23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Verseghy
    SG fórum arról híres, hogy ha pl. kijelented, hogy az ég az kék, valaki úgyis beléd köt és lehord mindennek, hogy mennyire hülye vagy, mert este fekete.. -.-'
    Nem jó ide írni a véleményed..:D:D Bár én szívesen olvasom^^
  • hunbasser
    "Most elmegyek Barátok köztöt nézni (felirat nélkül xD)"

ezen beszartam :DDDddddd
  • N o N a m e
    Most elmegyek Barátok köztöt nézni (felirat nélkül xD), mire visszaérek, nem akarom az időmet törölgetéssel tölteni. Köszönöm!
  • hunbasser
    amúgy teljesen jogos...már kezdett végre visszacsöppenni a téma a Prison Breakre,aztán most megint a felirat. :D
  • N o N a m e
    te nem, de valaki innen beléd fog kötni, ahogy ismerem itt a népet.

Én is megköszönöm a felirataitokat!
  • chetory
    "Nem vitázni jöttem, de tényleg, "

Csak a véleményemet írtam le.
  • hunbasser
    ennyiről van szó tulajdonképpen. és most nem rólam van szó,de mondjuk bejön egy újonc...és azt látja,hogy bejött a fordító és akkora egoja van,hogy csoda,hogy a topikba befért és össze-vissza fényezi magát na meg bunkózik.ekkor az újonc simán gondolhatja azt,hogy "nahát,tehát ezek a fordítók ilyen nagyarcú köcsögök". seth_greven nem csak magát húzta le a viselkedésével,hanem azokat is,akik kiállnak egy ilyen ember mellett.
  • N o N a m e
    MOST NEHOGY ELKEZDŐDJÖN EGY MÁSIK FELIRATOS VITA MERT KOMOLYAN MONDOM VALAKIT BANNOLTATNI FOGOK!
  • desigo
    Üdv

Egyetlen egy gond volt itt összesen:
    minősíthetetlen hangnemben idejött sethgreven és leugatott mindenkit
    ha korrektül állt volna a többiekhez akkor nincs ez az egész

kösz neked is az eddigi munkát...
  • hunbasser
    Regisztráció időpontja: 2008. 12. 07.

minden fórumba beregeltek ahol megemlítik a feliratokat negatív fényben vagy csak mi vagyunk olyanok,akik kritizáltak valamit? vagy esetleg ez a topik ennyire mérvadó lenne? :)
  • Rockynhooo
    viszont ez a mondat nagyon zsír volt hallani igazi T-bages hangon:
    "Cole pfeiffer ain't here no more , Just ol' t-bag."
  • Dean Winchester
    és ha kamu? sztem is a tábornok fia scofield =)
  • chetory
    Sziasztok!

Az utóbbi pár nap eseményeit olvasgatva úgy gondoltam, hogy mi inkább kimaradnánk ebből az egész cirkuszból PB ügyben, mert már tök értelmetlen volt a vita, de egy mondat miatt ez most megváltozott.

Nem vitázni jöttem, de tényleg, csak, ha már rólunk is szó volt itt, meg a feliratunkról, hadd mondjam el a véleményemet és az érzéseimet.

Nagyjából úgy jön le az egész, hogy mi vagyunk a gonosz "hivatalos" fordítók, akik miatt Cement felirata nem kerülhetett ki a három, már korábban említett oldalra. Igazából, ahogy sokan írták, tök mindegy is, hogy a miénk kerül ki, hiszen, aki akarja, megnézi Cementével. (Akkor igazából nem is értem, miért ér minket támadás)
    Victorpictor volt, hogy már korábban is felkért minket, hogy segítsünk be a dupla, nyitó részek feliratozásában, valószínűleg ezért gondoltak ránk PBAddict-ék utódként. Nem vagyunk se kivételezettek, se puszipajtások. Segítő szándékkal elfogadtuk a felkérést.

Igen, mi délután 6 körül kezdtünk neki a fordításnak, és hajnal 2-re lettünk készen, mert munkahelyen nem lehet fordítani, ez van. Ettől még nem vagyunk se köcsögök, se szemetek.

Lehet minket utálni, leköpni, esetleg a feliratunkat szidni hibák, meg gyorsaság szempontjából, mert mi vagyunk a "hivatalos" fordítók. "Hivatalos" fordítók mindig is lesznek és szükség is van rájuk. Ezt mindenki akkor fogja megérteni, ha elkezd vinni egy sorozatot, dolgozik rajta 7-8 órát, és nem szeretné, ha a munkája feleslegessé válna. Na, ennyit a rizsáról :)

Viszont ezek után "megvádolni" minket azzal, hogy fogtuk a már meglévő másik feliratot és azt írtuk át, majd felraktuk sajátunkként, az már kicsit sok nekem. Mi nem ártottunk senkinek.

Soha nem csináltunk ilyet és nem is fogunk. Ha csinálnánk is, akkor jeleznénk a feliratban, hogy kinek az alapművét javítottuk, vagy használtuk fel alapnak.
    Plusz egy kicsit összenéztem a két feliratot, és nem is értem a vád alapját sem.

Ennyit szerettem volna mondani.

Üdv,

chetory
  • hunbasser
    :DDDdddddddddddd
  • Rockynhooo
    na megnéztem én is így szerda éccakára , egészen addig a jelenetig amíg T-bag kiszabadította a bibliás tagot ugy voltam vele hogy kurva yo részt látok de amikor kiszabadította és a csávo tényleg ügynök volt akkor nevettem egy nagyot :|
  • N o N a m e
    Szkófildnak már ismertük az apját, Aldo Burrows személyében.
  • cement
    viszont ez a kiderül mindenkiről hogy a másik fia cimu dolog elég esmeraldás :DDD de jó :D
  • zotja
    Sztem meg Szkófild a tábornok fia... nem lenne hülyeség
  • hunbasser
    amúgy ha nagyon akarnám védeni a PB íróit akkor azzal magyaráznám,hogy azért nem raktak rá,mert ugye Mihály mondta,hogy nincs semmi ami bizonyítja a Scylla létezését,mert a cég nem akarja.ezért sincsenek kamerák(mondjuk ebben átbaszott minket,mert ugye a scylla fölött ott figyel a cam,na mind1).szóval,ha lenne nyomkövető,akkor egy(vagy több) számítógépen lenne a scylláról nyom.ugye valamin követni kell a cuccost,és érted,ha más néven is szerepel a szoftverben,még akkor is van róla bizonyíték.
  • desigo
    Azt biztos csak bedobták a végére,hogy legyen min agyalnunk...
  • hunbasser
    :DDDDDdddddd jogos!!
  • hunbasser
    van benne ráció
  • Suffering
    am meg az lesz, hogy Westmorland elúlja hogy a Scillanak köze van a silóhóz ahol az 5 milkot találták.
  • Suffering
    én azon csodálkoztam hogya scillara miért nem rakott rá nyomkövető chipet a CÉG. Akkor már rég megtalálhatták volna.
  • zaki
    be is b@szna, bár a 2. évad legvégén a tábornokos jelenetet még mindig nem tudom hova tenni... :D
  • zaki
    Nagy agy nem kell hozzá, hogy Grécsen lányánál keressék őket... :P
  • sweech
    ezen én is elgondolkodtam
  • N o N a m e
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet ha nem figyeltem eléggé az előző részben, de a bibliaárusnak magát kiadó céges ürge honnan tudta hogy T-Bag meg Gretchen ott vannak abban a házban?
  • Verseghy
    Ááh, szerintem nem.
  • sweech
    egyre több alapja van a "scofield egy mesterségesen létrehozott ember" teóriának:
    1. a tábornok azt mondta a lányának, hogy fiút szeretett volna
    2. megfogta michael kezét, amikor bevitték a műtőbe --> közel áll hozzá
    3."A Cég olyan tudományos és technológiai ismeretekkel bír, amik sokkal
    fejlettebbek, mint az eddig ismertek."

• Herold
    Én már azon se csodálkoznék, ha Gretchen Michael és Linc testvére lenne.
  • zaki
    :sasda:asDSSADA
  • Dean Winchester
    ja
  • hunbasser
    amúgy a mostani részben mikor
    Scofield beájult menekülés közben
    arról a fejről csak nekem jutott eszembe a doom?? :D:D:D
  • desigo
    az lesz tuti xDDDDDDDD
  • Flamer
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • hunbasser
    vagy letépi majd a general az álarcot és kiderül,hogy valójában westmoreland volt végig a general,aztán ilyet szól: mi az hogy nem látogattad meg a haldokló lányomat,miii?????
  • Verseghy
    Jajajajaa, igen.
  • cement
    szerintem meg jól mondja Lipi1980, csak azert fog feltunni westmoreland mert michael vagy komaba esik vagy a mutet kozben almodik, ilyesmi... tuti nem fog igazabol visszaterni, mert megpandelt a fox riverben szokes kozben.
  • Verseghy
    Szerintem Westmoreland a cég embere volt annó. Talán.. Vagy köze volt hozzá!