23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#20154 ahah :DDD -
#20153 pontosan -
Dave0092 #20152 az a baj hogy amerikába ez a sorozat nem olyan nagy szám :( ezért ilyenre esély sincs -
#20151 pedig lenne nézettsége...:D:D lenne miről pletyizni suliban/munkahelyen "láttad hogy megdugta Lincoln Gretchent? aztak*rva és tényleg nem tudott utána lábraállni!" :D -
#20150 valószínű-.-:D -
#20149 akkor megcsinálják a készítők maguknak a sorozatot aztán délutáni elfoglaltságképp megnézegetik otthon :Ddddddd vagy indítanak Prison Break csatornát :D:D:D főműsoridőben mindig lemenne a legújabb rész a többi ~16-17 órában meg reality show a prison break szereplőivel amolyan big brother módra :D -
#20148 még semmi sem biztos...az csak annyi h 5 évadra szól T-bagnek a szerződése, de mivan ha az évad végén azt mondja a FOX h nem kér több PB-t? na bumm... -
#20147 Remélem,hogy Lincnek elborul az agya és bekeményít... -
#20146 szerintem is hibátlanul szerepelne... -
#20145 Tbag, Michael, Lincoln, Sucre 7 évadra vannak szerződve én úgy tudom -
#20144 most ez komoly lesz 5. evad?? -
#20143 ertem,akkor meg lesz mit nezni;) -
Hoz_Hun #20142 Én simán rábíznám Joker szerepét a köv. Batmanben. -
Hoz_Hun #20141 Én is úgy tudom, hogy van még szerződött évadja. Mondjuk speciel én örülnék neki ha megmurdelna, mert igen csak utálom. Jól játszik a színész, na.
Mondjuk Sarat jobban utálom, de gondolom hiú ábránd abban reménykedni, hogy "újra" ő hal meg. -
Hoz_Hun #20140 Egyetértek. Teljesen felesleges volt a csajt visszaeröltetni a sorozatba. -
#20139 komolyan T-bag is eljátszhatta volna jokert a batmanbe :D -
#20138 T-Bag 5. évadra van szerződve, így érdekes lenne ha meghalna 4. évadban... -
#20137 2. spoilerhez: azért mert az első évad első részében nem szerepelt. -
#20136 elméletileg 22 de vannak arról hírek hogy csinálnak egy 23-24. dupla (másfél órás) epizódot amiben lezárják az egészet. -
#20135 de akkor hany reszes lesz az evad?latom h mar itt az utolso reszekrol beszeltek...nem ugy volt h 22 reszes lesz? -
#20134 De addig remélem, hogy összehoznak egy utódot...
EZek?!?!? Annyira hiteltelen ez a szerelem, ami van köztük.... -
Lipi1980 #20133 A végén biztos, csak az nem ez a film, hanem a Terminátor, ahol az Ítélet Napján mindeki ki fog pusztulni (még Májkül és Sára is)
De addig remélem, hogy összehoznak egy utódot... -
#20132 :_AS?DSASA -
zotja #20131 sztem mindenki megfog halni a végén.. -
#20130 ah értem. igymár világos. de én mostse gondoltam volna erre :|
#20128: már írtam volna hogy gyász de #20129 megmagyarázta :D -
Lipi1980 #20129 Szerintem sem kamu, mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagy esély van rá, hogy a következő részben megműtik Májkült, és a mátét alatt lesznek neki flashback-jei, és ezek egyik lesz Westmoreland is az elmaradhatatlan macskájával együtt. A Going Under pedig azért going under, mert Májkül a műtét alatt "alá fog megülni" az emlékeiben, amolyan eddigi összegzés gyanánt a nagy befejezés előtt...
Ez persze csak az én véleményem, de majd meglátjuk jövő héten ilyenkor már felirattal együtt!!!
Egyébként nagyon kíváncsi leszek T-Bag vonalra, de esélyes, hogy nem húzza sokáig, mertSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az imdb szerint ő egyel kevesebb részben szerepel, mint Májkül és Link -
#20128 Sajnos nem kamu. -
#20127 ahah az a kép kamu:D -
#20126 én nem értem miért az a cime :D -
#20125 ÓÓÓÓ bazmeg, a videó igen durva részt sejtet :) -
Lipi1980 #20122 A következő (Going Under) rész címe szintén egyértelmű!
Előzetes KÉPEK és VIDEO -
Dean Winchester #20121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja de sztem ez a mostani részből egyértelműen kiderült.bár azt hittem mahone megfog halni és nem börtönben végzi :S
t-bag meg akkor meghal kicsit sajnálom.
amugy a bibliaárusról én is azt hittem,hogy a cég embere de amikor mondta az idézetet akkor én is azt hittem hogy nem az!aztán megdöbbentem :( -
Chunky #20120 Nem tudom, még nem volt időm megnézni az eheti részt. (De én is rájuk gondoltam) -
Chunky #20118 Hopp. Ez lemaradt.
Finálé alatt gondolom az ezévi részeket értik. -
#20116 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyilván a leghitelesebbnek kell tűnjön :) Egyébként 99% lehetett tudni, hogy nem bibliaárus :)
..de nee, most Linc mit fog csinálni? Jön a nyers erő és kérdés nélkül eggyilkolja Selfet? :) -
#20115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cég az akkora pro,hogy igazi bibliaárusokat képeznek át ezért tudta az idézetet :) -
#20114 szerintem meg -fav, már rohadtul unalmasak vagytok -
#20113 Kössz cement a feliratot! Megmondom őszintén: nem gondoltam volna, hogy valóban lefordítod! Sethgrevennek csak annyit mondanék, hogy ahhoz képest, hogy ez az első fordítása, igencsak kurva jó lett, pláne, hogy a "hivatalos" felirat is ebből készült, úgyhogy ezt buktad... Mellesleg pont arról volt szó, hogy még egy hivatalos fordítónak is kell pár rész, amíg hozzászokik a sorozathoz, átveszi a ritmust, stb.
Úgyhogy aki ezentúl cementet fikázza, annak qrva nagy nyasgem van! Gondolkozzatok már el egy picit... Lehet h. cement beszólt sethnek a multkori felirat miatt, de megtartotta az igéretét. Most meg másba már nem lehet belekötni ugye, akkor kezdjünk el hibákat keresni cement feliratában... pff szánalom. -
#20108 Köszi a feliratot cement!
Én a tiéddel néztem és tökéletesen érthető/élvezhető volt.
A vitához csak annyit, hogy aki kíváncsi a történésekre és mihamarabb látni szeretne az epizódot az simán megnézi ezzel. Aki pedig inkább a "minőségre" szavaz az megvárja a szerdát. Ennyi. Lehet tippelni melyik tábor a népesebb. -
Suffering #20107 90%-ban ugyanaz a hivatalos felirat mint cement felirata. csak annyi hogy ahol cement rontott vmit ők ott kijavitották... de a stilus meg a mondatok nagy része teljesen ugyanaz lett. ennyit a hivatalos forditókról