5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• YakooZa
    LOL... PREDATOR KÉZIKÖNYV?? (gyökér)
  • JonDavis
    Ezt hol olvastad?
  • Dexantreal
    Mindegy, úgy néz ki, hogy nem idegen bolygón lesz....de,ha ennyi pénzt öltek már bele csak a stábba, akkor tényleg illik nekik egy jó filmet összehozni.
  • PsyhoApu
    A savtűrő cuccokra visszatérve. Azokat a harcosnak ki kell érdemelnie, az első sikeres vadászat után kapja meg a felszerelést.
  • matrix666
    Ha a hírek igazak ,akkor nagynevű producerek is csatlakoztak a filmhez,úgymint pl akarib tenger kalózai egyik producere,meg nemrég érkezett egy új producerről hír,aki szintén csatlakozik a stábhoz.
    Szerintem több pénzbe fog ez a film kerülni.LÁtják hogy több pénzel jobb filmet tudnának csinálni,ezáltal a nézettséges is nőne a filmnek,nameg a bevétele.
  • JonDavis
    Nah majd meglátjuk...
  • Dexantreal
    De, csak nekik kölcségesebb és szerintem ezért forgatják ott, ahol említették.
  • JonDavis
    De csak elvilegMég változhat a forgatókönyv.Mindenesetre egy másik bolygón a távoli jövőben jobb lenne a film nem?
  • Dexantreal
    De a mostani is elvilleg napjainkban játszódik majd:P.
  • matrix666
    Egy másik sztorival mindenképp jobb filmet lehetne csinálni.És meg is csinálják
  • JonDavis
    Normális érv?
    Ez eddigi színvonalas R kategóriás részek mind a jövőben játszódtak,ez a Pg-13as popcorn mozi meg az Antartikszon napjainkban.
    Predator filmekre meg jellemző volt a kemény akció és a brutalitás nameg a vér.
    Ez már elég érv.
  • InfectedMann
    Talán nem is a történettel van a baj hanem, hogy a legeslegkevesebbet hozták ki belőle. Szal nemtom. Lehet egy másik sztorival többet tudtak volna kezdeni mert ebből nemsokat hoztak ki. Egyáltalán nem idézi fel az Alien/Predator filmek hangulatát. Tömegmozit csináltak amit mindenki megkajál. Ennyi. Nem méltó se Alien kultuszhoz se a Predator kultuszhoz.
  • Seten

Miért "eblaszott a történet"?
    Senki nem tudott még normális érvet felhozni ellene.
    Ilyen alapon mindegyik Alien/Predator filmbe bele lehetne kötni.

• matrix666
    A rendezőpáros korábbi nyilatkozatában kijelentette,hogy az AvP első részét nem tekintik méltó filmnek.Ők sokkal jobbat akarnak összehozni,egy maradandó alkotást.
  • JonDavis
    Jaja!:D Az csak egy mellékvágánya a sorozatnak:)
  • InfectedMann
    szerintünk meg jobb is, hogy nem folytatják azt az eblaszott történetet ! erről beszélünk már oldalak óta :D:D
  • JonDavis
    Ha házigazda te leszel,egy ilyen képet beszúrhatsz a fórum hátterébe.
    Vagy akár bannernak,mert szerintem király kép Legyen csicsás és szép ez a topic
    Háttérkép
  • JonDavis
    Égő Predator
  • akyyy
    jah igen.. csak kicsi tösszekeverrtem adolgoakt ésnem mertem beirni nehogy vmi hülyeséget irjal (predator asszimilál-.-) de igy eléggé hülyeség sztem:(
  • JonDavis
    Az első rész úgy ért véget,hogy a predator űrhajóban a hulla Scar ragadozó testéből kibújt egy aranyos predalien.De ez csak ilyen slusszpoén a végére.
    Új történet lesz új szereplőkkel.Szóval nem fog kötődni az első részhez.HA a hírek igazak.
  • akyyy
    ez a film kapcsoldoni fpg vhogy az első részben? mert ha jol tom az elrő rész vége vhogy ugy volt h..nem emlékszem:D
  • Darkoo
    Igen.A feledhetetlen predator kerregés.
    Alienek hangja meg neh olyan legyen mint a visítozó disznóké:D
  • bigfoot
    nah meg a hangok is a régi filmeket idézzék!!!
  • SLICK
    ja igen savállóság... ezt is elfelejtettem :|
    na én sztem mentem aludni, holnap irány a suli kelhetek fél 7 előtt vmivel :D
    bye all
  • Darkoo
    Eredeti látásmód mégha elavult is,hatalmas feelingje van.Szóval én is azt akarom látni az uj részben.Hatalmas pengéi meg nem értem minek voltak neki,ha nem voltak savállóak..
  • SLICK
    igen a vál lézer az most szépen ki lett dolgozva, de nekem az a pengés disk utánzat nagyon nem tetszett :| aakrmok jók voltak pl azok a nagyok brutálul néztek ki :) na akkor a látásmód is a Predator 1hez hasonló legyen, na meg az Alieneket is a szokásos piros nézetben lássa :|
  • Darkoo
    JAja!Originál első részben szereplő Pred feje a legfélelmetesebb.Meg hiába 20éves az a film lassan,de szerintem a ragadozó kidolgozottsága sokkal jobb volt,mint az AvP1ben. A fején látszott az élet,nyáladzott ,nedves volt és a mosolya is vérfagyasztó:)
    Fegyverarzenál:azért volt egy két frankó cucca az Avp1-beli prednek,de hiányoltam a lándzsával való harcokat.
    Meg a discket is használhatja gyakortabba.A vállágyút meg csak vészhelyzetben.
  • SLICK
    sztem a Predi maszkokkal abszolút nem volt gond! Sőt kifejezetten tetszetek, kár hogy azt nyírták ki elsőre amelyik jobban bejött :|
    ami a Predatorokon nem tetszett az a fejökk idolgozása volt, na meg a fegyverük...
    az lenne a legjobb ha a Predator egyben szereplő Predatort mintáznák le, az a fej jól nézett ki, meg ijjesztőbb is volt sztem... na meg a régi fegyver arzenál sem ártana :|
  • Darkoo
    Alienses szörnyikéknek én is örülnék.De már nem olyan gépiesen fognak szerintem mozogni,mint anno akkoriban.A mozgásukat szerintem a tökélyre fejlesztik.
  • Darkoo
    Prediket áttervezik eredetire,erről már volt korábban egy hír.
    Csak az alienekről nem érkezett infó,hogy milyenek is lesznek.De szerintem ebből adódik az hogy a régi filmek dizájnában pompáznak majd
  • InfectedMann
    mindkét szörny "dizánja" legyen olyan mint a érgi filmekben !
    ez a feltuningolt predimaszk kurvára nemjött be :S
    az Alienek tűrhetőek voltak, de sok sem tetszettek annyira...
  • SLICK
    sztem jó lanne az az Alien ami a 2. részben volt, barázdált fej, stb... nekem legalábbis azok tetszenek...
  • matrix666
    Ha tartják ezt a tendenciát, és fás területre teszik a történetet, felmerül a kérdés, milyen forma lenne jó az aliennek. Az Alienben és Aliensben látott biomechanoid forma egyértelműen nem, inkább a bionikus, tehát ebből a szempontból tovább vihetik az AR és AVP alienjeit, annál is inkább, mert a nagy mancs is jobb a fákon való kapaszkodáshoz, illetve a háromágú láb lenne még célszerű. Viszont újra vissza kéne térni a sötétbarna színre, mert a lombkoronában való rejtőzködéshez az a célszerűbb (vagy a zöld, esetleg zöldesbarna... érdekes lenne). Viszont ilyen területen a bordázott fej a jobb, mivel a sima, mint olyan elég ritkán található meg az erdőkben olyan nagy méretekben, mint egy alien feje.
  • JonDavis
    Erdős terepen a klasszikus alient látnám szívesen.
    LoL már 2.ak vagyunk a népszerűségi listán:D
  • matrix666
    Kíváncsi vagyok,hogy az alienek felépítése milyen lesz.Klasszikus régi vonalat veszik elő,vagy megint úgy néznek ki,mint az Avp1-ben.
    Persze az Alien mindig is olyan tulajdonságokat örökölt,amilyen maga a helyszín.
    Példáúl megfyigyelhető, hogy a csövekkel és vezetékekkel telezsúfolt Nostromo és a hasonló környezetű Hadlay's Hope telep alienjei sokkal biomechanoidabb külsőt örököltek, amik jobban beleillenek ebbe a környezetbe. A Nostromo mumusa az űrhajó folyosóihoz igazodott, jól jellemzi ezt a sima fej (csőnek betudható), a vezetékszerű kinövések a száj körnéykén, a vezetékszerű mintázatok, a csőszerű mintázatok. Ráadásul a viszonylag kicsi tenyerű, ám hat vékony ujjal rendelkező karok sokkal alkalmasabbak a láncokon, sűrűn szedett csöveken való felkapaszkodásra, míg pl az LV-426-on lévő lények nagy tenyérrel és három vaskos, hosszú ujjal lettek megáldva, amik jobban alkalmazhatóak fészekben történő mozgáshoz, illetve telepre jellemző vaskosabb csövekre való felkapaszkodásban. Viszont ezek a lények már inkább a fészekhez idomultak (olyan fészekhez, mely mechanikus környezetben jött létre), mivel koponyájuk is jól elrejti őket eme környezetben. Viszont mindkét lény fekete, ami remek rejtőszín a hajók, telepek félhomályosa vagy sötét folyosóin.
    És akkor itt a kutyalaien, mely újra a fészekmentes telephez idomult. Négyujjú nagy tenyere ugyan úgy a vastagabb csöveken illetve a betonfalon való felkapaszkodást segítik, míg sötétbarna színe és sima, tömör feje sokkal jobban illeszkedik a Fiorinát jellemző rozsdás, koszos cső és vezetéklabirintusok hálózatába. Viszont még ő is tartja a biomechanoid külsőt, de mivel a Fiorinán a szemét elég nagy úr, így valószínűleg annak formáját is átvéve sokkal inkább biotikus, mint mechanikus.
    Az Auriga lényei újabb változat. Az űrhajót szintén a sötét és a barna uralja, tehát a lények is sötétbarnák. Újra négy ujjuak, viszont a mancsuk jelentősen nagyobb elődeiknél, valószínűleg az Aurigat is jellemző csővezetékek miatt, amik valószínűleg jóval erősebb anyagból készültek már, mint anno a Nostromo berendezései. Továbbá a lények itt már majdnem teljesen bionikusak, ráadásul megtartották a kutyalien háromágú lábszárát, ellenben a lábfejük is nagyobb lett az eddigieknél. Ez talán a génmanipuláció utóhatása, de sokkal inkább valószínű, hogy a szűk járatokban való gyors közlekedésre alkalmasabbak a háromágú lábak (az Aurigan a konyha kivételével az állmenyezett fölött, vagy a padló alól támadtak). A bioforma meg talán annak tudható be, hogy ezek a lények is építettek maguknak fészket, amiben ezzel a formával jobban rejtőzhetnek (az Auriga szemétlerakójában létesített fészek sokkal bionikusabb volt az LV-426-on látottnál). Az mutáns alien viszont már nem számít ebbe bele, mert az a durva genetikai manipuláció eredménye, és legalább annyi mindenben tér el egy alientől, mint egy embertől.
    Végül itt a Földön látott alienek.Ezek filmes szempontból tovább vitték az AR lényeit, viszont az alkotóknak volt eszük a körülményekhez modulálni őket. Így legalább ez beleillik a képbe. A szörnyek sima feje tökéletesen beleillik a piramis falainak motívumai közé, ráadásul mivel a sötétség az úr, a fekete szín nagyon jótékony lehet. Az erős, nagy, négyujjú mancsok a sziklafalban való kapaszkodást segítik elő, míg a bionikus külső segíti a repedezett falba való "beolvadást".
  • Dexantreal
    azt merjék meg:P
  • Darkoo
    Nekem épp semmi dolgom,csak a suli:) Sajna KAnada messze van,mert ott forgatják:)ÉS minden bizonnyal erdős terepen. JObb helyszín mint Prága,ahol egy óriási műcsarnokban zajlottak a munkálatok.Már ez egy plusz pont
  • matrix666
    Az az űrhajó nagyon jól felvolt építve meg kitalálva.Vajon H.G. Giggert felkérték e ismét,hogy tervezzen valami extravagáns helyszint?:)
  • SLICK
    én is lennék, csak msot érettségizni fogok szal eléggé rosszul jönne ki :D
  • JonDavis
    Segíti!Most tutira mindenki ezen dolgozok a stábból.
    1 hónap és kezdődik a forgatás.Lennék ott szívesen egy statiszta