5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• SLICK
    hát igen és legalább 2-2,5 órás filmet csinálhatnának :|
  • matrix666
    Nos tegyük fel hogyha a jelenben játszódik.Akkor is mi kell a jó recepthez?
    Horrorisztikus látvány,sok vér,rettegés izgulás nameg a nemzeti gárda,vagy katonaság,spéci kommandó mint a Ragadozó1-ben.Bármilyen képzett harci egység megteszi.

Tengerészgyalogságot végülis pótolhatják.Persze legyenek elég májerek,és kb legyen benne olyan rész mint a Pred1ben.Erdőírtás rulez
    És akkor talán feledtetik velünk azt a keserűséget,hogy nem a jövőbe helyezik a sztorit.
  • otrosinka
    Hát, ha nem akarnak dollármilliókat bukni akkor...kapják össze magukat..
  • otrosinka
    Ez igaz, de nekem is a játék ugrott be...és az a jövőbe helyezte a sztorit...
  • SLICK
    hát ha a jelenben is fog majd játszódni, az eddigi infók alapján nem hinném h már rosszabb lenne mint az 1. rész
  • SLICK
    én csak némileg ötvztem a játékokat a filmmel... csak tényleg egy kis fantázia kellett volna
    amúgy kösz az elismerést :)

ja és igen a játékok fegyver arzenálja tényleg jobb lenne.
  • JonDavis
    A jelenben is lehetett volna csinálni egy kúúl AvP filmet de elszúrták. A jövőt remélem nem fogják.
    HAmeg megint jelenben játszódó sztorit kapunk,akkor remélem nem süllyednek az AvP1 szintjére..
  • InfectedMann
    amúgy ez az egész, hogy a jelenben játszódott az első rész nem volt rossz gondolat hisz a predi filmek sem a jövőben játszódnak...
    csak hát tényleg a megvalósítás volt tré... mem hozták ki a maxot a storyból :(
    és sztem túl rövid volt :(
  • Darkoo
    HA te írtad volna az első rész forgatókönyvét ,sokkal jobb filmet láttunk volna az biztos
  • otrosinka
    Az elméletet támogatom.......
  • Darkoo
    Avp játékokban lévő fegyvereket viszontlátnám szívesen
  • SLICK
    Amúgy az első rész storyja sem lenne rossz, na meg persze az akciók ha szépen kivitelezték volna, midnössze néhány kiegészítés keleltt volna bele:
    a Predatorok ne azért menyjenek a piramisba mert 100 évente vadászni kell, hanem van vmi tárgy ami számulra szent és meg akarják szerezni... (persze jövőbeli történet legyen)
    akkor az emberek úgy kerülnek oda hogy tanulmányozni akarják azt a tárgyat ezért a tengerész gyalogságot vetik be a megszerzésére (persze az emberek közt is kialakulhatnak csaták, mivel a játékban, corporatorok és marinok vannak, és a két fél nem kedveli egymsát túlzottan, vehetjük úgy is h a corporatorok hívják a amrinoakt segítségül... megjegyzés képpen: a corporatorok technikailag fejlettebbek, a marinok meg tökéletes katonák)
    ja igen kezdetileg kb 10 Predatort küldenek a tárgy megszerzésére, de mivel az Alienek (akik a bolygón honosak és befészkelták magukat a piramisba) erősek, és ha megölnek néhány predit, ja és még az emberek is levadásznak 1-2-t, az feszültség fokozására a Predator űrhajóból 3-4 fejlett erős Predatort küldenének (én itt a Heavy Predatorokra gondolok akiknek levadászott élőlények koponyái díszítik a kinézetüket, na és még termetesebbek is) akik eszeveszett dühöngésben kitörve gyilkolászni kezdenének...
    a végén meg már ki ahoyg akarja, mind 3 nép járjon jól vmivel :|

én ezt nem találom olyan túl rossz megvalósításnak...
  • Darkoo
    Nem lenne rossz
  • InfectedMann
    filmben... nah ezt én is elírtam
    :D a játékban ! sorry csak már nagyon késő van :D
  • Darkoo
    Hát remélem nem lesz olyan Jurassic Parkos feelingje a királynős csatának ,mint az AvP 1ben volt
  • InfectedMann
    az a szerkezet jólenne amit az AvP filmben volt ! amin volt lángszóró meg gépppityu asszem ! utcai harcokra terevezték erre emléxem :)
  • matrix666
    Az már majmolása meg lenyúlása lenne az Aliensnek.De valami hasonló szerkezetet szívesen látnék benne.De itt nem az ember fogja megvívni a végső csatát a királynővel,hanem a predator. Látványos csatának ígérkezik.
  • JonDavis
  • otrosinka
    Meg az a robi se lenne roszz ami az aliens végén volt Vívőr néni kezébe...
  • matrix666
    VAgy kombinálják a két Pred filmben látottakat.Lesz egy külső erdős terep,meg egy kolónia,ahol a telepesek laknak.Aztán ott is fognak majd randalírozni az alienek meg a predatorok.
  • otrosinka
    Akkor a kövi Davie vs. Predator lessz !
  • Darkoo
    Jah volt benne disznónyúzás isVagyis csak kibelezték szegényt
  • MagyaR
    disznóól
  • Darkoo
    Hát én az erdős terepre tippelek.Több nyilatkozat és maga a forgatás helyszíne is arra utal,hogy erdős vidéken fog játszódni a történet.Ez végülis jó ,mert a terület visszaadja a Predator első részének a hangulatát, a többi kellék és karakter meg majd az Alienses időket fogja nekünk eszünkbe juttatni:)
  • InfectedMann
    ezeket a gondolatokat én is megerősítem :):)
  • otrosinka
    Jah az első Predatorban a nyúzás az kúl volt de naon....
    12 voltam mikor 1. néztem éjjel...hát pöppet becsókáztam...

Milyen lenne szted a jó helyszín: Űrhajó, dzsungel, asztfaltdzsungel stb?
  • JonDavis
    Remélhetőleg a FOx fogadta a rajongói leveleket,hogy mit is szeretnének látni az új AvP filmben,és aszerint láttak hozzá a munkálatokhoz
  • Darkoo
    Szerintem sokkal jobb lenne az öszhatás ha a tengerészgyalogoskat meglepetésként érné a látottak.Persze ők lennének a galaxis legtökösebb meg legjobb fegyverforgatói.Aztán így a harc lehetne sokkal látványosabb és összetetteb jah.De lehessen látni a katonákon a meglepettséget,a döbbenetet, a kezdeti sokkot és félelmet,mert akkor mi is átérezzük a katonák félelmeit a filmvászon előtt.
    A predatorok legyenek végre véres gyilkosok,elő a csuklópengével és nyúzzák meg nekem az áldozataikat.Az alienek meg szívósak és okosak és ügyesek mint mindig.
  • otrosinka
    Csakmer az utóbbi múviban is elkúrták....szerintem valamien fogalmuk azé már lehetne az AVP2-ben h mivel állnak szemben.....ha a jövőt választanák...
    Eddig sokat adott h be tudták őket cserkészni.
    ha most úgy mennének x bolygóra h tudják mire számítanak akkór a harc lehetne hosszabb és öszzetett.
  • Darkoo
    Nemm majd kergetik egymást sötét folyosókon mint az Alien 3-ban
  • InfectedMann
    sztem némi harcra mindenki számít :D
    szép is lenne egy film tele tengerészgyalogosokkal aztán fájting meg sehol ! :)
  • InfectedMann
    akkor tényleg elfog kélni egy csomag pelus :D :D :D
  • otrosinka
    Némi harcra is számítaszz....? Mint pl a 2. Alien-ben?
  • matrix666
    A hős amerikai tengerészgyalogság.Az ALiensben vért izzadtak az alienek társaságában.Mi lesz velük ha még kapnak a nyakukba 5-6 prédájára leső predatort
  • InfectedMann
    hja ! az első rész felfegyverzett emberei :D LOL :D azoknál még nostromo legénysége is többet ért :D:D
  • JonDavis
    Felfegyverzett emberek voltak az Avp1-ben is de milyen lúzerek voltak.MEg csak kamúkatonák
  • InfectedMann
    hja ! felvegyverzett emberek legyenek sokan /sok szörny ellen ;)/... ! tengerészgyalogság alap !
  • matrix666
    ÉS legyenek Tengerészgyalogok benne!!!:DD
    Vagy nemzeti gárda,elit kommandó,katonaság mind1 csak felfegyverzett emberek és jó sokan:DDD
  • InfectedMann
    nagyon bízom abban, hogy az AvP2 méltó lesz a 2 szörny legendájához !!!
    ami a legfontosabb...
    A JÖVŐBEN JÁTSZÓDJON :D !!!
  • matrix666
    Talán most megkapjuk az egyik ilyen adaptációt
    Ahogy néztem a rendezők,meg a szakmai stábból jópáran képregényfilmekben ügyködtek ,szóval nemhiába ilyen tagokat verbuvált össze a Fox:)