5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Prof William
    JÖVŐT AKAROK! Na mind1 talán majd a következő filmben...

Vagy ha már fél lábbal beleléptnk a mocsárba merüljünk bele teljesen! Magyar 48as szabadságharc idején játszódó filmet akarok huszárokkal!

Elmehetnek a jó bús...
  • Darkoo
    Wáá hülyeséget írtam,nem onnan származnak
    Innen:
    Castinginfo
  • Darkoo
    AICN.com -ról származnak az infők,ahol többnyire kamu hírek terjengek,szóval bíztató annak,aki teljesen más sztorit szeretne.
    Mellesleg a sztorit általában a forgatás előtt teregetik ki,az még 1 hónap.
    Egyenlőre nem szavazok bizalmat ennek az állítólagos colorado scriptnek...
    De ha ez lesz,akkor mit tudok tenni?Reménykedem,hogy jól összerakják a filmet..
  • Darkoo
    Amúgy a részletek itt keresd:
    www.alienexperience.com
  • Darkoo
    Szerintem kicsi az esély annak ,hogy az Avp1-et folytassák.Egy predalient simán levadásznak a predik a saját űrhajójukon,és nemhiszem hogy abból az egy predalienből keletkezik sok kis normal alien.

matrix666: jaja bekell érnünk ezzel,én is bizakodok,jót is kilehet ebből hozni.És persze én is várom a film vége fele a tengerészgyalogságot,vagy a nemzeti gárdát:D
  • matrix666
    Nos ez érdekesen hangzik.Máshol olvasva,mindenki azt várta,hogy a jövőben más bolygón játszódjon,erre tessék,Colorado Amcsiország, napjainkban.
    Mindenesetre úgylátom,az első rész sztorijához képest szerintem jobbnak tünik,és most így kell értékelni a láttottakat..
    Hegyes völgyes vidék.Az a predator igazi terep igazad van.
    A fő karakter férfi lesz,aki börtönt is megjárt alak.Mindentudó tökös Lexnél ez is jobb.
    Sheriff még úgyse volt egyik filmben se:P
    A másik meg,hogy ezek még nagyon az alap pillérei a sztorinak,egy csomó minden még nem világos,és tisztázott..
    Predalien lesz a filmben ,ennek örülök,kíváncsi leszek rá.
    Én azért még számolok azzal a ténnyel,hogy esetleg a katonság,tengerészgyalogság és szerepet kap a sztoriban.
    ÉS mivelhogy a karakterek többsége 20onéves, ezért horror film adott,hisz többnyire ezek a korosztály szokott visítozni ordibálni az ilyen filmekben:)
    Meglátjuk ,meglátjuk,hogy alakul a sztori,
    NEm kapunk jövőt,más bolygót,hát jó.De akkor kapjunk helyette egy tökös sztorit,tökös karakterekkel(ezek nem rosszak eddig),és sok vér és akció.
    Szerintem ezek adottak lesznek.
    Reménykedjünk!!!
  • SLICK
    végülis a hegyekben meg erdőben sok horror játszódik -.-
    annyira nem tűnik rossznak a történet... viszont kis farmer paraszt család elég hülyén néz ki :D a végén aztgondolják mi történt itt :P
    amúgy tuti este lesznek vadászatok akkor meg igazi gyilkolás van

mindegy várom mi sül ki belőle. de akkor ez folytatás vagy csak külön történet?
  • Darkoo
    WÁÁÁ NAGYON ÚJ ÉS NAGYON FONTOS AVP2 INFÓÓÓk!!!

Either way, the film will be set on Earth, in present day, somewhere in small town America.
    Napjainkban játszódik,megint a FÖldön egy amerikai kisvárosban...
    The roles are Dallas, Ricky (Dallas's younger brother), Sheriff Morales, and Kelly (no mention of Kelly's daughter, Molly). If these names sound familiar
    Egy család neveiről hallhatunk először híreket.Lesz benne egy sheriff is dejó..

A film Coloradoban játszódik!!!
    Vancouver (forgatási helyszín)hát persze!Ott is hegyes erdős a vidék...
    KArakterek jellemzése angolul egyenlőre!:
    [DALLAS] The role of a late 20's to early 30's male. Rugged and intense, recently released from prison with a history of aggression. Well-built and strong willed, he needs to say more with his eyes and physicality than with his words. He is trying to fight off his old ways and prevent his brother Ricky from following in his footsteps. LEAD.

[KELLY] The role of a mid 20's female. A mother and a soldier, she is strong and intelligent. She has been in combat for two years away from her family. Emotionally complicated, her marriage is failing and she is trying to reconcile with her now distant daughter Molly. Athletic and agile, she is a pilot and has a methodical manner to her actions. LEAD.

[RICKY] The role of a 17 year old male. 18+ to play 17. Dallas' slim and awkward younger brother. Grew up without parents or money. Has an eclectic look and style that makes him the target of his peers. Has the same brooding intensity as Dallas but without the physical presence or maturity to back it up. LEAD.

[SHERIFF MORALES] The role of an early 30's Latino or Native American male. Young looking, tough and honest but inexperienced. He is a reformed troublemaker, and old friend of Dallas. He experiences racism and a lack of confidence from his citizenry. LEAD

ÉS a Sztori Angolul:
    AKi nem tud angolul vagy nem akarja tudni neh figyeljen:
    The setting is Colorado, and the main focus of the film is a small town in the foothills of the Rockies. The Aliens characters escape a Predator ship after it crashes, and run rampant. The Predators hunt the Aliens. It showcases the PredAlien hybrid. The main Human character is a mid 20s male, who was just released from prison and is heading back to this small town to get his younger brother away from the same stuff that landed him in prison. He uses his survival skills to lead the town in their fight.

The pieces all seem to fit together; however, keep in mind this is an overall summary of the main characters and storyline, the finer points of the script have yet to be revealed. I am remaining cautiously optimistic for this film. I'm guessing the Texas script has been reworked, with the location changed to Colorado, and the majority of the bad points from the AICN review removed. Let's face it, you don't revise a script two or three times just to change a location from Texas to Colorado. Sure, the overall concept remains the same, but as the saying goes, it's all in the execution.

Hirtelen rövid véleményem:Napjainkban játszódik...Hmm nagyon szerettem volna,hogy ha a jövőben,de talán ebből is kisül valami jó..
    Colorado:Nagyon jó helyszín,vad hegyeivel és erdőségeivel.Otthonosan mozog benne a predator.
    A főszereplő egy 20on éves férfi!Most legalább nem nő...Kitaláltam ki..Dallas vagy Ricky?
    ajjaj mi lesz itt mi lesz itt...
    Hmm ahogy itt bogarászom ki a lényeget,egy börtönviselt ,erős harcos ember a fő karaker,aki öccsét igyekszik meglátogatni Coloradoban,de egy pred hajó balesetet szenved,az alienek szétszélednek,a predatorok meg vadásznak rájuk,(predalien is feltünik majd a filmben)aztán Dallas barátunk megelégelii a látottakat,és harci üvöltése szétárad a coloradoi hegyekben.
    Ő lenne az ügyeletes Swarci karakter aki összecsap a ragadozókkal?
    Ezek szerint az Avp1-et folytatják?A predalien garázdálkodott a predek űrhajóján,és ezért zuhant vissza a Földre?Lehet találgatni

A címe simán "Avp:Survival of the Fittest" lesz..Semmi kettes index.

Daniel Pearl operatőr megmondta ,felejtsük el a texas scriptet teljesen máson dolgoozunk.Hát perszeee...Csak északra helyezeték a sztorit,és max átírtak egykét karaktert...Ennyit erről...

Nos vajon melyik történetet nyúlhatták le,és alakították át,majd helyezték a jelenbe ide a Földre?LEhet találgatni...
    Hmm nah meglátjuk mi lesz,én bizakodok..

• Darkoo
    Sokan azért is paráznak,mert ez lesz az első rendezésük..( a videóklippeken,és kisfilmjeiken kívül)Most múltak 30 évesek,szóval fiatal törtető egyéniségek:D
    És láttunk már számtalan példát hogy fiatalok ELSŐ rendezésükben kultmozit alkottak.
    pl Christopher Nolan:Memento vagy Richard KElly:DOnnie Darko vagy netalántán a Wachowski testvérek MAtrixa..
    Szóval van remény,hogy nekik is összejön egy kultmozi.Ez esetben az Avp2
  • matrix666
    Igen nyugodtak lehettek Meg azért is,mert a vizuális effetekért is ők lesznek a felelősek,nem csak rendezni fogják a filmket. Eddig olyan filmekben okozták látványorgazmust mint pl Titanic,Terminator,Holnaputan,vagy Xmen3
    Én nem izgulok,hogy baj lesz:D
  • Darkoo
    Ohdejó,mindjárt nyugodtabb vagyok
  • matrix666
    Mivel megmondták,hogy a régi Alienses és Predatoros hangulatot akarják visszahozni(rendezőpáros szavaival élve),megnyugodhatunk,ezek valszeg mind benne lesznek a filmbe.Csak jól legyen megoldva,és nem lesz gond.
  • Darkoo
    Meg reméljük a jövőben fog játszódni.ÉS lesz benne sok gerinckitépés és koponyalékelés,embernyúzás.
  • bigfoot
    hát reméljük mind2 lesz benne bőven!!és kicsit hosszabb is lesz
  • SLICK
    hát igen az akció se vesszen kárba, hisz nagy öldöklést várok
  • Darkoo
    A rendezőpáros megmondta hogy nem az akcióra,hanem a horrorra hajaz.Ez nagyon jó dolog,de azért legyen benne akicó is szerintem.Tengerészgyalogosok háborúja az alienekkel és predatorokkal.Ezt várom:D
  • matrix666
    Az AvP filmek sose fognak megbukni,mert mind az alien mind a predator filmeknek több millió rajongói bázisa van,akik úgyis elmennek megnézni a filmet a moziban,és neh feledjük a maradék átlagembert,aki csak úgy betéved megnézni a mozit,mert vágyik egy kis szórakozásra,borzongásra.
    Anyagilag mindenképp sikeres volt az AvP1,csak kritikailag húzták le.De szerintem tutira tanult belőle a Fox,és minőségi normalis filmel akarnak előrukkolni.Erre bizonyíték a jól felépített és progi szakmai csapat,amikről az infókat halljuk.Persze a forgatókönyvet jegyző egyén nem minden,hisz biztos van a csapatban pár ember aki eláttja őt ötletekkel,többek között talán a rendezőpáros, és egykét tehetséges emberke.
    Avp 1 többek között volt ott volt már rossz,hogy minden elképzelést Paul Anderson agyalt ki,ami valjuk be elég ramaty lett..
    Szóval hajrá AvP2 várunk téged, mint a messiást!
    Els
  • Darkoo
    Te most akkora hülyeséget írtál hallod..Mégis kitől hallottad hogy bukás volt?
    60 millió dollárból készült és majdnem 180 millió dollárt jövedelmezett.A tripláját hozta a gyártási költésgnek szinte!!!Ez neked bukás??
    Egyébként meg honnan veszük?Nézz már utána kb féléve lehet tudni ,hogy készül majd a folytatás.Jövőhónapban kezdődik a forgatás..Mellesleg szerinted viccből neveztük el a topicot Survival of the Fittesnek?Minden bizonnyal ez lesz az alcíme a filmnek.Szóval nézz utána a dolgoknak ,ha informálódni akarsz.Elég ha elolvason az itt lévő kommenteket
  • Dexantreal
    Batman vs alien vs predator lol...ha volt már, akkor sry.

Love Scene movie-ra meg csak annyit, hogy baromságok ne továbbja az lol. Megnézném, hogy Predator babusgatja az Alien tojásokat, az Alien királynő meg szeretettel öleli át a Predator fővezírt

Alien vs Predator vs Powerman 5000 - AvP klipp

• SLICK
    ha kicsi visszább olvasol meglátod... amúgy meg nem szabad leállni annál h szar, az a léyneg hoyg még jobabt csináljanak...
  • Alien1024
    honét veszitek hogy lessz 2 ő az 1 nagy bukása után hátt.....
  • SLICK
    ezt már régebben is láttam, sok iylen nyulas videó van :D
  • wesker24

nagyon jó
  • Darkoo
    Aki még nem látta volna:DD
    Alien 30 másodpercben
  • Darkoo
    Ugyan:)) Láttad pl a 70es években készült Batman és Robin filmsorozatot?Olyan gagyi,hogy mai szemmel halálra röhögnéd magad tőle:D Aztán a Batman Begins -et nézve abszolúte felettete velem nem csak a sorozatot,hanem az előző 2 batman filmet is

Mellesleg a videó végén a szörnyek lekaszabolják a nézőket,de azt kivágták
  • Kmarha

Ezt neee, ezt csak az nézze meg aki aztán el tudd vonatkoztatni a filmektől :DD Ezek után egy alien és egy predator filmet nem tudok megnézni úgy, hogy el ne fogjon a röhögés :D
  • Darkoo
    Egyébként nem semmi kis alkotás lesz az AvP2..Rengeteg új taggal bővült a szakmai stáb,olvasható a alienexpreincén .Köztük kiemelném a Karib tenger kalózai producerét,aki szintén beszáll a projectbe.Egy ujabb tag,aki pénzt pumpál a filmbe.Márpedig ő már csak tudja,melyikből lesz a jó film.Karib tenger kalózai kasszasiker,és egyébként tökjó film
    Jobbnál jobb hírek,remélhetőleg a sztori és a színészgárda is ilyen színvonalas lesz,és végre kapunk egy jó AvP adaptációt
  • Darkoo
    Egy mókás AvP videóra bukkantam.Kötelező megnézni!!!!

Alien és Predator szeretik egymást
  • Darkoo
    Alien 5 csak James Cameronnal lenne az igazi.Ő pedig jópár évig más filmeken fog ügyködni...
  • Darkoo
    Ismét egy jó kis AvP videóra bukkantam.Érdemes megcsekkolni
    AvP videó
  • matrix666
    És ez is egy érdekes iromány:
    ALIEN 5

Alien 5. Vajon mi történhet ebben a filmben? Kik lesznek a szereplõk? Egy idegen vagy ismét egy tucat lesz benne? Hol fog játszódni? Mutáns vagy hagyományos, esetleg ismét egy újfajta alien lesz benne? Rengeteg a kérdés, de kevés a válasz. Pontos információim nincsenek, csak azt tudom mondani amit olvastam az oldalakról. De szerintem hamarosan kiderül mi lesz, vagy hogy lesz e egyáltalán. 1999 December végét nagyon hangoztatták, de nem jelent meg, tudtam meg csalódottan. Állítólag 1999-ben akarták nagyon kiadni, mert egy olyan reklámfogást akartak kihasználni mint a Star Warssal George Lucas, melyet húsz évvel az elsõ rész után felújított. Az alien húsz éves jubileuma ekkor lett volna, ugyanis 1979-ben jelent meg, de nem lett belõle sajna semmi.

Az Alien 5 még a jövõ zenéje. Nem tudni biztosan mi lesz a történet, de hallottam néhány storyt, pl. hogy visszatérnek a Sulacora, ahol hemzsegnek a tojások, vagy egy másik szerint a Földre juttatnak Ripleyék egy túlélõt, ill az emberiség fõbolygója ekkor már hemzsegnek az idegenektõl, hallottam ezt is. Arról is sokan írtak, hogy a régi ismerõsõk is lesznek az ötben, pl. Hicks, Bishop vagy Vasquez, de a legvalószínûbbnek azt tûnik, hogy visszamennek a kezdetetek kezdetéhez. Vagyis arra a bolygóra, ahonnan az alienek származnak, a szülõbolygójukra. Ebben azért hiszek, mert ezt egy hivatalos oldalról szedtem le, azonkívül már többször olvastam errõl a történetrõl.

Megjelenési dátumát 2003-ra teszik, címe pedig: Alien Revelation, irták meg többen. Egy elmélet szerint, melyet egy másik oldalon olvastam, az Aliens versus Predator egy tesztnek minõsült, mely ha bevállik, egybevonják a két filmet, és ez lenne a befejezése mindkét filmeposzban. Bevállni pedig bevállt, de bármi lehet. Ez nem 100%, de nem is hülyeség. Érdekesnek érdekes lenne, az tuti. Hogy valójában mi lesz, még nem tudni. Álítólag Sigorney Weavert érdekelni, de csak egy biztos: hogy lesz egy ilyen film, legalábbis véleményem szerint, ugyanis egy ilyen eposznak a folytatása csak kasszasiker lehet. Ha meg tudok valami újat majd kibõvítem az oldalt, úgyhogy nézzétek elég gyakran...

Az Alien 5-rõl is olyan kósza hírek terjengenek, mint a Predator 3-ról, melyek arról számolnak be nekünk, hogy a filmet a két látványfilmes, Dean Devlin és Roland Emmerich akarja tetõ alá hozni. Ezek mellett azonban létezik egy sokkal biztosabb hír, melyet a Predator 3-nál is megtekinthettek, miszerint James Cameron akarja Aliens vs Predator cím alatt összezárni a galaxis két legveszélyesebb teremtményét. A produkcióban a legérdekesebb, hogy Harrison Fordot akarja megnyerni filmsikeréhez. Ezért nem tudhatjuk, hogy milyen idõben játszódhat a film. Az Alien 4 vagy esetleg a Predator 2 utánni idõkben. Esetleg az Aliens vs Predator játék idejében. Remélem hamarosan kiderül...
  • matrix666
    De ugyanez igaz az Alien 5 re is
  • matrix666
    A Predator 3-at már 2003 óta jegelik,az Avp széria miatt.De egy kis érdekesség ,még 2003-ból:
    A Moviehole-nak nyilatkozott Sam Park, a "Predator 3" elsõ változatának írója. Ez még nem a végleges forgatókönyv, de jelen pillanatban az egyetlen. Park elárulta, hogy Arnold politikai szerepvállalása nehéz helyzet elé állította. Ahhoz, hogy a film megvalósuljon, a karakterét valaki másnak kellene eljátszania, például "The Rock" (A Skorpiókirály) alkalmas lenne a feladatra. "Azt hiszem, ez egy remek gondolat, és még hosszú évekig biztosíthatná a sorozat túlélését. Clay McBride-nak és nekem már vannak gondolataink a folytatásokat illetõen, néhány bizarr fordulat, amely még egy évtizeden át izgalmassá tenné a sorozatot."

Nos minden bizonnyal, a Fox egyenlőre az Avp szériában látja a kiaknázatlan lehetőséget,és persze a busás hasznot.IDővel pár év múlva talán lesz rá esély,hogy elővegyék a Pred 3 forgatókönyvét a süllyesztőből,és csináljanak belőle egy jó filmet
  • bigfoot
    én már elég sokat!
    igen jó lenne ha az a regény lenne a predator 3,bár az nem hivatalos regény de attól még jó
  • SLICK
    én sajnos egyetlen könyvet nem tudtam még elolvani :(
  • Kmarha
    Hmm.. és e jövendő Predator 3-ról csak úgy beszéltek, hogy de jó lenne, Vagy tudjátok, hogy könyvben ez létezik már jó rég?

Hatalmas a sztori, csak hát szükség lenne a végén Swarcira, és az egész filmben a megöregedett fekete zsarura (a neve csakazért sem jutt eszembe). Ha azt a regényt sikerülne feldolgozniuk filmben, az lenne csak a predator rajongók legszebb éve. :)
  • SLICK
    jaja végülis igen előbb az AvP 2, majd utánna lehet Predator 3 is.
    amúgy tényleg kíváncsi lennék, hogy hogyan csinálnák meg a Predator 3-at. De még ötletem sincs hozzá :D
  • Darkoo
    Ha lesz egyszer Predator 3...Dejó is lenne..De most az Avp szériára kell koncentrálni,bizzunk s sikereses folytatásban:DD
  • Darkoo
    Nem keverni a Predaro 3-at a Ragadozó 3-al.A DNA filmet a magyar forgalmazók ala direkte "Ragadozó 3" ként forgalmazták,így talán egy kicsit utalva hogy nem a predator szériához tartozik.Egy frappáns reklámfogás,hogy törne le a keze,aki ezt kitalálta..Mert ha ugye lesz egy Predator 3(remélem),akkor rendesen lelehet predatorozni a filmet
  • InfectedMann
    arra filmre tényleg csak vmi magyar faszkalap találta ki, hogy predator 3...
    tnap megnéztem az Alien 1-2 bővített változatát dvd -n angol 5.1 -el...
    nagyon faja volt megint megnézni főleg ilyen hangzással :D
    a 3 meg a 4 felejthető