5789
-
#731 csak majd nehogy bezárják :| -
Darkoo #730 Egy óriás utazó.AKi jóban volt a predekkel és egyhajóban utaztak:D Ezt majd kitalálják:)
De az is lehet,teljesen más módon kötik össze akét filmet.Vagy még ebben a részben nem is fognak erre kitérni,hanem egy esetleges 3. részben -
Darkoo #729 Nemtudom pontosan,nemvagyok perfekt angolból..:()
De valami olyasmit,hogy az AvP miatt jelegelve van az Alien franchise,aminek nem örül.. -
Dexantreal #728 A Fox nehogy elvonszolja azt a dagadt seggét, hanem inkább segítse a stábot. -
#727 végülis igazad van, de ha esetleg predi hajónak állítják be akkor az a szép nagy teremtmény mit keresett abban a széknek kinéző izében? :D -
#726 mit mond Jimy?? -
#725 Valami hasonlót várok én is a filmben:) Dehát nem is értem a filmkészítőket.Ebből a videóbol lelehet szűrni,hogy mik az igények.
Akkora film születhetne ebből. -
Dexantreal #724 Javítok:
Legnépszerűbb témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Football Manager
3. Unione Sportiva Città di Palermo
4. F1CHL - Retro
5. World of Warcraft
6. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
7. '80 as évek zenéi
8. AvP2: Survival of the Fittest
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Battlefield 2
...én topikocskám...*büszkén szét néz*
szép, csak így tovább
-
Dexantreal #723 -
Dexantreal #722 egyébként meg1stratégiai géjm -
Darkoo #721 Wááááááááááááááá
Nahát remélem ilyen lesz az AvP2 előzetese is!Sőt maga az Avp2 Film is!!! -
Dexantreal #720 sajna csak konzolra jött kiiii...úgy tudom. -
#719 Erről a játékról tud valaki valami infót mondani?
Alien vs Predator:Extinction -
Darkoo #718 "Elhintette, hogy amennyiben a Fox eláll az Alien vs. Predator film megvalósításától (amit Cameron nagyon rossz ötletnek tart , akkor talán hajlandó lenne ekészíteni az 5. részt. "
Tessék itt a bizonyíték videó formátumban
James Cameron -
#717 hát ha a legnépszerűbb nem is de, a a legnépszerűbbek közt leszünk ;) de msot azért nem kell sapmamelni mert bezárják a topikot :D -
Darkoo #716 A lehetséges Coloradós sztoriban elvileg egy férfi lesz a főhös Dallas.HA meg egy jövős átiratot kapnánk,talán abban is férfi lenne a főhös.
Ez végre kedvez a Predator filmek rajongóinak,abban mindig is egy rendkivüli képeségekkel megáldott férfi volt a főszereplő.
TAlán most jót tesz a filmnek,hogy nem egy Ripley klón,vagy mindentudó tökös Lex lesz a túlélő:D -
#715 Már most látszik,hogy ezt a filmet többen és jobban várják mint az első részt.KÜlföldi fórumokon,hazai fórumokon egyaránt.
Remélem ez lesz az AvP univerzum legnagyobb dobása:) -
Darkoo #714 Miénk lesz a legnépszerűbb topic:) -
#713 jövünk fel mint a talajvíz,mi lesz ha megjelenik a film:D -
#712 egy kis OFF :)
Legnépszerűbb témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Football Manager
3. F1CHL - Retro
4. Unione Sportiva Città di Palermo
5. World of Warcraft
6. '80 as évek zenéi
7. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. AvP2: Survival of the Fittest
10. Ismerd fel a képről az autót
-
#711 hát igen, már érdeklődöm számláló készítésben. meg még iylen fejléc szerkesztgetést tanulgatok... de meg lesz oldva :) -
#710 én nem tom, lehet megvárom míg szinkronos lesz és moziban megnézem, vagy ha már sokat láttunk a filmből (trailerekre értem) akkor az elsők között leszek akik megnézik a filmet :) -
Darkoo #709 A számlálót akkor majd elkészíted?:)Nem sürgetni szeretnélek,csak szólj,ha képes vagy olyat elkészíteni és valamikor a közeljövőben felrakni:)) -
#708 te is moziba nézed meg vagy netről? -
#707 Elolvastam a képregényt énis.Elég érdekes volt,de filmben nem akarom viszontlátni.Tényleg sok teória van,és a filmet mindig is külön kell venni a képregények/könyvek világától.Egy film teljesen más.Abba azt találnak ki,amit akarnak. -
#706 én mondtam leszek házigazda, addigra már én is ráérek... msot emg nicns oyan kis kósza hüyleygerek aki baromságokat kérdez... szal nem kell itt törölni semmit a rend is megvan normálisan egyenlőre -
#705 Sokan panaszkodtak az AvP esetén hogy alienek mit keresnek a Földön.PEdig van egypár képregény,ahol a Földön is zajlódnak események,meg nagyon régen jártak ott. -
#704 Az Apokalpiszkis képregény szerint az Alienek már jártak a FÖldön évmilliárdokkal ezelőt,és kipusztítottak szinte minden életformát. -
Darkoo #703 Addig kerülöm a topicot,vagy majd a házigazda ügyel ezekre.Vagy keresek egy Spoilermentes topicot:) -
Darkoo #702 "az a hajó nem predator hajó...
az egyik képregényben van szó arról a fajról akié az a hajó...
majd megkeresem, hogy melyik képregény az..."
Ez csak egy teória.Rengetek varációt kitalátak már ,honnan is származiik az az űrhajó.Képregényekben meg mindig is szabadjára engedik a fantáziájukat az alkotók.
Ettől függetlenül egy érdekes magyarázattal foghatják a FILMBEN a hajóra,hogy egy ősi pred civiziláció hajója.Akkor még más formájú űrhajóik voltak.Meg amúgy is.MI se csak egy kocsifajtát gyártunk.Ők se csak egy fajta űrhajóval mászkálnak az űrben:) -
#701 csak attól félek hogy mi rajongók megnézzük a moziba és majd tele lesz a topic spoilerekkel amit a netről letöltött film megnézése után írkálnak majd -
Darkoo #700 Utána meg letölteni netről:P -
Darkoo #699 Én moziba akarom látni először mindenképp. -
#698 Én is moziba nézem meg!!Csak attól félek hónapokat kell megint várni a MO-i premierre,és félő letöltöm netről...De attól még megnézem moziban.Csak legyen elég önkontrolom,hogy neh nézzem meg előtte netről -
Darkoo #697 Itt a kérdés az lesz,hogy hányszor lesz kedvenc megnézni majd a mozikban:D
Anno az Alien 4.et 3xor néztem 97ben.Remélem lesz olyan jó a film,hogy másodjára is beüljek rá.Hameg a kényszer rávinne egy 3. megnézésre,hát akkor nagy film kell hogy legyen:D -
#696 hát tuti moziban nézem meg!!!az elsőt is ott néztem (t3 at is),ezt is ott fogom! -
Darkoo #695 Következő év karácsonykor meg mozijegyet kérsz,hogy megnézhesd az ApP2-t ugye? -
#694 vmi hasonló:)
azért van meg a Predator,Terminátor 2 dvdn hogy mindig meglegyen,
karácsonyra kérem az Alien sorozatot extra változatban dvdn:),addigra megveszem a Predator2és az Avpt is -
Darkoo #693 Olyat amit unokáinknak is bátran mutathatunk:DDD -
#692 hát igen remélem ez végre jó film lesz,nem is jó hanem klaszikus!!