5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    A jég és Vér egy nagyszerű regény,és lám ott megoldották a havas környéken a predatorok helyetét.NAgyon jó helyszínek,és karakterek voltak benne.Csak belkellett volna szőni egy alien vonalat,hogy pl kiszabadulnak az űrhajóbol vagy akárhogy,és kaptunk volna egy jó Avp filmet,amiben Ligacseva és Sheaferr felveszi a harcot az idegenek ellen
  • otrosinka
    Igaz. Jelenleg Predator: Jég és vér, már 5. alkalommal olvasom.....kúl
    Meg az aliensonline-ről ugrasztott képregényeket bújom....
  • Darkoo
    Addig més sok Predator filmel és Alien múvival kell hangolódni a premierre.Meg persze lehet addig olvasgatni AvP képregényket meg könyveket nyugodtan:D
    De addig se fogunk unatkozni.Gondolom lesz egy csomó trailer ,teaser,kisfilm a forgatásról,szereplők bemutatása stb:DD
  • otrosinka
    Veszélyesen hosszú lessz, az egyszer bittos....
    Ez a topic mégjobban felcsigázza az embert ( csúnya topic :P )
    Addigis maradnak a készítők által elpergetett morzsák :(
  • Darkoo
    Addig még aludni kell 474 napot:(
  • SLICK
    én meg már a filmet :D
  • Darkoo
    Én most az AvP2 trailerjét várom mint a cukrot:D
  • Darkoo
    Nekem az Alien 4 jobban tetszett..
  • SLICK
    jaja én is úgy vártam a trailer után mint a cukrot :|
  • PsyhoApu
    Nekem azért összességében tetszett az első is. Kissé fura volt elsőre, de megkedveltem. Az Alien4-nél mindenesetre jobb volt
  • Darkoo
    Reméljük komolyabb trailerjei lesznek ennek a filmnek,mint az előzőnek:D
    Annak olyan csalóka volt,mindenki azthitte milyen jó lesz a film:I
  • bigfoot
    igen azt:)
    köszi szépen az infót!
  • Bucser
    A teaser lényege hogy tease-eljen téged:D Azaz felékeltse az érdeklődést de semmit ne mutasson. Kb olyan mint amikor egy nő kurvára dögösen van felöltözve:D

A trailer pedig maga a reklám.
  • matrix666
    Nem trailer és teaser -t akartál írni?
    Mert a teaser egy elő előzetese az előzetesnek:P
  • bigfoot
    most láttam a boltba 3 könyvet (ALIENS: IDEGENEK A FÖLDÖN ,2.3. rész) be is zsákolom őket kedden:)

egyebként film előzeteseknél mi a különbség a trailer és a traiser között?
  • JonDavis
    Kilógó gyíkkal? Azt a verziót Kovi fogja rendezni
  • otrosinka
    Majd az egyik kommandós bekattan, és batman jelmezben kilógó gyíkkal üldözi el az élieneket hehe ( ez egy nem megerősített információ )
  • JonDavis
    De azért neh szerepeljen a filmben batman:DDDD
  • otrosinka
    De még hogy....ultrabrutálkuvajó....sztem
  • InfectedMann
    azt a 8 perces videt? azt én láttam ! ellett találva :)
  • otrosinka
    Amúgy látta vki a Batman Dead End -et? Ott is van Alien+predetor is....
    Az senem rosssz
  • matrix666
    Jaja Coloradós sztori,már amit hallottam róla,erről szólna.
  • Darkoo
    Kb ilyen lesz a Coloradós sztori.
  • Darkoo
    Ilyennel énis kiegyeznék
  • PsyhoApu
    Mondjuk balesetet szenved egy keltető hajó, és jön egy másik tele morcos ragadozóval, hogy rendet rakjanak. Minden simán menne,csak az emberek jó szokásukhoz híven bekavarnak Szívesen vennék már valami spoilert...
  • InfectedMann
    végülis lehet a jelenben is jó sztorit csinálni !
    de csakis horrorisztikus beszaratós katonás erdős sztorival amiben nem azért hozzák ide a predik az alieneket, hogy itt vadásszanak rájuk :D :D :D
  • JonDavis
    Jaja attól hogy az egyben elrontották a jelenkori sztorit,lehet javítani egy másik jelenkori sztorival,ami feledteti az első részben látott cselekményeket.Ezért is vágyik mindenki jövőbeli történetre,mert az első rész olyan kiábrándító volt a sok rajongó számára,hogy úgy gondolják itt már csak egy távoli jövő távoli bolygó sztori segíthet.És lehet igazuk van
  • Darkoo
    Szóval az alienek a sötét sikátorokban a frászt hoznák az emberekre:)
  • Darkoo
    Jelen esetben egy jelemben játszódó sztoriból is kilehet hozni a maximumot.Az erdős terepen gyilkolásznának a predatorok,az alienek éjszaka közepén embereket zaklatnak az utácákon sötét utcákon...megjeleneik a katonsaság is kitör a háború...Egy jó sztorival lehet a jelenben is alkotni maradandót:)
    De persze a jövőt szívesebben látnám:)
  • InfectedMann
    nekem a távoli bolygós lenne begyere :D
    meg sztem mindenkinek :D
    ezt a napjaink dolgot egyszer már előtték és nem lett jó a vége... bár bízom az új gárdában, de hát... inkább a távoli bolygó :D
  • JonDavis
    Időutazásos dolog nem lesz benne nyugi:)Eddig amúgy nagyon biztos két dolog:vagy napjainkban 2007ben játszódik Coloradóban egy kisváros és környékén az erdőkben, vagy egy távoli bolygón és a jövőben.
    Ez a két variáció lesz NAGY valószínűséggel.
  • PsyhoApu
    Egy másik lehetőség lenne abba a korba helyezni, amikor már emberi hajók rohangálnak az űrben. Valamelyik könyvben ki is lőnek egy ragadozó hajót.
  • PsyhoApu
    Ez így van visszalőni kell valaivel, de ezt már a forgatókönyvírókra bízom. Fura lenne az tény, de legalább újdonság. Elvégre az első ragadozót se puskával lőtték le. Nem valószínű, hogy megcsinálják, de én kíváncsi lennék a történetre. Ha valami időutazásos bizbaszt találnának ki, na az lenne a rémálom.
  • JonDavis
    Dehát minden AvP képregényben és könyvben alap dolog,hogy az ember érjen el egy olyan fejlettségi szintet,hogy lőfegyvert markolásszon a kezében,és puffogtassa a földönkívüliekre.
    Szegény maja vagy azték emberek max nyílaikkal vadászhatnák le az alieneket és predeket
    Ezt így filmre vinni már bocs de hülyeség lenne:)
  • PsyhoApu
    Nekem tetszene, lenne egy kis stargate feeling. A dzsungel az alap, hisz az első Predatornak is jól állt. Nekem valahogy tetszene, a piramisos tömegjelenetet szívenes viszontlátnám.
  • JonDavis
    De ugye csak a helyszínre gondolsz, a dzsungeles környékre, és nem az korra ,ahol történt a visszaemlékezés???
    Mert az hülye ötlet lenne,ha az ókorban játszódna
  • PsyhoApu
    A film legjobb része az volt, amikor a régi időkről beszéltek. Nem is lenne rossz a következő film helyszínéül..
  • matrix666
    Logikai hibáktól mentes lesz remélem az új rész.MErt többek között azért is volt számomra csalódás az első rész,mert sok logikai bukfenc volt benne,meg a szereplők se voltak szimpatikusak.
  • PsyhoApu
    Nem egy AvP könyv fordult már meg a kezeim között, plussz nem kis képregény arhívumom is van a témában, tehát nem a levegőbe beszéltem. Nem mondom volt néhány hiba a filmben, de a sav problémát ezzel lehet valamelyest magyarázni. Amúgy néha a képregények is ellentmondnak egymásnak. Az is furcsa volt hogy az első vadászatukra energiafegyvert kaptak, holott csak egy kisebb kézi lőfegyver lehetne... nézz utána mielőtt gyökért kiáltasz, mert magadat járatod le.
  • JonDavis
    Amikor volt a film közepén a harc az alien és a predator között,elvileg a ragadozó egy Elder Predator volt.NEki volt másabb a maszkja is.Szóval ő már nem kezdőnek számított mégse volt saválló pengéje.Pedig neki kikellett volna érdemelnie