Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mellesleg nehogy már kitaláld, hogy a veled kapcsolatos véleménnyel csak téged lehet megkeresni. Ilyen erõvel a Prison Break kritikát is csak a készítõknek szabad címezni.
Továbbra is egy vicc, hogy berúgod az ajtót nekiállsz nagy elánnal idegbajoskodni, magyarázkodni, pocskondiázni, miközben eredetileg egy rossz szót nem szólt rólad senki.
én Heroest is nézek, semmi bajom a fordításokakl nagyon korrektek. pb-be most besegített, volt is benne egy -két hiba, azt is megértem hogy most fordított pb-t elõször, bele kell rázódni stb, stb...ha kultúráltan idejön ezt leírja és azt is hogy lesz javítás stb akkor nem is esett volna a szememben nagyot de így?:SS ez nem fordítóhoz méltó viselkedés sztem, az is igaz hogy felidegesítette magát, nekem is el tud szállni az agyam ha ideges vagyok...azért sztem egy bocsánatkéréssel tartozik cementek de valószínûleg ez nem fog megtörténni...
Öcsém, végigolvastam a kommentjeidet, amibõl hamar leszûrtem, sok bajod lesz még az életben. De egy pszichológus, és talán lesz remény.
csak az a bökkenõ,hogy egy átlagos 16éves nem lehet ennyire penge angolból.
viszont a kirohanás,sértegetés,bunkó viselkedés a lázadó 16éves korra utal!
hátha az érintett felfedi a korát...
idén akkor még 3 részt látunk ugye?!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
én személyszerint az nem érdekel most a heroes alapján hogy milyen az ember aki fordítja,ha a felirat jó akkor no para =)
19803: egyetértek.
de egyet viszont nem értek.Vki kap egy normális tök normlis hangnemben egy kritikát (talán nem is kritika hanem egy + hsz hogy mire ügyeljen) és igy reagál rá a vétkes.
ezen öszintén szólva nagyon megdöbbentem!
Nem vártam egy ilyen fordítótol ,hogy ennyire primitiven tud reagálni az õt ért sérelmekre (õszerinte az).
na mind1.nem offolni akartam csak leirni a véleményem.
amúgy azt hittem vmi nagy hír van a pb-el hogy 48hsz érkezett az utolsó látogatásom óta 😛
leborulva megcsókolnám lábaid ha itt lennél
respect to the man in the ice cream van
kösz, 😊
Egyébként pedig köszi a világbajnok Supernatural fordításokat!
a feliratok fórumokon eddig senki sem vette a bátorságot, hogy ugasson nekem, most, amikor elküldök mindenkit a rákba, akkor hirtelen beindul a csorda-effektus.
sajnos fordítani még mindig ugyanolyan jól tudok, mint eddig, ez rossz hír nektek.
csinálom mindig a fordításaimat, és sosem érdekelt, ki mit mond.
én sosem foglalkoztam illemmel, és semmivel.
sosem voltam álszerény.ha tudom, hogy jó vagyok, akkor nem fogom meghúzni magam.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ha tudom, hogy jó vagyok, akkor büszke is vagyok rá. pont.
ReaL MaDRid x siempre
cement, te meg majd akkor pofázzál, ha már valamit letettél az asztalra.
most játszod itt az okos engedet, közben meg egy senki vagy.
azt tudom nagyon jól, és nem is keresek mentséget arra, hogy hozzád hasonló takony parasztokkal nekiállok vitatkozni egy olyan fórumon, aminek köze nincs a feliratokhoz.
már látom elõre a hszed tartalmát: "leszarom","nem érdekel más véleménye","hunbasser,te is egy köcsög vagy","leszarlak titeket" és hogy "én vagyok a legjobb fordító a világon."
senki nem kíváncsi rá,hogy te villogsz a tudásoddal.sokkal többre becsültünk addig,amíg be nem jöttél pampogni.ráadásul most veszem észre,hogy csak emiatt regisztráltál,ez meg külön szánalmas.egy valamirevaló fordító a kritikát is elfogadja,ha meg jogtalanul kapta meg,akkor is leszarja,nem hogy még regisztrál is,hogy beoltson valakit.
ReaL MaDRid x siempre
az én munkáim megmaradnak a jövõnek, de a cementrõl mindenkinek csak az építõipari anyag fog eszébe jutni, nem egy pöcs, aki itt osztja az észt.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.