5789
-
Dexantreal #531 na ja...csak nekem az volt írva a kazira,szal ennyi. -
Darkoo #530 Olvassd már a rébbi kommenteket is,ott írtam,hogy nem létezik Predator 3... -
Prof William #529 A visszaemlékezés volt remek ahol a Prediket legyűrték az Alienek. A többi felejthető... -
gabf1 #528 Az tényleg szar. -
Dexantreal #527 Nem néztem még végig,csak az elejét. Úgyis mondtátok,hogy szar,akkor minek erőltessem magam meg? Majd egyszer -
Seten #526
Annak semmi köze a Predatorhoz. Nem is az a címe. Valami hülye adta ezt neki magyarul.
-
#525 emberszabásúparedéról:) -
Darkoo #524 Nah sikerült megnézni a "Ragadozó 3-at"???Ugye milyen rossz? -
Darkoo #523 Nemzetközi torrent oldalakon nem szükséges,csak ennél a magyar oldalnál. -
#522 hátööö :|
768K/128K netem van, (0.005)
bár én ha torrentről szedek is nem töltöm vissza lehet hogy kéne?:o -
Darkoo #521 Ez így igazBár ha nincs gyors neted,akkor rossz helyzetben vagy,mert mindig visszakell tölteni,amit letöltöttél,hogy le/feltöltési arányod meglegyen.
Ha 0.3 megy valaki,repül az oldalról... -
#520 én sehol nem vagyok -.- bár azt mondják az Endless az jó mert minden megvan rajta :| -
Darkoo #519 Endless és Skyline..de lehet bigfoot máshonnan tölt:) -
#518 és melyik az az oldal? -.- -
Darkoo #517 Ti megvoltatok elégedve az első rész harcjeleneteivel?Én személy szerint egyáltalán nem...Egyedüli királyság a piramisos jelenet,az szépen megvolt csinálva:)
A következő részben,remélem szépem megkoreografált harci jelenetek lesznek,predek teljes arzenálukkal szállnak csatába,gyakrabban előkerül a lándzsa és a disck:) És lesznek olyan népírtások,mint az előző részben a piramasis jelenet.Hullanak majd az alien kezek, lábak,farkak -
Darkoo #516 Hehe meg én -
#515 mint pl én:) -
Darkoo #514 2007 decemberén lesz a világpremier,ha minden igaz...
Olyan oldalt én nemtudok,van egy magyar torrent oldal,ahol az összes rész fent van szinkronosan,de onnan csak a kiváltságosak tölthetnek:D -
Pegasus #513 mikor jön ki a film?
tuttok olyan oldalt mondani ahonnan le lehet szedni filmeket letöltőprogik nélkül felirattal vagy szinkronnal? -
Darkoo #512 Ha a predik kinézetén változatnak,és hűek az eredeti filmekhez,nos remélem az alieneken is változatatnak,és ALIENS-es kinézetük lesz megint.A királynőt is Aliensesre csinálják,akkor azt mondom okéé fiúk szép volt:DD -
#511 ajánlom -
Darkoo #510 A forgatökönyvíró már elis olvasta irományod,és csiszol még a sajátján -
#509 figy már eleve az a baj h a földön játszódott, a jövővel kellett volna kezdeni és egy másik bolygón ahol már az emberek keresik a helyüket meg kutatásokat végeznek és ebből adódna a probléma Aliennekkel összetűzésbe kerülnének majd megérkeznek a Predatorok is akik az embereket követték...
innen máris fasza történet lehetne... -
#508 nah végre itthon (héten 8-4ig meló:(
tök jó hogy visszatérnek a régi predatorokhoz!ez volt jó a kis filmekben is tök megadja a hangulatot!
predator 3 nincs!!tudom írtátok lentebb de muszáj volt leírnom:)
hát szep től ráérek már nem fenyeget egy ideje az érettségi:D,de ha Slick nagyon akarja akkor lehet ő,legfeljebb érettségi környékén átveszem ha nagyon nem lesz ideje -
Darkoo #507 Bár őszintén szólva nem szeretném ha Ripley játszana a filmben...Ez végülis egy külön univerzum..
Meg többen vitáztak,hogy most a Földön vagy ne ott játszódjon,hanem egy másik bolygón...
Szerintem nincs értelme...Predator filmek FÖldön játszódtak.Alieneket meg simán eltudom képzelni a Földön,ha megfelelő korban játszódik a sztori(azaz a jövőben)Azt jelenteni,hogy ugyanúgy lennének barátságtalan helyszínek a bolygón,mint más bolygókon.(írtózatos barátságtalan dzsungeles részek,ALiensben megtalálható épület komlpexumok stb) -
Darkoo #506 Igen nem ártana az ő véleményét is kikérni az ügyről:DDD
MÁS!
Ugye a http://www.alienexperience.com/ honlapon olvasható,hogy Sigourney Weaver ismételten elhatárolódik az Avp2-től,azaz még1szer megkérték , alakítsa a filmben Ripleyt!Most ebből arra lehet következtetni,hogy a sztoriban direkt beépítették Ripley karakterét,tehát vagy neki,vagy egy másik színésznőnek kell eljátszania a szerepet Ebből kifolyólag arra lehet következtetni,hogy mindenképp a jövőben játszódna a sztori,de semmikép az Alien(1979) film előtt,hanem az Alien 4 után..De ilyenkor jön egyből a hurrogás,hogy ugyan már az Alien 4 lezárt ügy..De nem!Egy kis csavarral lehet ugyan folytatni.A film közepe fele,mikor elszabadulnak az alienek,rengeteg mentőkapszulát lőnek ki az űrhajóról a Föld felé...Nos számtalan ilyenbe belefészkelhette magát egy alienke,ugye a filmben erre utalást is tesznek,mutatják ,hogy 1 példány bemászik egy kapszulába..A földre érve meg valakit királynővé tesznek,aki tojja a tojásokat bla bla..jönnek a predatorok és Ripley, és kezdődik az összecsapás -
Dexantreal #505 Ok, felőlem lehetsz te....bár nemtom...megkéne várni bigfoot-t is -
#504 én elvállalom de nekem sem lesz sok időm rá mert érettségire készülök :| de ebbe a topikba nem jönnek szpemmelni meg nincs sok baromság szal nem lesz gond vele... bannert meg számlálót ügyeskedek majd... -
#503 igen erdő írtás rulezz ;) -
Darkoo #502 Én átadnám Slicknek vagy bigfoot-nak mert ősztöl,ahogy beindul a suli,nem nagyon érek rá netezni...Meg Slick még számlálót is csinálna a bannerba:)
MAjd ők eldöntik... -
Dexantreal #501 ...ki akar házigazda lenni?
de télleg...ki? én még ezzel a nickkel nemtok, az Ibron nick bannolva lett, több nickem nincs...nahh ki legyen? -
Darkoo #500 ÉS igen enyém az 500. hozzászólás -
Darkoo #499 Hát a 3ról csak annyit hogy az DNA, és egyáltalán nem fog téged megfogni a film az tuti
A másik meg a Pred2 egy viszonylag jól sikerült folytatása a Predator 1nek.A predator első része a kultfilm,Aliensel egyenrangúnak tartom.(nahjó ALiens azért egy picivel überebb)De a Pred 1 része az igazi,és az utánozhatatlan -
#498 nem hiszem a Predatorok nem játszanak az étellel, bár végülis míg levadásszák... nekik az kis játék :D -
Dexantreal #497 Nem biztos. Ha genyók akarnak lenni a társuk halála miatt, lehet, hogy sokáig hagyják szenvedni és ide-oda rugdossák, meg megkínozzák -
#496 nagy harc lett volna, meglövik a plazma fgyverrel... :)
-
Dexantreal #495 Na megnéztem a 2-t. 3-t majd este. A 2 az nagyon ott volt. De akkor se fogott meg engem annyira, talán azért mert alien fan vagyok. A disk-es jelenet az télleg jó volt, a felhő karcolós mészárlás detto...nem volt hiba a filmben. A vége nagyon tetszett, mikor megölte a hajón a predatort és erre legalább kilencen jönnek elő a semmiből, a csávó kezéből kiesik a cucc és ilyet szól: "Oké, ki a következő". Megnéztem volna a harcot. -
#494 ja sajnos, ha jól tom akkor 16 éven alul nem ajánlott :D
régen az RTL klubon amikor az Alien részek mentek 18 éven alul nem ajánlott besorolást kapott :| -
Darkoo #493 Jaja tényleg az egyik legjobb jelenete:)De nekem az a kedvencem a filmben,mikor a jamaicaiakat lemészárolja a felhőkarcolóban:D
Egyébként a FOx fogja megfilmesíteni a Hitman számítógépes játékot,ami kőkekény 18++os besorolást kapott..Egy számítógépes játék,amit gyerekek ezrei játszanak...
Szóval NAGYON AJÁNLOM,hogy a FOx AvP2-je is kemény 18as besorolást kapjon,mert különben dzsihád lesz!!!Ennyit megérdemel a film,hamár a Hitman is 18ast kapott..Sőt a régebbi filmek tudatában PLÁNE!
Az első részt ott szurták el,hogy gyerekeknek írodott a történet.. -
#492 DNA kaki film :|
amúgy meg a 2 megadja az alaphangot pl a vágóhídon mikor a disket elhajítja és a 4 -5 mázsás húsdarabokat szelteli ^.^ egyik legjobb rész benne :D