Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már alig várom!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Krantz letépi a maszkot és kiderül hogy õ Westmoreland macskája, és a cégnél igazából mindenki macska, és át akarják venni a föld felett az irányítást, a Scyllán lévõ adatok pedig egy újfajta macskaeledel receptjei, amitõl halhatatlanok lesznek😄D Kellermanról pedig kiderült hogy igazából kutya, ezért kellett meghalnia😄D
jajdehülyevagyokbazmeg<#idiota>#idiota>
Your suffers will be legendary even in hell!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ennyi erõvel simán kiderülhetne az is, hogy Kellerman az egész CÉG feje és nem is Jonathan Krantz tábornok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Uhh! Szerintetek már megérett a sorozat arra, hogy véget érjen? :/
A szokásos téli pihenõ kicsit késõbb jön el idén, a szokásosnál a Prison Breaknek. A TvGuide információi szerint december 22-én tûzi adásra a Fox az utolsó idei részt (ami a 4. évad 16. része lesz), azt követõen pedig a sorozat elvonul téliszünetre. Hogy mikor tér vissza, az még kérdéses. Február, március, április is lehet belõle. Ha emlékeztek, tavaly is rengeteget vártunk. Ilyenkor a Fox mindig a feje tetejére állítja a mûsorrendjét. Ha lesz változás írunk róla. Egyébként a már meglévõ epizódcímeket megleshetitek, az Epizódok menü / Negyedik évad alpontjában. 😉
Hollywood Reporter cikk:
Eddig tudott tények alapján spekuláció. Felsorolja a lehetõségeket. Ennek tudatában tessék értelmezni.
Véget érhet a Szökés
A sorozat színészeit arról értesítették, hogy a forgatás ideje kitolódhat, 2 plusz rész elkészítése miatt.
A PB írók már ötletelnek azon, mi legyen ebben az extra 2 órában, amik egyes találgatások szerint a 4 éve futó sorozat befejezéseként szolgálnának.
Ha meg is csinálják a 2 extra részt, még nem világos, milyen sorsra jutnak, mivel a csatorna még nem erõsítette meg, hogy adásba kerülnek-e valaha (habár folynak errõl a tárgyalások a stúdióval).
A Fox lehet, hogy tavasszal vetíti le az extra részeket, mikor visszatér a sorozat, habár ez elég valószínûtlen, a Prison Break õszi szezonban mutatott gyenge teljesítménye miatt.
Kézenfekvõbb megoldás lehet, hogy ezen részek a következõ évad összekötõ részeként szolgálnak majd, hasonlóan az idén õsszel leadott 24 prequelhez. Esetleg elõfordulhat, hogy a PB DVD-n kapnak helyet.
Forrás: http://www.szokesfan.hu
respect to the man in the ice cream van
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Feladom. Sztem mindent úgy csináltam ahogy le van írva, és most már semmi sem látszik.
Tuti én vagyok a láma.
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Méghozzá
Kiváncsi vagyok hogy oldják meg.
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
De mi van ha ahhoz kell egy titkos kód... és ez a kis fekete dobozka rejti azt?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
vagy valmai oltóanyag doboza amiben vakcina van az aids ellen