5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• SLICK
    nekem a Predator 2ben az nem tetszett hogy túl fura volt a homloka... persze látszot rajta h öregebb Predator már mert sok kis tüske szerű vmi volt a csápján meg a fején szinte mindenhol... amúgy a 2. kép az nagyon nem jön be az első a legjobb
  • matrix666
    Szeptember 25-től kezdődik,majd tart december 15-ig a forgatás ebben az évben.POntosan 12 hét áll majd a rendelkezésükre,hogy leforgassanak egy isteni jó filmet.
  • meXan
    Mikor kezdik el ezt forgatni?
  • matrix666
    Melyiket szeretnétek viszontlátni?A Predator 1.beli arcot,vagy a Predator 2.beli arcot? Mert a fejüket áttervezik originálra.NAde melyikre szerintetek:)

• matrix666
    Szerintem is ez a legdolgozott Predator arc,azt nem értem miért kellett rajta változtatni.
    Az AvP-ben egyáltalán nem volt élethű a feje,mint egy játékboltam kapható gumimaszk kb...
  • JonDavis
    Ha a hírek igazak,így fog kinézni:)
  • SLICK
    ez nekem is megvan, még akár háttérnek is kirakható :)
    amúgy Google-ben beírod Predator majd a képek fülre katt...

amúgy a Predator 1 filmben van benne, és sztem ez a legjobban kidolgozott Predator fej ami eddig filmen volt. Jó lenne ha az AvP 2-ben is így nézne ki
  • InfectedMann
    faszán néz ki !
    amúgy honnan van a kép? :)
  • JonDavis
    Így fog kinézni az új predi az AvP2 filmben
  • JonDavis
    Ez az együttműködés a Préda képregényben is megfigyelhető volt.Viszont ott nagyon jól oldották meg a helyzetet,és nem nézett ki hülyén a szitu,mint a filmben.
  • otrosinka
    És egy kis történelem:

Nyálka vs izom

Első közös jelenésükre a Dark Horse Comics gondozásában 1989-ben kiadott Aliens vs. Predator képregényében került sor. A fekete-fehér pilot-történetben unatkozó predátorok ejtenek fogjul egy alien-királynőt, hogy óvatosan adagolt csemetéivel formában tarthassák fáradt tagjaikat. Az elhagyott alienfarmra vetődik azonban egy másik királynő, és a keménykedő ragadozók hamarosan kontrollálhatatlanul burjánzó szaporulat csattogó fogsorai között találják magukat.

El kell keserítsem azokat, akik húzták a szájukat, hogy a film egyik ragadozója együtt harcol egy amazonnal az alienek ellen. Ez ugyanis szinte egy az egyben az első képregénysorozatból jön, még az arcbaégetett harci tetoválás is onnan ered.

forrás: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/alion1028/
  • otrosinka
  • JonDavis
    Én így voltam a King KOngal.Világok Harcával,Batman Beginsel meg Star Wars 3al:DDD
  • InfectedMann
    úgyám :DDDDDDDDDD
    AvP1 -nél is ezt csináltam csak hát a bemutató nagy átbaszás volt :(
    de volt még jópár film aminél ezt csináltam :DDDDDDDD
    nemtudtam nem megnézni újra meg újra a bemutató mert annyira jó volt !
  • JonDavis
    Neked is ez a hobbid?:DDDD
  • InfectedMann
    De jó is lenne már naponta 100szor újra meg újra megnézni az előzetest :D
    de hát egy jóideig csak álmainkban nézhetjük max :D
  • JonDavis
    Az az illető is nagyon féreinformálodott lehet,aki téged félreinformált
  • Skyric
    Hogy-hogy ezt nem értem. Akkor engem félre informáltak. Na mind1 ez van. Azért kösz hogy felnyitottad a szemem. :)
  • JonDavis
    Ebben még neh reménykedj:DD Kb 1 hónap múlva kezdik csak el forgatni a filmet
  • Skyric
    Helosztok

Nem tudjátok hogy az AVP2-nek már kiadták az előzetesét?

Köszi
  • Darkoo
    Nem kell annak olyan hosszúnak lennie.
    Megelékszem 2 órával csak legyen tele jobbnál jobb jelenetekkel.
  • JonDavis
    De ha 165 perces legyen akkor okosan építsék fel a sztorit.
    Első 45 perc a karakterek bemutatása kb olyan szinten mint az Aliens,vagy akár jobban is:
    Következő 45 perc bemutatja a az alienek túlburjánzását és módszeres emberölési szokásaikat sok horrorisztikus félelmetes képpel vegyítve
    KÖvetkező 45 perc látványos alien és predator harcoktól legyen tele,de közben a predek vadászhatnak emberekre is nyugodtan
    Utolsó percekben törjön ki a totális háború tengerészgyalogosk alienek telepesek predatorok (és aki él és mozog a környéken:DD ) között:P
  • Darkoo
    Vagy talán nem voltál éhes:DDD
  • InfectedMann
    165 perces kökemény izgalmakkal teli AvP2 -t eltudnék én is viselni, hogy az közben az előttem ülőre hajítsam a popcornt meg az üdítőt :D
    volt már olyan film ami után úton hazafelé kellett betermelne a popcorn -t mert egyszerűen nemtudam az evésre is odafigyelni :D
  • Darkoo
    Hogy ilyen hatást váltson ki belőled a film,sok múlik a kamerakezelésen és persze a hangeffekten nameg a filmzenén.Szóval először ezeknek kell rendbe lenni:)
  • otrosinka
    Holnapi viszlát....bye!
  • otrosinka
    Olyat adjanak h szarrászorítsam a popcornos zacsit, és ne tudjak enni belőle, mer k*vajó az AVP2..........és hívni kelljen a mentőket mer elállt a lélegzetem....

Infected. : Nemfeltétlen akciójelenetek vannak benne, de a robis verekedésre rátettek 1 lapáttal :)
    / link: mininova, ha még ott van... /
  • Darkoo
    165 perces AvP 2 film nyugodtan jöhet,ha teljes mértékben odafigyelnek a részletekre és izgalmas első perctől az utolsóig:D
  • InfectedMann
    nekem is megvan DVD -n a Alien 1 és 2 is hosszabb verzióban...
    a Alien 1 -ben is vannak új jelenetek amik nagyon jók !
    de a 165 perces Aliens az ultrabrutál :D
  • otrosinka
    Oké megfontolás tárgyává teszem :P ...ez nem kérdés sztem 10.e körül megveszem.
  • otrosinka
    Pl: a bolygó neve halál uncensured/directorcut változatot anglisül ( de vn felirat )...de ez nem a reklám helye...
    A lényeg dvd 165 perc és jóóóóóóó....
    Nekem csk a moziverziót sikerált annó megvenni vmikor régen videokazin....de a dvd az azé jobb..
  • Darkoo
    Olvasd el az uj Predator regényt a NAgy játszmát. Az se rosszBár a Jég és Vér meg a BEtondzsungel jobb
  • Darkoo
    ANgol nyelvűek meg nem átlátható annyira.Szerintem a legtöbb képregény aliensonline-on vagy kepregeny.net-en elérhető jó minőségben...
    Plussz aki torrentozik ,az találhat jó dolgokat
  • otrosinka
    köcce...csekkolom...
  • InfectedMann
    amúgy köszi a többi tippet... szétnézek ha lesz időm...
  • InfectedMann
    dc++ több mint fél éve nemvolt a gépemen :D
    rühellem azt a progit...
  • PsyhoApu
    Egy jó kis dc++ forrás a témában:
    megaman.gotdns.com
  • otrosinka
    Képregény.lap.hu, ott is szétnézhetsz....
  • Darkoo
    talán a kepregeny.net -ről
  • InfectedMann
    aliensonline -on kívül honnan lehet még alien, predator és avp képregényeket halászni?