23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Atys91
    ++
  • Atys91
    lool
  • Orionk
    A lentebbi linken egy információ olvasható, hogy mégis lesz folytatás, ha a fox csatorna ugy gondolja.

Hát a francba is, fejezzék már be ezt a rohadt sorozatot, igy elveszíti a feel-ing jét

http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/2008/12/nick-santora-discusses-future-of-prison.html
  • Orionk
    Ezt honnan veszed, hogy feladták?
  • Herold
    Felirat ügyben nem ez az illetékes topic.
  • Suffering
    Miért nem?
  • cement
    nem lehetek.
  • Quantumleap
    Marhára vállalni fogja, ha elolvassa az efféle hsz.-eket.
  • Micsu
    hát remélem hogy vállalja mert régen nagy volt a pofája a fordítások fikázása terén most majd ő is megkapja a magáét
  • Szolnokboy1
    vannak nála sokkal jobb fordítók is. ennyit fűznék hozzá.
  • Rockynhooo
    mentorok mentora a géniuszok géniusza az istenek istene :D
  • hunbasser
    victorpictor elvileg csak egy időre hagyta abba,emlékeztek? valami olyasmit mondott,hogy csak átmenetileg adja át,majd visszajön.jó lenne,ha tavaszra visszajönne és ő fordítaná az utsó 6 részt.ő a mester,a fordítók fordítója :D
  • pyrohun #20782
    visszasírom azokat az időket :)
  • Rockynhooo
    jah :S nekem megfelelt az is mikor pictor csinálta meg másnapra..
  • passatgt
    mindenkinek tele a fasza azzal, hogy állandóan sírnak azért, hogy a rész megjelenése utána 6 órán belül legyen felirat
  • N o N a m e
    Más dolguk van.
  • pyrohun #20778
    de miért? mármint miért adta fel? félreértés ne essék: cementnek is örülnék, sőt. csak nem értem, hogy a pb-t miért hagyja abba az összes fordító? :)
  • N o N a m e
    Hajrá Cement! Itt az ideje hogy híres légy!
  • Suffering
    chetory feat. BlaiSeCT feladta. Most már Cement lehet a hivatalos fordító ha válallja.
  • kisdead99
    Nagyon-nagyon bonyolítják már az egész sorozatot. Nem lehetne, hogy a 4. évad végén legyen valami össznépi találkozó a szereplőkkel, ahol atombombát dobnak majd a városra, utána meg folytatódhat a 24 6. évadja?
  • Dave0092
    örülök hogy sara-t nem rabolták el, ha megint azzal lett volna vége, hogy sara-t elrabolják cserébe a scylláért, meg scot fegyveresek vennék körül, és lincolnt is a Cég még azzal cseszteti hogy hol van már a scylla akkor elég unalmas lett volna már. de ez igy pont jó, igaz most nincs az hogy annyira izgulsz hogy jaj most milesz, mert Sara, Sco most nincsenek veszélyben, gretchen az úgyis túléli, Sco anyja meg újdonság.
  • Dean Winchester
    én meg éreztem,hogy az a nő raboltatta el sara-t nem lepődtem meg...
    mahone visszatérésekor kirázott a hideg :D bár vártuk őt is.
    grecsen meg ennyitől nem hal meg :D azon csodálkoztam nem bírt felállni azelőtt kap egy illető 3-4 lövést és még futkározik :D
  • DjDano
    Self addig nagyon tetszett amíg nem a pénzéhes rosszfiú oldalon állt... De azóta csak szenved
  • pyrohun #20771
    szerintem gretchen jó, sarah nulla és self is nulla
  • daydream
    Megijedtem egy pillanatra, hogy megint elrabolják Sara-t, de szerencsére nem esett bántódása. Csak kár, hogy ilyen keveset szerepel.

Gretchen úgy látszik, az a szereplő, aki sehogy sem tud meghalni, túlél mindent. Nem bánnám, ha már nem szerepelne, túl sokat van és vontatott a szerepe, nem tudja már hozni a főgonoszt, mint régen.

Boldog karácsonyt minden rajongónak!
  • Rockynhooo
    fordítva
  • adeex7
    kellermann lenne a tábornok fia?
  • hunbasser
    a-aa,majd Sucre visszatér és ő :D
  • hunbasser
    khmm.... "korházba kikúrelják" :Dddddd
  • adeex7
    inkább Linc-et küldik be,és a zárkán lenne egy kis téma :D
  • Dave0092
    őt nem körözik, azthiszik őt is kiakarták volna nyirni, korházba kikurálják, aztán eljön onnan persze kiszökik majd mielött jönnek a rendörök kérdezösködni
  • Flamer
    dehogyhal meg.. megy a sittre. majd beküldik szkófildet hogy hozzaki :D
  • Rockynhooo
    brrrr :S akkor lehet várni.
  • Dave0092
    majd áprilisban:)
  • Rockynhooo
    végre megnéttem , ez most nem volt olyan nagy szám rész, de várom a folytatást.
  • Dave0092
    elég béna halála lenne, ha egy ilyen kemény csaj abba halna meg hogy elvérzik... szerintem túléli.
  • Atys91
    háát én is kiváncsi vok a sorsáról..jó lenne egy Linc,Gretchen hardcore..
  • Dave0092
    remélem nem hal meg...
  • Flamer
    loál:D!!!
  • zeus89
    ami késik nem múlik ... :D