23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • poppe
    tuti ült már nemi erőszakért :D
  • mephi666
    bagwell-el láttam interjút korábban és egy full értelmes, viccelődő figura :) teljesen más személyisége van, mint a pb-s karakterének... :) viszont mondjuk egyik kedvenc íromnak (clive barker), pedig kicsit elmebeteg feje van... róla élőben is el tudnám képzelni, hogy nőket gyilkolászik hobbiból...
  • G_ArchAngel #20552
    Bagwell az uj Szallitoban is jatszik, talan O lesz az egyik fogeci:-)
  • poppe
    mos nézem én is, el se hiszem... nem emléxem rá... :)
  • mephi666
    azt viszont még nem láttam... kiskoromban szerettem a rajzfilmet, de most már nem nagyon hoz lázba a téma :) pár napja említettem, hogy nem lepődnék meg, ha sucréról kiderülne, hogy végig tégla volt közöttük :S
  • zaki
    transformersben is benne volt :P
  • mephi666
    tényleg, abban is bennevolt... azt a filmet gyorsan töröltem a memóriámból, mert kb annyit ért a szememben :) amúgy t-bag pedig az új keanu reeves filmben is bennevan: amikor megállt a föld... azt hiszem ez volt a címe, de nem volt valami nagy szám a film :S
  • G_ArchAngel #20547
    Max Payne-ben pedig a szinten kevesbe szimpatikus Lupino-t jatszotta el..., nem tul pozitiv a srac:-)
  • mephi666
    sucré nekem is gyanús... főleg az utca királyai óta :)
  • Dave0092
    A scylla nem nap elem... Részben tartalmazza azt is, ami elég nagy bevétel lenne a Cég számára... a scyllán található volt még NUCLEAR meg MEDIC anyag is... gondolom valami nukleáris fegyver, meg talán a rák ellenszere található meg rajta... mert azért SCO-nak elég sulyos rákdaganata volt, amit műteni kise lehetne...
  • N o N a m e
    Jó sorozat a Hősök is :D
    Foghatsz is neki az első évad letöltéséhez :P
  • G_ArchAngel #20543
    nekem Cukor gyanus..., azzal a bamba idiota latin vigyoraval..., tuti O lesz Sco anyja, csak a Ceg nagyon megmutotte
  • adeex7
    hogyha kiderül,hogy tényleg vmilyen napelem az a "sylla",és Sco faterja Krantz,akkor abbahagyom,és elkezdem a Hősöket...
  • mephi666
    ez szerintem hülyeség... ha igaz lenne, akkor is abbahagynám szerintem a sorozatot... kicsit zavaró, hogy egyszer valaki ezen az oldalon van, aztán már másikon... szinte mindenki valami beépített ember... :S ez is szerintem már erős túlzás, amit eddig műveltek... mahone először vadászott rájuk, aztán összepacsiztak... tbag-nek is elvághatta volna a torkát már az 1. szériában a maffiózó és sok szívástól megmenekültek volna... a kínaigyerek is elárulta őket ebben a szériában... whistler is csinált mindenfélét... mellesleg pár szereplőnél "eljátszották" a halálát, aztán visszahozták, stb...
  • cement
    nájn
  • Quantumleap
    Ma indulok haza, hétvégen azt hiszem ledarálom a hiányzó epizódokat (4x08-ig láttam), mivel otthon nekem is módomban áll letölteni.
    Hallottam egy spoilert, tenyleg igaz? Mert ha igen, akkor a show tényleg a mélybe indul.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mahone vissza fog állni a Céghez?

• Dave0092
    áprilisban.
  • adeex7
    februárba lesz legközelebb pébé
  • G_ArchAngel #20536
    varjunk csak!
    mi az, hogy "oszi szezonzaro"?
    lesz teli szezon vagy tavaszig nincs PB?
  • precision
    na ennyi, én megmondtam :)
  • Lipi1980
    A legújabb előzetesben vannak meglepő dolgok rendesen.

Az meg egy újabb talány, hogy ki ez a nő a képen, mert ha az akit a fentebbi előzeteseben emlegetnek, akkor elég jól tartja magát...
  • hunbasser
    jaja,adnám neki én is az ívet
  • Lipi1980
    No igen!
    MELLesleg ő is nagyon jó kis csajszi
  • hunbasser
    "ő meg lincoln olyan alap a szökésben, mint pl columbo a columbo-ban :S"

ez a mondat valamiért nagyon tetszett! :DDDdd
  • hunbasser
    hbd!
  • hunbasser
    nem feltétlenül laposodik el. ott van példának okáért a maffiózók: 1-2.évad jó volt,3.nem annyira,aztán a 4-5. évad meg jobb volt,mint az előtte lévők(szvsz). 6-ról nem tudok nyilatkozni,mert azt még nem láttam :D
  • mephi666
    nekem ez a lány jobban tetszett... csak kár, hogy golyót kapott a mellei közé :( ezért az a köcsög megérdemelne egy fejlövést... amúgy sem volt soha szimpatikus...
  • Lipi1980
    Bevallom: tényleg kurva jól néz ki ez a lyány is
  • G_ArchAngel #20526
    koszonom
  • adeex7
    egyébként szvsz tuti hogy linc meg sco nem tesók!!
  • adeex7
    és te akarsz fogadni,hogy Lisa-n végezték el azt a műtétet? :P
  • mephi666
    akkor én sem... elég idióta csavarokat szoktak betenni ide-oda, de ezt nem viselném el... kiderül, hogy pluszba a tábornok scofield apja, stb... és aki meghalt korábban, az valaki más volt... hülyét is kapok... mellékesen kicsit túlzásnak érzem, hogy scofield agyműtét közben is kilogikázott pár újabb dolgot :S

amúgy szerintem meg a tábornokon hajtották végre korábban azt a műtétet, amit most scofielden :) ki akar fogadni?
  • poppe
    boldog szülinapot
  • poppe
    nekem se tetszett az előző rész, meg ez a mostani se, de mért ne írhatnám le? :) ha kiderül a cégről h kurvanagy humanitáriusok meg szájentisztek én tuti nem nézem többé :) a múltkor még országokat tettek tönkre gazdaságilag... remélem szkófild barátunk csak képzelődik
  • adeex7
    jaja
  • mephi666
    hát azért az elég durva lenne nélküle... szerintem a nézettség durván megcsappanna... ő meg lincoln olyan alap a szökésben, mint pl columbo a columbo-ban :S
  • adeex7
    amíg van kereslet rá,addig fogják csinálni,Scofield-dal,vagy nélküle...mer azéárt valljuk be,a nézők 60%-ának nagyon fog hiányozni az 5. évadból...
  • mephi666
    jah, hát meg lehet nézni szerintem minden "sikersorozatot", vagy együttesek albumait vagy bármit... vannak, akik a csúcson abbahagyják, de van akik a pénzre mennek és ellaposodik a színvonal... itt is ez a helyzet... most példának ott a die hard sorozat... 1-2-3 nagyon ász... a 4 pedig egy erőltetett folytatás... rambo-nál is laposodott a színvonal, alien filmeknél is a 4. már csak egy átlag akciófilm... avp1-2ről nem is beszélve :S és még lehetne sorolni... de ide lehetne venni pl többek között a metallica, nightwish, tankcsapda, alvin és az iron maiden albumait is... jobban szeretem én a pb-t annál, hogy elfogadjam, hogy ez is ilyen sorsra jusson... :S
  • adeex7
    én is nagy PB fan vagyok,de szerintem azzal kellene lezárni az egészet,ÖRÖKRE,hogy most az évad végén a scylla megsemmisül,a cég csődbe megy,meghal Krantz,Scofield-ék pedig élnek tovább Sárival,Linc visszamegy LJ-hez....
  • mephi666
    látom ment ám a vita... én is azon a véleményen vagyok, hogy a színvonal szépen lassan csökken... és itt-ott már logikátlanul túl vannak erőltetve a csavarok... az rendben, hogy az első szériában a börtönből szöktek... akkor minden szál az elnökasszonyhoz(?) vezetett... a második szériában a börtönön kívül menekültek, Mahone ott volt a nyakukban, ekkor a szálak már egy felsőbb szintre vezettek, ahol az elnökasszony már senki volt... a széria végén (sejthetően) úgy nézett ki, hogy minden rendben: együtt a csapat és ott a pénz is... aztán jött a nagy szívás :S a 3. szériában pedig már elkezdték őket csicskáztatni: szórakozzanak a panamai börtönben és hozzák ki whistlert... itt már a cég lett az aktuális "gonosz"... simán elintézhették volna szerintem whistler kihozását azzal a technikai felkészültséggel, de nem gond... scofield-ékat csicskáztatták... (mellesleg itt már jöttek a "véletlenek" is szép számmal: pl lincoln és sucré csak úgy véletlenül összefutottak panamában...) a 4. szériában meg már ezt a scylla dolgot erőltetik nagyon... itt is őket csicskáztatják és ahogy valaki előbb írta: fél nap felkészüléssel betörnek olyan helyekre, ahova lehetetlen betörni :S ők mindent megoldanak... kb 1éve mondtam munkatársnak, hogy félek tőle, hogy addig nyújtják a sorozatot, hogy 30év múlva is szökni fognak... de akkor már a nyugdíjasotthonból, kerekesszékkel... :S nézem a sorozatot, mert jó... de kezd lassan erőltetett lenni... és nem akarom, hogy a végtelenségig húzzák, mert annak nem lenne értelme... valami frappáns befejezés kellene 1-2évadon belül... vagy félig befejezetlenül hagyni, az sem lenne rossz :) itt akik azt mondják, hogy "jó lenne, ha 1-2évadon belül vége lenne a sorozatnak", szerintem úgy értik, hogy ezek az okok miatt lenne jó, amiket felsoroltam... megelőzve azt, hogy lapossá válna az egész, mert annak semmi értelme nem lenne...