23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#20234 :DDddddddd -
#20233 épp akartam írni, hogy a kickboxert kerüljék, ha ennyitől kiakadnak :D -
#20232 Gretchen nem ügynök... -
#20231 van damme filmek (H) :Ddddddd -
#20230 ez minden filmben így van nem vetted még észre? :D a bunyo mindig ilyen hullamzo teljesitmennyel zajlik, egyszer valaki szetpufoli a masikat aztan a masik felerosodik az veri szet a az egyiket es igy tovabb :D -
#20229 örülök h vki felfogta mit írtam. -
Dean Winchester #20228 az okés de ne annyit ütés után legyen már erős grecsen X-D
-
G_ArchAngel #20227 Cukornak felszakadt az oldalan a regi sebe, ezert gyengult le.... -
Dean Winchester #20226 hehe
jaja egyetértek én is.főleg az már túlzás valóban,hogy 3 kemény ütés a fejre ill 3 a gyomorba és eztán még felélénkül a nő :DDDD
máshogy is megoldhatták volna...
de mind1 film és hát elkell fogadni =)
am az ütések részletei akit érdekel:
1. sucre ráugrik leteíti a földre
2. egy tiszta fejtalálat balkézzel
3. falhoz támasztja 3 erős ütés a gyomorba!
4. majd jön a jelenet a többi szereplővel.
5. két jobbos tiszta találat a fejre!
és ezek utan lett erős grecsen :D -
#20225 Én is ezen akadtam ki!:D Lehet hogy greccsen a női brúszli, de akit egy 90+kilós viszonylag kigyúrt börtöntöltelék ilyen tisztán megüt párszor, az örül ha kap levegőt 20 perc mulva, értem én hogy kiképzés basszus, de azért fizika vazze, sucre majd 2x annyit nyom:D -
#20224 azisyócsaj. -
Dean Winchester #20223 huh én elsőnek azt hittem,hogy a tábornok lánya vitte el sco-t és az segít neki :P (mintha őt láttam volna egy pillanatra) -
#20222 a tábornok azt mondta,hogy meghozta a helyes döntést.szerintem csak az a csávó lepődött meg,aki mondta hogy ott van Linc :Ddddd -
#20221 ahhoz képest, h meglepődtek, h linc betoppant, a dossziéja már össze volt készítve...
most akkor várták már, vagy nem? -
#20220 prison break 2 róla fog szólni. VAGY 13 évig még húzzák a sorit és akkor 14 évesen mehet majd segíteni nekik.akkor meg majd LJ-t kell kiszabadítani. -
Verseghy #20219 Jaja, már van lassan 1 éves lassan a kis Sucré:) -
Lipi1980 #20218 Az egyik előzetesből kiderül, hogy csak igazam lesz a flashbackel kapcsolatban. És ott fog jönni a bajszos bácsi a cicával :):):):) -
#20217 link -
#20216 linkt plz most az egyszer megnézem előre :) -
#20215 én láttam is :P -
#20214 mahoneról szpojler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt hallottam hogy kiurgrik a kocsiból -
#20213 hát jah, Rocky kemény, mindenkit kiüt :D
Nekem is Sucre a favom, nekem az lenne a finálé, ha tiszta lappal visszamehetne Maricruzhoz és a lányukhoz. -
#20212 kk -
Hoz_Hun #20211 Hát ha van tapasztalatod kiképzett ügynöknökkel történt ütésváltásból, biztos igazad van. :) -
#20210 hooogy... ott a károm játszon azzal xd
na de off vége -
Dave0092 #20209 megnézem hogy te leterited 5-6 ütésből Gretchent :D -
#20208 aha az oké de én ha neki megyek valakinek (főleg ha egy nőnek mennék) és adok neki úgy 5-6 isteneset akkor nem hiszem hogy utána majd ő lezuz. yovan film leszarom nekem tetszett. -
#20207 mert észrevette, hogy szétnyílt a seb az oldalán. úgy már nem volt nehéz szétcsapni :) -
#20206 jah meg az is kiégetett hogy Sucre agyonverte Grecsönt az meg simán lezuzta utána -.- -
Verseghy #20205 Remélem, nekem ő a kedvencem:D -
#20204 gondolom segít lincnek -
Verseghy #20203 A Langről beszél.
Amúgy lehet, hogy a Sucréval lesz valami. Neki most már nem sok szerepe van. -
Dave0092 #20202 Mahone mindenképpen kilép...
T-bag nem fog meghalni... nyugi, tudom... akit érdekel a sneak peek megnézni és láthatja...
milyen niggeről beszéltek? Sucre nem néger... -
#20201 jah végülis számára már nem tom milyen szerep lehetne a filmben. -
Dean Winchester #20200 a nigger bnője sztem segíteni fog neki nem hagyja csak ugy...ha viszont távozunk szereplőtől a kövi részben akkor meg repült a süllyesztőbe :(
az egyik legjobb karakter volt pedig mind filmben és mind alakításban! -
#20199 am szerintetek MAhone most eltünik a süllyesztőbe vagy mi lesz vele? és T-bag ? megölik vagy vmi hasznát veszik majd ? -
Hoz_Hun #20198 Haha, tényleg a Barátok Közt angol feliratát ki csinálja? Csak hogy mi is adhassunk valamit az amerikai társadalomnak... -
Hoz_Hun #20197 Hát szerintem mindegy hogy van-e rajta nyomkövető vagy sem. Májkülék akkor ARROL IS tudomást szereztek volna és hatástalanítják. -
#20196 Az utcai kamerák felvételein kiszúrták Gretchent és kikövetkeztethették hogy merre tart és ki lakhat arrafelé. -
#20195 ha érdekel én megnéztem a ti feliratotokkal is, és szerintem nem feleslegesen dolgoztatok. sokkal jobban van időzítve és tördelve, nem hiába ketten vagytok és profibbak is, és sok helyen sokkal magyarosabb a fordításotok is. szóval le a kalappal, jó feliratot csináltatok. én azért csináltam gyorsan, mert tudtam hogy ti csak későn lesztek kész, nem azért mert nem bíztam bennetek. megpróbálom a következőmet színvonalasabbra csinálni, de szeretném ha ti is csinálnátok ezentúl is, vagy akár segíthetnénk is valahogyan egymásnak