Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
van új rész
jippí xD
Most néztem meg a következõ rész egyik Sneak Peek-jét, és hát igen izgalmasnak ígérkezik ez a rész is!

Már alig várom!
pyrohun
Craig People a'la South Park 😊ASD)ASDASD:

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

hunbasser
14-18 között vagy.eltaláltam?

ReaL MaDRid x siempre

cement
ülj le egyes

respect to the man in the ice cream van

BB7
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Jééézusom!
Herr Lehrer
nemnem
Krantz letépi a maszkot és kiderül hogy õ Westmoreland macskája, és a cégnél igazából mindenki macska, és át akarják venni a föld felett az irányítást, a Scyllán lévõ adatok pedig egy újfajta macskaeledel receptjei, amitõl halhatatlanok lesznek😄D Kellermanról pedig kiderült hogy igazából kutya, ezért kellett meghalnia😄D

jajdehülyevagyokbazmeg<#idiota>

Your suffers will be legendary even in hell!

Rockynhooo
szerintem tuti az <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tommyg
meghalt

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

BB7
Dehogyis! Szerintem nem! Tökmás a feje! De mindjárt valamelyik koceka belinkel 2képet! Én mindIg letörlöm a részeket megnézés után! xd
Rockynhooo
tényleg istenemre mondom de nektek nem tûnt fel hogy Don Self az Abruzzi csak levágattaa haját ? <#idiota>

SötétBarom
Faszt. Krantz egy jelenetben letépi a fejérõl a maszkot a'la M:I, és kiderül, hogy õ maga Kellerman. Majd egy késõbbi jelenetben exhumálják az eredeti kellerman holttestet, kiderül, hogy azon is maszk van, és a test nem más, mint Whistler. És tulajdonképpen Krantz volt bezárva a Sona-ba! Don self pedig nem FBI ügynök, hanem Abruzzi végrendelkezését próbálja érvényesíteni. Abban a dobozban meg (ami a scylla) a kis kínai van az Ocean's sorozatból..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kb. úgy, mint a Saw franchise-ban, ahol már Jigsaw a 3. rész végén meghalt, de még a jelenleg amcsiban futó 5. részben is vastagon benne van...

Ennyi erõvel simán kiderülhetne az is, hogy Kellerman az egész CÉG feje és nem is Jonathan Krantz tábornok...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amennyi erõvel visszajön Westmoreland a macskájával, annyi erõvel visszahozhatják az egész Fox River-i Nyolcak közül pl. Abruzzit, vagy a gyagyás Patoshikot
N o N a m e
de igen, 1. évad végén
szucsy89
vele mi is lett? nem meghalt?
Rockynhooo
ha lesz ilyen akkor flashback formájában az tuti.

remélem a
a macskájával együtt
Egyedül T-bag-et sajnálnám, az õ karaktere miatt végtelenségig sem unnám meg a sorozatot, de, ha õt is kinyírnák, mint Bellicket, akkor onnantól nem érdekelne tovább.

Rockynhooo
yovan annyi eszem nem volt meg kedvem sem xd

BB7
Olvass egy pöppet vissza! Szinte már mindenki leírta véleményét! 😊

Uhh! Szerintetek már megérett a sorozat arra, hogy véget érjen? :/
N o N a m e
Téliszünet:
A szokásos téli pihenõ kicsit késõbb jön el idén, a szokásosnál a Prison Breaknek. A TvGuide információi szerint december 22-én tûzi adásra a Fox az utolsó idei részt (ami a 4. évad 16. része lesz), azt követõen pedig a sorozat elvonul téliszünetre. Hogy mikor tér vissza, az még kérdéses. Február, március, április is lehet belõle. Ha emlékeztek, tavaly is rengeteget vártunk. Ilyenkor a Fox mindig a feje tetejére állítja a mûsorrendjét. Ha lesz változás írunk róla. Egyébként a már meglévõ epizódcímeket megleshetitek, az Epizódok menü / Negyedik évad alpontjában. 😉

Hollywood Reporter cikk:
Eddig tudott tények alapján spekuláció. Felsorolja a lehetõségeket. Ennek tudatában tessék értelmezni.

Véget érhet a Szökés

A sorozat színészeit arról értesítették, hogy a forgatás ideje kitolódhat, 2 plusz rész elkészítése miatt.

A PB írók már ötletelnek azon, mi legyen ebben az extra 2 órában, amik egyes találgatások szerint a 4 éve futó sorozat befejezéseként szolgálnának.

Ha meg is csinálják a 2 extra részt, még nem világos, milyen sorsra jutnak, mivel a csatorna még nem erõsítette meg, hogy adásba kerülnek-e valaha (habár folynak errõl a tárgyalások a stúdióval).

A Fox lehet, hogy tavasszal vetíti le az extra részeket, mikor visszatér a sorozat, habár ez elég valószínûtlen, a Prison Break õszi szezonban mutatott gyenge teljesítménye miatt.

Kézenfekvõbb megoldás lehet, hogy ezen részek a következõ évad összekötõ részeként szolgálnak majd, hasonlóan az idén õsszel leadott 24 prequelhez. Esetleg elõfordulhat, hogy a PB DVD-n kapnak helyet.

Forrás: http://www.szokesfan.hu
Rockynhooo
nah végre megnéttem az új részt 😄 tetszett nagyon h Bellickrõl így megemlékeztek bár azt nem tom eldönteni hogy T-baget mennyire hatotta meg ? szerintetek ?

Herold
Két túsz között-ben a mesterlövész.

cement
ja meg mikor tbag fojtogatta lecsót, kemeny volt az a félelem amit alakított 😊 jo szinesz ketsegkivul

BB7
Bellick óriásokat alakított! Emlékezzetek mikor a Sona-ban félmeztelenül mászkált, hót éhesen és koszosan! Nagyon tud az ember! Full rsspect neki! Ellenben már úgy érzem, hogy nem Szkófildon van a hangsúly!
Nekem Bellick egyik kedvenc figurám volt. Nagyon bírtam azt az esetlen õrt. Ha már kiírták akkor legalább így dicsõségesen tették, de akkor is sajnálom. <#bdead>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

dragon11
remélem elmegy de ne haljanak meg.. elég volt Bellicknek.. (utolsó halott^^)

a.carkey
Most megy a CCn egy "Nevem Earl", ahol Don Self is szerepel. 😄

A medve nem játék.

Na jó.
Feladom. Sztem mindent úgy csináltam ahogy le van írva, és most már semmi sem látszik.
Tuti én vagyok a láma.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Szóval ma olvastam, hogy lesz még egy nagy comeback.
Méghozzá
Westmoreland
.
Kiváncsi vagyok hogy oldják meg.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Köszi NoName!

Fülüke
Köszönöm, sikerült. 😊

De k*rvajó géped van istenem....

BB7
Az nagyobb lenne! XD
De mi van ha ahhoz kell egy titkos kód... és ez a kis fekete dobozka rejti azt?
passatgt
lehet, mert volt szó ugye a kip-rõl is, az meg laosz-ban a pénz

Oncsi
Világ bármely hiteles valutáját nyomtató nyomtató?😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

passatgt
mintha a tábornok valami pénznyomtatást emlegetett volna

zaki
sztem sose tudjuk meg, mint ahogyan azt sem, hogy mi volt a táskában a Ponyvaregényben <#hehe>

hunbasser
jönnek ám az ötletek...😄dddddd

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
12 éves fekete Johnny Walker doboza 😄😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Kaplan
Új iPhone. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

cement
de telleg 😄DDD

zsutyesz
vagy vakcina szkófild betegsége ellen 😄

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

N o N a m e
na az durva lenne 😄
ez öszzes warez csapat központi szervere 😊

vagy valmai oltóanyag doboza amiben vakcina van az aids ellen

BB7
Lehet! És az egész Sorozat egy hirdetés.. egy NAGYON DRÁGA hirdetés! XD