23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#19793 te egy vicc vagy
get a life -
#19791 9mm is lehet gyuri!!!! -
#19790 röpködnek a poénok -.-' -
#19789 csatlakozom, őszintén köszönöm a fordítást mnindenki nevében, de cementnek most igaza van (bár amúgy egy paraszt :))))))))). egyrészt leírta, hogy mik a hibák és valóban vannak hibák a fordításban, másrészt szvsz egyűltalén nem sértően tette azt. valaki futott beárulni, az önérzetes fordító pedig idejött osztani az észt. :( -
#19788 9milisre nem lehet gyúrni -
#19787 heheheh :D ez jó vt:D -
#19786 én igen: 9 milissel a kezemben :D -
#19785 nem kötnék bele :) -
#19784 Bazdmeg milyen nyaka van... -
#19783 -
#19782 Színfalak mögött - Prison break -
Dean Winchester #19781 nem akartam belfolyni de cementnek igaza van és neked is részben!
Most ez a hsz nekem úgy jött le,hogy te vay az isten és aki javasolni mer vmit azt elkell törölni mert nem tett le az asztalra láthatóan semmit se!(itt arra gondolok,hogy internet-forum feltöltő oldalakon nem látszódik a neve)Azaz te most arcoskodtál egy kicsit (ahogy Bazsi mondaná :D ) <--- aki érti érti ,aki nem az nem :P
Cementnek a gratulálos részben is igaza van,miért kell egyből rohanni beköpni a másikat? ha nem szól neked senki akkor az életbe nem jöttél volna ebbe a fórumba szerintem =)
Nem bántani akarlak,csak belegondolhatnál abba,hogy miről,s miért itélkezel,(oltod) a másik ember felett jogtalanul.
Ha már itt vagy akkor ezúton én is köszönöm a feliratokat; most a pb és az eddigi Supernatural feliratokat is mivel nagyon jók és elég gyorsan el is készülnek!
-
#19780 Most azt hiszem csendben meghúzom magam és várom hogy mi fog történni :D -
#19779 :D -
#19778 de ááá, felbasztam magam.
érted írok teljesen ÉPÍTŐ JELLEGŰ kritikát, erre valaki elmegy pampogni idehívja emezt aki nem ám hogy elolvassa mit írtam, mert a hsz linket nem nézte meg, csak szerinte "kitértem a válaszadás elől", és felsőbbrendű lénynek képzelve magát nekiáll itt engem osztani hogy én mekkora egy tajparaszt hülye senki vagyok. elmész a picsába. nem mintha volna hozzá közöd de mindig is 5-ös voltam nyelvtanból, az hogy itt hogy írok kibaszottul nem érdekel senkit, csak téged, mert ettől elégülsz ki, hogy tanárnénit játszol.
inkább olvasd végig rendesen miket írtam és utána sírj itt nekem. én teljesen normális voltam eleinte de hihetetlen mód felkúrtad az agyam -
#19777 "mint amennyit egy magadfajta noname senki valaha is fog."
Házigazda: N o N a m e
-
#19776 lol na en itt befekudtem az asztal ala a rohogestol sorry
ha abba kotsz bele hogy irogatok itt sgn akkor igazan nincs mit mondanom. gl hf -
sethgreven #19775 "még egyszer"-t mióta írjuk egybe? "nem tudom (tom)"-ot mióta írjuk egybe?
fórumos hsz-eknél nem illik belekötni helyesírási hibákba, de ezek olyan hibák, amiket valószínűleg nem csak fórumon rontasz el.
ha még ezeket sem tudod, akkor ez nekem elmondja, hogy mennyit értesz a dolgokhoz.
másrészt, ezzel a hsz-szel szépen kitértél a válaszadás elől, vagyis amikor igazolni is kéne, hogy nem a levegőbe beszélsz, és számot kéne adni a tudásodról, akkor már nem akkora az arcod.
annak az emberkének meg gratulálhatsz, mert többet ért a fordításhoz, mint amennyit egy magadfajta noname senki valaha is fog.
(én vagyok a hülye, hogy lesüllyedtem erre a szintre). -
#19774 ja csak akkor lehet megszolalni amikor uj epizod van? sorry -
Larvin #19773 Megint van egy csomó hsz. Na mondom mi van hétközi epizód? Erre megy a Kellermanozás, meg a felirat téma.
Kössssszzz... -
#19772 annak az emberkének gratulálok aki olvasva engem rohant a forditokhoz sirva hogy "LESZAROZTÁK A FELIRATOD!" ... -
#19771 nemtom hova kapod fel a vizet, írtam hogy semmi gond vele csak par helyen el van kapkodva ennyi. a hibákat meg már egyszer leírtam nem fogom mégegyszer -
sethgreven #19770 félreértések elkerülés érdekében: a két nagy feliratos oldalba nem tartozik bele a gyorsfelirat, meg a többi ****, hosszupuska, esetleg feliratok.hu, de inkább az utóbbit ajánlanám cementnek a válaszra.
a puskásokról nem tudom, ki mivel foglalkozik, viszont f.hu-n sok az olyan ember, aki civilben is fordító, de leaglábbis több köze van a fordítás technikai- és egyéb részéhez, mint szvsz az itteni usereknek.
kedves cement, ha ott írsz egy értelmes hsz-t úgy, ahogyan kértem, és az a néhány bizonyos ember, akikről tudom, hogy hozzáértők, és adok a véleményükre azt mondja, hogy igazad van, akkor elfogadom. mindegy egyéb esetben úgy tekintek rád, ahogy ronaldo tekintene pista bácsira, aki a falusi kocsmában azt mondta rá, hogy szarul focizik.
akik ismerik a felirataimat, és a fordításom, netán engem személyesen, azok előtt úgysem kell bizonygatnom semmit. -
#19769 néva vanank elirások. de nope. (y) demost hogy ittvagy igymár letudom irni hogy htx a subokat :D (sry de a két másikra nem megyek) -
sethgreven #19768 kíváncsi lennék, ki ez a cement, és mi baja van a "valami seth_greven" fordításával. ilyen helyen osztja az észt, ahol nincsenek szakértők, a sok láma meg "bemondásra" elhisz neki mindent.
kedves cement, szeretettel várok tőled egy hsz-t a két nagy feliratos oldal bármelyikének a fórumán, amiben pontosan, észérvekkel alátámasztva leírod, mitől szar a feliratom.
- eredeti (angol) mondat
- felirat (az én /félre/fordításom)
- jó megoldás (aminek szerinted szerepelnie kéne ott)
mert az, hogy itt írogatod az okosságot, az olyan, mintha én a bibliaszakkörben elemezném, hogy az új opel milyen rossz, mert a forgatónyomaték csak ennyi, meg bizonyos fordulatszámon gyenge a teljesítmény.
két dolog kilőve, a magázás, meg a lelövöm magukat, mint egy kutyát. a többit várom.
nem szép dolog úgy leszarozni másokat, hogy néhány dologgal nem vagy tisztában. -
salieri #19767 Kellerman köszöni szépen nagyon jól megvan a Private Practice csapatában :) Esélytelen, hogy visszajöjjön, de fogadni attól még lehet rá :) -
#19766 én szivesen fogadok :) -
#19765 és ha megjelenik? adsz egy 5ezrest :D -
#19764 Szerintem elég nagy nyomás van a forgatókönyv-írókon Kellerman miatt, nagyon valószínű, hogy előbb-utóbb vissza fog térni. -
#19763 Te láttad? Mert én nem. -
#19762 Mahone elment Kellermanért:-) Mert kell egy kemény csávó is aki tud akciózni,míg Szkófildék agyalnak:-) -
#19761 Ha ez évad végéig nem jön vissza akkor elvihetem csapatni a verdád a következő hóesésben...
(visszaemlékezés persze nem megjelenés) -
#19760 mibe hogy nem!444 -
#19759 csak halkan jegyzem meg hiába is reménykedtek : lyukasra lőtték... -
#19758 azis gyün meglássátok! -
#19757 ...és Kellerman? :D -
#19756 Jó volt ez a rész pedig nem számítottam túl sok jóra
remélem,hogy Mahone gyorsan visszatér... -
Dean Winchester #19755 egyetértek az előző 3hszel! -
#19754 hát igen,szerintem is az lenne a korrekt,ha odaírná,hogy valami hírből van vagy promoból,így aki nem kíváncsi az spoilerre,az ne olvassa el. -
#19753 Moderald magad