Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3-adik meg ha megtalaljak valami szerelomunkasok es azonisitva lesz a hulla, akkor kiderul hogy nincs abban a magas védelmi szintu bortonben ahol kene lennie, es akkor......

respect to the man in the ice cream van

1ébként nem kéne a hullát a vízvezetékben hagyni, elõszöris kegyeleti okokból, másodszor pedig ezzel megmérgezik az egész város vízkészletét

szucsy89
õ is köztünk van xD
Hát szegény Brade-t télleg nagyon sajnálom😞 , Wyatt megérdemelte, amit kapott. Nem tom mit fognak kihozni már ebbõl az egészbõl a végére, d az sztem tõl snassz lesz, h megbuktatják a CÉG-et. sztem valósághûbb lenne, ha a cég maradna meg a végén. hisz kutidja mimegy a valóvilágban is...

<#banplz>
Rockynhooo
persze visszajön a niga ugyanúgy mint kellerman

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Gréta már kezdett megtetszeni az öltözõs jelenetnél erre kiderül, hogy annak a vén szivarnak a cafkája volt...

toysoldier
"Mihály meg igen csak sokat cuccozhat mostanában,hogy vigyorgott már amikor nem tudta beletenni a rudat abba a biszbaszba"
ezen meghaltam 😄DDDDDDddd

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

A General Gretchen kislányának az apja.

szucsy89
szerintem wyatt vissza fog jönni, ezért csinálták meg úgy hogy mahone nem lelövi hanem csak beledobja a vízbe..a Sarás dolog után...Bellicken meglepõdtem milyen superhero önfeláldozó, de nekem se fog hiányozni...Scofieldel meg tényleg bajok lesznek sztem a köv részbe már lesz vmi komolyabb baja is nem csak blur lesz neki a kép😄 összességébe jó rész volt
hunbasser
jah,én is arra gondoltam,amire ti,hogy Wyatt simán visszajöhet...mutatták a kezét,hogy babrált valamit,én kinézem simán a forgatókönyvírókból,hogy valami mágikus trükkel kiszabadította magát még mint David Merlini.Linc kemény volt az elején,Mahone migeci volt 😄😄😄 szegény Bellick :\ valahogy ki kellett írni már,ez tény,de így...hát ez elég sajnálatos.Mihály meg igen csak sokat cuccozhat mostanában,hogy vigyorgott már amikor nem tudta beletenni a rudat abba a biszbaszba. na jó,komolyra fordítva a szót,elképzelhetõ,hogy az évad végén meghal - szerintem.Gretchen részérõl meg nagy dobás lenne,ha tényleg elhitetné a tábornokkal,hogy mekkora nyalógép,aztán meg kinyírná az egész bagázst a pénzt meg megszerezné.de van egy olyan érzésem,hogy õt fogja kinyírni a tábornok 😄😄😄

és így a végére: T-Bag nagyon agyafúrt csávó,eszes...most is bebizonyította.tetszett ahogy rákente a mocskot a csávóra,így két legyet ütött egy csapásra

ReaL MaDRid x siempre

desigo
kira!
Bulykin
hosszupuska

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

rcstuning
T-Bag a Szállító3-ban.

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

JAST
Maga a rész elég gyengusan kezdõdött de a végére csak kibontakozott. Grecsen egyértelmû, hogy a Tábornok bizalmába akart csak férkõzni, feka megkapta ami járt neki és amikor már épp mondtam magamban a csõ hekkelésnél, hogy ezeknek mindig mázliuk van és uncsi hogy az utolsó pillanatban elkészülnek, akkor jött a hidegzuhi Brad-del... Mindenképp lekéne zárni ezzel az évaddal kár nyújtani, az utolsó 2 rész vége abból állt, hogy Scofield bambul hogy meghalt valaki...

rcstuning
nem mûködik a gyorsfelirat.hu 😞
hol van még fent?

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

gabo91
Kész a felirat!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Nem bánom ha a két szereplõ télleg távozott, kellett már a halál. Bellcik legalább tett valami értelmeset, már annyira lényegtelen volt az egész lénye, így kis értelmet kapott. Mahone meg for prez, szépen kicsinálta a gyilkost!!!
passatgt
pff, kezdõdik

Sziasztok!

Feliratról nincs hír? Lassan hiányolni kezdem Victorpictor-t...

ha érdekel valakit: írás a mostani részrõl

http://teddike.freeblog.hu

Én azt várom, hogy a T-Bag visszakerüljük a Fox Riverbe😊 Akkor jól érezném magam😛
Dynamic
Ja, közben rájöttem. Azt hittem az a baj, hogy spoiler taget használunk😊
Dynamic
Nézd csak mi van a fejécen, a piros keretben írva!
N o N a m e
ti csak spoilerbe tudtok beszélgetni? 😄
Alig várom már a feliratot 😄
Jó rész volt, Bellick végre csinált valamit. Az amikor a tábornok lesmárolta Grechent tényleg undorító volt: "my girl 😄"

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

precision
naja, akármikor visszahozhatják Wyattet amikor kedvük tartja... a sorozatok már csak ilyenek... a Sarah -s fejlevágós, de azért feltámasztjuk cucc után bármi elképzelhetõ... akár Bellick is visszatérhet, nem mutatták a holttestét, ki tudja hogy hova vezetett az a csõ, lehet hogy él
ezért szar ez, ha újabb évadokat akarnak és kifogynak az ötletbõl, akkor, hopp, gyártsunk gyorsan flashback -eket, és halottnak hitt karaktereket támasszunk fel, had menjen még a sztori, had hozza a pénzt a sorozat az alatt a 48 évad alatt amíg még húzni tudjuk az idõt

Bazinga!

cement
hat en is azon gondolkodtam h nehogy az legyen h telleg majd ecce csak feltunik wyatt hogy hello, sporttagozatos suliba jartam es uszas volt a fo sportagam mert akko ideges leszek :@

Dynamic
Hát az tényleg gyomorforgató volt, amikor a vén hülye lesmárolta😄
Dynamic
Elég huszadrangú szereplõ volt már a szezon kezdete óta így számomra elég nyílvánvaló volt, hogy nem lesz hosszú pályafutása. A múltkor olvastam, hogy az egyik állandó szereplõ meg fog halni.Akkor már biztos voltam benne, hogy B. lesz az.
Azért remélem Fekakellerman tényleg kipurcant, és nem az lesz, hogy pár epizód múlva feltûnik, miközben néhány flashbackben megmutatják, hogy úszott ki a partra😊)
Flamer
mer nem mindegy. kinek kellett?:o rinyagép volt.. 😄 fojton elakart lépni. nekem nem fog hiányozni.

http://loal.atw.hu

Szolnokboy1
NEMÁR BELLICK!! :-// hát erre nem számítottam, ez hideg zuhany volt (szó szerint)! Mér kellett kiírni??

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

cement
tõtikézemmá jajdejó

precision

Negro is dead 😊
Bellick is dead 😞
Elõször azt hittem, hogy a General Gretchen apja, de miután lesmárolta... pfujj az a rész gusztustalan volt 😄

Bazinga!

Nekem meg épp az nem tetszik sokszor a magyar szinkronban, hogy minden háttérzajt hangosan csinálnak meg, mikor nem kéne annyira hallatszaniuk a fó hangokhoz képest. pl: cipõkopogás (sokszor az az érzésem mintha mindenki holland facipõben járna)

dehát izlések és pofonok

Hat en szinkronnal szeretem...bar ez telleg attol fugg h idaig hogy nezted.

N o N a m e
Hogy már én is hozzászóljak:
Nekem az egyetlen bajom a magyar szinkronnal az hogy túl hangos, ha egy filmet eredeti hanggal nézünk akkor sokkal jobban hallatszik minden háttérzaj, ami a magyarból legtöbbször kimarad, ezeket a két vagy több hangsávos filmeknél lehet a legjobban észrevenni, miközben váltogatjuk a hangsávot.
precision
a magyar szinkron pocsék az utóbbi években, mind a választott hangok mind a fordítás tekintetében

off off

Bazinga!

Az olyan filmekben mint a prison break ahol a karakterek közt sok a kemény fiú, bûnözõ, és a nõknél is kemény csajok vannak és befigyel a "teaser orgánum" (tudjátok, ahol a narrátornak mindíg mély rekedtes hangon kell beszélnie) szar a magyar szinkron, mert ilyen szinkronszínész nincs Magyarországon.
Van azonban egy csomó sorozat (családi, tini, gyerek sorozatok) ahol zseniális a szinkron. Gyakran jobb mint az eredeti.

Hát valamikor muszáj, hogy kijöjjön a szótag. Ha most normálisan fordítják és duma van amikor nem tátog akkor meg az baj..😊
cement
hat ha az ember az osszes reszt eddig angolul latta, akkor szarnak hat a magyar szinkronos hidd el. mindig az eredeti a legjobb, itt meg kulonosen, tekintve h nem csak hogy 1-2 hang van elbaszva hanem néha gagyiul fordítják a szöveget is

Sharks
Sztem a magyar szinkronja iszonyat jó, persze angolul is tetszik. Mindenesetre ha a magyarra azt mondjátok, h szar, akkor tuti nem hallottátok még a német szinkronját. Csak annyit árulok el róla, h már az elején lévõ zene alá is sikerült vmi undorító német rappszámot szerkeszteniük... Egyébként én is ládtm Abruzzit a redalert videóban, nagyon nagy szinész, jól nyomja... 😄

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Szerintem nem vészes a szinkronos. Mondjuk lehet, hogy azért mondom, mert nem néztem a többit feliratosan..😄😄
Flamer
hátigen. egyetértek. fenomenálisan szar egyes sorozatok szinkronnya. de ezmár megin off szóval kussoltam 😄

tommyg
lál red alert 3 videóiba Abruzzi szerepel<#vigyor3>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Rockynhooo
oo semmi 😄 én magyarul tuti nem nézem meg de most lehet h n3whouse odatudja adni az elsõ két évadot. a 3.at meg 4.et meg majd beszerzem vhogy. nem tom magyar hanggal képtelen lennék élvezni ezt a sorozatot.

van 😊 én

de én is törölni szoktam

szerintem biztos meg lehet rendelni azokat az évadokat amik kijöttek dvd-n

Flamer
értem. kay. én bp. 😄 sry. küldésbe meg náhiszek. de biztos van vmi fan szegedenis 😄

Rockynhooo
nem fogok letölteni 20gigát az 1 megás netemmel. am szentesen , de szegeden vok sokat ott áttudnám venni de mondom postán is yo vona. na mind1 nem offolok ha vkinek yo az majda jelezze. htx

on

Flamer
nmeegyszerûbbleszedned?
de hollaksz? lehet küldeni se kéne..-