23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Flamer
    ahah :DDD
  • Bulykin
    pontosan
  • Dave0092
    az a baj hogy amerikába ez a sorozat nem olyan nagy szám :( ezért ilyenre esély sincs
  • hunbasser
    pedig lenne nézettsége...:D:D lenne miről pletyizni suliban/munkahelyen "láttad hogy megdugta Lincoln Gretchent? aztak*rva és tényleg nem tudott utána lábraállni!" :D
  • Bulykin
    valószínű-.-:D
  • hunbasser
    akkor megcsinálják a készítők maguknak a sorozatot aztán délutáni elfoglaltságképp megnézegetik otthon :Ddddddd vagy indítanak Prison Break csatornát :D:D:D főműsoridőben mindig lemenne a legújabb rész a többi ~16-17 órában meg reality show a prison break szereplőivel amolyan big brother módra :D
  • Bulykin
    még semmi sem biztos...az csak annyi h 5 évadra szól T-bagnek a szerződése, de mivan ha az évad végén azt mondja a FOX h nem kér több PB-t? na bumm...
  • desigo
    Remélem,hogy Lincnek elborul az agya és bekeményít...
  • desigo
    szerintem is hibátlanul szerepelne...
  • N o N a m e
    Tbag, Michael, Lincoln, Sucre 7 évadra vannak szerződve én úgy tudom
  • setuh
    most ez komoly lesz 5. evad??
  • setuh
    ertem,akkor meg lesz mit nezni;)
  • Hoz_Hun
    Én simán rábíznám Joker szerepét a köv. Batmanben.
  • Hoz_Hun
    Én is úgy tudom, hogy van még szerződött évadja. Mondjuk speciel én örülnék neki ha megmurdelna, mert igen csak utálom. Jól játszik a színész, na.
    Mondjuk Sarat jobban utálom, de gondolom hiú ábránd abban reménykedni, hogy "újra" ő hal meg.
  • Hoz_Hun
    Egyetértek. Teljesen felesleges volt a csajt visszaeröltetni a sorozatba.
  • limperatore
    komolyan T-bag is eljátszhatta volna jokert a batmanbe :D
  • ForzaInter
    T-Bag 5. évadra van szerződve, így érdekes lenne ha meghalna 4. évadban...
  • N o N a m e
    2. spoilerhez: azért mert az első évad első részében nem szerepelt.
  • cement
    elméletileg 22 de vannak arról hírek hogy csinálnak egy 23-24. dupla (másfél órás) epizódot amiben lezárják az egészet.
  • setuh
    de akkor hany reszes lesz az evad?latom h mar itt az utolso reszekrol beszeltek...nem ugy volt h 22 reszes lesz?
  • zsutyesz
    De addig remélem, hogy összehoznak egy utódot...

EZek?!?!? Annyira hiteltelen ez a szerelem, ami van köztük....
  • Lipi1980
    A végén biztos, csak az nem ez a film, hanem a Terminátor, ahol az Ítélet Napján mindeki ki fog pusztulni (még Májkül és Sára is)

De addig remélem, hogy összehoznak egy utódot...
  • hunbasser
    :_AS?DSASA
  • zotja
    sztem mindenki megfog halni a végén..
  • Flamer
    ah értem. igymár világos. de én mostse gondoltam volna erre :|

#20128: már írtam volna hogy gyász de #20129 megmagyarázta :D
  • Lipi1980
    Szerintem sem kamu, mert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagy esély van rá, hogy a következő részben megműtik Májkült, és a mátét alatt lesznek neki flashback-jei, és ezek egyik lesz Westmoreland is az elmaradhatatlan macskájával együtt. A Going Under pedig azért going under, mert Májkül a műtét alatt "alá fog megülni" az emlékeiben, amolyan eddigi összegzés gyanánt a nagy befejezés előtt...

Ez persze csak az én véleményem, de majd meglátjuk jövő héten ilyenkor már felirattal együtt!!!

Egyébként nagyon kíváncsi leszek T-Bag vonalra, de esélyes, hogy nem húzza sokáig, mert
    az imdb szerint ő egyel kevesebb részben szerepel, mint Májkül és Link
  • pyrohun #20128
    Sajnos nem kamu.
  • Flamer
    ahah az a kép kamu:D
  • Flamer
    én nem értem miért az a cime :D
  • pyrohun #20125
    ÓÓÓÓ bazmeg, a videó igen durva részt sejtet :)
  • Lipi1980
    A következő (Going Under) rész címe szintén egyértelmű!

Előzetes KÉPEK és VIDEO
  • Dean Winchester
    ja de sztem ez a mostani részből egyértelműen kiderült.bár azt hittem mahone megfog halni és nem börtönben végzi :S
    t-bag meg akkor meghal kicsit sajnálom.
    amugy a bibliaárusról én is azt hittem,hogy a cég embere de amikor mondta az idézetet akkor én is azt hittem hogy nem az!aztán megdöbbentem :(
  • Chunky
    Nem tudom, még nem volt időm megnézni az eheti részt. (De én is rájuk gondoltam)
  • Chunky
    Hopp. Ez lemaradt.
    Finálé alatt gondolom az ezévi részeket értik.
  • pyrohun #20116
    Nyilván a leghitelesebbnek kell tűnjön :) Egyébként 99% lehetett tudni, hogy nem bibliaárus :)

..de nee, most Linc mit fog csinálni? Jön a nyers erő és kérdés nélkül eggyilkolja Selfet? :)
  • desigo
    A cég az akkora pro,hogy igazi bibliaárusokat képeznek át ezért tudta az idézetet :)
  • precision
    szerintem meg -fav, már rohadtul unalmasak vagytok
  • pyrohun #20113
    Kössz cement a feliratot! Megmondom őszintén: nem gondoltam volna, hogy valóban lefordítod! Sethgrevennek csak annyit mondanék, hogy ahhoz képest, hogy ez az első fordítása, igencsak kurva jó lett, pláne, hogy a "hivatalos" felirat is ebből készült, úgyhogy ezt buktad... Mellesleg pont arról volt szó, hogy még egy hivatalos fordítónak is kell pár rész, amíg hozzászokik a sorozathoz, átveszi a ritmust, stb.

Úgyhogy aki ezentúl cementet fikázza, annak qrva nagy nyasgem van! Gondolkozzatok már el egy picit... Lehet h. cement beszólt sethnek a multkori felirat miatt, de megtartotta az igéretét. Most meg másba már nem lehet belekötni ugye, akkor kezdjünk el hibákat keresni cement feliratában... pff szánalom.
  • bowden
    Köszi a feliratot cement!
    Én a tiéddel néztem és tökéletesen érthető/élvezhető volt.
    A vitához csak annyit, hogy aki kíváncsi a történésekre és mihamarabb látni szeretne az epizódot az simán megnézi ezzel. Aki pedig inkább a "minőségre" szavaz az megvárja a szerdát. Ennyi. Lehet tippelni melyik tábor a népesebb.
  • Suffering
    90%-ban ugyanaz a hivatalos felirat mint cement felirata. csak annyi hogy ahol cement rontott vmit ők ott kijavitották... de a stilus meg a mondatok nagy része teljesen ugyanaz lett. ennyit a hivatalos forditókról