23172
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • hunbasser
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sco tipix...egyből azt nézte hogy tudhat kijönni,nevetséges már ez a csávó,miért nem tud a seggén ülni...meg szerintem ő nem nagyon sejtette,hogy agymosáson fog végigmenni,szóval...na mind1.
    Linc nagyon kemény ebben az öltönyben,Gretchent meg rendesen megsajnáltam,olyan aranyos volt...na meg amikor felkínálta magát Lincnek,hát,nem tudom mi volt Linc-kel,elvégre férfiből van,helyében ott helyben megbasztam volna :D biztos kanos már,mióta nem dughatott...
    érdekes egy rész volt,csak eléggé bebonyolítják szerintem :D sosem lehet tudni,hogy ki kit basz át,max sejteni meg ki kine a kije.egyébként amikor már az asszony megszólalt,levágtam,hogy az az anyja,meg akarta hallgatni,hogy tényleg olyan vadállat lett-e a fiából,amilyet ő nem akart :D és igen,tényleg olyan vadállat lett :Dd ha T-Bag meg Mahone nem szól rá,akkor simán lelövi Gretchent.remélem Gretchen visszatér,Linc jól megbassza és tök jóban lesznek :)
  • Suffering
    faszom ha valaki megnézte már az ki javithatná ezt a feliratot amit belinkeltek elég hamar ki lehetne, kijavitanám én is szivesen, csak én nem akarom lespoilerezni magamnak az egészet. Nyilván vannak sokan akik nem várták meg a felirtot és megnézték már.
  • N o N a m e
    http://www.szokesfan.hu/felirat
  • Lipi1980
    Ha jól emlékszem, akkor Cement temetésre ment, úgyhogy ő nem tudta bevállalni a "záró" epizód fordítását...

De szerintem legkésőbb holnapra lesz felirat.
  • Falzone
    Ez egy fos, dobd ki a faszba! Nem ártana egy nyelvvizsga mielőtt nekiáll valaki fordítani.
  • Smuge
    Most néztem meg , teljesen jó a felirat apróbb helyesírási hibáktól eltekintve. Abszolút nézhető vele, félrefordítások alig vannak benne mivel én nagyrészt csak hallgattam a szöveget ! De ha ez téged ennyire zavar akkor várjál más feliratra. Nevetségesek vagytok komolyan ennyit hisztizni egy kibaszott feliraton, nem ér ennyit az egész!
  • toysoldier
  • Flamer
    nembirtok várni?:!
  • N o N a m e
    Délután 6-7 óra körül lesz hivatalos felirat.
  • Verseghy
    Anyááááááád ez a rééész bassszkiiiiiiii... Mi durva a vége.... Ááááhh, ezt nem hiszem el..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor az előző rész végén, a csávó aki ellopta Scyllát a Sco bácsi anyjával beszélt.
    Talán a cég Scofieldal akarja visszacsalogatni, vagy zsarolni a Christint (mert ha jól emlékszem ez Micheal anyjának a neve).
    Belegondolunk, hogy mennyire haragudott az apjára, amikor megtudta hogy él és nem kereste őket, mennyire haragudni fog az anyjára.. Hát ez durva:D
  • akdestroyer
    már tülkön ülök, azt mondják előfordulhat hogy lesz valami meglepetés.
  • akdestroyer
    van valami nézhető felirat?
  • Suffering
    valaki kijavitja a smuge által belinkelt feliratot?
  • tommygear
    cement holvagy?
  • N o N a m e
    ez bizony 4. évados felirat, csak első ránézésre is tele van hibával, én ugyan ezzel meg nem fogom nézni..
  • adeex7
    ez belett nézve,mivel ez 1. évados,sry!!
  • Smuge
    4x16 hunsub
  • zeus89
    és őszinte részvétem cementnek! ...
  • zeus89
    akkor bármikor jöhet mostmár, mivel elmúlt dél! :D
  • szucsy89
    hupsz még most nézem ezt nem ide:)
  • szucsy89
    ááá kurva nagy rész vooolt nem találok szavakat!
  • N o N a m e
    Azt irják a készitők, hogy délután fele.
  • zeus89
    Felirat mikor lesz?!
  • N o N a m e
    aztakrva
  • Rockynhooo
    hát ez nagyon vicces volt
  • desigo
    nekem a 720p akar mindig lassan lejönni
    a sima verzsön 4 perc xD
  • Flamer
    naénmeg ezt törölném:D
  • Flamer
    mégcsak 286 seeder van eztvn :|
  • akdestroyer
    flémon
    Na visszatértem én is, gyorsan elolvastam 13 oldalt amivel elvoltam maradva. Grat a feliratháborúhoz meg a többihez igazi hülyék vagytok :D:D:D
    Ja ami a sorozatot illeti, jósolgattam anno dolgokat, emlékszem rá hogy a harmadik évad elején azt írtam a sok baromság közt (amik lehet hogy nem is lesznek baromságok), hogy grechen michael anyja, aztán mindenki jól kiröhögött, nesztek b+...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ...most röhögjetek ki :D:D:D:D:D ugye hogy igazam lett?
    Én még mindig tartom azt hogy Westmoreland macskája a company főnöke, Don Self a tábornok anyja, mahone és lincoln sarah és westmoreland macskájának a közös gyerekei. ja és grecsen csalja Westmoreland macskáját lisával, szkófild pedig sarah anyja, a tábornok pedig t-bag lánya. Ja és Kelleman él!
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D
    erre varrjatok gombot öcsém :D:D:D:D:D:D:D
    flémof
  • hunbasser
    ja. :D
  • N o N a m e
    van 2 férőhelyes dvd tok is :P
  • hunbasser
    "a teljes első évad"

a teljes első évad csak duplarétegűre fér rá :D de amúgy fain (Y)
  • N o N a m e
    Prison Break S01 Cover by NoName
  • hunbasser
    akkor a tisztítótűznél hogy jött össze ? :D egyébként meg raszterziálod a szöveget,kijelölöd az Ó-n lévőt és másolod,ennyi :D
  • cash888
    köszi! v1.2 ez naon tuti!!! :D
  • cash888
    mind1, le a kalappal előttetek srácok, tudtok ti, ha akartok, csak egy kis biztatás kell nektek! :D
  • N o N a m e
    Prison Break S03 Cover by NoName v1.2
  • cement
    egy brush-al huzol egy csikot fole es helo :D
  • N o N a m e
    sry, de nincs nagy hosszú Í a betütipusba.
  • cash888
    bár a NoName verzió 1 fokkal jobban tetszene cementénél, ha a vizet úgy írná, hogy víz (hosszú í-vel) :P