Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yo, Bitch!
Nekem is Sucre a favom, nekem az lenne a finálé, ha tiszta lappal visszamehetne Maricruzhoz és a lányukhoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
na de off vége
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amúgy lehet, hogy a Sucréval lesz valami. Neki most már nem sok szerepe van.
T-bag nem fog meghalni... nyugi, tudom... akit érdekel a sneak peek megnézni és láthatja...
milyen niggerõl beszéltek? Sucre nem néger...
az egyik legjobb karakter volt pedig mind filmben és mind alakításban!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
respect to the man in the ice cream van
Nem jó ide írni a véleményed..😄😄 Bár én szívesen olvasom^^
ezen beszartam 😄DDddddd
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Én is megköszönöm a felirataitokat!
Csak a véleményemet írtam le.
ReaL MaDRid x siempre
Egyetlen egy gond volt itt összesen:
minõsíthetetlen hangnemben idejött sethgreven és leugatott mindenkit
ha korrektül állt volna a többiekhez akkor nincs ez az egész
kösz neked is az eddigi munkát...
minden fórumba beregeltek ahol megemlítik a feliratokat negatív fényben vagy csak mi vagyunk olyanok,akik kritizáltak valamit? vagy esetleg ez a topik ennyire mérvadó lenne? 😊
ReaL MaDRid x siempre
"Cole pfeiffer ain't here no more , Just ol' t-bag."
Az utóbbi pár nap eseményeit olvasgatva úgy gondoltam, hogy mi inkább kimaradnánk ebbõl az egész cirkuszból PB ügyben, mert már tök értelmetlen volt a vita, de egy mondat miatt ez most megváltozott.
Nem vitázni jöttem, de tényleg, csak, ha már rólunk is szó volt itt, meg a feliratunkról, hadd mondjam el a véleményemet és az érzéseimet.
Nagyjából úgy jön le az egész, hogy mi vagyunk a gonosz "hivatalos" fordítók, akik miatt Cement felirata nem kerülhetett ki a három, már korábban említett oldalra. Igazából, ahogy sokan írták, tök mindegy is, hogy a miénk kerül ki, hiszen, aki akarja, megnézi Cementével. (Akkor igazából nem is értem, miért ér minket támadás)
Victorpictor volt, hogy már korábban is felkért minket, hogy segítsünk be a dupla, nyitó részek feliratozásában, valószínûleg ezért gondoltak ránk PBAddict-ék utódként. Nem vagyunk se kivételezettek, se puszipajtások. Segítõ szándékkal elfogadtuk a felkérést.
Igen, mi délután 6 körül kezdtünk neki a fordításnak, és hajnal 2-re lettünk készen, mert munkahelyen nem lehet fordítani, ez van. Ettõl még nem vagyunk se köcsögök, se szemetek.
Lehet minket utálni, leköpni, esetleg a feliratunkat szidni hibák, meg gyorsaság szempontjából, mert mi vagyunk a "hivatalos" fordítók. "Hivatalos" fordítók mindig is lesznek és szükség is van rájuk. Ezt mindenki akkor fogja megérteni, ha elkezd vinni egy sorozatot, dolgozik rajta 7-8 órát, és nem szeretné, ha a munkája feleslegessé válna. Na, ennyit a rizsáról 😊
Viszont ezek után "megvádolni" minket azzal, hogy fogtuk a már meglévõ másik feliratot és azt írtuk át, majd felraktuk sajátunkként, az már kicsit sok nekem. Mi nem ártottunk senkinek.
Soha nem csináltunk ilyet és nem is fogunk. Ha csinálnánk is, akkor jeleznénk a feliratban, hogy kinek az alapmûvét javítottuk, vagy használtuk fel alapnak.
Plusz egy kicsit összenéztem a két feliratot, és nem is értem a vád alapját sem.
Ennyit szerettem volna mondani.
Üdv,
chetory
respect to the man in the ice cream van
ReaL MaDRid x siempre