Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
😄DDDddddd

pedig nem olyan húdenehéz...😄😄

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
oltás:oooo

Yo, Bitch!

Gondoltam, hogy valami olyat akarsz ajánlani, amit te nézel. 😄😄
De hogy pont a Barátok közt sori-t választottad... 😄

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

ForzaInter
inkább te nem vágod dolgokat, mindenben hülyeségben csak keresel vmit, ajánlom a barátok köztöt az tele van csavarokkal, meg azt talán megtudod érteni😄

Yo, Bitch!

passatgt
ugyanabban az epizódban volt szó a kameráról, tudott róla már azelõtt, hogy a lábát berakta a GATE-be😊

ForzaInter
hát eddig rohadtul az jött le a hszból, hogy kurvára nem érted a sorozatot.

Yo, Bitch!

cement
te nem vagod ocsem mindenben csavart keresel, pedig nincs

respect to the man in the ice cream van

térképeken használják a legend kifejezést, igaza van cementnek, egyébkén meg sok játékban találkozhattatok már vele

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Hogy valaki ennyire ne vágja a dolgokat, na mind1...

pyrohun
"de kétlem, hogy ezzel akarta lecsalni"

oké <#wilting>

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

cement
istenem ne legyetek mar ilyen hulyek...
a legendet már elmagyaraztam, quiet riot meg csendes lazadas, mivel csendben kell lenniuk a mikrofonok miatt

es igen scofield direkt akarta h eszrevegyek mivel kell nekik a 6. kartya

SZerintem is, ez jóó!

N o N a m e
Akkor kétértelmû, mindkét értelmét beletették egy részbe.
N o N a m e
Riot az lázadást jelent, Quiet riot pedig a csendes betörést a scyllához. Én igy értelmeztem.
threeman
a legend az itt jelmagyarázat, mert arról szólt a rész, h azt megszerzik a tervezõtõl, h tudják mi mit jelent a tervrajzon...

N o N a m e
A legend lehet legenda, monda is. És ne hiszem hogy egy résznek az lenne a cime hogy: Jelmagyarázat. Sokkal inkább egy legenda, Bellick emlékezésére, ahogy Orionk irta.
az értelmesebbeket érdekli.

Aki nem csak szemvakítást nem féltve bámulja a sorozatot, hanem értelmet is keres!

Tudom, hogy hiányzik, de kétlem, hogy ezzel akarta lecsalni.

Meg láttad te is, hogy a tábornok nem tartja mindig magánál.

ForzaInter
kit érdekel mi a cím jelentése<#wilting><#wow3>

Yo, Bitch!

pyrohun
arra még nem jöttél rá, hogy pontosan ez volt a célja? ne feledd el, hogy a tábornok kis kártyácskája még hiányzik...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

kisdead99
Legend=jelmagyarázat, írták már mások is.

Mivel nem vagok köteles már spoiler taget használni, tekintettel a fenti banner alatt levõ leirásra, akkor rendesen kiirom a meglátásom.

Amikor Scofield körbe vágta az üveget, és belépett a Scylla-hoz, akkor mielõtt hozzáért volna körbenézett, és a plafon-on észre is vett valami kis fekete henger alakú dolgot, ami a plafon ról lógott lefelé.
Késõbb megtudtuk, hogy az egy kamera, mert a General azon vette észre, hogy valaki elemeli a Scylla-t.

Kérdésem: Ha Scofield olyan nagy zseni, és õrá épül a sorozat, akkor hogy lehet, hogy hagyta, hogy meglásáák azon a kamerán keresztül? Mert ugye mondom, hogy körbenézett, és észrevette a kamerát!

Ez már egy jó meglátás arra, hogy miért van benne a cimben a :

QUIET , hát azért, mert tényelg csendben kellett lenniük

De, akkor mi a RIOT

Ezt nem nehéz kitalálni.
Minden epizód cimének jelentõsége van.
Néha a nézõ árjön, hogy miért az a cim, ami. Például az Eagels&angels cimet nem volt nehéz kitalálni.

Hát a Legend cimet sem nehéz kitalálni, hogy miért? A legend azt jelenti, hogy legenda. Akkor mondjuk valakire, hogy legenda, ha általában már sajnos meghalt. Vagyis azért Legend, mert a legendára, azaz Bellick-re emlékeznek abban a részben. Lásd T-bag-et is nagyon megviselte a dolog, abban a részben fel is idézte bellick-et.
Elvégre T-bag ismerte közülök a legjobban, mert T-bag volt a legrégebb óta a fox river-ben.

Némely epizód cimet, viszont tényleg nehéz kitatalálni, például én nem tudom, hogy miért volt a mostaninak a cime:

QUIET RIOT

Szerintetek?

Ez nagyon jó meglátás!

Akkor ugy harangozták be azt a boritékot, hogy valami NAGYON NAGYON fontos dolog lesz. Ehhez képest, még ninncs róla semmi

Bulykin
<#gonosz3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Flamer
némár õis szökik valahonnét 😄 tetkovan a kerján😄

http://loal.atw.hu

Rockynhooo
ahogy benevezted már az is spoiler 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

BB7
Jaja! Annak MI is örültünk volna! XD
szerintem meg mindent be kellett volna vetnie, hogy az öreget elvigye a szívinfarktus 😄
<#eljen>
Ahogy elnézem Gretchen öltözéke sokunknak bejött <#wow1><#wow1>

OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintetek (férfiszemmel) van kapcsolat a kisiskoláslányruci és "simasuna" között? Szerintem IIIGGEEENNN
BB7
Eddig is Gretchen bejött de a hétfõi részben! Háááh!<#vigyor2><#vigyor3>
Nagyon bejött ez a szerelés! Bár kicsit baromságnak tartom, hogy így "áthívja" és akkor lopná el a kártyát mikor veszi le a kabátját! Kicsit noob! Inkább "aktus közben" altatta volna el vagy valami!<#rolleyes>
DjDano
A film nem a valóság...

cement
a macgyver meg a knight rider is baromsag volt, pont ezert voltak jok ^^

precision
de mind1
de ha zavar h ilyenekrõl is beszélgetünk, szólj...

Bazinga!

passatgt
nemmindegy?<#wilting>

precision
meg az is hülyeség pl hogy a hõérzékelõt be lehet csapni a folyékony nitrogénnel
mythbustersben volt pl, hogy nem is a legjobb hõérzékelõt sem lehet becsapni ezzel... Szkófild meg ugye azt mondja hogy a Scyllat örzõ helyiségben a legjobb cucc van... a folyékony nitrogénnel szemben hatásosabb lett volna egy hõálló öltözék viselete, ugyanis az teljesen elnyeli az ember által kibocsátott hõt, így a hõérzékelõ sem látja... a mythbustersben is csak így tudták átverni a hõérzékelõt

meg persze egy csomó hülyeség volt benne, pl az általad említett elektromágneses marhaság...és még sok minden. de hát ez _amerikai_ sorozat... azokkal bármit el lehet hitetni 😊

Bazinga!

Ez a vasbetonból kitépjük a vasat mágnessel, ami két aksiról megy dolog, elég röhejes, egy csomó alapvetõ fizikai törvénynek ellentmond. Ennek ellenére várom, hogy mikor próbálkozik meg vele Magyarországon egy csapat egy bank falánál <#ravasz1>.
[\spoiler]
Rockynhooo
mellesleg te is tudod, hogy értettem: " Abruzzi visszatér az ikertesoja lelkébe" féle hozzászókásokra gondoltam -.-

Rockynhooo
nem mindig

Ez elég nagyképûnek hangzott. Magaddal szóba állsz legalább?
Én szért járok ide, hogy elolvassam a többiek véleményét.

nem azt találta meg T-bag?

Rockynhooo
huu hát ez yo rész volt kiváncsi vok mi lesz, de nem olvasok vissza gondolom voltak érdekes eszme futtatások 😄

N o N a m e
Még mindig nincs semmi szó a 3. évad végén Whistler megtalált aktatáskájáról, benne Jason Lief névre szóló papirokkal... Vajon elfelejtettél a készitõk?
passatgt
és késõbb felmerült a kip is, az meg a laoszi pénz

Hogy melyik részben volt azt nem tudom, de emlékeim szerint Laoszról beszéltek...
S03E01.
Az elején, 05:10-kor egy csaj megy el Scofield bátyó mögött a Sonában.😊 Kicsi baki..😊 És nem a kurva, mert az késõbb fog bemenni.
poppe
vki nem tudja melyik részben volt az, mikor a tábornok mondja, h vmelyik délkelet-ázsiai országot árasztották el hamis pénzzel?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;