23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
mephi666 #20842 Ádám, én téged "ismerlek" ám személyesen ;) -
Suffering #20841 Amugy sokkal jobb lett volna az 1. évad ha Michaelnek nem Sucre lett volna a cellatársa hanem mondjuk Avokádó :D -
#20840 és egy puccéros jelenet sarahval. -
Verseghy #20839 5. évad szerintem már nem kéne. 4 évad végén legyen szabad mindegyik boldogan éljenek és puszi..^^ -
#20838 remélem igen -
Lipi1980 #20837 Most akkor folytatják, vagy nem folytatják???
Majd a nézettség eldönti, mint annyi sorozat folytatását!
De bízzunk benne! -
Dean Winchester #20836 a felirathoz annyit még.
mikor ment a felirat fikázás,hát megkell mondjam,hogy egyszerüen porszemnyi volt az a hiba,mert inkább legyen ilyen hiba mint,hogy ne tudja az ember élvezni a kedvenc sorozatát!
miért is mondom?
terminator 2.évadot nézem és hát sajnos a kezemet a space-bill-re tartva kell végnéznem a sorozat,mert az időzités szar.(vagyis jokor jelenik meg a felirat ,csak nagyon kevés ideig látható.ha két sornyi szöveg van nem is lehet elolvsni,sőt van hogy az első sort sem.Igy megkell állítani a filmet hogy elolvassam a feliratot :( )
szóval sztem ez még rosszabb mint amit itt halottam :)
ja igen és ez a 2.évadban minden részre igaz... -
#20835 ne csináljátok mán gyerekek, szeressétek egymást, karácsony van. vagyis volt. -
#20834 OK -
Verseghy #20826 Ja, csak mi szabadítottunk valakit:) -
akdestroyer #20825 legjobb kommentem volt. mér töröltétek. :(
:) :) -
#20824 háteztényleg :D -
#20823 yaértem htx. -
#20822 gta lol -
Verseghy #20821 5 rész is geci jó:) -
bcrics #20820 jah tiszta fűrész..első 2 rész ok,,utána már csak húzzák,,3.-4. évad itt már...hmm??..de azért várjuk mi lesz a vége. -
#20819 Ezek a képek nagyon gázak... A jelenet meg egy vicc volt... :S -
#20818 olyasmi volt hogy mikor lesz már vége
meg várja hogy mikor lesz Westmoreland macskája a cég vezetője...stb.
:) -
#20817 kérdezdmeg nonametől-. haverod. őtörölte. -
mephi666 #20816 majd feltűnik a másik oldalon a tipikus: "bocs, de megfenyegette a cég a családomat, blablabla meg rengeteg pénzt ígértek, amiből bora-borán vagy istentudjahol életünk végéig vidáman élhetünk, satöbbi" szöveggel... :S a forgatókönyvíróktól szerintem simán kitelne egy ilyen... -
G_ArchAngel #20815 Gretchen es Mahone lesz majd a csipet-csapat agya:-)
3. evadban amugyis Mahone oldott meg sokmindent, vagy az O otletei alapjan dolgoztak...
Ellenben Sucre kiirasa igy nagyon gyenge volt, ott meg lennie kell valaminek... -
#20814 mondjuk az valóban elég logikátlannak tűnik, hogy a nagy hatalmas cég nem tudja elintézni scofield-et, ha el akarja. illetve az is, hogy nem tudják visszaszerezni a scylla-t. na nehogymár ha lincnek sikerül kitalálnia hogy kinél van, vagy legalábbis a nyomára bukkannia, akkor a cégnek nem.. omg :) -
mephi666 #20813 ahogy látom kb fele-fele arányban van aki a befejezést szeretné, más meg a folytatást... :S én a befejezést szeretném akkor, ha: a mostanihoz hasonlóan csökkenne a film színvonala, mert semmi értelme erőltetni, ha nem megy... és a folytatást szeretném, ha minőségileg hasonlót tudnának adni, mint az első 2 évadban... habár ez mocsok nehéz, mert ott elég sok ötletet ellőttek... kb olyan ez, mint a matrix trilógia... az első rész volt ott is az etalon... a másik kettő pedig az elsőhöz képest felejthető volt... (mondom ezt úgy, hogy amikor kijött a matrix és megszereztem 99-ben videocd-n, akkor 1-2hónapon keresztül megnéztem minden este szinkron és felirat nélkül...)
az a baj itt a szökésnél szerintem, hogy mostantól minél többet csinálnak belőle, annál laposabb lesz az egész... logikusan belegondolva: ott a cég... mögöttük van egy szép nagy technológiai/gyógyászati/stb előny, több tucat profi gyilkológép meg kurvasok pénz... és pont scofield-ék "csipet-csapatát" nem tudják nélkülözni? nagyon logikátlanná vált az egész és egyre erőltetebbek a részek... úgy hozzák össze a karaktereket, mintha egy kezdő mesélő csinálná szerepjátékos keretek között... "összefutnak a karakterek véletlenül egy kocsmában, ott beszélnek valakivel, aki elmondja nekik mit kell csinálni, azok megcsinálják és kész" :S -
#20812 énisénis!! mi? mi? :D -
#20811 A hozzászólás nem jeleníthető meg, mert törölve lett!
mivoltazmivoltaz?:O%% -
akdestroyer #20810 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
Micsu #20809 köszönjük, majd értesítjük -
#20807 de pont ő ugrott volna be? bár tényleg rá hasonlít -
#20806 Elvileg a csaj vezette a kocsit, de akkor is Selfre hasonlít a sofőr. Lehet, hogy beugrott kaszkadőrként? -
#20805 tényleg geci,most esik le...:D:D:D::D -
#20804 de nem is sára.. ^^ -
Dave0092 #20803 mér kéne befejezni? ha nem akarod nézni, hagyd abba a 4. évadnál, a 2. évadnál is abbaleheett hagyni aki nem akarta nézni, lezárják 4.évadban ezt a szált,aztán ugyis lesz uj -
Orionk #20802 hogy lenne már, ő miami ban van -
#20801 Ha jó látom, a terepjáró sofőrje Don Self. -
Orionk #20800 szarok lesznek a részek , elbasszák sorit, ezért kellene befejezni most a negyedik évadot, utánna meg kiadni befejezésként egy dvd-n, mint a stargate csinálta egy befejezést.
nem ? -
toretto r34 #20799 ja de a legjobb hogy sára már bent volt a szigoruan örzött területen, hogy ment be ha ennyire vigyáztak rá:D -
#20798 Ez az egész egyre szarabb.. Amikor sára pont akkor ért oda amikor májkül kifutott az útra, hát omg.. De biztos van még lejebb :c -
#20797 hát azért ki volt merülve, nézd meg jobban hogy szaladt:D -
#20796 fúrtak egy pici lyukat a fejére, és két pálcikával nyúlkátak belül
olyan mitnha egy tűt átszúrnál a bőrödön kb:D -
toretto r34 #20795 Ez a scofield nagyon kemény gyerek, megoperálják az agyát aztán pár nap mulva ugy rohan mintha semmi se történt volna vele, nincs kimerülve semmi, biztos evett valami varázsbabot