5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• SLICK
    csak majd nehogy bezárják :|
  • Darkoo
    Egy óriás utazó.AKi jóban volt a predekkel és egyhajóban utaztak:D Ezt majd kitalálják:)
    De az is lehet,teljesen más módon kötik össze akét filmet.Vagy még ebben a részben nem is fognak erre kitérni,hanem egy esetleges 3. részben
  • Darkoo
    Nemtudom pontosan,nemvagyok perfekt angolból..:()
    De valami olyasmit,hogy az AvP miatt jelegelve van az Alien franchise,aminek nem örül..
  • Dexantreal
    A Fox nehogy elvonszolja azt a dagadt seggét, hanem inkább segítse a stábot.
  • InfectedMann
    végülis igazad van, de ha esetleg predi hajónak állítják be akkor az a szép nagy teremtmény mit keresett abban a széknek kinéző izében? :D
  • bigfoot
    mit mond Jimy??
  • matrix666
    Valami hasonlót várok én is a filmben:) Dehát nem is értem a filmkészítőket.Ebből a videóbol lelehet szűrni,hogy mik az igények.
    Akkora film születhetne ebből.
  • Dexantreal
    Javítok:

Legnépszerűbb témák

1. A Pc-s játékoknak leáldozott
    2. Football Manager
    3. Unione Sportiva Città di Palermo
    4. F1CHL - Retro
    5. World of Warcraft
    6. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
    7. '80 as évek zenéi
    8. AvP2: Survival of the Fittest
    9. Humoros és aranyos képek, videók
    10. Battlefield 2

...én topikocskám...*büszkén szét néz*
    szép, csak így tovább

• Dexantreal
  • Dexantreal
    egyébként meg1stratégiai géjm
  • Darkoo
    Wááááááááááááááá
    Nahát remélem ilyen lesz az AvP2 előzetese is!Sőt maga az Avp2 Film is!!!
  • Dexantreal
    sajna csak konzolra jött kiiii...úgy tudom.
  • JonDavis
    Erről a játékról tud valaki valami infót mondani?

Alien vs Predator:Extinction
  • Darkoo
    "Elhintette, hogy amennyiben a Fox eláll az Alien vs. Predator film megvalósításától (amit Cameron nagyon rossz ötletnek tart , akkor talán hajlandó lenne ekészíteni az 5. részt. "

Tessék itt a bizonyíték videó formátumban

James Cameron
  • SLICK
    hát ha a legnépszerűbb nem is de, a a legnépszerűbbek közt leszünk ;) de msot azért nem kell sapmamelni mert bezárják a topikot :D
  • Darkoo
    A lehetséges Coloradós sztoriban elvileg egy férfi lesz a főhös Dallas.HA meg egy jövős átiratot kapnánk,talán abban is férfi lenne a főhös.
    Ez végre kedvez a Predator filmek rajongóinak,abban mindig is egy rendkivüli képeségekkel megáldott férfi volt a főszereplő.
    TAlán most jót tesz a filmnek,hogy nem egy Ripley klón,vagy mindentudó tökös Lex lesz a túlélő:D
  • matrix666
    Már most látszik,hogy ezt a filmet többen és jobban várják mint az első részt.KÜlföldi fórumokon,hazai fórumokon egyaránt.
    Remélem ez lesz az AvP univerzum legnagyobb dobása:)
  • Darkoo
    Miénk lesz a legnépszerűbb topic:)
  • bigfoot
    jövünk fel mint a talajvíz,mi lesz ha megjelenik a film:D
  • SLICK
    egy kis OFF :)

Legnépszerűbb témák

1. A Pc-s játékoknak leáldozott
    2. Football Manager
    3. F1CHL - Retro
    4. Unione Sportiva Città di Palermo
    5. World of Warcraft
    6. '80 as évek zenéi
    7. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
    8. Humoros és aranyos képek, videók
    9. AvP2: Survival of the Fittest
    10. Ismerd fel a képről az autót

• SLICK
    hát igen, már érdeklődöm számláló készítésben. meg még iylen fejléc szerkesztgetést tanulgatok... de meg lesz oldva :)
  • SLICK
    én nem tom, lehet megvárom míg szinkronos lesz és moziban megnézem, vagy ha már sokat láttunk a filmből (trailerekre értem) akkor az elsők között leszek akik megnézik a filmet :)
  • Darkoo
    A számlálót akkor majd elkészíted?:)Nem sürgetni szeretnélek,csak szólj,ha képes vagy olyat elkészíteni és valamikor a közeljövőben felrakni:))
  • bigfoot
    te is moziba nézed meg vagy netről?
  • matrix666
    Elolvastam a képregényt énis.Elég érdekes volt,de filmben nem akarom viszontlátni.Tényleg sok teória van,és a filmet mindig is külön kell venni a képregények/könyvek világától.Egy film teljesen más.Abba azt találnak ki,amit akarnak.
  • SLICK
    én mondtam leszek házigazda, addigra már én is ráérek... msot emg nicns oyan kis kósza hüyleygerek aki baromságokat kérdez... szal nem kell itt törölni semmit a rend is megvan normálisan egyenlőre
  • JonDavis
    Sokan panaszkodtak az AvP esetén hogy alienek mit keresnek a Földön.PEdig van egypár képregény,ahol a Földön is zajlódnak események,meg nagyon régen jártak ott.
  • JonDavis
    Az Apokalpiszkis képregény szerint az Alienek már jártak a FÖldön évmilliárdokkal ezelőt,és kipusztítottak szinte minden életformát.
  • Darkoo
    Addig kerülöm a topicot,vagy majd a házigazda ügyel ezekre.Vagy keresek egy Spoilermentes topicot:)
  • Darkoo
    "az a hajó nem predator hajó...
    az egyik képregényben van szó arról a fajról akié az a hajó...
    majd megkeresem, hogy melyik képregény az..."

Ez csak egy teória.Rengetek varációt kitalátak már ,honnan is származiik az az űrhajó.Képregényekben meg mindig is szabadjára engedik a fantáziájukat az alkotók.
    Ettől függetlenül egy érdekes magyarázattal foghatják a FILMBEN a hajóra,hogy egy ősi pred civiziláció hajója.Akkor még más formájú űrhajóik voltak.Meg amúgy is.MI se csak egy kocsifajtát gyártunk.Ők se csak egy fajta űrhajóval mászkálnak az űrben:)
  • bigfoot
    csak attól félek hogy mi rajongók megnézzük a moziba és majd tele lesz a topic spoilerekkel amit a netről letöltött film megnézése után írkálnak majd
  • Darkoo
    Utána meg letölteni netről:P
  • Darkoo
    Én moziba akarom látni először mindenképp.
  • JonDavis
    Én is moziba nézem meg!!Csak attól félek hónapokat kell megint várni a MO-i premierre,és félő letöltöm netről...De attól még megnézem moziban.Csak legyen elég önkontrolom,hogy neh nézzem meg előtte netről
  • Darkoo
    Itt a kérdés az lesz,hogy hányszor lesz kedvenc megnézni majd a mozikban:D
    Anno az Alien 4.et 3xor néztem 97ben.Remélem lesz olyan jó a film,hogy másodjára is beüljek rá.Hameg a kényszer rávinne egy 3. megnézésre,hát akkor nagy film kell hogy legyen:D
  • bigfoot
    hát tuti moziban nézem meg!!!az elsőt is ott néztem (t3 at is),ezt is ott fogom!
  • Darkoo
    Következő év karácsonykor meg mozijegyet kérsz,hogy megnézhesd az ApP2-t ugye?
  • bigfoot
    vmi hasonló:)
    azért van meg a Predator,Terminátor 2 dvdn hogy mindig meglegyen,
    karácsonyra kérem az Alien sorozatot extra változatban dvdn:),addigra megveszem a Predator2és az Avpt is
  • Darkoo
    Olyat amit unokáinknak is bátran mutathatunk:DDD
  • bigfoot
    hát igen remélem ez végre jó film lesz,nem is jó hanem klaszikus!!