Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyre több alapja van a "scofield egy mesterségesen létrehozott ember" teóriának:
1. a tábornok azt mondta a lányának, hogy fiút szeretett volna
2. megfogta michael kezét, amikor bevitték a mûtõbe --> közel áll hozzá
3."A Cég olyan tudományos és technológiai ismeretekkel bír, amik sokkal
fejlettebbek, mint az eddig ismertek."

Herold
Én már azon se csodálkoznék, ha Gretchen Michael és Linc testvére lenne.

zaki
:sasda:asDSSADA

ja
hunbasser
amúgy a mostani részben mikor
Scofield beájult menekülés közben
arról a fejrõl csak nekem jutott eszembe a doom?? 😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

desigo
az lesz tuti xDDDDDDDD
Flamer
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

http://loal.atw.hu

hunbasser
vagy letépi majd a general az álarcot és kiderül,hogy valójában westmoreland volt végig a general,aztán ilyet szól: mi az hogy nem látogattad meg a haldokló lányomat,miii?????

ReaL MaDRid x siempre

Jajajajaa, igen.
cement
szerintem meg jól mondja Lipi1980, csak azert fog feltunni westmoreland mert michael vagy komaba esik vagy a mutet kozben almodik, ilyesmi... tuti nem fog igazabol visszaterni, mert megpandelt a fox riverben szokes kozben.

respect to the man in the ice cream van

Szerintem Westmoreland a cég embere volt annó. Talán.. Vagy köze volt hozzá!
Flamer
ahah 😄DD

Bulykin
pontosan

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

az a baj hogy amerikába ez a sorozat nem olyan nagy szám 😞 ezért ilyenre esély sincs

hunbasser
pedig lenne nézettsége...😄😄 lenne mirõl pletyizni suliban/munkahelyen "láttad hogy megdugta Lincoln Gretchent? aztak*rva és tényleg nem tudott utána lábraállni!" 😄

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
valószínû-.-😄

hunbasser
akkor megcsinálják a készítõk maguknak a sorozatot aztán délutáni elfoglaltságképp megnézegetik otthon 😄dddddd vagy indítanak Prison Break csatornát 😄😄😄 fõmûsoridõben mindig lemenne a legújabb rész a többi ~16-17 órában meg reality show a prison break szereplõivel amolyan big brother módra 😄

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
még semmi sem biztos...az csak annyi h 5 évadra szól T-bagnek a szerzõdése, de mivan ha az évad végén azt mondja a FOX h nem kér több PB-t? na bumm...

desigo
Remélem,hogy Lincnek elborul az agya és bekeményít...
desigo
szerintem is hibátlanul szerepelne...
N o N a m e
Tbag, Michael, Lincoln, Sucre 7 évadra vannak szerzõdve én úgy tudom
setuh
most ez komoly lesz 5. evad??

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
ertem,akkor meg lesz mit nezni😉

Én simán rábíznám Joker szerepét a köv. Batmanben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én is úgy tudom, hogy van még szerzõdött évadja. Mondjuk speciel én örülnék neki ha megmurdelna, mert igen csak utálom. Jól játszik a színész, na.
Mondjuk Sarat jobban utálom, de gondolom hiú ábránd abban reménykedni, hogy "újra" õ hal meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egyetértek. Teljesen felesleges volt a csajt visszaeröltetni a sorozatba.

limperatore
komolyan T-bag is eljátszhatta volna jokert a batmanbe 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
T-Bag 5. évadra van szerzõdve, így érdekes lenne ha meghalna 4. évadban...

Yo, Bitch!

N o N a m e
2. spoilerhez: azért mert az elsõ évad elsõ részében nem szerepelt.
cement
elméletileg 22 de vannak arról hírek hogy csinálnak egy 23-24. dupla (másfél órás) epizódot amiben lezárják az egészet.

respect to the man in the ice cream van

setuh
de akkor hany reszes lesz az evad?latom h mar itt az utolso reszekrol beszeltek...nem ugy volt h 22 reszes lesz?

zsutyesz
De addig remélem, hogy összehoznak egy utódot...

EZek?!?!? Annyira hiteltelen ez a szerelem, ami van köztük....

Ale Alonso! poppe fan club™

A végén biztos, csak az nem ez a film, hanem a Terminátor, ahol az Ítélet Napján mindeki ki fog pusztulni (még Májkül és Sára is)<#rinya><#rinya><#rinya>

De addig remélem, hogy összehoznak egy utódot...
hunbasser
:_AS?DSASA

ReaL MaDRid x siempre

sztem mindenki megfog halni a végén..

Flamer
ah értem. igymár világos. de én mostse gondoltam volna erre :|

#20128: már írtam volna hogy gyász de #20129 megmagyarázta 😄

Szerintem sem kamu, mert
nagy esély van rá, hogy a következõ részben megmûtik Májkült, és a mátét alatt lesznek neki flashback-jei, és ezek egyik lesz Westmoreland is az elmaradhatatlan macskájával együtt. A Going Under pedig azért going under, mert Májkül a mûtét alatt "alá fog megülni" az emlékeiben, amolyan eddigi összegzés gyanánt a nagy befejezés elõtt...

Ez persze csak az én véleményem, de majd meglátjuk jövõ héten ilyenkor már felirattal együtt!!!

Egyébként nagyon kíváncsi leszek T-Bag vonalra, de esélyes, hogy nem húzza sokáig, mert
az imdb szerint õ egyel kevesebb részben szerepel, mint Májkül és Link
pyrohun
Sajnos nem kamu.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Flamer
ahah az a kép kamu😄

Flamer
én nem értem miért az a cime 😄

pyrohun
ÓÓÓÓ bazmeg, a videó igen durva részt sejtet 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

A következõ (Going Under) rész címe szintén egyértelmû!

Elõzetes KÉPEK és VIDEO
ja de sztem ez a mostani részbõl egyértelmûen kiderült.bár azt hittem mahone megfog halni és nem börtönben végzi :S
t-bag meg akkor meghal kicsit sajnálom.
amugy a bibliaárusról én is azt hittem,hogy a cég embere de amikor mondta az idézetet akkor én is azt hittem hogy nem az!aztán megdöbbentem 😞
Nem tudom, még nem volt idõm megnézni az eheti részt. (De én is rájuk gondoltam)

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Hopp. Ez lemaradt.
Finálé alatt gondolom az ezévi részeket értik.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

pyrohun
Nyilván a leghitelesebbnek kell tûnjön 😊 Egyébként 99% lehetett tudni, hogy nem bibliaárus 😊

..de nee, most Linc mit fog csinálni? Jön a nyers erõ és kérdés nélkül eggyilkolja Selfet? 😊

desigo
A cég az akkora pro,hogy igazi bibliaárusokat képeznek át ezért tudta az idézetet 😊
precision
szerintem meg -fav, már rohadtul unalmasak vagytok

Bazinga!

pyrohun
Kössz cement a feliratot! Megmondom õszintén: nem gondoltam volna, hogy valóban lefordítod! Sethgrevennek csak annyit mondanék, hogy ahhoz képest, hogy ez az elsõ fordítása, igencsak kurva jó lett, pláne, hogy a "hivatalos" felirat is ebbõl készült, úgyhogy ezt buktad... Mellesleg pont arról volt szó, hogy még egy hivatalos fordítónak is kell pár rész, amíg hozzászokik a sorozathoz, átveszi a ritmust, stb.

Úgyhogy aki ezentúl cementet fikázza, annak qrva nagy nyasgem van! Gondolkozzatok már el egy picit... Lehet h. cement beszólt sethnek a multkori felirat miatt, de megtartotta az igéretét. Most meg másba már nem lehet belekötni ugye, akkor kezdjünk el hibákat keresni cement feliratában... pff szánalom.

bowden
Köszi a feliratot cement!
Én a tiéddel néztem és tökéletesen érthetõ/élvezhetõ volt.
A vitához csak annyit, hogy aki kíváncsi a történésekre és mihamarabb látni szeretne az epizódot az simán megnézi ezzel. Aki pedig inkább a "minõségre" szavaz az megvárja a szerdát. Ennyi. Lehet tippelni melyik tábor a népesebb.