5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    Mondjuk sorrendbe jó nézni de mind1:) Jaj Predator 3 nem létezik,az max a DNA lehet,aminek az idíóta magyar forgalmazók Ragadozó 3 nevet adták.
    Semmi köze nincs a predator szériához.Egy hatodrangú d kategoriás gagyifilm.
    Predator 2 viszont Cool!
  • Dexantreal

Amúgy megkaptam fatertól Predator 2-3-t videokazettán,azokat ma megnézem...sajna1nincs meg.....az még kéne.
  • SLICK
    na vééégre ez tényleg nagyon jó hír
    remélem a hőlátás olyan lesz mint a Prdatr 1-ben azzal a kis hanggal a háttérben mert az adja meg az igazi feelinget ;)
  • Darkoo
    Infók
  • Darkoo
    ÚJ AVP INFÓÓK!!!
    Forrás:Infók

A lényeg hogy,hogy komplete áttervezik a predator dizájnját,visszatérnek a original Predator filmekhez,és majd megint úgy néznek ki a jó öreg predek!(szinte biztos akkor az eredeti hőlátás is)

Másik érdekesség,hogy a szakmai stábban ismét két elismert embert vettek be.A FOx tehát csak elismert és profi emberekkel müködik együtt.Ez jó kihatással lehet a film jövőjére.Már csak egy elismert zeneszerző kéne...
  • Darkoo
    Megjelent egy trailer az Avp Filmről!!!MIndenki nézze meg!!!

AvP trailer!!!
  • Dexantreal
    Jahh, néha nekem is így szarakodik, előfordul.

Jaja, ezer thanks, hogy majd beteszel1számlálót is
  • Dexantreal
    Egy alien koponyája? Azért azt kétlem...szerintem sokkal erősebb az övéjük, mint a minék...gonolj csak bele abba, hogy mennyi mindent kibírnak: az űrben is állítólag megtudnak maradni, meg egyéb ilyesmi...akkor egy oszlophoz neki csapják mondjuk 8szor a fejét, szerintem az ezek mellett az aliennek semmi....oké, rovar féle a test felépítése, de akkoris...szerintem nem árt neki ennyi.
  • Darkoo
    Oksz rendes tőled hogy készítesz
  • SLICK
    jó de akkor nekem nm jött be
    én megpróbálok majd olyan számlálót csinálni csak legyetek türelemmel...
  • Darkoo
    Minimun agyrázkódást kellett volna kapnia
  • Dexantreal
    ....mondjuk nekem bejött azért az a jelenet, hogy a farkát megfogta aliennek és körbe-körbe lóbálta...loáll...és feje az aliennek neki koccant mindegyik oszlopnak
  • Darkoo
    Remélem lesz a környéken egy ügyes emberke,aki berak egy számlálót a bannerba
  • Dexantreal
    Mi lenne? Itt van normálisan....
  • Darkoo
    Hát akció jelenetekben remélem tényleg nem lesz panaszunk!Minden bizonnyal jobban megoldják az alien-predator összecsapást.És nem úgy mint az előző filmben,ahol egy parkinzon kóros operatőr hadonászott,és mint két pankrátor,úgy verekedtek
  • SLICK
    eh mi lett a bannerral? :o
  • Darkoo
    Az jó ha mindig kavarás van a film körül,és ujabb infók látnak napvilágot,legalább lehet beszélni a filmről
  • Dexantreal
    Amint olvasom, szépen megkavarják a dolgokat a cucc körül, csakhogy midnenki róluk beszéljen.

Szerintem azt akarják, hogy a média picit körülöttük sündörögjön, vagy csak etetik a népet, hogy ez lesz, az lesz és közbe lehet, hogy tényleg a mostani címet látjuk a mozi vásznon, lehet, hogy azt, amit most adtak meg, vagy pedig egy teljesen mást. Gőzöm sincs mivan és mit akarnak, télleg kuszálják a dolgokat rendesen.

Szerintem maradjon a topik címe ez és max, ha hatalmas betűkkel, vagy valami totális 100%-os szöveg utal arra, hogy, na, ez lesz a film címe, nem változtatnak rajta, akkor mi is átíratjuk majd arra a topikot. A számláló meg legyen mondjuk - ha valaki majd készít egyet - három hónap oszt kész, mert ezzel is vacilálnak rendesen.

Nekem oly mindegy milyen hosszú, ill rövid idő alatt forgatják le a dolgokat satöbbi, ha yol csinálják....és szerintem lehet ennyi idő alatt is yot összehozni, majd meglátjuk mi lesz.

• Darkoo
    Ja meg Jurassic Parkban is,egyik kedvenc filmem
  • bigfoot
    hát ez csak jó hír : Second Unit direktora(akciórendező) Lars P. Winther aki igazi nagyágyú a szakmában.Olyan filmek harcjelenteit koreografálta,mint Mr. And Mrs Smith,XxX,Katonák voltunk,A hazafi,vagy a Charlie Angyalai...
    így legalább izgalmas kis csaták lesznek
    hát az első részét nem vágom hogy mér lett rövidebb remélem nem a film hosszát vágták így el
  • Darkoo
    UJJABB AVP2 INFÓÓK!!!
    Változott a forgatás dátumai néhány nappal:

"In other 'genre' film news, the Fox sequel, Alien Vs. Predator 2: Survival of the Fittest starts September 25 for 3 months til December 1
    (Még rövidebb idő?eh...)
    A Second Unit direktora(akciórendező) Lars P. Winther aki igazi nagyágyú a szakmában.Olyan filmek harcjelenteit koreografálta,mint Mr. And Mrs Smith,XxX,Katonák voltunk,A hazafi,vagy a Charlie Angyalai...

MÁs...
    Amugy ti ezt értitek??
    Az imdb.com-on megint átírták a film címét
    "AVP 2: Alien vs. Predator 2" -re ,eddig Survival of the Fittest volt..Valamit tudnak szerintetek?NEm mintha a címe számítana,de ez már kész cirkusz ami a címe köröl folyik ennem a szerencsétlen filmnek

• Darkoo
    Igen sajnons nekem is ezzel voltak problémáim..A trailer alapján én jobbra számítottam...
  • bigfoot
    hát megnéztem tényleg lehetne jobb is!nincs rendes harc!!meg furi a kamera kezelés is
  • SLICK
    csak annyi azegészfilm??? :o

nem baj jó az felírat nélkülis :D
  • bigfoot
    hát lelehet szedni a filmet 28 perc,felirat az nincs:(
  • SLICK
    az egész filmet kéne letölteni vhonnan csak hát talán magyar felirat ha van hozzá :|

amúgy brutálisak ezek a videók nekem bejönnek ;)
  • matrix666
    Húú tényleg jó klipp, és a zene is nagyon jóó!Most nézem 5.jére
  • Darkoo
    Az eddig legjobb videóklipp ami készült Avp filmhez!!!

Avp Videóklip!!!

Árad a klippből a hangulat,az ember azt hinné ,hogy ez egy istenkirály film,közben pedig mégse az..:((
  • Darkoo
    Azt láttam még régebben...Batmanes film jobban tetszett maradjunk annyiban:)A trailer elég hangulatos,de a filmet jobban is megcsinálhatták volna:)Megyek én is meccset nézni
  • bigfoot
    az is igaz,a seedet láttad már?most az nézem igaz nem sokáig mert kezdődik a mecs:)!
  • Darkoo
    Jó ezt a filmet nem kell komolyan venni:) Nekem a megvalósítása,és a harc tetszett benne nagyon..Nah kb ilyen hangulatú részeket várok az uj filmben is,csak mellőzék BAtmant:))))
  • bigfoot
    hát úgy poénosabb lett volna hogy úgy nyomják le az a predit,mert így eléggé furi lett,mert batman az csak egy ember szal nem hiszem hogy képes megtartani egy predatort (amikor lefogja a csuklópengét) ráadásul le is vágja az olyan furi volt
    (meg az is benne van hogy nagy fan vagyok(alien+pred) ,és nem szeretem a képregényhősöket)
  • Darkoo
    Jaja:))Állítólag a film végén odarepült volna Superman BAtmanhez hogy "Bocsi segíthetek?"De végüli kivágták azt a részt
  • bigfoot
    nézem nagyon kemény:)
    csak kicsit kemény a batman nem?max ha superman lenne:)
  • Darkoo
    Szerintem biztos:)
    Ott van pl BAtman Dead End kisfilm.Annál se volt probléma a jogokkalBatman: Dead End

MEg szerintem a Batman:Dead End az eddigi legjobb Avp Múvi ami készült
  • bigfoot
    és megkapták a jogokat?
  • Darkoo
    JAja májusban rakták fel a netre ha jól tudom...A trailer végén ott a film honlapja ott keresd megAmugy ez egy független film,amit nagy alien és predator rajongók dobtak össze..Amatőr színészekkel.De elég ötletes,hogy a rosveli ufónauta egy predator
  • bigfoot
    jaja!egyebként már megjelent a film?mert ápr írnak ott a végén szal megkellett

de tök furi mert nem hiszem hogy a fox kiadná a jogokat és ahhoz képest full predator hang,meg látás mód,meg alien is eléggé hasonlított már amennyit láttam belőle
  • Darkoo
    Nah kb kicsivel jobb minőségben ilyen Avp filmet megnéznék szívesen a moziban:)))
  • bigfoot
    nem tűnik rossznak,mert a predi hang meg látás elég jó