23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • N o N a m e
    a letöltési szám a lényeg... lesz ez még több is, főleg ha te töltenéd fel egyből oda délben vagy amikor elkészül.
  • N o N a m e
    értettem, már betettem a piros keretes szöveg végére.. remélem majd használni fogjátok.
  • cement
    sajnos ez még az első, amiben még voltak hibák :C
  • cement
    remélem a második verzió nem az első :)
  • Larvin
    izé úgy gondoltam, hogy spoiler /spoiler, csak üres spoiler szövegnek vette :)
  • tmp
    ne foglalkozz másokkal

Akinek meg csak a pofája jár üljön neki egy szótárral oszt fordítsa le magának, ne itt sírjon hogy nem tetszik
  • Larvin
    Addig is tegyük be a fejlécbe: és akkor csak ki kell jelölni és bemásolni :)
  • N o N a m e
    OpenSubtitles-en megjelent cement rossz felirata és már 1300-an letöltötték :D
  • cement
    mindenkinek kösz, és a #20026-hoz tartván magam jövő héten sokkal precízebb munkát adok ki a kezemből, de tényleg jól esik, hogy van akinek tetszik :)

és úgy gondolom, hogy a fordítóknak segíteni kellene egymást, nem kritizálni (nekem is) úgyhogy én biztos nem fogok több rossz szót szólni, remélem mást se. persze az építő jelleggű kritikát szívesen fogadom, ha attól jobbá tudom tenni a következőt.
  • dragon11
    Támogatom. Akinek nem tetszik cement felirata, az hagyja békén, egyáltalán NEM kötelező letölteni, lehet várni a "minőségi" feliratra. Személy szerint Én nem várok, nekem megfelel ez is. Mindenki volt kezdő, és egyáltalán nem kellene kritizálni, inkább ÖRÜLJÜNK HOGY MEGCSINÁLTA, nem gondoljátok?.

Vissza a témához.
  • N o N a m e
    Ha valaki jártas a javascriptben akkor az irhatna egy scriptet, hogy legyen egy spoiler gomb a textarea alatt a Szmájlik, Makrók stb gombok között.
    Hogy ha kijelöljük a szöveget amit beirtunk, és rákattintunk a gombra, akkor tegye spoiler tagek közé, igy könnyebb lenne használni a spoilert és biztosan többen is használnák.
  • Dean Winchester
    épp irni akartam,hogy linket vki adon már a felirathoz.
    De nem irom mert megtaláltam :P
  • tmp
    Köszi a feliratot!
  • desigo
    Kösz szépen,hogy dolgoztál vele
  • buldozer99
    Komoly rész,feliratot meg köszi;)
  • N o N a m e
    Te is elkezdted valahol nem? amikor te is az első feliratodat készítetted, biztosan ugyanúgy kritizálták mint most te a Cementét. Ha Cement javulni fog, eléri azt a színvonalat amit te és gyorsabb lesz mint a két "profi" és többen megismerik akkor biztos nagy sikere lesz.

Mostmár megkérek minden kedves fórumozót aki a topikba jár, hogy fejezze be a felirat kritizálását, és térjünk vissza a régi kerékvágásba és a tegnapi részt beszéljük ki.
    Köszönöm!
  • sztyui2
    Ritkán kommentelek ide, de most megteszem, mert megérdemled!
    Köszi a feliratot!
    Akinek emg gondja van, az ne nézze. Akinek gondja van vele, és mégis megnézné, első 2 percben úgyis észreveszi, hogy nem felel meg a nagy igényeinek a felirat, és akkor majd megvárja.
    Én nem fogom megvárni...
  • Dean Winchester
    off
    vki tud adni linket privátba?mert nem adja be az oldalt ahonnan tölteni szoktam)
    on
  • Dean Winchester
    első fordítás mégis mit vársz, egy profi munkát mint aki több éve csinálja? ember tudod értelmezni az első szót?????első fordítása,legközelebb jobban odafigyel és jobb lesz az aztán való meg sztem mégjobb.
    ez olyan mint a hegesztés.ha nem hegeszettél nemtudsz,de ha egykét vasat összevarsz akkor aztán egyre jobban megy és egyre szebb munkat tudsz kiadni a kezed közül!de hozhatnék bármi más példát is.
  • tommyg
    de nyomorékok vagytok, kösz a feliratot cement
  • setuh
    hali!koszi cement a feliratot,de vki feltenne vhova mashova mert nekem nem tolti data-rol:(.
  • Dean Winchester
    már megint kezded =) és még mi forumozok vagyunk a gyökerek.Jó tudni,hogy van egy normális ember ebben a társsadalomban.
    Cement:
    első feliratod???? csak dícséretet érdemel!

., --->ezek nagyon fontosak valóban,hogy hol vannak :D nevetséges,egyszerüen nem bírja elviselni a kedves fordító hogy van aki nincs úgy elismerve és az is képes kiadni hasonló munkat a kezéből!
    na sebaj,én még most szedem le a pb-et és majd nézem meg:) szal ez nekem mindig esti program.19.00ra van felirat az már csodálatos =)
    bocs a sok smile végett,de (most is nevetek) nemtud kimenni a fejemből ez a sok marhaság amit itt folyik.
    szökésfan:
    nem teszik ki mert nem hivatalos fordítás...(egyet kérdek.: amikor legelőször kezdte vki a fordítást akkor se tették ki mert nem tudták most az lesz-e a hivatalos?)pfff nevetséges.
    ja igen,tényleg baromi hülyék akik ott vannak (már ha igaz amit irtatok)
    most kitennék a nem hiv. fordítást odairjak mellé és kész, akinek jó az az letölti akinek nem jön be az megvárja a szokásosat szóval

egyébként az opensubtitle-ra kiteszik a nem "hivatalos" feliratokat is.
    dextert onnan szoktam leszedni =)
    cement bá még1szer köszönöm a feliratot!
  • Falatka2003
    OFF

A vesszőkről, csak úgy általában:

"A királynőt megölnötök nem kell félnetek jó lesz"

És csak egy apró vessző a különbség a - szárnyalás - és a ...... között. Szerinted is jelentéktelen?

Meg töröljük el az LY-t is, a sok hüje miatt...

ON
  • Suffering
    én sose voltam azaz ember aki egy ilyen sorozatnál képes lenne még plusz napokat várni h kapjon egy minőségi forditást. cement igenis értékelhetőt cisnált 1-2 hibával ami nyilván a tapasztalatlanságábol. 1 db nagy hiba volt a forditásban hogy a Végén mikor Lincol beszélt a tábornokhoz: akkor cement azt forditotta hogy
    589
    00:42:13,230 --> 00:42:15,260
    Mit tettek a bátyámmal?

itt azt kellett volna irno hogy Mit tettek az öcsémmel?
  • Herold
    Miért szúrnának ki vele? Nme fér el az oldalon 2 különböző felirat egy filmhez? Miért ne lehetne kettőt kitenni?
  • Kaplan
    Jó kis rész volt, Cement-nek külön köszönet a feliratért! Értékelem a munkáját!
  • Herold
    Egyetértek, inkább 2 ember fordítsa a feliratot, mint egy se.
  • KAMIONOS KOGYO
    Jaja igaz
  • sethgreven
    suffering, akik kicsit is jobban benne vannak a feliratos dolgokban, és a fordításban, mint te, azok közül 100-ból 100-an a hozzád hasonlókra mondják azt, hogy hú mekkora gyökér. van az a mondás, hogy gyorsan csak beszarni lehet. nem mindenkinek az a lényeg, hogy már kedd délben legyen felirat, van, akinek (hála isten, a többségnek) még mindig inkább a minőség számít. a szokesfan-on tudják, hogy ki az, aki már letett valamit az asztalra, és tudják, hogy attól milyen munkára számítsanak, és nem fognak vele csak azért kiszúrni, mert egy olyasvalaki, akiről semmit nem tudnak, most éppen gyorsabb volt.
    ugyanez igaz a feliratos oldalakra is. (sokadszor hangsúlyozom: ez nálam 2, azaz kettő darab oldalt jelent).

majd reagálok cement bocsánatkérésére (elöljáróban annyit, hogy elfogadva), de most épp nézem még az epizódot.
  • Verseghy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mekkora réész.. Igen én is sejtettem, hogy majd neki fognak dologzni. De végülis nekem az is happy end, ha scofieldék szabadok lehetnek és a Cég ezt meg tudja oldani. Kíváncsian várom a folytatást:)
  • Larvin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hiba volt Selfet elengedni. Blümchen nem hiszem, hogy nagyon ugrált volna a megmentéséért. T-bag jelleme most lehet, hogy visszakanyarodik az eredeti énjéhez. Ha így lesz, akkor abból már előre lehet tudni, hogy meg fog halni. Szerintem így akarják elfogadtatni a halálát
  • Suffering
    kösz cement. szememben a szokesfan.hu rengeteget süllyedt. Pbaddictnak irtam is egy féloldalas e-mailt maiért leitltotak onnan. mert belinkeltem a feliratot.
  • ForzaInter
    ez már jó, kösz.
  • cement
    talán így... felirat megint :)
  • pyrohun #20027
  • cement
    a felirat mégegyszer annak, aki nem akar letekerni. szóljatok ha nem működne, vagy valami

először is örülök annak akinek tetszik, azért csináltam, hogy nekik hamarabb legyen meg.

zuhanyoztam egyet mert rámfért, mivel nem nagyon aludtam az éjjel, és közben gondolkodtam
    bocsánatot kérek seth-től amiért 1 héttel ezelőtt bármilyen módón kritizáltam a feliratát, mert ha jobban belegondolok, szőrszálhasogatás volt. nem az volt a célom vele, hogy felidegesítsem a készítőjet. mégegyszer bocs.
    aztán én szeretném folytatni a fordítást, bár nem vagyok sem angol tanár, sem tolmács, nem tekerem-csavarom a mondatokat, mivel a cél, hogy hamar kész legyen, elégnek érzem az angol tudásomat ahhoz, hogy a hátralevő prison break részeket megcsináljam kedd kora délutánra, azok számára akik nem tudnak angolul, de hozzám hasonlóan fanatikus rajongók és minél előbb szeretnék megnézni.
    tanultam a most elkövetett hibákból, amiket amúgy javítottam is ahogy csak tudtam, és remélem mindenki a javítottat nézi most már meg, és a jövőben próbálom az elsőre kiadott feliratot helyesírás- és mindegy-ügyileg hibátlanul kiadni, hogy ne kelljen patch-elgetni.
    remélem lesz, aki majd igényt tart a munkámra, és talán el tudom érni majd valamelyik oldalon, hogy amolyan gyorsfelirat címszó alatt kiadják a munkám.
  • ForzaInter
    felraknád máshová? nekem innét nem jön le:(
  • ForzaInter
    jó ha egy felirat nagyon rossz, akkor azzal én se nézem meg, de azért mert egy feliratot nem raknak ki hosszupuskára még lehet jó, de nyilvám ti mindig mindet leellenőrzitek és megállapítjátok hogy szarok, pár helyesírási hibától még lehet jó egy felirat... leszarozni meg nem tudom miért kell más munkáját, lehet hogy rosszul csinálta meg, de legalább megcsinálta...
  • Suffering
    szokesfan.hu mekkora gyökerek vezetik. belinkeltem a feliratott erre letörlik, mivel ők oda csak a hivatalost teszik fel ami majd szerdán jön. És aki nem akar addig várni???? az hogy tudja majd megnézni? mert nem iztos h ide feljön az sg-be aztán majd néhűány oldalla ezelötti hozzászolásban megtalálja cement linkjét.
  • Marci0115
    megnéztem ezzel a felirattal ,szerintem egész jolett, grat