A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sco tipix...egyből azt nézte hogy tudhat kijönni,nevetséges már ez a csávó,miért nem tud a seggén ülni...meg szerintem ő nem nagyon sejtette,hogy agymosáson fog végigmenni,szóval...na mind1.
Linc nagyon kemény ebben az öltönyben,Gretchent meg rendesen megsajnáltam,olyan aranyos volt...na meg amikor felkínálta magát Lincnek,hát,nem tudom mi volt Linc-kel,elvégre férfiből van,helyében ott helyben megbasztam volna :D biztos kanos már,mióta nem dughatott...
érdekes egy rész volt,csak eléggé bebonyolítják szerintem :D sosem lehet tudni,hogy ki kit basz át,max sejteni meg ki kine a kije.egyébként amikor már az asszony megszólalt,levágtam,hogy az az anyja,meg akarta hallgatni,hogy tényleg olyan vadállat lett-e a fiából,amilyet ő nem akart :D és igen,tényleg olyan vadállat lett :Dd ha T-Bag meg Mahone nem szól rá,akkor simán lelövi Gretchent.remélem Gretchen visszatér,Linc jól megbassza és tök jóban lesznek :)