Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Vagy gyakorol valami nagy alakításra?
Egy kis lemaradásban vagyok hozzátok képest. Az elsõ 6 részt már megnéztem, így már csak 3 rész és utolérlek benneteket és akkor már nekem sem lesz meglepetés Brad barátunk helyzete...
Your suffers will be legendary even in hell!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
respect to the man in the ice cream van
You\'ll Never Walk Alone
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
You\'ll Never Walk Alone
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
egy vizihulla se egy szép látvány nem még ha egy sok Báros nyomás csapkod egy ideig...
hát a house nálam az a sorozat amibõl simán el tudnék képzelni akármennyi évadot 😄 nálam top3ban van az a sorozat 😊 nem tudom mi bajod vele 😊
Bazinga!
de énse várok tövv évadot. bárha lezsis akkoris nézni fogom mer kiváncisság nagy úr.. de már több sorozattal vagyok igy. hogy rmeélem ucso évad lesz.
a sok fan meg meglincselni emaitt dehát egyszer yobbha befejeznek mindent.. 😄
http://loal.atw.hu
már az erõ átvette a szerepet a részekbe.. semmy taktika vagy tervezés vagy bármi.
http://loal.atw.hu
ReaL MaDRid x siempre
amgy precisionnal teljesen egyetértek, ugyanazona véleményen vagyok, mint õ. én is csak már megszokásból nézem a sorozatot, nem várom annyira az új részeket, mint a dextert, vagy houset...
az oké hogy az 1. évadban õ volt a legjobb, a kis építészmérnõk zseni, aki mindent tud, õ volt a középpontban, és akkor még valahogy hozta is a karaktert
de azóta már többen lenyomták (Mahone, TBag pl.), és mostanában csak szenved a szó szoros és átvitt értelmében is
az oké hogy õ mondja ki végülis mindig, hogy mit csináljanak, de már nélküle is meglenne a csapat... most már csak a betegsége miatt érdekes vmennnyire... ha nem hoznak ki belõle vmi szokatlant (pl volt itt a klónozós elmélet v. bármi más) akkor felõlem meg is halhat, nem fog hiányozni
igazából más a sorozat sem tetszik annyira... persze vannak nála rosszabbak, de csak én érzem úgy hogy anno ezt nem így tervezték az írók és most csak kényszer miatt csinálják az újabbnál újabb részeket, évadokat, hogy maximalizálják a bevételüket? mind1 végülis, ne legyen már több évad... vagy tényleg terelõdjön már el a sztori egy olyan irányba, legyen már egy olyan 180 fokos fordulat hogy aztmondjam: hubazzeg, és azt vigyék tovább hogy érdekes legyen a dolog
mind1, cancelt nem kap azért, mert hát mégis végignéztem eddig, nem hagyom abba... de nem várom annyira a részeket mint pl a Dexternél vagy esetleg a Fringe -nél, vagy Heroesnál
Bazinga!
Agyonmûtik majd azt meggyógyul.
Next PC upgrade: 2022
ReaL MaDRid x siempre
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.