23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • adeex7
    "Sco nyugton marad, Linc-et kivegzik es nincs ennyi szarkeveres:)
    " és akkor maga a PB se létezne :D
  • Dynamic
    Azt már tudjuk, hogy pisztollyal kényszerítenek, hogy nézd a sorozatot. Vagy mi másért "reméled", hogy nem lesz következő évad?
  • G_ArchAngel #20512
    maguknak csinaltak a bajt...
    Sco nyugton marad, Linc-et kivegzik es nincs ennyi szarkeveres:)

Amugy nekem egy dolog nagyon csipi a szemem:
    Eddig ott voltak egy raktarhazban, ami bevolt rendezve, viszonylag tisztasag volt. Sehol egy ember, egy teherauto a dokkok kornyeken, kontenerek orizetlenul, utolso reszben a talalkozasi pontnal szinten hatalmas faladak. Kozben lovoldoznek, a viz merfoldekre vinne a lovesek hangjat. Sehol egy kamerarendszer...
    Annyira bantoan eletszerutlen az a kornyek...
  • desigo
    24-ben pl azt szerettem,hogy 600 fordulat után mindig lett béke,boldogság az évad végére
    itt meg mindig csak szívnak szerencsétlenek :/
  • Bulykin
    ez egy szencációs ötlet...
  • hunbasser
    ok. de mostmár jó lenne,ha tényleg befejeznénk.
  • precision
    "ezt te mégis mi alapján döntöd el?"

az alapján hogy mindkettőt nézem és szerintem jobb

ez nem kimagyarazás, ez a véleményem.
  • hunbasser
    jó,gondoltam,hogy ezzel fogod kimagyarázni...:D
  • precision
    "attól,hogy neked jobban tetszik,attól miért lenne jobb?"

jajjistenem. oda kéne az összes SAJÁT hozzászólásom végére írnom, hogy SZERINTEM? úgy egyértelműbb lenne? erről szól a szubjektivitás és a saját vélemény
  • hunbasser
    na ez mennyire jó gondolat...:) bár azt hittem,hogy ez mindenkinek evidens.
  • Rockynhooo
    Figyu van egy yo ötletem aki nem szereti a sorozatot az ne jöjjön ide! ty
  • hunbasser
    már ne haragudj,de pl ki vagy te,hogy olyanokat mondj,hogy "a House pedig tényleg mérföldekkel jobb sorozat mint ez". ezt te mégis mi alapján döntöd el? attól,hogy neked jobban tetszik,attól miért lenne jobb?

#20491-re nem válaszoltál volna,most nem menne megint ez.
  • ForzaInter
    lul:d
  • G_ArchAngel #20501
    dehogynem, Battlefield-ben tobbszor is lottem anno tokeletes sorozatot...
  • ForzaInter
    tökéletes sorozat nincs:D
  • precision
    csak te nem vagy unalmas
    ahelyett hogy rátudnátok hogy igenis nem tökéletes a sorozat, bele kell kötnötök abba aki ezt leírja
  • ForzaInter
    jó hát szkófíld szerepét még én is eljáccanám:D ő a leggyengébb láncszem a színészek közül...
  • hunbasser
    te is unalmas vagy már,komolyan mondom...
  • precision
  • zaki
    Te vagy a hibás mindenben, mert csúnyákat mondtál a sorozatról...
  • precision
    meg hát ugye Thirteen is mennyivel jobb nő mint mondjuk Sarah vagy Gretchen

bár a #20471 -ben lévő kép nem annyira rossz! :D
  • precision
    ha örül, ha nem... tökmind1
    mi sem kérdezzük meg a fanatikusok indítékát, hogy ugyan miért örül ennyire, miért tetszik neki ennyire, megy úgy általában, mit érez mikor leírja az adott hsz -t

mondjuk már tényleg unalmas ez a flame és off áradat

olyan ez mint a politika bazzeg, van jobb és baloldal, a fanok és akik nem annyira fanok... itt sem tudunk/tudtok békében meglenni egymás mellett... érthetetlen.
  • zaki
    + színészi képességeiket inkább össze se hasonlítsuk :P
  • hunbasser
    és most ilyenkor te kajak örülsz,hogy mindezt leírhatod?
  • G_ArchAngel #20490
    drogos Houseban lehet kicsit kevesebb cucc van, mint Scofieldban:-)
    es nem bunko, csak oszinte!
  • precision
    a House pedig tényleg mérföldekkel jobb sorozat mint ez
    nade ez nem is ide tartozik, nem értem miért hoztad fel
    az pedig ide tartozik, hogy valakinek nem tetszik EZ a sorozat, amiről EZ a topik szól
    max nem értesz vele egyet, nem érdekel...stb., na és?

• precision
    hazudott? :)
  • Dean Winchester
    a house az egyik legjobb sorozat!!!! szal vigyázz a nyelvedre!
  • Herold
    A tábornok azt mondta Sarah-nak, hogy akin először elvégezték ezt a kísérleti beavatkozást, annak hosszú boldog élete VOLT.
  • exTrem
    Igaza van. Aki idejár az PB miatt jár ide és nem House miatt. Gondolom meg van annak is a maga privát topicja. Akinek nem tetszik a sorozat az ne járjon ide és ne is nézze ... ennyi Üdv!
  • zaki
    és neked minek beírni Dr Drogos Bunkó House-t? Ugyanolyan flémet keltesz ezzel.
  • DjDano
    Nem köveznek itt meg senkit, de mi a jó szent szarnak kell beírni több emberszabásúnak is, hogy "remélem nem lesz több évad"? Menjetek nézni Dr Drogos Bunkó House-t vagy más tucatfilmet... Nem kell ide az "ami nem tetszik pusztuljon" mentalitás
  • precision
    vigyázz... téged is megköveznek... nem szabad leírni!
  • Lotczi
    Nekem is véget ért a sorozat. Az első évadot nagyon eltalálták imádtam. A 2. évad is jó volt. a 3. már összecsapott lett de azt be lehet tudni az iró strájknak. Ez a 4. évad meg egy vicc. Scofild eléggé meghizott a folyamatos bujkálás ellenére de ez csak feltünő kicsit. A szánalmas az hogy 1-1 napos tervezés után bárhova bejutnak rengeteg baromsággal tűzdelve. Remélem nem lesz 5. évad vagy ha igen akor abba tuti hogy az Al kaidát zuzzák szét Scofildék vagy az új elnökőt kéne benne kimenteniük egy titkos orosz börtönből, ezekkel a hülyeségekkel tudnák már csak überelni ezt az évadot
  • Adaaam
    A mostani részben egy kicsit sok volt a hollywood-i túlzás, de azért rendben volt. Ha megnézitek a 37:00-nál még négyzeteket rajzol a lapra, de 37:48-nál már körök vannak rajta.
  • precision
    feleslegesen nem említette meg Lincoln az anyjáékat
    én 99% -ban biztos vagyok benne hogy az anyjuk volt a telefonban
    neki is pont ugyanaz a baja volt mint Májkülnek, őt műtötték meg korábban, ahogy azt a General mondta, ergo nem halt meg, még él, és ő lopta el a Szilát. szerintem.
  • Herold
    Veronika halott, az elnökasszony meg lemondott az állítólagos rákja miatt. Szóval egyik se játszik szerintem.
  • Herold
    Terence Steadmant nem ölték meg, főbe lőtte magát.
  • hunbasser
    ejj a picsa,de jó nő
  • tommyg