23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    Ádám, én téged "ismerlek" ám személyesen ;)
  • Suffering
    Amugy sokkal jobb lett volna az 1. évad ha Michaelnek nem Sucre lett volna a cellatársa hanem mondjuk Avokádó :D
  • Flamer
    és egy puccéros jelenet sarahval.
  • Verseghy
    5. évad szerintem már nem kéne. 4 évad végén legyen szabad mindegyik boldogan éljenek és puszi..^^
  • tommygear
    remélem igen
  • Lipi1980
    Most akkor folytatják, vagy nem folytatják???
    Majd a nézettség eldönti, mint annyi sorozat folytatását!
    De bízzunk benne!
  • Dean Winchester
    a felirathoz annyit még.
    mikor ment a felirat fikázás,hát megkell mondjam,hogy egyszerüen porszemnyi volt az a hiba,mert inkább legyen ilyen hiba mint,hogy ne tudja az ember élvezni a kedvenc sorozatát!
    miért is mondom?
    terminator 2.évadot nézem és hát sajnos a kezemet a space-bill-re tartva kell végnéznem a sorozat,mert az időzités szar.(vagyis jokor jelenik meg a felirat ,csak nagyon kevés ideig látható.ha két sornyi szöveg van nem is lehet elolvsni,sőt van hogy az első sort sem.Igy megkell állítani a filmet hogy elolvassam a feliratot :( )
    szóval sztem ez még rosszabb mint amit itt halottam :)
    ja igen és ez a 2.évadban minden részre igaz...
  • 5c0rp330n
    ne csináljátok mán gyerekek, szeressétek egymást, karácsony van. vagyis volt.
  • tommygear
    OK
  • Verseghy
    Ja, csak mi szabadítottunk valakit:)
  • akdestroyer
    legjobb kommentem volt. mér töröltétek. :(

:) :)
  • Flamer
    háteztényleg :D
  • Flamer
    yaértem htx.
  • tommygear
    gta lol
  • Verseghy
    5 rész is geci jó:)
  • bcrics
    jah tiszta fűrész..első 2 rész ok,,utána már csak húzzák,,3.-4. évad itt már...hmm??..de azért várjuk mi lesz a vége.
  • zaki
    Ezek a képek nagyon gázak... A jelenet meg egy vicc volt... :S
  • precision
    olyasmi volt hogy mikor lesz már vége
    meg várja hogy mikor lesz Westmoreland macskája a cég vezetője...stb.

:)
  • Flamer
    kérdezdmeg nonametől-. haverod. őtörölte.
  • mephi666
    majd feltűnik a másik oldalon a tipikus: "bocs, de megfenyegette a cég a családomat, blablabla meg rengeteg pénzt ígértek, amiből bora-borán vagy istentudjahol életünk végéig vidáman élhetünk, satöbbi" szöveggel... :S a forgatókönyvíróktól szerintem simán kitelne egy ilyen...
  • G_ArchAngel #20815
    Gretchen es Mahone lesz majd a csipet-csapat agya:-)
    3. evadban amugyis Mahone oldott meg sokmindent, vagy az O otletei alapjan dolgoztak...

Ellenben Sucre kiirasa igy nagyon gyenge volt, ott meg lennie kell valaminek...
  • pyrohun #20814
    mondjuk az valóban elég logikátlannak tűnik, hogy a nagy hatalmas cég nem tudja elintézni scofield-et, ha el akarja. illetve az is, hogy nem tudják visszaszerezni a scylla-t. na nehogymár ha lincnek sikerül kitalálnia hogy kinél van, vagy legalábbis a nyomára bukkannia, akkor a cégnek nem.. omg :)
  • mephi666
    ahogy látom kb fele-fele arányban van aki a befejezést szeretné, más meg a folytatást... :S én a befejezést szeretném akkor, ha: a mostanihoz hasonlóan csökkenne a film színvonala, mert semmi értelme erőltetni, ha nem megy... és a folytatást szeretném, ha minőségileg hasonlót tudnának adni, mint az első 2 évadban... habár ez mocsok nehéz, mert ott elég sok ötletet ellőttek... kb olyan ez, mint a matrix trilógia... az első rész volt ott is az etalon... a másik kettő pedig az elsőhöz képest felejthető volt... (mondom ezt úgy, hogy amikor kijött a matrix és megszereztem 99-ben videocd-n, akkor 1-2hónapon keresztül megnéztem minden este szinkron és felirat nélkül...)
    az a baj itt a szökésnél szerintem, hogy mostantól minél többet csinálnak belőle, annál laposabb lesz az egész... logikusan belegondolva: ott a cég... mögöttük van egy szép nagy technológiai/gyógyászati/stb előny, több tucat profi gyilkológép meg kurvasok pénz... és pont scofield-ék "csipet-csapatát" nem tudják nélkülözni? nagyon logikátlanná vált az egész és egyre erőltetebbek a részek... úgy hozzák össze a karaktereket, mintha egy kezdő mesélő csinálná szerepjátékos keretek között... "összefutnak a karakterek véletlenül egy kocsmában, ott beszélnek valakivel, aki elmondja nekik mit kell csinálni, azok megcsinálják és kész" :S
  • pyrohun #20812
    énisénis!! mi? mi? :D
  • Flamer
    A hozzászólás nem jeleníthető meg, mert törölve lett!

mivoltazmivoltaz?:O%%
  • akdestroyer
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Micsu
    köszönjük, majd értesítjük
  • pyrohun #20807
    de pont ő ugrott volna be? bár tényleg rá hasonlít
  • Herold
    Elvileg a csaj vezette a kocsit, de akkor is Selfre hasonlít a sofőr. Lehet, hogy beugrott kaszkadőrként?
  • hunbasser
    tényleg geci,most esik le...:D:D:D::D
  • pyrohun #20804
    de nem is sára.. ^^
  • Dave0092
    mér kéne befejezni? ha nem akarod nézni, hagyd abba a 4. évadnál, a 2. évadnál is abbaleheett hagyni aki nem akarta nézni, lezárják 4.évadban ezt a szált,aztán ugyis lesz uj
  • Orionk
    hogy lenne már, ő miami ban van
  • Herold
    Ha jó látom, a terepjáró sofőrje Don Self.
  • Orionk
    szarok lesznek a részek , elbasszák sorit, ezért kellene befejezni most a negyedik évadot, utánna meg kiadni befejezésként egy dvd-n, mint a stargate csinálta egy befejezést.

nem ?
  • toretto r34
    ja de a legjobb hogy sára már bent volt a szigoruan örzött területen, hogy ment be ha ennyire vigyáztak rá:D
  • SötétBarom
    Ez az egész egyre szarabb.. Amikor sára pont akkor ért oda amikor májkül kifutott az útra, hát omg.. De biztos van még lejebb :c
  • Bulykin
    hát azért ki volt merülve, nézd meg jobban hogy szaladt:D
  • passatgt
    fúrtak egy pici lyukat a fejére, és két pálcikával nyúlkátak belül

olyan mitnha egy tűt átszúrnál a bőrödön kb:D
  • toretto r34
    Ez a scofield nagyon kemény gyerek, megoperálják az agyát aztán pár nap mulva ugy rohan mintha semmi se történt volna vele, nincs kimerülve semmi, biztos evett valami varázsbabot