23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • hunbasser
    hát,végülis igazad van....:D
  • Larvin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nehogymár megdugja azt a nőt aki a gyerekét elrabolta, és aki miatt hosszú időn keresztül rettegett, hogy mikor öli meg LJ-t, aki elhitette vele, hogy Sarának levágták a fejét, és elküldték neki! Én már rég lelőttem volna. Kezd egy kicsit brazil szappanoperához hasonlítani a dolog. Persze izgalmas dolgok sülnek ki, de én tuti, hogy nem ejtenék foglyokat :D
    Az elkaplak jelenet a végén fantasztikus befejezés volt.
  • hunbasser
    :Dddd
  • Dean Winchester
    jah majd visszaolvasok sok barom hsz-t mi?:D
    nem rég beolvastam és azt láttam megint,hogy vmi szar felirat van engem meg ezek anynira nem izgatnak igy gndoltam most sem fogok visszaolvasni..
    de az "olvass vissza" helyett irhattál volna konkrétumot mint pl. az előttem szóló! köszi szucsy89
  • szucsy89
    van hosszupuskán már
  • passatgt
    ennél azért izgibbre számítottam
  • ForzaInter
    olvass vissza
  • Dean Winchester
    vki linkeljen már normális feliratot:S
    most cement nem készít feliratot?
  • GP2100
    Sajnos ez tényleg igaz...
  • G_ArchAngel #20705
    Jo lenne, ha a hazigazda rendet rakna, kicsit unalmas az allando siras-rivas a subtitles miatt...
    Orulni kellene, hogy van - meglehet tanulni angolul es akkor nem kell felirat vagy lehet forditani sajat szajiz szerint...

Eszem-faszom megall, mint a furdos kurvak..
  • F2004
    Azt mondjuk nem mondták h melyik nap délutánjára várható a felirat
  • tommygear
  • tmp
    amióta nem victorpictor csinálja egy raklap szarral ér fel a megbízhatóság.
  • G_ArchAngel #20701
    siman elbir barmennyi evadot, ez csak a forgatokonyvirok fantaziajan mulik...
  • szucsy89
    tényleg nézhető ezzel! thx a fordítónak
  • szucsy89
    nem tudom, most ez a rész nem jött be annyira eléggé húzzák...omg Linc elég nagy hülye egyből megbasztam volna Gretchent a helyébe:DDddd
    azt én is egyből tudtam hogy a végén az anyja hívja...ennél a sorozatnál már amibe nem kéne abban is csavar van meg fordulat meg átállás a másik oldalra stb, de ez már kicsit kezd is uncsi lenni.végül is ha most nem sokára lezárják semmi gond, csak még 1 évadot már szvsz nem bír el...
  • Herold
    Addig nézzétek meg Don Selfet az RTL-en. (21.15)
  • hunbasser
    szokesfan fordítók decsúnyák...már 8 is elmúlt.nekem van egy olyan érzésem,hogy erőteljes beleszarás megy a részükről :\ ha meg tényleg nem érnek rá,ne írjanak 6-7 órát,bár engem nem igazán zavar,csak ez így röhejes kicsit...:D ennyit a szavahihetőségről :)
  • liverpool123
    faszás.
  • zeus89
    Ki ez a Mr. Smith gyerek?! yó felirat ez?
  • hunbasser
    hát igen,én is arra emlékszem,hogy születésénél léptél le :D
  • ALDO
    Összességében jó rész volt. Don megint mekkora hülye pöcs volt, amikor arra akarta rávenni Lincolnt, hogy lőjje le Gretchent a földön. Remélem ő is nem sokára a földre kerül hasonló helyzetben. T-Bag viselkedése egészen meglepett, a végén még ő is teljesen átáll a jó oldalra.
    Remélem ez az epizód eloszlatta azokat a baromságokat, hogy a tábornok Mike apja, hiszen meg is mondta a dokinak, hogy ha nem sikerül átállítani, nyírják ki. A dokit a végén még meg is sajnáltam, amikor beínjekciózták.
    A fényképes jelenet meg egy baromság volt. Szinte a legelső részben elmondták, hogy Mike azért kapta az anyja vezetéknevét, mert az apja lelépett, amikor várandós volt vele, tehát sose találkoztak azelőtt. Erre a fényképen ott van a teljes Burrows család szülőstül gyerekestül.
  • GP2100
    Ami majd kint lesz szokesfan.hu-n és a hosszúpuskán, az lesz a "hivatalos".
  • Lipi1980
    INNEN is letöltheted és állítólag "hivatalos"...
  • DeerHunter01
    ez jó verzió ?
    mert az egyik feliratra sokan panaszkodnak.
    am köszi.
  • Suffering
    Innen töltheted a feliratot
  • DeerHunter01
    felirat hogy áll ?
  • Suffering
    [spoiler]Elég nagy kamu volt az epizod leirásnál a tartalom, mível nem votl ebben a részben se letartoztatás se főszereplő halál.[spoiler/]
  • tmp
    köszi
  • tommygear
    ma csak meg lesz
  • hunbasser
    4x16 - The Sunshine State
    Karesz, 2008, december 21 - 21:02

* Felirat by chetory feat. BlaiSeCT
    * negyedik évad

Felirat délután felé várható.

UPDATE: A délután 6-7 óra környékét jelenti.

oddsok: meglesz 7 előtt: 20.0 meglesz 8 előtt: 10.0 meglesz még ma:1.01 soha nem lesz készen: 40.0
  • N o N a m e
    Mister Smith 4x16 felirat, egész jó, most néztem meg vele.
  • desigo
    úgy értem,hogy még többet ér a munkája...
  • tmp
    szerintem is.
  • tommygear
    cement munkái nagyon is jók szerintem
  • desigo
    hát jah
    ennek a tudatában cement korábbi munkái hibátlanok
  • ForzaInter
    na ez a felirat ami botrányos:\
  • desigo
    eléggé túl bonyolítják :/

ez most jó rész volt

T-Bag meg,hogy spicliskedik xD
  • adeex7
    jah,annyira várható volt,hogy az az anyjuk/anyja,csak azt nem vágom,hogy akk ki az apja Sco-nak? :O am annyira életszerű,hogy egy 120 millió dolláros "kütyüt" az asszony egy asztalon tárolja XD
  • hunbasser
    Sco tipix...egyből azt nézte hogy tudhat kijönni,nevetséges már ez a csávó,miért nem tud a seggén ülni...meg szerintem ő nem nagyon sejtette,hogy agymosáson fog végigmenni,szóval...na mind1.
    Linc nagyon kemény ebben az öltönyben,Gretchent meg rendesen megsajnáltam,olyan aranyos volt...na meg amikor felkínálta magát Lincnek,hát,nem tudom mi volt Linc-kel,elvégre férfiből van,helyében ott helyben megbasztam volna :D biztos kanos már,mióta nem dughatott...
    érdekes egy rész volt,csak eléggé bebonyolítják szerintem :D sosem lehet tudni,hogy ki kit basz át,max sejteni meg ki kine a kije.egyébként amikor már az asszony megszólalt,levágtam,hogy az az anyja,meg akarta hallgatni,hogy tényleg olyan vadállat lett-e a fiából,amilyet ő nem akart :D és igen,tényleg olyan vadállat lett :Dd ha T-Bag meg Mahone nem szól rá,akkor simán lelövi Gretchent.remélem Gretchen visszatér,Linc jól megbassza és tök jóban lesznek :)