Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár rész volt!!<#eljen><#taps>

desigo
azaz xDDDDDDDDd
cement
nézd meg a szótárban. jelmagyarázat te lüke 😄 az kellett nekik ahhoz hogy tudjak ertelmezni a terkepet, david baker tervezotol szerzett kis papir. dehulye vagy bazmeg 😄

respect to the man in the ice cream van

hogyne tudta volna, nem látszódott meglepettnek a köv rész bemutatójában, meg ügye kell neki az uccsó kártya

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Hehe..😄😄D😄😄D
hunbasser
én is remélem,hogy tudta...különben nagyon amatõrnek fog tûnni mostmár sco a szememben 😄 meg úgy mindenki

ReaL MaDRid x siempre

pyrohun
tuti, hogy tudta!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Will Smith 😊
Engem még az is izgat, hogy mi az a Legend.
passatgt
amúgy szerintem tudta hogy riasztó van alatta

mindenre számítottak volan csak arra nem?...😊

zsutyesz
igen, ez bennem is felmerült...<#wilting>
mér õ megy? hogy ott bent majd jól elszédüljön? <#whatever>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Szerintem azért ment õ, mert õ az agy. Ne felejtsük, még mindíg nem tudjuk pontosan, és õk sem, hogy mi is valójában a Scylla

Kaplan
Igen, benne felcsillant a remény, hogy tud rendes emberként is élni, pont ahogy mondta, ennek annak szólítják, stb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mert ezzel is kiakarták hangsulyozni hogy azért sco a fõszereplõ... mert utobbi idõkbe eléggé háttérbe szorult

de miért volt muszály sco-nak bemenni a scyllához? miért nem ment mahone vagy sucre ..stb ????? pont neki kellett bemenni. XD
passatgt
annyira nem fontos neki a pénz, majdnem elment az 50e-ért hajókázni

cement
na vajon miért. uristen

Egyszer már megvagdosta a kezét, nem akarta hogy most meg a torkát vagdossa 😄

steam, origin: ACE_hun

Herold
Hát igen, ki kellett volna használnia az alkalmat. Utána ráért volna elárulni, hogy nincs nála a kütyü.

Gretchen szerkóján én is kerekítettem a szemem. <#wow1><#wow1><#wow1>
Csodálkoztam, hogy T-Bag, miért nem vetett rá magát azonnal (tekintettel a múltjára), de lehet, hogy fontosabb neki az az pár millió dollár... De az öreg helyében én lehet hogy úgy dugtam volna, mint a lopott biciklit
Szerintem ha szó szerint lefordítod, akkor egy kicsit közelebb jutsz a megoldáshoz.

Annyit segítek, hogy a Quiet azért került bele, mivel ez egy olyan rész, ahol a felirat fordítójának nem volt (és késõbb a szinkron színészeknek sem lesz) annyi dolga, mint akármelyik másik résznél!
Az eddigi részeknél nagyjából ki tudtam találni, hogy miért az a cime az epizódnak, ami éppen a cime. Viszont most fogalmam sincs, hogy miért az volt az epizós cime, hogy Quiet Riot.

SZerintetek? VAn valakinek ötlete?

ÜDv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Pörög az évad szerintem, 7/10 az új rész.

van már nézettség.

http://teddike.freeblog.hu

tommyg
képt

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

sweech
vá, miért lett vége. nézni akartam még =(

Sland
a tükrökre, szemüvegekre, ablakokra valamiért mindig odafigyelek... 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

N o N a m e
te is észreveszed az ilyeneket?
Sland
Sári szemüvegében láttátok a kamerást? 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

cement
me akko nem lenne sorozat <#falbav>

Herold
Ha ekkora nemzetbiztonsági kockázatot jelent ez a Scylla, miért nem foglalják el az épületet egy csapat kommandóssal és visznek be mindenkit?

pyrohun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Gretchen és T-Bag mekkora szemetek, Scofield-ék az életükkel játszanak erre ezek ketten csak úgy elvennék a scyllát. "

õõõ, most ezt ugye nem komolyan irtad? Jajj, tényleg milyen egy szenya ez a t-bag bácsi... -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

desigo
hehe xD
jó bõr ...
Naughty College Schoolgirls feeling...
Hol?:oooooo
Én addig nem jutottam..😄
m0tTh0w
A jobban megfigyelitek Gretchen feneke mögött látszik Bagwell is.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

PrisonMan
4x12 - Selfless teaser video
kicsit spoileres!

az a ruha sem volt rossz Gretchenen 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

N o N a m e
énnem. <#vigyor5>
passatgt
lol, a gyekeres dolgot már 1000 éve tudtuk😊

N o N a m e
Én is gondoltam erre... majd kiderül 😊
És az is kiderült hogy a tábornoknak és Gretchennek van egy közös kislányuk, kicsit meglepett 😄
Gretchen és T-Bag mekkora szemetek, Scofield-ék az életükkel játszanak erre ezek ketten csak úgy elvennék a scyllát. <#boxer>
passatgt
Majd biztos elkapják õt😄 Mire leérnek már sehol nem lesznek, Sarah meg majd lelövi tbagéket

Nem elköszönt, csak szerencsét kívánt.
cement
nem megy a face.try.hu-s link, tud valaki adni nekem egy masikat, ami nem torrent?

grebber
Még han a nitrogénes palackba majd lefagyaszt mindenkit

Next PC upgrade: 2022

Egyébként szerintem pontosan tudta Sco hogy ott is van egy érzékelõ, méghozzá ezek miatt:
-meg kell még szerezni a 6. kártyát
-kapott 1 borítékot amiben nem tudjuk mi van
-és „elköszönt” mindenkitõl
De lehet nincs igazam majd kiderül. 😄

desigo
már kész is a felirat...
durva rész 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Szerintem most elkapnak mindenkit, fogságba viszik valahova, aztán 5. évad, onnan szöknek. Vagy meghalnak és vége..😄😄😄
precision
miért pont Michael ment be az üvegfalat kivágni? pont egy agydaganatos fazont kell beküldeni aki bármikor elájulhat, leeshet arról a szarról....stb. mind1
asszem most van az a csapatnak hogy megszívták, arra nem gondoltak hogy a riasztó már attól beindul hogy hozzáérnek a cucchoz
ami viszont nem jutott eszükbe, egy ilyen tipikus filmes klisé. hoyg a kamera elé beraknak egy fotót a helyrõl, szal mikor a general odakapcsolt a kamera képére nem látott volna semmi különöset, azt hitte volna hogy kamu riasztás
mind1 végülis

Bazinga!

Vajon miért Quiet Riot lett a mostani epizód cime?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

N o N a m e
most néztem meg az utolsó 5 percet 😊 (kell menjek suliba) nagyon fasza... 😄 nem mondok róla semmit 😄