Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ha nem fog kiderülni, akkor az egy kicsit csunya dolog, mert egy olyan elemet raktak bele a 3-ik évad utolsó részébe, ami miatt az ember várja a negyedik évadot, de végül mégsem derül ki.
HABÁR: Lehet, hogy nincs is jelentõséger, MERT Scoefield megtudta, hogy ki az a Jason Lief, és az az információ miatt tudott eljutni a negyedik évad elsõ részében Gretchen és Whistler után. De az is meglehet, hogy azért jutott akkor Gretchen és whistler nyomára, mert MAhone-al megbeszélték még a sonában, hogy mahone gretchen ékkel lesz, beadja nekik, hogy ujra comapny nak dolgozik, közben meg michael lal volt végig, és mahone el tudta mondani michael nek, hogy hol vannak most.
amúgy sokan tévhitben élnek,hogy a cég jó...miért lenne jó? azért védték ennyire a dolgot meg azért öltek meg annyi embert,mert ebben nekik kurva sok pénzük van.egyébként meg amikor nézegette a csávó a mappákat,volt olyan,hogy nuclear.azt ne mondjátok,hogy azt is jóra akarják használni 😄 amúgy Gretchennek mi volt az a mondata,hogy "bravó,kiderítette,hogy szerelmes vagyok az apámba" vagy valami hasonló volt.az rossz fordítás,vagy a tábornok tényleg az apja lenne? vagy csak Selfnek kanyuzta azt be,hogy lepattintsa? mondjuk eléggé abszurd lenne,ha a tábornok valaha a lányát kúrta volna,szal szerintem csak kamuzott....😄 egyébként a tábornok kurva jól kitervelte az egészet,minden úgy alakult,ahogy õ szerette volna,egyedül Michaelt nem kalkulálta bele a dologba,aztán a 2.évadban már vele is voltak tervei.ugye eddig azt hittük,hogy Whistlert kellett kiszabadítani,de ez hülyeség,tuti nem azért küldték be,mert a cég simán nekimehetett volna a sonának és kihozták volna.meg egyébként is Whistler minek volt fontos a cégnek? nem nagyon emlékszem már rá. õ is kártyaõr volt? amúgy egyértelmû,hogy õ is csak a cég helyébe akart lépni és nem pedig csak lerombolni.és Linc apja? õ miért menekült? van egy olyan érzésem,hogy a búvárboltból vagy mibõl már nem lesz semmi,mert aki a cég alkalmazottjává válik az nem léphet le csak úgy 😄 gondolom ezért is szökött Aldo Burrows
ReaL MaDRid x siempre
Tábornok - Michaelék anyja
/ \ \ /
Gretchen Lisa Michael és Lincoln
I
Gretchen és a tábornok gyereke
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
hiszen a telfonban nõi hang szólt !
Burrows is a cég embere,folytatja a családi vállakozást áááh ez a hab a tortán.
jó rész volt,de a westmorlandos emlékképek kicsit uncsinak tüntek,de azért jó volt az is.
orionk: erre tudod a válasz?
burrows miért nem lõtte le don selfet? vagy grecsen miért nem õlte meg dont mikor már megtudta,hogy a rokonai szabadok?
ez is príma:
Én nem tudom, de amiket leírtál kérdéseket, azok már megválaszolódtak:
Remélem, hogy mindenre választ kaptál. 😄, de egyébként szerintem ezek egyértelmûek voltak...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Engem például az is zavar hogy ha egy rövidebb mondatot darabolnak fel és két sorban van 4-5 szó.
a tördeléses dolog meg javulni fog
respect to the man in the ice cream van
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
és szerinted a rendes idõzítés kinek a feladata? a szomszéd asszonyé? 😊
persze, az sokkal jobb, ha a lejátszó 5 sorba töri azt az egy sort és kitakarja a felirat a képernyõt, plusz még el sem lehet olvasni. ha tovább tart, akkor tovább tart. ennyi.
#20274 az a "micheal" aztan rohadt nagy gond 😄 szerintem is jobb, jobban odafigyeltem. a sorok tördelését meg idõzítését nem én csinálom, csécsi-féle dolgot írom át, ha én csinálnám órákkal tovább tartana
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Majd a következõ részekbõl kiderül. Csak az a baj, hogy jövõhéten lesz a tavaszi szünet elõtti utolsó rész és az még titokzatosabban fog véget érni, ahogy megszokhattuk 😊
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
2. a felirat nem hiányos, mindössze megfogadtam pár tapasztaltabb fordító tanácsát, és sokkal magyarosabban, szabadabbul fordítottam, persze nem a tartalom rovására.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.