Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Most ez a hsz nekem úgy jött le,hogy te vay az isten és aki javasolni mer vmit azt elkell törölni mert nem tett le az asztalra láthatóan semmit se!(itt arra gondolok,hogy internet-forum feltöltõ oldalakon nem látszódik a neve)Azaz te most arcoskodtál egy kicsit (ahogy Bazsi mondaná 😄 ) <--- aki érti érti ,aki nem az nem 😛
Cementnek a gratulálos részben is igaza van,miért kell egybõl rohanni beköpni a másikat? ha nem szól neked senki akkor az életbe nem jöttél volna ebbe a fórumba szerintem =)
Nem bántani akarlak,csak belegondolhatnál abba,hogy mirõl,s miért itélkezel,(oltod) a másik ember felett jogtalanul.
Ha már itt vagy akkor ezúton én is köszönöm a feliratokat; most a pb és az eddigi Supernatural feliratokat is mivel nagyon jók és elég gyorsan el is készülnek!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
érted írok teljesen ÉPÍTÕ JELLEGÛ kritikát, erre valaki elmegy pampogni idehívja emezt aki nem ám hogy elolvassa mit írtam, mert a hsz linket nem nézte meg, csak szerinte "kitértem a válaszadás elõl", és felsõbbrendû lénynek képzelve magát nekiáll itt engem osztani hogy én mekkora egy tajparaszt hülye senki vagyok. elmész a picsába. nem mintha volna hozzá közöd de mindig is 5-ös voltam nyelvtanból, az hogy itt hogy írok kibaszottul nem érdekel senkit, csak téged, mert ettõl elégülsz ki, hogy tanárnénit játszol.
inkább olvasd végig rendesen miket írtam és utána sírj itt nekem. én teljesen normális voltam eleinte de hihetetlen mód felkúrtad az agyam
respect to the man in the ice cream van
Házigazda: N o N a m e
<#eplus2>#eplus2>
ReaL MaDRid x siempre
ha abba kotsz bele hogy irogatok itt sgn akkor igazan nincs mit mondanom. gl hf
fórumos hsz-eknél nem illik belekötni helyesírási hibákba, de ezek olyan hibák, amiket valószínûleg nem csak fórumon rontasz el.
ha még ezeket sem tudod, akkor ez nekem elmondja, hogy mennyit értesz a dolgokhoz.
másrészt, ezzel a hsz-szel szépen kitértél a válaszadás elõl, vagyis amikor igazolni is kéne, hogy nem a levegõbe beszélsz, és számot kéne adni a tudásodról, akkor már nem akkora az arcod.
annak az emberkének meg gratulálhatsz, mert többet ért a fordításhoz, mint amennyit egy magadfajta noname senki valaha is fog.
(én vagyok a hülye, hogy lesüllyedtem erre a szintre).
Kössssszzz...
a puskásokról nem tudom, ki mivel foglalkozik, viszont f.hu-n sok az olyan ember, aki civilben is fordító, de leaglábbis több köze van a fordítás technikai- és egyéb részéhez, mint szvsz az itteni usereknek.
kedves cement, ha ott írsz egy értelmes hsz-t úgy, ahogyan kértem, és az a néhány bizonyos ember, akikrõl tudom, hogy hozzáértõk, és adok a véleményükre azt mondja, hogy igazad van, akkor elfogadom. mindegy egyéb esetben úgy tekintek rád, ahogy ronaldo tekintene pista bácsira, aki a falusi kocsmában azt mondta rá, hogy szarul focizik.
akik ismerik a felirataimat, és a fordításom, netán engem személyesen, azok elõtt úgysem kell bizonygatnom semmit.
http://loal.atw.hu
kedves cement, szeretettel várok tõled egy hsz-t a két nagy feliratos oldal bármelyikének a fórumán, amiben pontosan, észérvekkel alátámasztva leírod, mitõl szar a feliratom.
- eredeti (angol) mondat
- felirat (az én /félre/fordításom)
- jó megoldás (aminek szerinted szerepelnie kéne ott)
mert az, hogy itt írogatod az okosságot, az olyan, mintha én a bibliaszakkörben elemezném, hogy az új opel milyen rossz, mert a forgatónyomaték csak ennyi, meg bizonyos fordulatszámon gyenge a teljesítmény.
két dolog kilõve, a magázás, meg a lelövöm magukat, mint egy kutyát. a többit várom.
nem szép dolog úgy leszarozni másokat, hogy néhány dologgal nem vagy tisztában.
http://teddike.freeblog.hu
Go Jeff Go!!!!
(visszaemlékezés persze nem megjelenés)
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
azt hiszem én jogosan háborodtam fel,már nem az elsõ,hogy elbasszák a sorozatot...és ne mondd azt,hogy akkor ne járjak ide,mert ide senki nem azért jár szerintem,hogy spoilerhegyeket olvasson,hanem azért,hogy megbeszéljük mindig a legutóbbi részt.
ReaL MaDRid x siempre
egyébként meg nem az elõzõ részt érintõ spoilerrõl volt szó,legközelebb olvass is,ne csak írj.
ReaL MaDRid x siempre
de ez a yó valaki hüje erre 10en leugyatták és ojan szinten ahogy õ a szpojlert berakta (kepszlok, káromkodás) ennek semmi értelme.. suttyo parasztok vagytok ti is csak nem szpojlereztek.
(tudoménis mer nem irok hejen de ucc engemis olcsatok be 10en. (y))
hg úrnak ezzel kapcsolatban mi a véleménye?
ReaL MaDRid x siempre
kössz a spoilert <#idiota>#idiota>
nemtudom ki hogyvan vele de én nem szeretem tudni elõre hogy mi fog következni,szeretem a filmel egyidõben átélni az eseményeket!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"