23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#20274 belenéztem az új remekbeszabott feliratba, és már rögtön a 2. sorban rosszul van írva a Micheal. :) Egyébként ahogy így átpörgettem be kell valljam, sokkal jobb, mint a múltheti, jelentős javulást tapasztalok. Viszont a 80 karakteres sorokat elég erőteljesen hanyagolni kéne! Tanuljuk meg, 32 karakter/sor MAXIMUM! A tűrés 38 karakterig! -
#20273 Cement egy jó tanács (nem tapasztalt fordítótól) a felirat helyesírás ellenőrzése szerintem egyszerűen megoldható lenne, akadt benn egy-két hiba. De azért kösz. -
#20272 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, és birtam a végén, ahogy Linc beállt a cégbe hidevérű gyilkosnak :D -
#20271 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez aztán nagyon durva rész volt :) Uhh, most nem is tudom mit mondjak.. a végén az az ügynök vagy ki, aki elvitte a Scyllát, mintha Gretchennel telefonált volna. Én is gondoltam már arra hogy a Cég hátha nem is olyan rossz, hanem inkább a világon akar segiteni, de hamar elvetettem ezt a gondolatot és most itt van :) De nem értem hogy mi köze van akkor Terrence Steadmannek a Céghez, gyakorlatilag belőle indult ki a sorozat, hogy megölték az alelnök öccsét és Linc a gyilkos. Mi értelme volt ennek? És miért kellett annyi embert megölni, ha ők csak jót akarnak, stb.
Majd a következő részekből kiderül. Csak az a baj, hogy jövőhéten lesz a tavaszi szünet előtti utolsó rész és az még titokzatosabban fog véget érni, ahogy megszokhattuk :) -
#20270 b+ ezer bocs elfelejtettem a spoilert -
#20269 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. spoilerbe irogass ilyeneket,
2. a felirat nem hiányos, mindössze megfogadtam pár tapasztaltabb fordító tanácsát, és sokkal magyarosabban, szabadabbul fordítottam, persze nem a tartalom rovására. -
#20268 nem vagyok orvos :D de műtét előtt nem kéne leborotválni a fejét és fertőtleníteni :D ? -
#20267 én most kezdtem 5perce nézni és már tök sok hiányosság van a feliratban :S -
#20266 kössz cement, nézem is -
Larvin #20265 még a videót se töltöttem le :) már kész
köszi -
Dean Winchester #20264 ez se hivatalos :D ja és a dex hivatalos felirat mindig 1.5 hét alatt készül el. a nem hivatalos meg kb 5-6-7 nap alatt,most kivételesen belehúzott nagyon!
na ma este lehet darálni:Dpb.dex.heroes :) -
#20263 köszönjük! -
#20262 -
#20261 kész a felirat:
4x15 FELIRAT -
#20260 a dexteré nem "hivatalos". -
Dean Winchester #20259 jól teszi ilyenkor már 1-2 óra ide vagy oda tökmind1. =)
köszi előre cementnek! jah meglepő de a dexter felirat is már kész szal ez rekord,de lehet azért mert uccsó rész volt. -
#20258 Cement most 2x is leellenőrzi a feliratát, hogy nehogy hibás legyen :) -
Verseghy #20257 Áááhh baszki mekkora réééész.. Nagyon durvaaa...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerinem az hülyeség, senki nem jön vissza így a halálból. Nagyon megható volt, de legalább egyszer kiüthették volna. -
Dean Winchester #20256 hjjaa okés :D azt hittem akkor kerül lesz kiirva ha már kész :) -
#20255 mivle még nincs kész?:O -
Dean Winchester #20254 a link nem jó,nem csinál semmit :D -
#20253 köszönjük! :) -
Verseghy #20252 Áhh itthon vagyok:)
Nagyon várom már a feliratot:) -
#20251 ezt irja a szökésfan-on:
Szerda hajnalra várható. Türelem feliratot terem, a sorozat úgyis nemsokára elmegy szünetre. Na arra tessék edzeni a türelmeteket.
Peace:
PBaddict
Szóval nagyon köszönjük cement a gyors feliratodat majd! remélem mire haza jövök az egyetemről (15:00) már lesz felirat ... -
#20250 Sok sikert! :D -
#20249 :) -
Verseghy #20248 Remélem kész lesz 1 órára, akkor érek haza!:) Hajrá! -
#20247 voáááá gecikemény a rész, most néztem meg, nekiállok fordítani. majd szólok ha kész -
#20246 Köszönöm. -
#20245 vagy b.nője kicsi:) -
#20244 10 -
G_ArchAngel #20243 10. -
#20242 SPOOOOOOOILEEEEEEEER
Bellick gyászólós rész az hanyadik ? -
#20241 jo nagy lehetsz :D -
#20240 Jaja én is szoktam mondani barátnőmnek, hogy ne ütögessen inkább, mert ha csak ráesek, meghal:D -
Larvin #20239 csak, hogy szemléltessem a dolgot :D -
Larvin #20238 Hát igen :) Az emancipáció sok ilyen fizikai csodát szült manapság. Az a baj, hogy a csajok ezen felbátoródnak és azt hiszik ez valós.
A kedvencem mikor az king arthur-ban a Guinevere rohamra indul egy szál semmiben :D -
#20237 persze ahhoz előtte félholtra kell őt verni,másképp nem megy neki. -
Verseghy #20236 De az volt. -
Dean Winchester #20235 nekem is ez jutott eszembe.főleg mikor a bunyo végefele eszébe jut az edző szavai vagy látja a szeretteit szabadon és bumm megtáltosodik :D