Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
én láttam is 😛
ForzaInter
mahoneról szpojler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én azt hallottam hogy kiurgrik a kocsiból

Yo, Bitch!

N o N a m e
hát jah, Rocky kemény, mindenkit kiüt 😄

Nekem is Sucre a favom, nekem az lenne a finálé, ha tiszta lappal visszamehetne Maricruzhoz és a lányukhoz.
Rockynhooo
kk

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hát ha van tapasztalatod kiképzett ügynöknökkel történt ütésváltásból, biztos igazad van. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Rockynhooo
hooogy... ott a károm játszon azzal xd

na de off vége

megnézem hogy te leterited 5-6 ütésbõl Gretchent 😄

Rockynhooo
aha az oké de én ha neki megyek valakinek (fõleg ha egy nõnek mennék) és adok neki úgy 5-6 isteneset akkor nem hiszem hogy utána majd õ lezuz. yovan film leszarom nekem tetszett.

sweech
mert észrevette, hogy szétnyílt a seb az oldalán. úgy már nem volt nehéz szétcsapni 😊

Rockynhooo
jah meg az is kiégetett hogy Sucre agyonverte Grecsönt az meg simán lezuzta utána -.-

Remélem, nekem õ a kedvencem😄
passatgt
gondolom segít lincnek

A Langrõl beszél.
Amúgy lehet, hogy a Sucréval lesz valami. Neki most már nem sok szerepe van.
Mahone mindenképpen kilép...

T-bag nem fog meghalni... nyugi, tudom... akit érdekel a sneak peek megnézni és láthatja...

milyen niggerõl beszéltek? Sucre nem néger...

Rockynhooo
jah végülis számára már nem tom milyen szerep lehetne a filmben.

a nigger bnõje sztem segíteni fog neki nem hagyja csak ugy...ha viszont távozunk szereplõtõl a kövi részben akkor meg repült a süllyesztõbe 😞
az egyik legjobb karakter volt pedig mind filmben és mind alakításban!
Rockynhooo
am szerintetek MAhone most eltünik a süllyesztõbe vagy mi lesz vele? és T-bag ? megölik vagy vmi hasznát veszik majd ?

Haha, tényleg a Barátok Közt angol feliratát ki csinálja? Csak hogy mi is adhassunk valamit az amerikai társadalomnak...<#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát szerintem mindegy hogy van-e rajta nyomkövetõ vagy sem. Májkülék akkor ARROL IS tudomást szereztek volna és hatástalanítják.

Herold
Az utcai kamerák felvételein kiszúrták Gretchent és kikövetkeztethették hogy merre tart és ki lakhat arrafelé.

cement
ha érdekel én megnéztem a ti feliratotokkal is, és szerintem nem feleslegesen dolgoztatok. sokkal jobban van idõzítve és tördelve, nem hiába ketten vagytok és profibbak is, és sok helyen sokkal magyarosabb a fordításotok is. szóval le a kalappal, jó feliratot csináltatok. én azért csináltam gyorsan, mert tudtam hogy ti csak késõn lesztek kész, nem azért mert nem bíztam bennetek. megpróbálom a következõmet színvonalasabbra csinálni, de szeretném ha ti is csinálnátok ezentúl is, vagy akár segíthetnénk is valahogyan egymásnak

respect to the man in the ice cream van

SG fórum arról híres, hogy ha pl. kijelented, hogy az ég az kék, valaki úgyis beléd köt és lehord mindennek, hogy mennyire hülye vagy, mert este fekete.. -.-'
Nem jó ide írni a véleményed..😄😄 Bár én szívesen olvasom^^
hunbasser
"Most elmegyek Barátok köztöt nézni (felirat nélkül xD)"

ezen beszartam 😄DDddddd

ReaL MaDRid x siempre

N o N a m e
Most elmegyek Barátok köztöt nézni (felirat nélkül xD), mire visszaérek, nem akarom az idõmet törölgetéssel tölteni. Köszönöm!
hunbasser
amúgy teljesen jogos...már kezdett végre visszacsöppenni a téma a Prison Breakre,aztán most megint a felirat. 😄

ReaL MaDRid x siempre

N o N a m e
te nem, de valaki innen beléd fog kötni, ahogy ismerem itt a népet.

Én is megköszönöm a felirataitokat!
"Nem vitázni jöttem, de tényleg, "

Csak a véleményemet írtam le.

hunbasser
ennyirõl van szó tulajdonképpen. és most nem rólam van szó,de mondjuk bejön egy újonc...és azt látja,hogy bejött a fordító és akkora egoja van,hogy csoda,hogy a topikba befért és össze-vissza fényezi magát na meg bunkózik.ekkor az újonc simán gondolhatja azt,hogy "nahát,tehát ezek a fordítók ilyen nagyarcú köcsögök". seth_greven nem csak magát húzta le a viselkedésével,hanem azokat is,akik kiállnak egy ilyen ember mellett.

ReaL MaDRid x siempre

N o N a m e
MOST NEHOGY ELKEZDÕDJÖN EGY MÁSIK FELIRATOS VITA MERT KOMOLYAN MONDOM VALAKIT BANNOLTATNI FOGOK!
desigo
Üdv

Egyetlen egy gond volt itt összesen:
minõsíthetetlen hangnemben idejött sethgreven és leugatott mindenkit
ha korrektül állt volna a többiekhez akkor nincs ez az egész

kösz neked is az eddigi munkát...
hunbasser
Regisztráció idõpontja: 2008. 12. 07.

minden fórumba beregeltek ahol megemlítik a feliratokat negatív fényben vagy csak mi vagyunk olyanok,akik kritizáltak valamit? vagy esetleg ez a topik ennyire mérvadó lenne? 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
viszont ez a mondat nagyon zsír volt hallani igazi T-bages hangon:
"Cole pfeiffer ain't here no more , Just ol' t-bag."

és ha kamu? sztem is a tábornok fia scofield =)
Sziasztok!

Az utóbbi pár nap eseményeit olvasgatva úgy gondoltam, hogy mi inkább kimaradnánk ebbõl az egész cirkuszból PB ügyben, mert már tök értelmetlen volt a vita, de egy mondat miatt ez most megváltozott.

Nem vitázni jöttem, de tényleg, csak, ha már rólunk is szó volt itt, meg a feliratunkról, hadd mondjam el a véleményemet és az érzéseimet.

Nagyjából úgy jön le az egész, hogy mi vagyunk a gonosz "hivatalos" fordítók, akik miatt Cement felirata nem kerülhetett ki a három, már korábban említett oldalra. Igazából, ahogy sokan írták, tök mindegy is, hogy a miénk kerül ki, hiszen, aki akarja, megnézi Cementével. (Akkor igazából nem is értem, miért ér minket támadás)
Victorpictor volt, hogy már korábban is felkért minket, hogy segítsünk be a dupla, nyitó részek feliratozásában, valószínûleg ezért gondoltak ránk PBAddict-ék utódként. Nem vagyunk se kivételezettek, se puszipajtások. Segítõ szándékkal elfogadtuk a felkérést.

Igen, mi délután 6 körül kezdtünk neki a fordításnak, és hajnal 2-re lettünk készen, mert munkahelyen nem lehet fordítani, ez van. Ettõl még nem vagyunk se köcsögök, se szemetek.

Lehet minket utálni, leköpni, esetleg a feliratunkat szidni hibák, meg gyorsaság szempontjából, mert mi vagyunk a "hivatalos" fordítók. "Hivatalos" fordítók mindig is lesznek és szükség is van rájuk. Ezt mindenki akkor fogja megérteni, ha elkezd vinni egy sorozatot, dolgozik rajta 7-8 órát, és nem szeretné, ha a munkája feleslegessé válna. Na, ennyit a rizsáról 😊

Viszont ezek után "megvádolni" minket azzal, hogy fogtuk a már meglévõ másik feliratot és azt írtuk át, majd felraktuk sajátunkként, az már kicsit sok nekem. Mi nem ártottunk senkinek.

Soha nem csináltunk ilyet és nem is fogunk. Ha csinálnánk is, akkor jeleznénk a feliratban, hogy kinek az alapmûvét javítottuk, vagy használtuk fel alapnak.
Plusz egy kicsit összenéztem a két feliratot, és nem is értem a vád alapját sem.

Ennyit szerettem volna mondani.

Üdv,

chetory

hunbasser
😄DDdddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
na megnéztem én is így szerda éccakára , egészen addig a jelenetig amíg T-bag kiszabadította a bibliás tagot ugy voltam vele hogy kurva yo részt látok de amikor kiszabadította és a csávo tényleg ügynök volt akkor nevettem egy nagyot :|

N o N a m e
Szkófildnak már ismertük az apját, Aldo Burrows személyében.
cement
viszont ez a kiderül mindenkirõl hogy a másik fia cimu dolog elég esmeraldás 😄DD de jó 😄

respect to the man in the ice cream van

Sztem meg Szkófild a tábornok fia... nem lenne hülyeség

hunbasser
amúgy ha nagyon akarnám védeni a PB íróit akkor azzal magyaráznám,hogy azért nem raktak rá,mert ugye Mihály mondta,hogy nincs semmi ami bizonyítja a Scylla létezését,mert a cég nem akarja.ezért sincsenek kamerák(mondjuk ebben átbaszott minket,mert ugye a scylla fölött ott figyel a cam,na mind1).szóval,ha lenne nyomkövetõ,akkor egy(vagy több) számítógépen lenne a scylláról nyom.ugye valamin követni kell a cuccost,és érted,ha más néven is szerepel a szoftverben,még akkor is van róla bizonyíték.

ReaL MaDRid x siempre

desigo
Azt biztos csak bedobták a végére,hogy legyen min agyalnunk...
hunbasser
😄DDDDdddddd jogos!!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
van benne ráció

ReaL MaDRid x siempre

am meg az lesz, hogy Westmorland elúlja hogy a Scillanak köze van a silóhóz ahol az 5 milkot találták.

én azon csodálkoztam hogya scillara miért nem rakott rá nyomkövetõ chipet a CÉG. Akkor már rég megtalálhatták volna.

zaki
be is b@szna, bár a 2. évad legvégén a tábornokos jelenetet még mindig nem tudom hova tenni... 😄

zaki
Nagy agy nem kell hozzá, hogy Grécsen lányánál keressék õket... 😛

sweech
ezen én is elgondolkodtam

N o N a m e
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet ha nem figyeltem eléggé az elõzõ részben, de a bibliaárusnak magát kiadó céges ürge honnan tudta hogy T-Bag meg Gretchen ott vannak abban a házban?
Ááh, szerintem nem.