23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Suffering #20674 faszom ha valaki megnézte már az ki javithatná ezt a feliratot amit belinkeltek elég hamar ki lehetne, kijavitanám én is szivesen, csak én nem akarom lespoilerezni magamnak az egészet. Nyilván vannak sokan akik nem várták meg a felirtot és megnézték már. -
#20673 http://www.szokesfan.hu/felirat -
Lipi1980 #20672 Ha jól emlékszem, akkor Cement temetésre ment, úgyhogy ő nem tudta bevállalni a "záró" epizód fordítását...
De szerintem legkésőbb holnapra lesz felirat. -
Falzone #20671 Ez egy fos, dobd ki a faszba! Nem ártana egy nyelvvizsga mielőtt nekiáll valaki fordítani. -
#20670 Most néztem meg , teljesen jó a felirat apróbb helyesírási hibáktól eltekintve. Abszolút nézhető vele, félrefordítások alig vannak benne mivel én nagyrészt csak hallgattam a szöveget ! De ha ez téged ennyire zavar akkor várjál más feliratra. Nevetségesek vagytok komolyan ennyit hisztizni egy kibaszott feliraton, nem ér ennyit az egész! -
#20669 #20594 -
#20668 nembirtok várni?:! -
#20667 Délután 6-7 óra körül lesz hivatalos felirat. -
Verseghy #20666 Anyááááááád ez a rééész bassszkiiiiiiii... Mi durva a vége.... Ááááhh, ezt nem hiszem el..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor az előző rész végén, a csávó aki ellopta Scyllát a Sco bácsi anyjával beszélt.
Talán a cég Scofieldal akarja visszacsalogatni, vagy zsarolni a Christint (mert ha jól emlékszem ez Micheal anyjának a neve).
Belegondolunk, hogy mennyire haragudott az apjára, amikor megtudta hogy él és nem kereste őket, mennyire haragudni fog az anyjára.. Hát ez durva:D -
akdestroyer #20665 már tülkön ülök, azt mondják előfordulhat hogy lesz valami meglepetés. -
akdestroyer #20664 van valami nézhető felirat? -
Suffering #20663 valaki kijavitja a smuge által belinkelt feliratot? -
#20662 cement holvagy? -
#20661 ez bizony 4. évados felirat, csak első ránézésre is tele van hibával, én ugyan ezzel meg nem fogom nézni.. -
#20660 ez belett nézve,mivel ez 1. évados,sry!! -
#20659 4x16 hunsub -
#20658 és őszinte részvétem cementnek! ... -
#20657 akkor bármikor jöhet mostmár, mivel elmúlt dél! :D -
#20656 hupsz még most nézem ezt nem ide:) -
#20655 ááá kurva nagy rész vooolt nem találok szavakat! -
#20654 Azt irják a készitők, hogy délután fele. -
#20653 Felirat mikor lesz?! -
#20652 aztakrva -
#20651 hát ez nagyon vicces volt -
#20650 nekem a 720p akar mindig lassan lejönni
a sima verzsön 4 perc xD -
#20649 naénmeg ezt törölném:D -
#20648 mégcsak 286 seeder van eztvn :| -
akdestroyer #20647 flémon
Na visszatértem én is, gyorsan elolvastam 13 oldalt amivel elvoltam maradva. Grat a feliratháborúhoz meg a többihez igazi hülyék vagytok :D:D:D
Ja ami a sorozatot illeti, jósolgattam anno dolgokat, emlékszem rá hogy a harmadik évad elején azt írtam a sok baromság közt (amik lehet hogy nem is lesznek baromságok), hogy grechen michael anyja, aztán mindenki jól kiröhögött, nesztek b+...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ...most röhögjetek ki :D:D:D:D:D ugye hogy igazam lett?
Én még mindig tartom azt hogy Westmoreland macskája a company főnöke, Don Self a tábornok anyja, mahone és lincoln sarah és westmoreland macskájának a közös gyerekei. ja és grecsen csalja Westmoreland macskáját lisával, szkófild pedig sarah anyja, a tábornok pedig t-bag lánya. Ja és Kelleman él!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
erre varrjatok gombot öcsém :D:D:D:D:D:D:D
flémof
-
#20646 ja. :D -
#20645 van 2 férőhelyes dvd tok is :P -
#20644 "a teljes első évad"
a teljes első évad csak duplarétegűre fér rá :D de amúgy fain (Y) -
#20643 Prison Break S01 Cover by NoName -
#20642 akkor a tisztítótűznél hogy jött össze ? :D egyébként meg raszterziálod a szöveget,kijelölöd az Ó-n lévőt és másolod,ennyi :D -
cash888 #20641 köszi! v1.2 ez naon tuti!!! :D -
cash888 #20640 mind1, le a kalappal előttetek srácok, tudtok ti, ha akartok, csak egy kis biztatás kell nektek! :D -
#20639 Prison Break S03 Cover by NoName v1.2 -
#20638 egy brush-al huzol egy csikot fole es helo :D -
#20637 sry, de nincs nagy hosszú Í a betütipusba. -
cash888 #20636 bár a NoName verzió 1 fokkal jobban tetszene cementénél, ha a vizet úgy írná, hogy víz (hosszú í-vel) :P -
cash888 #20635 köszi, srácok, faxa lett mind2