Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lele
kellerman nem is halt meg...
😄

zeus89
ilyen hamar megtalálták a holttestét?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Scouser
Kellerman fot President!

You\'ll Never Walk Alone

cement
berambózik a forgatásra 😄DDD

respect to the man in the ice cream van

sweech
nem kell visszahozni, jön õ magától 😉

ForzaInter
hát az lenne az igazi ha viszahoznák Kellermant:d

Yo, Bitch!

Bulykin
akkor bocsesz😊 de ha poénnak szántad akkor még gyakorolj^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Tök jó, hogy mindenütt belekötnek az ember hsz-ébe, mert sehol nem veszik a poént<#szomoru1>
Bulykin
bazze, egy ember van a koporsóban akit ráadásul ismert is elég jól, minek örüljön?? loál

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Csak azt nem tudom, hogy szegény Sára miért vág olyan búvalbaszott képet, mintha Májkül feküdne a koporsóban...

Vagy gyakorol valami nagy alakításra?

Egy kis lemaradásban vagyok hozzátok képest. Az elsõ 6 részt már megnéztem, így már csak 3 rész és utolérlek benneteket és akkor már nekem sem lesz meglepetés Brad barátunk helyzete...
Herr Lehrer
igen, szükségük lesz még rá ezért egy idnián temetõben fogják eltemetni és zimbiként visszatér 😄D <#idiota>

Your suffers will be legendary even in hell!

Rockynhooo
hogy jönne má vissza <#ravasz1>? majd Néger barátjával karöltve <#nyes>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

cement
😄D

feltámad
SötétBarom
Nekem Raab Himself ugrik be róla 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

cement
a don az donald-nek a roviditese 😊

zaki
Don Self. Jó kis maffiózó neve van... 😄

cement
na aze mondom 😊 en is mindig mondtam h el 😊 ugyhogy pezsgobontas lesz 😄

Scouser
Nem értem, hogy miért kellett, egy ilyen szimpatikus karakter kiírni a sorozatból. Igaz, úgy, hogy a srácok a Sona-ba kerültek a kinti világban nem sokra mentek volna egy minden bûnét megbánt Paul Kellermannal. De én kb Paul-t tettem volna a helyére annak az FBI ügynöknek aki most segíti õket(nem jut eszembe a neve) és akkor teljes lenne a csapat😊 Mahone és Kellerman aki kiírtotta a fél Scofield és Burrows családot😊

You\'ll Never Walk Alone

pyrohun
"apart of me" - ennek kb. semmi értelme. nyelvtanilag sem igazán helyes. "a part" lesz az. ami azt jelenti, hogy mindig is igazam volt 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Scouser
szerintem "a part" mert másképpen a still nem illik oda szerkezetileg.

You\'ll Never Walk Alone

cement
"apart" vagy "a part" ... nem mindegy... ha a part, akkor jeeeeee 😄

Scouser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
However Paul Adelstein himself has just signed a contract with Prison Break over a short cameo appearance in the final episode of season 4. Paul Adelstein was quoted in his local newspaper saying "Paul Kellerman is still apart of me."

You\'ll Never Walk Alone

cement
errõl még én sem mondtam le 😄😄😄😄DDD

Scouser
Egy dologban reménykedek: Hozzák vissza Paul Kellermant!!!!! Õ volt a kedvenc karakterem

You\'ll Never Walk Alone

zaki
hát ez tényleg lol
19152: persze, kiöntötték a testét viaszból... 😄

Bulykin
de gondolom alkotnak vmit az ilyen embereken egy temetés elõtt, hogy nem legyen olyan undorító...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
majd megtudod😄 én se tudom, én is csak a képeket láttam...

desigo
felfújódva tele ütésektõl tele kék-zöld foltokkal
egy vizihulla se egy szép látvány nem még ha egy sok Báros nyomás csapkod egy ideig...
Herold
Hogy szedték ki a csõrendszerbõl???

cement
hat csak megfulladt, hogy kene?

desigo
hát nem pont így kellene kinéznie...

N o N a m e
omg
Bulykin

cement
nyilvan nem tudtak elore az imdb-sek hogy meg fog halni, vagy ha tudták, bár kétlem, nem csinalhattak, h nem irjak bele, mert egy szemfules nézõ eszreveszi es tudni fogja elore, h mar meghal...

zaki
én barom nézegettem az imdb-t, és
Bellick még ott szerepel a stábban az összes részre, következõben is benne lesz eszerint... Szal nem halt meg, vagy wtf? 😄

precision
"és azért jobb mint a többi ilyen helyszínelõs szarság meg house..."

hát a house nálam az a sorozat amibõl simán el tudnék képzelni akármennyi évadot 😄 nálam top3ban van az a sorozat 😊 nem tudom mi bajod vele 😊

Bazinga!

Flamer
naya de lapos. 😄 de énis nézem természetesen. mivel már kiváncis vgayok a végére 😄
de énse várok tövv évadot. bárha lezsis akkoris nézni fogom mer kiváncisság nagy úr.. de már több sorozattal vagyok igy. hogy rmeélem ucso évad lesz.
a sok fan meg meglincselni emaitt dehát egyszer yobbha befejeznek mindent.. 😄

http://loal.atw.hu

cement
hat mar nincs sok ido vilagmegvalto terveket szovogetni, sokszor orarol orara valtoznak a korulmenyek...

Flamer
azon énis minap goldkodtam el amikor a szóndtrekkrõl meghallgattma egy számot hogy mijen fasza volt az elsõ évad hpogy zorallkodott ott a pöcs agyával a szkófild 😄 de mostmár tényleg szinte alig okoskodik..
már az erõ átvette a szerepet a részekbe.. semmy taktika vagy tervezés vagy bármi.

http://loal.atw.hu

cement
hát nem tudom ti mit nem csíptek rajta, szerintem nagyon jó a sorozat, és azért jobb mint a többi ilyen helyszínelõs szarság meg house, mert itt szorosan függ mi fog történni attól ami az elõzõ részben volt, magyarul folytatásos a dolog, míg egy helyszínelõsnél nem, mindig egy új ügy, 5 perc alatt rájönnek teljesen unreális dolgokból a megoldásra és helló. ezalól kivétel heroes mert az is folytatásos csak azt már a sztrájk óta nem szedtem le, de majd nekiállok annak is

hunbasser
hát,kb én is így vagyok ezzel,de én azt mondom,hogy jöjjön egy nagyon nagy fordulat a sorozatban.de olyan,hogy mindenki leforduljon a székrõl,aztán még 5-6 rész elteltével is azt emlegessük és hogy tátva maradjon a szánk.simán ki lehet hozni a sorozatból még valamit.akkor talán még lehet 5.évad,de akkor tényleg történjen valami,ne csak az,hogy mégsem sikerül megszerezni a scyllát és akkor máshogy akarják kicsinálni a co.-t.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
ÁÁÁÁÁ, neee, Bellick... Sajnálom a palit, mert igaz, hog yegy bszari szarrágó volt, de azért jókat lehetett rajta röhögni... A bantunak szerintem annyi, Mahone elõtte viszont jól megdolgozta, Jack Bauer is megirigyelné ezt a módszert, az tuti 😄

amgy precisionnal teljesen egyetértek, ugyanazona véleményen vagyok, mint õ. én is csak már megszokásból nézem a sorozatot, nem várom annyira az új részeket, mint a dextert, vagy houset...

passatgt
szerintem a cég fogja megmenteni az életét, cserébe nem lesznek lebuktatva

precision
hát ez a sorozat már rég nem Scofieldrõl szól, legalábbis nálam
az oké hogy az 1. évadban õ volt a legjobb, a kis építészmérnõk zseni, aki mindent tud, õ volt a középpontban, és akkor még valahogy hozta is a karaktert
de azóta már többen lenyomták (Mahone, TBag pl.), és mostanában csak szenved a szó szoros és átvitt értelmében is
az oké hogy õ mondja ki végülis mindig, hogy mit csináljanak, de már nélküle is meglenne a csapat... most már csak a betegsége miatt érdekes vmennnyire... ha nem hoznak ki belõle vmi szokatlant (pl volt itt a klónozós elmélet v. bármi más) akkor felõlem meg is halhat, nem fog hiányozni

igazából más a sorozat sem tetszik annyira... persze vannak nála rosszabbak, de csak én érzem úgy hogy anno ezt nem így tervezték az írók és most csak kényszer miatt csinálják az újabbnál újabb részeket, évadokat, hogy maximalizálják a bevételüket? mind1 végülis, ne legyen már több évad... vagy tényleg terelõdjön már el a sztori egy olyan irányba, legyen már egy olyan 180 fokos fordulat hogy aztmondjam: hubazzeg, és azt vigyék tovább hogy érdekes legyen a dolog
mind1, cancelt nem kap azért, mert hát mégis végignéztem eddig, nem hagyom abba... de nem várom annyira a részeket mint pl a Dexternél vagy esetleg a Fringe -nél, vagy Heroesnál

Bazinga!

grebber
Kiváncsi vagyok életben marad-e majd Scofield!
Agyonmûtik majd azt meggyógyul.

Next PC upgrade: 2022

hunbasser
arra nem is gondoltatok,hogy szétviszi a nyomás,vagy ilyesmi...😄 nem véletlenül kell annak olyan nagyon vastag vascsõ ,azért van ott nyomás rendesen

ReaL MaDRid x siempre

SG rock
de ha annak a csatornának a vize átmegy még egy nagy vízszûrõn akkor nincs semmi gond, itt budapesten is a duna vizet iszom amibe belemegy az összes szennyvízvezeték.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

cement
valoszinu kiviszi az a nagy nyomas valahova a csõ végére, de ecce ugyis megtalalja vki (a valosagban, persze ez film)

pfúú erre a vizes dologra nem is gondoltam. foszlik ott a teste, a vízbe. báá, hát ha nem kapják ki a holtestet elég gáz télleg.