5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    Egyébként meg kitudja? Lehet hogy Colin meg Greg Strausse lesz a következő James Cameron:)
    Remélem:DD
  • Darkoo
    Én meg olyat is olvastam hogy tervbe volt véve az is ,hogy megcsinálná az Alien vs Predatort- és ezzel lezárná mindkét sorozatot.
  • bigfoot
    nah visszatértem,most már tudok kommentelni ide:)
    most régi híreket olvasok,be is illesztek pára:

A BBC One-nak adott riportjában Cameron úgy véli a Terminátor 3 végülis nagyszerûen sült el. Nem így vélekedik az Alien 3-ról, viszont készen áll, hogy orvoslja a hibát.

"Ki nem állhatom az Alien 3-at. Hogy tudtak így nekiindulni és kiölni azokat a jó karaktereket és az anya-lánya viszont, amiket bemutattunk az Aliens-ben?

Elég rossz, de remélhetõleg kapok egy esélyt, hogy helyretegyem mindezt"-mondta Cameron.

Ez azt jelenti, hogy érintett az Alien 5 elkészítésében? "Tulajdonképpen igen. Készülünk rá, hogy csináljunk még egyet. Hasonlóan ahogy az Aliensben csináltuk, egy csapat nagyszerû karakter és természetesen Sigourney. És tárgyaltam annak a lehetõségérõl is, hogy hogyan tudnánk Arnold Schwarzenegger-t is a filmben szerepeltetni".

Elhintette, hogy amennyiben a Fox eláll az Alien vs. Predator film megvalósításától (amit Cameron nagyon rossz ötletnek tart , akkor talán hajlandó lenne ekészíteni az 5. részt. Cameron bevallottan gyűlöli a 3. és 4. részeket és mindenképpen az első kettő szellemében csinálná meg a filmet.
    - Nemrég beszélt Ridley Scottal, hogy esetleg Cameron írná az 5. részt, Scott meg rendezné.

régi 2003as hírek:)
  • JonDavis
    Wehheee
    Azért remélem a filmben komolyabb akciók lesznek.
  • Darkoo
    Egy kis OFF!

Survival of the Fittest videóklipp

Survival of The Fittest videó Number 2

Survival of the Fittest Number 3

PREDATOR 1 TRAILER!!!

Survival of the Fittest:The Movie trailer
  • SLICK
    hát ez annyira rossz h már jó :D
  • Darkoo
    Az első akciójelenetek már leforgatták a Coloradói hegyekben.
    Klikk a videóra

Survival of the Fittest akciójelenet
  • JonDavis
    Vagy esetleg itt most a nagy ellenség egy predalien lesz.
  • JonDavis
    A film címéből azért már valami lehet sejteni.Csak a legerősebb marad életben.Ők lesznek a túlélők.
    Gondolom a végén csak 1 hős predator marad,a legtökösebb ember meg az alienkiránynő életben,aztán ezek jól elszórakoznak a film végén:D
    Persze nem úgy mint az AvP1-ben ,hanem normálisabban.Sokkal.
  • SLICK
    félek még az sem lesz elég :D
  • InfectedMann
    Támadt egy jó5letem srácok...
    ha már úgyi ennyi 5letün van készítsük el a saját filmünket :D
    már csak a lottót kell hozzá megnyerni :D:D
  • matrix666
    Én meg szeretnék a film után majd sorba állni a következő jegyemért
  • Darkoo
    Szerintem jobbakat kapunk,mint LEx vagy Sebastian alakította harmadrangú színészeket.
    Azért egy húzónévnek örülnék...
  • JonDavis
    MEg remélem jó színészeket is szerződtetnek.Valami hír jó lenne már a szereplőkről...
    MEgyek én is jóéjt!
  • otrosinka
    Szeretném a keblemre ölelni őket mikor elégedetten gyövök ki a moziból....
  • Darkoo
    LEvonva az előző rész sikertelenségét(persze nem anyagilahg) szerintem természetes hogy odafigyeltek a rajongókra,és ötleteket merítettek.ÉS úgytudom hogy sokan ügyködnek jelenleg a forgatókönyvön.Az egy dolog hogy Shane Salerno írja,de úgyanúgy ellátja ötletekkel a rendezőpáros,a producerek vagy az operatőr.Egy csapat dolgozik azon,hogy jó filmet kapjunk.
  • otrosinka
    Ugyszintén....Joe8 all
    (mer dolgozom éppen :) )
  • SLICK
    ami biztos, az elsőnél nem lesz rosszabb, sőt jobb is lesz sokkal ;)
    na de én mentem aludni :D bye all, jó éjt
  • otrosinka
    Emlékszem a szavazások végeredményére h mi legyen a címe.........No Comment
    Az egó az nagy, majd meglátjuk h tehetség is van e ?
  • SLICK
    végülis ha eszük lenne, akkor a rajongók véleményét is kikérhetnék, hogy segítsék a történetekben akkor a léynek szokásaiban...
    de ha van egy ember, aki a filmhez szerez információkat, akkor ilyen rajongói oldalakról vagy esetleg fórumokon mint pl ez, olvasgatva meglephetné a mozizókat és mindenkit, hogy igen, az olyan mint amilyenre várni lehetett egy ha nem is tökéletes story, esetleg akcióban nem túl gazdag de nem is kevés, de unalmasnak egy cseppet sem mondható filemt készítenének a rajongók által... de ez megint egy elmélkedés :D
  • JonDavis
    Veled tartok!Jó film lesz ez majd meglátjátok
    A katonák meg ilyen vagányak lesznek:
  • otrosinka
    Ez mostanság hálivúd, de én bizakodom....
    Kijelentem, h végre méltó AVP film leszzzz ( Aztán majd jönnek az anyázó mailok 2 év múlva )
  • JonDavis
    De hülye ez a manusz,mégis hogy gondolta ezt.Leveszi a maszkját a film végén,és vigyorog a kamerába a fapofa képével majd egy jól kivitlezett van-damme rúgással leterítette volna Swarcit?
  • SLICK
    hát igen sajnos... és majd késő lesz mire rádöbbennek megint erontottak egy ígéretesnek hangzó filmet :|
  • matrix666
    Nahát ezért kéne egy jó AvP filmet csinálni,hogy bővüljön ezen filmek rajongó tábora,és ne az legyen hogy moziból kijövet azt mondanák egymást közt az emberek értetlenkedve hogy : ezeket a lényeket hogy szerethetik ennyien?
  • otrosinka
    Lehet ha a készítők elolvasnák azokat amik ide vannak írva azt mondanák "hé ez jó,igen...."
    De az a valszínű, h "neeeee, a miénk a jó, ez meg mind 1 rakás sz*....."
  • SLICK
    korához képest igen jó zenék voltak azok :)

amúgy azt tudtátok, hogy a Predator 1-ben a Predator Jean-Claude Van Damme lett volna? Csak pár nap múlva közölte ő nem vállalja el úgy a szerepet ha nem mutathatja meg az arcát... :|
  • SLICK
    "és a fanyalgók is elégedettek lennének."

innen jut eszembe:
    vegyünk egy átlag embert aki még nem nagyon látott/hallott predatorról, alienről... esteleg úgy hogy ismerősei mondták neki hogy jó játék, akkor vannak filmek külön külön a léynekről és a 2 együtt az nagyon szuper..

az ilyen ember meg főképp megérdemelné, hogy amit nem tud azt kellően tudja meg a filmből... és majd megnézi a filmeket ( Predator 1-2, Alien 1-4)és ha már nem is egy rajongó de az ember is jól járt egy mozival meg kis felvilágosítás kapott

na de már este van én is kezdek fáradni, szal ha értelmetlen lenne elnézést, kicsit beleéltem magam az egészbe :D
  • matrix666
    Egyetértek.Egy jó zeneszerző rengeteget dob a filmen.Sőőt.Akkor para egy film,ha para a zenéje
  • Darkoo
    az biztos hogy nem néma bob lenne
  • Darkoo
    Horrorisztikus látványon sokat dob a hátborzongató zene.Nos az Avp 1 zenéje egy kalap xar.
    Alan Silvestri kéne ide,aki a pred filmek zenéjét írta.Mekkora jó zenék is voltak azok...
  • Darkoo
    MIn 2 órás idővel én is kiegyeznék.Viszont adja magát a film,hogy a jövőben játszódjon.Rengeteg kiaknázatlan lehetőség rejlik az AvP univerzumban.LEhetne válogatni a jobbnál jobb történetek közül.ÉS megafilmet csinálhatnának.
    Remélem most kb ez lesz
  • otrosinka
    Kiváncsi vok, ha a film a jelenben 2007-8, vagy a jövőben játszódik majd lessz e szerepe az elfajzott korcskeveréknek...
    Én személy szerint a legérelmesebb dolognak tartom az 1.rész végén kikelő izét.
    Nevezzük: Bob-nak. Szoval érdekes karakter lehet/lehetne....

És ismét szívesen viszontlátnék 1 ismert arcot a filmben..ha kérhetem kedves rendező/producer bácsi..
  • SLICK
    igaz ez is, ezért mondtam pl azt ha már olyan erősek lettek az Alienek h simán megölnek predatorokat, akkor küldjenek egy erősebb gárdát és feszültség keltés...
    itt pl ha egy erdőírtás nem is, de egy vizes járat ami egy terem végül is oszlopokkal, szobrokkal, és pl megjelennek a Predatorok (a Predis filmeket ötvözni lehetne egy két aprósággal) akik a vízbe ugranak majd az embeek meg lőnek amit tudnak és a szobrok oszlopok kissebb nagyobb kövekké esnek szét...
    bár lehet ez kicsit elvont már.. de egy jó kis horror meg akció is lenne benne: horror a hangokakl meg egy két hatással alérik az akicó már a vaktában lövöldözés majd a mészárlás... :D
  • matrix666
    Igen pontosan.HA tegyük fel a jelenbe játszódna a sztori,én nem tartoznék abba a táborba ,akik ezek után már messziről kerülnék a filmet...
    Felőlem lehet a jelenben,bár nem örülnék neki,mert mint rajongó a az eredeti színvonalas R-es jövőben játszódo filmekhez hasonlót szeretnék kézhez kapni.
    De ha mégis a jelenbe lesz,akkor valósítsák meg okosan és ügyesen méltóan a régi filmekhez.Legyenek talányosak,és alkalmazzank olyan megvalósításokat,amitől leesik az állunk.Gondolok itt egy látványos alien-predator -katonsaág összecsapásra.
    Ez azonnal felettetné a jövős sztorit,és a fanyalgók is elégedettek lennének.
  • InfectedMann
    nah szép álmokat nektek !
    hnap majd elolvasom mi lett a vége ennek az eszmecserének :)
  • SLICK
    igen, persze tényleg nem baj ha jelenben is játszódik csak józanul és normálisan valósítsák meg azt, mert ez tényleg nem lett sikeres...

amúgy az AvP lenne a kedvenc fimem ha tényleg jó kivitelezésű lenne és olyan amit egy fanatikus rajongó vagy AvP kedvelő elvártnak tekintene. Úgy értem, hogy méltó legyen az AvP névhez...
  • matrix666
    Ezzel én is kiegyeznék,csak neh legyenek benne üresjáratok,felesleges párbeszédek,unalmas semmitmondó jelenetek.
    Aliensben többek között ezért is volt istenijó,mert a 140 perces játékidőt minden egyes percben feldobták valami jó dologgal.
    Legalább is én nem unatkoztam a film alatt.
    Pred filmek mondjuk átlag 100-110 percesek voltak,de azokon se lehetet unatkozni az biztos.
  • InfectedMann
    hát az első résznél mindenképp hosszabnak kell lennie ! és nemszabad, hogy unalmassá váljon a film... végig feszültnek és izgalmasnak kell lennie...
  • InfectedMann
    mindenképpen vmi jólképzett harci egység legyen ami összecsap a szörnyekkel és 2 tűz közé keveredik !
    nemkell az a sok láma szintű fasz mint akik az AvP1-ben voltak :D