23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • N o N a m e
    Pár óra és lesz magyar felirat. A bannerben megtaláljátok.
  • adios
    De hol van felírat a 19. részhez?én sehol se találok...
  • N o N a m e
    ugyan azt a feliratot használja a HD is mint az XviD. A LOL felirat jó.
  • NormalisEmber
    És majdnem elfelejtettem: a Prison.Break.S04E19.720p.HDTV.X264-DIMENSION-hez szeretném, nem a divx-eshez
  • NormalisEmber
    Tudna vki segíteni felirat ügyében a mostani részhez?
    Láttam már koreai,francia,görög feliratot, de angolt még sehol, pedig gondolom elöszőr az készül el.(legalábbis idáig így volt)

Köszönöm!
  • Suffering
    Lalee felirata nem azért van kész később mert többet foglalkozik vele mint akik megcisnálták már délre, hanem azért mert ő mindig délután kezdi el. mig a nem hivatalos forditok már reggel 6 orátol csinálják mig Lalee csak 3 ora körül fog hozzá. amelyik sorozat felira csak 5-6 nap mulva készül el azt is csak napokkal később kezdik el csinálni nem azonnal. Szerintem a mai felirat amit nem Lalee csinált, az elég jo volt nem volt benne hiba, nyugodtan letölthetiek a feliratok.org-rol
  • kommersz
    beszorult az enter:D
  • sambauer
    hallod te miért ilyen vers formában írsz fórumokon ? :D
  • r4pt0r
    Én meg azt nem értem hogy valakit miért zavar ha más igénytelen felirattal akarja megnézni. Pontosabban azt még értem, de hogy ezt mindenhol le kell írni 1000x az már értelmetlen dolog.
  • buldozer99
    nyugi már, mnodtam hogy van felirat de a minőségét nem tudom milyen, nyugizzzááá
  • kommersz
    nemertem
    Lalee eleg gyorsan fordit.
    altaban este mar van
    vagy kora delutan
    es nembirtok ra varni ennyit?
    ennyire jo okadek felirattal nezni?
    ami kesz van 2 perc alatt?

varjatok meg a rendest
    van sorozat amihez 1 hetig keszul a felirat...
  • buldozer99
    van már felirat, de a minőségét nem tudom milyen...
  • pyrohun #21552
    tudom, ez tényleg az én hibám, belátom :)
  • Quantumleap
    Szerintem hülyeség ilyesmit spoilernek venni. A vélemény az vélemény, nem pedig szentírás. Én a hogyvolt.blog.hu-n találkoztam érdekes lelkületü egyénekkel, akiknek már az is spoilernek számít, ha annyit írok, hogy "Szerintem szar a következö epizód" vagy "Szerintem gagyin oldják fel az epizódvégi csattanót". Attól, hogy nekem ez a véleményem, attól még lehet, hogy másnak ilyen élményt fog okozni.
  • plck
    szerintem teljesen érthető minden
  • KAMIONOS KOGYO
    Szerintem benned van a hiba,mert én sem értem.
  • hunbasser
    valaki légyszi jöjjön már és jelezze,hogy most én mondom-e érthetetlenül, vagy tnm felfogóképességével vannak gondok :D mert én kajak kezdek félni hogy bennem van a hiba,de szerintem egyértelműen írtam :D
  • tnm #21547
    "enélkül is lehetett már akkor sejteni"
    még mindig nem egészen értem, hogy mit akarsz mondani (mi az állítás).
    prison break-től függetlenül is scylla = szkülla, ez tök független attól, hogy a sorozatban megmagyarázzák-e a nézőnek.

amúgy arra már nem emlékeztem, hogy a sorozatban is elmondják. [a legjobban az zavart meg, hogy "elején", abból a mondatból nem esett le, hogy azt akarja jelenteni, hogy "amikor először szóba kerül"]
  • hunbasser
    már a sorozat elején tudtuk,hogy Scylla = Szkülla,még Michael mondta is,de ezt enélkül is lehetett már akkor sejteni.
  • tnm #21545
    hát ezt most tök nem értem.
    ki és mit mondott el az elején?
    a másikat meg még annyira sem értem.
  • hunbasser
    igen az,de 1. ezt már az elején elmondták 2. már akkor sejteni lehetett,amikor még nem mondták.
  • tnm #21543
    egyébként helyesen gondolom Szkülla akarna lenni...
  • tommygear
    mert más fordította
  • plck
    Hi all!
    Szerintetek az mér van hogy a "szünet" előtt Scylla-nak írták, a szünet után pedig: Sylla

Nos...mér van ez?
  • KAMIONOS KOGYO
  • N o N a m e
    Hali mindenkinek! Az elmúlt pár hétben inaktiv voltam, de most visszatértem és van időm megnézni a részeket. Egyelőre nem olvasok vissza, majd ha láttam a 2 részt akkor nekifogok törölgetni a spoilereket vagy az off/spam hszeket.
  • hunbasser
    hát mostmár én se fogom így megnézni életem sorozatát :( egy egész életet tett tönkre ezzel a két sor spoilerrel.
  • pyrohun #21537
    most lelőttél spoilereket a knight riderből. te csúnya! :))))
  • mephi666
    jelen esetben az a bajom, hogy spoilerek nélkül is fájnak az 1000szer látott klisék, amiket alkalmaznak :S nem lepődök meg már semmin, mert kiszámítható... komolyan, kb az új knight rider 1. évad is izgalmasabb és hangulatosabb, mint ebből a 4. :( ott mindig jön egy új quest... javában kamu, de nem baj... állat a shelby gt500 is és megmentik a világot mindig... azért majdnem meghalnak néha, de ez sem gond :)
  • hunbasser
    szerintem alap,hogy amíg nem láttam az új részt,addig nem nézek be a topikjába :D minden sorozattal így vagyok,utálom a spoilereket,szeretek megdöbbenni a részek alatt,még akkor is,ha esetleg várható volt vmi.
  • pyrohun #21534
    nem spoiler, természetesen, de ha pl. sga rajongó vagy és nagyon várod már a részt és előre elrontják a kedved, mert hárman beírják, hogy unalmas, töltelékrész, akkor már eleve picit úgy ülsz le megnézni, hogy tudod biztosan: semmi extra nem lesz benne, a főszálat pl. nem viszik tovább, stb. És ez engem pl. zavar. Persze az is igaz, hogy ne mennjek addig a topicba, amíg meg nem néztem az akt. részt. De számtalanszor volt olyan, hogy nem követtem napra pontosan, hogy hoppá már tölthető az új rész és tényleg csak véletlenül néztem be a topicba.
  • tnm #21533
    hát ez egy jó kérdés.
    mert az, hogy unalmas, az szubjektív megítélés kérdése és semmit nem árul el a történetről, szal az nem spoiler -általános felfogás szerint sem.
    az, hogy töltelékrész az már esetleg lehet spoiler, de nem tudom mennyit számít bele egy rész élvezeti értékébe, ha előre tudod, hogy töltelék lesz, mintha nézés közben szembesülsz vele. (sztem nem spoiler)

amúgy azt -sztem- jobban kéne erőltetni itt a fórumon is, hogy -kivételes eseteket leszámítva-, ha tudod, hogy volt új rész, de Te még nem láttad, akkor nem menj be addig a topikba, vagy vállald a felelősségét (mindemellett ez senkit nem mentesít a spoiler-tag használatától) inkább duplán legyen biztosítva, mint szimplán sem.

szubjektív vélemény: engem nem zavart ott se (mi több: én is csináltam) és itt se zavar, hogy mások is fogják a fejüket és hangot adnak a sajnálatuknak. (akiket meg zavar, azok meg vagy megszavaztatják, hogy tilos siránkozni a topikban és akkor beírom a FAQ-ba is, vagy tudomásul veszik, hogy mindig -már ameddig lesz némi pörgás a topikban, kb film után 2 hónapig- lesznek ilyen hsz-ek, de ezeket nem kell végig olvasni)
  • pyrohun #21532
    igen, pontosan. ez éppen annyira irritáló, mint anno a csillagkapu atlantis topicban... ott is ez volt, hogy megnézte valaki azonnal, ahogy le lehetett tölteni és spoiler nélkül mindig beírták: "tipikus unalmas töltelékrész" - baromi idegesítő volt.
  • Rockynhooo
    az egy dolog, de párszor ezt már megbeszéltük és mindenki el is ismerte ,hogy már nem olyan. de ez van , nem kell leírni azért minden rész után , mert vannak akik szeretik.
  • tnm #21530
    persze, hogy érdekel.
    a rinyálás meg annak szól, hogy egy epic-nek indult sorozatból "ha nem lenne vége, ki tudja milyen mélyre süllyedne" tv-műsor lett
  • DeerHunter01
    faszt kell rinyálni állandóan,ha nem tetszik akkor ne nézzétek,de úgyse birjátok mert érdekel titeket is hogy mi lesz a vége.
  • cargame
    Ez van :(
  • pyrohun #21527
    uncsy
  • cargame
    Vartam, mar a hasonlatot :)
  • kommersz
    mama2 szint:D