5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Dexantreal
    na ja...csak nekem az volt írva a kazira,szal ennyi.
  • Darkoo
    Olvassd már a rébbi kommenteket is,ott írtam,hogy nem létezik Predator 3...
  • Prof William
    A visszaemlékezés volt remek ahol a Prediket legyűrték az Alienek. A többi felejthető...
  • gabf1
    Az tényleg szar.
  • Dexantreal
    Nem néztem még végig,csak az elejét. Úgyis mondtátok,hogy szar,akkor minek erőltessem magam meg? Majd egyszer
  • Seten

Annak semmi köze a Predatorhoz. Nem is az a címe. Valami hülye adta ezt neki magyarul.

• bigfoot
    emberszabásúparedéról:)
  • Darkoo
    Nah sikerült megnézni a "Ragadozó 3-at"???Ugye milyen rossz?
  • Darkoo
    Nemzetközi torrent oldalakon nem szükséges,csak ennél a magyar oldalnál.
  • SLICK
    hátööö :|

768K/128K netem van, (0.005)
    bár én ha torrentről szedek is nem töltöm vissza lehet hogy kéne?:o
  • Darkoo
    Ez így igazBár ha nincs gyors neted,akkor rossz helyzetben vagy,mert mindig visszakell tölteni,amit letöltöttél,hogy le/feltöltési arányod meglegyen.
    Ha 0.3 megy valaki,repül az oldalról...
  • SLICK
    én sehol nem vagyok -.- bár azt mondják az Endless az jó mert minden megvan rajta :|
  • Darkoo
    Endless és Skyline..de lehet bigfoot máshonnan tölt:)
  • SLICK
    és melyik az az oldal? -.-
  • Darkoo
    Ti megvoltatok elégedve az első rész harcjeleneteivel?Én személy szerint egyáltalán nem...Egyedüli királyság a piramisos jelenet,az szépen megvolt csinálva:)
    A következő részben,remélem szépem megkoreografált harci jelenetek lesznek,predek teljes arzenálukkal szállnak csatába,gyakrabban előkerül a lándzsa és a disck:) És lesznek olyan népírtások,mint az előző részben a piramasis jelenet.Hullanak majd az alien kezek, lábak,farkak
  • Darkoo
    Hehe meg én
  • bigfoot
    mint pl én:)
  • Darkoo
    2007 decemberén lesz a világpremier,ha minden igaz...
    Olyan oldalt én nemtudok,van egy magyar torrent oldal,ahol az összes rész fent van szinkronosan,de onnan csak a kiváltságosak tölthetnek:D
  • Pegasus
    mikor jön ki a film?
    tuttok olyan oldalt mondani ahonnan le lehet szedni filmeket letöltőprogik nélkül felirattal vagy szinkronnal?
  • Darkoo
    Ha a predik kinézetén változatnak,és hűek az eredeti filmekhez,nos remélem az alieneken is változatatnak,és ALIENS-es kinézetük lesz megint.A királynőt is Aliensesre csinálják,akkor azt mondom okéé fiúk szép volt:DD
  • SLICK
    ajánlom
  • Darkoo
    A forgatökönyvíró már elis olvasta irományod,és csiszol még a sajátján
  • SLICK
    figy már eleve az a baj h a földön játszódott, a jövővel kellett volna kezdeni és egy másik bolygón ahol már az emberek keresik a helyüket meg kutatásokat végeznek és ebből adódna a probléma Aliennekkel összetűzésbe kerülnének majd megérkeznek a Predatorok is akik az embereket követték...
    innen máris fasza történet lehetne...
  • bigfoot
    nah végre itthon (héten 8-4ig meló:(
    tök jó hogy visszatérnek a régi predatorokhoz!ez volt jó a kis filmekben is tök megadja a hangulatot!
    predator 3 nincs!!tudom írtátok lentebb de muszáj volt leírnom:)
    hát szep től ráérek már nem fenyeget egy ideje az érettségi:D,de ha Slick nagyon akarja akkor lehet ő,legfeljebb érettségi környékén átveszem ha nagyon nem lesz ideje
  • Darkoo
    Bár őszintén szólva nem szeretném ha Ripley játszana a filmben...Ez végülis egy külön univerzum..
    Meg többen vitáztak,hogy most a Földön vagy ne ott játszódjon,hanem egy másik bolygón...
    Szerintem nincs értelme...Predator filmek FÖldön játszódtak.Alieneket meg simán eltudom képzelni a Földön,ha megfelelő korban játszódik a sztori(azaz a jövőben)Azt jelenteni,hogy ugyanúgy lennének barátságtalan helyszínek a bolygón,mint más bolygókon.(írtózatos barátságtalan dzsungeles részek,ALiensben megtalálható épület komlpexumok stb)
  • Darkoo
    Igen nem ártana az ő véleményét is kikérni az ügyről:DDD

MÁS!

Ugye a http://www.alienexperience.com/ honlapon olvasható,hogy Sigourney Weaver ismételten elhatárolódik az Avp2-től,azaz még1szer megkérték , alakítsa a filmben Ripleyt!Most ebből arra lehet következtetni,hogy a sztoriban direkt beépítették Ripley karakterét,tehát vagy neki,vagy egy másik színésznőnek kell eljátszania a szerepet Ebből kifolyólag arra lehet következtetni,hogy mindenképp a jövőben játszódna a sztori,de semmikép az Alien(1979) film előtt,hanem az Alien 4 után..De ilyenkor jön egyből a hurrogás,hogy ugyan már az Alien 4 lezárt ügy..De nem!Egy kis csavarral lehet ugyan folytatni.A film közepe fele,mikor elszabadulnak az alienek,rengeteg mentőkapszulát lőnek ki az űrhajóról a Föld felé...Nos számtalan ilyenbe belefészkelhette magát egy alienke,ugye a filmben erre utalást is tesznek,mutatják ,hogy 1 példány bemászik egy kapszulába..A földre érve meg valakit királynővé tesznek,aki tojja a tojásokat bla bla..jönnek a predatorok és Ripley, és kezdődik az összecsapás
  • Dexantreal
    Ok, felőlem lehetsz te....bár nemtom...megkéne várni bigfoot-t is
  • SLICK
    én elvállalom de nekem sem lesz sok időm rá mert érettségire készülök :| de ebbe a topikba nem jönnek szpemmelni meg nincs sok baromság szal nem lesz gond vele... bannert meg számlálót ügyeskedek majd...
  • SLICK
    igen erdő írtás rulezz ;)
  • Darkoo
    Én átadnám Slicknek vagy bigfoot-nak mert ősztöl,ahogy beindul a suli,nem nagyon érek rá netezni...Meg Slick még számlálót is csinálna a bannerba:)
    MAjd ők eldöntik...
  • Dexantreal
    ...ki akar házigazda lenni?

de télleg...ki? én még ezzel a nickkel nemtok, az Ibron nick bannolva lett, több nickem nincs...nahh ki legyen?
  • Darkoo
    ÉS igen enyém az 500. hozzászólás
  • Darkoo
    Hát a 3ról csak annyit hogy az DNA, és egyáltalán nem fog téged megfogni a film az tuti
    A másik meg a Pred2 egy viszonylag jól sikerült folytatása a Predator 1nek.A predator első része a kultfilm,Aliensel egyenrangúnak tartom.(nahjó ALiens azért egy picivel überebb)De a Pred 1 része az igazi,és az utánozhatatlan
  • SLICK
    nem hiszem a Predatorok nem játszanak az étellel, bár végülis míg levadásszák... nekik az kis játék :D
  • Dexantreal
    Nem biztos. Ha genyók akarnak lenni a társuk halála miatt, lehet, hogy sokáig hagyják szenvedni és ide-oda rugdossák, meg megkínozzák
  • SLICK
    nagy harc lett volna, meglövik a plazma fgyverrel... :)
  • Dexantreal
    Na megnéztem a 2-t. 3-t majd este. A 2 az nagyon ott volt. De akkor se fogott meg engem annyira, talán azért mert alien fan vagyok. A disk-es jelenet az télleg jó volt, a felhő karcolós mészárlás detto...nem volt hiba a filmben. A vége nagyon tetszett, mikor megölte a hajón a predatort és erre legalább kilencen jönnek elő a semmiből, a csávó kezéből kiesik a cucc és ilyet szól: "Oké, ki a következő". Megnéztem volna a harcot.
  • SLICK
    ja sajnos, ha jól tom akkor 16 éven alul nem ajánlott :D
    régen az RTL klubon amikor az Alien részek mentek 18 éven alul nem ajánlott besorolást kapott :|
  • Darkoo
    Jaja tényleg az egyik legjobb jelenete:)De nekem az a kedvencem a filmben,mikor a jamaicaiakat lemészárolja a felhőkarcolóban:D

Egyébként a FOx fogja megfilmesíteni a Hitman számítógépes játékot,ami kőkekény 18++os besorolást kapott..Egy számítógépes játék,amit gyerekek ezrei játszanak...
    Szóval NAGYON AJÁNLOM,hogy a FOx AvP2-je is kemény 18as besorolást kapjon,mert különben dzsihád lesz!!!Ennyit megérdemel a film,hamár a Hitman is 18ast kapott..Sőt a régebbi filmek tudatában PLÁNE!
    Az első részt ott szurták el,hogy gyerekeknek írodott a történet..
  • SLICK
    DNA kaki film :|

amúgy meg a 2 megadja az alaphangot pl a vágóhídon mikor a disket elhajítja és a 4 -5 mázsás húsdarabokat szelteli ^.^ egyik legjobb rész benne :D