5789
-
#851 nekem a Predator 2ben az nem tetszett hogy túl fura volt a homloka... persze látszot rajta h öregebb Predator már mert sok kis tüske szerű vmi volt a csápján meg a fején szinte mindenhol... amúgy a 2. kép az nagyon nem jön be az első a legjobb -
#850 Szeptember 25-től kezdődik,majd tart december 15-ig a forgatás ebben az évben.POntosan 12 hét áll majd a rendelkezésükre,hogy leforgassanak egy isteni jó filmet. -
#849 Mikor kezdik el ezt forgatni? -
#848 Melyiket szeretnétek viszontlátni?A Predator 1.beli arcot,vagy a Predator 2.beli arcot? Mert a fejüket áttervezik originálra.NAde melyikre szerintetek:)
-
#847 Szerintem is ez a legdolgozott Predator arc,azt nem értem miért kellett rajta változtatni.
Az AvP-ben egyáltalán nem volt élethű a feje,mint egy játékboltam kapható gumimaszk kb... -
#846 Ha a hírek igazak,így fog kinézni:) -
#845 ez nekem is megvan, még akár háttérnek is kirakható :)
amúgy Google-ben beírod Predator majd a képek fülre katt...
amúgy a Predator 1 filmben van benne, és sztem ez a legjobban kidolgozott Predator fej ami eddig filmen volt. Jó lenne ha az AvP 2-ben is így nézne ki -
#844 faszán néz ki !
amúgy honnan van a kép? :) -
#843 Így fog kinézni az új predi az AvP2 filmben
-
#842 Ez az együttműködés a Préda képregényben is megfigyelhető volt.Viszont ott nagyon jól oldották meg a helyzetet,és nem nézett ki hülyén a szitu,mint a filmben. -
#841 És egy kis történelem:
Nyálka vs izom
Első közös jelenésükre a Dark Horse Comics gondozásában 1989-ben kiadott Aliens vs. Predator képregényében került sor. A fekete-fehér pilot-történetben unatkozó predátorok ejtenek fogjul egy alien-királynőt, hogy óvatosan adagolt csemetéivel formában tarthassák fáradt tagjaikat. Az elhagyott alienfarmra vetődik azonban egy másik királynő, és a keménykedő ragadozók hamarosan kontrollálhatatlanul burjánzó szaporulat csattogó fogsorai között találják magukat.
El kell keserítsem azokat, akik húzták a szájukat, hogy a film egyik ragadozója együtt harcol egy amazonnal az alienek ellen. Ez ugyanis szinte egy az egyben az első képregénysorozatból jön, még az arcbaégetett harci tetoválás is onnan ered.
forrás: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/alion1028/ -
#840 -
#839 Én így voltam a King KOngal.Világok Harcával,Batman Beginsel meg Star Wars 3al:DDD -
#838 úgyám :DDDDDDDDDD
AvP1 -nél is ezt csináltam csak hát a bemutató nagy átbaszás volt :(
de volt még jópár film aminél ezt csináltam :DDDDDDDD
nemtudtam nem megnézni újra meg újra a bemutató mert annyira jó volt ! -
#837 Neked is ez a hobbid?:DDDD -
#836 De jó is lenne már naponta 100szor újra meg újra megnézni az előzetest :D
de hát egy jóideig csak álmainkban nézhetjük max :D -
#835 Az az illető is nagyon féreinformálodott lehet,aki téged félreinformált -
Skyric #834 Hogy-hogy ezt nem értem. Akkor engem félre informáltak. Na mind1 ez van. Azért kösz hogy felnyitottad a szemem. :) -
#833 Ebben még neh reménykedj:DD Kb 1 hónap múlva kezdik csak el forgatni a filmet -
Skyric #832 Helosztok
Nem tudjátok hogy az AVP2-nek már kiadták az előzetesét?
Köszi -
Darkoo #831 Nem kell annak olyan hosszúnak lennie.
Megelékszem 2 órával csak legyen tele jobbnál jobb jelenetekkel. -
#830 De ha 165 perces legyen akkor okosan építsék fel a sztorit.
Első 45 perc a karakterek bemutatása kb olyan szinten mint az Aliens,vagy akár jobban is:
Következő 45 perc bemutatja a az alienek túlburjánzását és módszeres emberölési szokásaikat sok horrorisztikus félelmetes képpel vegyítve
KÖvetkező 45 perc látványos alien és predator harcoktól legyen tele,de közben a predek vadászhatnak emberekre is nyugodtan
Utolsó percekben törjön ki a totális háború tengerészgyalogosk alienek telepesek predatorok (és aki él és mozog a környéken:DD ) között:P -
Darkoo #829 Vagy talán nem voltál éhes:DDD -
#828 165 perces kökemény izgalmakkal teli AvP2 -t eltudnék én is viselni, hogy az közben az előttem ülőre hajítsam a popcornt meg az üdítőt :D
volt már olyan film ami után úton hazafelé kellett betermelne a popcorn -t mert egyszerűen nemtudam az evésre is odafigyelni :D -
Darkoo #827 Hogy ilyen hatást váltson ki belőled a film,sok múlik a kamerakezelésen és persze a hangeffekten nameg a filmzenén.Szóval először ezeknek kell rendbe lenni:) -
#826 Holnapi viszlát....bye! -
#825 Olyat adjanak h szarrászorítsam a popcornos zacsit, és ne tudjak enni belőle, mer k*vajó az AVP2..........és hívni kelljen a mentőket mer elállt a lélegzetem....
Infected. : Nemfeltétlen akciójelenetek vannak benne, de a robis verekedésre rátettek 1 lapáttal :)
/ link: mininova, ha még ott van... / -
Darkoo #824 165 perces AvP 2 film nyugodtan jöhet,ha teljes mértékben odafigyelnek a részletekre és izgalmas első perctől az utolsóig:D -
#823 nekem is megvan DVD -n a Alien 1 és 2 is hosszabb verzióban...
a Alien 1 -ben is vannak új jelenetek amik nagyon jók !
de a 165 perces Aliens az ultrabrutál :D -
#822 Oké megfontolás tárgyává teszem :P ...ez nem kérdés sztem 10.e körül megveszem. -
#821 Pl: a bolygó neve halál uncensured/directorcut változatot anglisül ( de vn felirat )...de ez nem a reklám helye...
A lényeg dvd 165 perc és jóóóóóóó....
Nekem csk a moziverziót sikerált annó megvenni vmikor régen videokazin....de a dvd az azé jobb.. -
Darkoo #820 Olvasd el az uj Predator regényt a NAgy játszmát. Az se rosszBár a Jég és Vér meg a BEtondzsungel jobb -
Darkoo #819 ANgol nyelvűek meg nem átlátható annyira.Szerintem a legtöbb képregény aliensonline-on vagy kepregeny.net-en elérhető jó minőségben...
Plussz aki torrentozik ,az találhat jó dolgokat -
#818 köcce...csekkolom... -
#817 amúgy köszi a többi tippet... szétnézek ha lesz időm... -
#816 dc++ több mint fél éve nemvolt a gépemen :D
rühellem azt a progit... -
#815 Egy jó kis dc++ forrás a témában:
megaman.gotdns.com -
#814 Képregény.lap.hu, ott is szétnézhetsz.... -
Darkoo #813 talán a kepregeny.net -ről -
#812 aliensonline -on kívül honnan lehet még alien, predator és avp képregényeket halászni?