Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
<#wow3>

Yo, Bitch!

Fura fazon..😄
benyomott mindig, mint a vadállat... 😊 pultos csajtól akartam elkérni a plakátot, mert nem akartam olyan bunkónak tûnni, hogy felmászok az asztalra és leszedem... õ mondta, hogy kérjem a fõnöktõl... õ meg épp arrajött, ahogy mondtam neki a bánatom, már mászott is fel az asztalra és szedte is le a plakátot 😄 nem semmi figura volt...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Vizivel?😊
Lenyúlta a Nova Prostpeck nevû zenekart és eltûnt Spanyolországba, elvileg...😄
Ja, és majd egy szadista, õrült szociopata sorozatgyilkos a Cég fõnöke.😊))
Junkies még van? Én régen szerettem.
aham 😊 leszedettem a rock café tulajával a falról egy plakátot és azt dedikáltattam a bandával 😄 jó bulik voltak akkor... nem is tudom, hogy megy-e még a hely... de ha jól tudom, már nem... voltunk macskanadrágon is, blues company-n többször is... meg picsán 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Junkies az jó!!😄😄
az fordult meg a fejemben, hogy meghívatom magam még egy piára... 😄 de ennyire nem akartam bunkó lenni... amúgy épp talán egy junkies koncerten volt ez 😄

Miért nem mondtad, hogy igen és adsz nekik autogramot😄😄
engem meg beckhamnek hívtak páran kb 10éve, mert akkor általában pármilis borosta figyelt a fejemen és rövidre nyírt hajam volt mellé és véletlenül beckhamnek is hasonló feje volt kb akkor... aztán 2001-2óta már másmilyen hajszerkezetem van, meg kecskeszakállam... akkor páran sub bass-nek neveztek el, mert szerintük rá hasonlítottam... néhány éve meg jobban megnõtt a hajam (mert lusta vagyok fodrászhoz járni), akkor meg pély barnának néztek néha (erre nem vagyok azért annyira büszke, de szórakozóhelyen is volt, hogy leállítottak, hogy én vagyok-e õ? :S) ennek ellenére egyik sem vagyok és szerintem rohadtul nem hasonlítok egyikükre sem 😊

hunbasser
😄DDDDDDddddd

ReaL MaDRid x siempre

jaja
két külön figura..
az orr sem hasonlít na meg a száj vonás egyiké úgymond belsõ ives másiké meg külsõ 😄
tnm
+ mindkettõ 20-80 közötti ffi 😄 sztem mind a 3-at Dominic Purcell alakítja xD

jax
nem azért, de egyáltalán nem hasonlít 😄
mindkettõ kopasz ja, de se a száj, orr, szem, semmi 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

DeerHunter01
de 😄

\"Erről van szó!\"

5c0rp330n
lool. ráadásul nem ezt földelte el mahone?

passatgt
ebben van valami😊

http://pbfanbyzolee.blogspot.com/2009/02/4x22-killing-your-number-script.html
Egy másik oldal topikjában egy illetõ holt komolyan azt írta még az évad elejefele, hogy a tábornok tutira Oscar Shales, mert hogy õ is kopasz volt.
Herold
Hol olvastátok ezt a sok baromságot?

Herold
Na ná. <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát õ pedig biztos túlélte azt az esetet... 😊 az áramvonalas kopasz fejét nem károsította az érkezõ víztömeg és lazán leúszott a csövön... hát nem tudtad, hogy ez a feltámadások sorozata? mahone fia is biztos vígan baseballazik a kis barátaival... sõt még akit mahone elásott a kertben, az is biztosan él... 😊 mindenkinek 9élete van, mert a dns-üket keresztezték westmoreland macskájáéval...

Amúgy valami Brad is van a forgatókönyvben. Ha Bellickrõl kiderül, hogy csak tetszhalálba nyomta a víz, vagy ilyesmi, az már végképp kiveri a biztosítékot.
nem néztem a spoiler tv-t egyszer sem 😄 ha eddig minden bejött akkor most megbuknak 😄 bízom benne.
Neeeee! Ugye most csak direkt hülyéskedsz?<#wow2>
Herold
Õrá nem emlékszem.

Én Sara-nál is ebben reménykedtem. Csalódnom kellett. Itt miért lenne másként?
Nem úgy volt, hogy ami eddig a spoilertv-re felkerült, az mind úgy is lett?
Benjamin Franklin neve ismerõs?😄 nagy pb fan lehetsz 😛
majd visszatér mindenki és együtt verik rá grecsenre, miközben a halálsoron megy a tv-ben és coffin-t ki akarják végezni épp... :S ez a verzió is kb annyira esélyes 😄

Herr Lehrer
ez olyan kamu mint a szél

Your suffers will be legendary even in hell!

Herold
Ja tényleg, már rémlik valami.

DeerHunter01
2. évadban szállt ki a sorozatból 😄
akinek van 1 felesége meg egy kislánya aki beteg egy kicsit.

\"Erről van szó!\"

Herold
<#fejvakaras><#wilting>

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

Herold
Ki a tököm az a C-Note?

jaj te elhiszed amit leírtak???
én majd csak akkor ha látom,addig nem!
Lehet csak vmi kamu cikk 😊
Amúgy ezek után nem lennék meglepve, ha Abruzzi élõszereplõként térne vissza, vele együtt Tweener és Zakkant, és kiderül, hogy összefogtak, és sikerült megszökniük a túlvilágról.<#wow2><#vigyor0>
DeerHunter01
de nem lesz 5.évad :S
faszért hagyták abba.

\"Erről van szó!\"

A spoilertv-s 4x22 spoiler szerint

Sucre visszatér, és C-Note és Kellerman is, akikrõl kiderül, hogy az utóbbi idõben együtt dolgoztak. A fõhösok megint börtönbe kerülnek, és valaki a kivégzését várja a halálsoron.

Kaplan
Szerintem, lassú és egyszerû volt túlságosan.. Tucat sorozat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nekem valahogy nem jött be ez a mentalista sorozat, de Veronica nekem is feltûnt...
Flamer
bárazviccesebb 😄

http://loal.atw.hu

Flamer
tiszta psych 😄

a sorozat?
sztem nagyon is jó,már ha a sorozatra célzol eme szép hsz-al!
5c0rp330n
de az nem fosféle?

cement
ma este mentalistaban veronica

respect to the man in the ice cream van

BB7
Jó! Tudjátok mit! Mindenkinek igaza van! Amúgy nem arra hajtok, hogy igazam legyen! Csak, sztem ez kicsit Spoileres volt! De igaz! Linkbe! 😊
Elnézést!
Flamer
akkormérvan mindkewttõnek igaza? ahah. nelégy nyomi:|