumai néhány nappal:
"In other 'genre' film news, the Fox sequel, Alien Vs. Predator 2: Survival of the Fittest starts September 25 for 3 months til December 1
(Még rövidebb idő?eh...)
A Second Unit direktora(akciórendező) Lars P. Winther aki igazi nagyágyú a szakmában.Olyan filmek harcjelenteit koreografálta,mint Mr. And Mrs Smith,XxX,Katonák voltunk,A hazafi,vagy a Charlie Angyalai...
MÁs...
Amugy ti ezt értitek??
Az imdb.com-on megint átírták a film címét
"AVP 2: Alien vs. Predator 2" -re ,eddig Survival of the Fittest volt..Valamit tudnak szerintetek?NEm mintha a címe számítana,de ez már kész cirkusz ami a címe köröl folyik ennem a szerencsétlen filmnek
-
Darkoo #470 Igen sajnons nekem is ezzel voltak problémáim..A trailer alapján én jobbra számítottam... -
#469 hát megnéztem tényleg lehetne jobb is!nincs rendes harc!!meg furi a kamera kezelés is -
#468 csak annyi azegészfilm??? :o
nem baj jó az felírat nélkülis :D -
#467 hát lelehet szedni a filmet 28 perc,felirat az nincs:( -
#466 az egész filmet kéne letölteni vhonnan csak hát talán magyar felirat ha van hozzá :|
amúgy brutálisak ezek a videók nekem bejönnek ;) -
#465 Húú tényleg jó klipp, és a zene is nagyon jóó!Most nézem 5.jére -
Darkoo #464 Az eddig legjobb videóklipp ami készült Avp filmhez!!!
Avp Videóklip!!!
Árad a klippből a hangulat,az ember azt hinné ,hogy ez egy istenkirály film,közben pedig mégse az..:(( -
Darkoo #463 Azt láttam még régebben...Batmanes film jobban tetszett maradjunk annyiban:)A trailer elég hangulatos,de a filmet jobban is megcsinálhatták volna:)Megyek én is meccset nézni -
#462 az is igaz,a seedet láttad már?most az nézem igaz nem sokáig mert kezdődik a mecs:)! -
Darkoo #461 Jó ezt a filmet nem kell komolyan venni:) Nekem a megvalósítása,és a harc tetszett benne nagyon..Nah kb ilyen hangulatú részeket várok az uj filmben is,csak mellőzék BAtmant:)))) -
#460 hát úgy poénosabb lett volna hogy úgy nyomják le az a predit,mert így eléggé furi lett,mert batman az csak egy ember szal nem hiszem hogy képes megtartani egy predatort (amikor lefogja a csuklópengét) ráadásul le is vágja az olyan furi volt
(meg az is benne van hogy nagy fan vagyok(alien+pred) ,és nem szeretem a képregényhősöket) -
Darkoo #459 Jaja:))Állítólag a film végén odarepült volna Superman BAtmanhez hogy "Bocsi segíthetek?"De végüli kivágták azt a részt -
#458 nézem nagyon kemény:)
csak kicsit kemény a batman nem?max ha superman lenne:) -
Darkoo #457 Szerintem biztos:)
Ott van pl BAtman Dead End kisfilm.Annál se volt probléma a jogokkalBatman: Dead End
MEg szerintem a Batman:Dead End az eddigi legjobb Avp Múvi ami készült -
#456 és megkapták a jogokat? -
Darkoo #455 JAja májusban rakták fel a netre ha jól tudom...A trailer végén ott a film honlapja ott keresd megAmugy ez egy független film,amit nagy alien és predator rajongók dobtak össze..Amatőr színészekkel.De elég ötletes,hogy a rosveli ufónauta egy predator -
#454 jaja!egyebként már megjelent a film?mert ápr írnak ott a végén szal megkellett
de tök furi mert nem hiszem hogy a fox kiadná a jogokat és ahhoz képest full predator hang,meg látás mód,meg alien is eléggé hasonlított már amennyit láttam belőle -
Darkoo #453 Nah kb kicsivel jobb minőségben ilyen Avp filmet megnéznék szívesen a moziban:))) -
#452 nem tűnik rossznak,mert a predi hang meg látás elég jó