Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vmi új mellékszereplõ.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ReaL MaDRid x siempre
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Egyébként biztos vagyok benne, hogy Linc nem egyedül ment oda. Valószínûleg Mahone már becserkészte a lövészt.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Sza'l szerintem ennyire ne menjünk elõre.
A faszi aki elvitte õket, mondta is amikor hullává merevedett, hogy nem a kopasz küldte... Viszont akkor nem értem miért futkos fegyverrel utánuk, ha az anyuka küldte, mert akkor úgysem ölheti meg õket... De az is lehet hogy hazudott, csak hogy Anyucit bemártsa... Bár még a kopasz sem lehet biztos benne, hogy az Anyuci volt, mert elég jól kimagyarázta magát... Sza'l sok itt a kérdés...
steam, origin: ACE_hun
másik dolog: ha a figura tudta, hogy a kamionon vannak, miért nem sétált fel és szorította sarokba õket? kisorsolhatott volna közöttük 1-1 fejlövést, de ehelyett inkább kicsit furikázott velük, miközben a zsenigyerek kitalálhatta hogy szökhetnek meg... persze az emelõ kallantyúja is akkor tört el, stb... valaki írta, hogy biztos én izgulok legjobban a részek alatt... hát nem... annyira sablonossá és erõltetetté kezd válni itt-ott a sorozat, hogy az hihetetlen...
kicsit off, de: olvasta valaki stephen king-tõl a tortúrát? ugyanaz a helyzet volt ott is, mint itt... röviden: az egyik fõszereplõ mesélte, hogy régen folytatásos filmekre jártak a helyi moziba... minden héten a rakétaember kalandjait vetítették... minden rész végén halálközeli állapotba került, aztán a következõ elején pedig egy nem túl valószínû, de korrekt megoldással megmenekült... pl zuhant lefelé valami repülõvel... bedöglött a motor, stb... aztán snitt... köv rész elején meg talált az ülés alatt egy ejtõernyõt, felvette és kiugrott... itt hasonlóképp erõltetetté vált már a sorozat... :S csak van, hogy több klisés megoldást is ellõnek 10perc alatt... az elsõ 2 évad nálam 10/10-es volt... a harmadik 10/9... itt viszont már 10/5 környékén jár... de ez egyéni vélemény...
Azt én sem értettem, hogy honnan tudták, hogy Michaelék pont azon a kamionon lesznek és pont akkor... ezek vagy médiumok vagy látják a jövõt.
A végén meg már nagyon unalmas ez a hatásvadász elem. Ok, a helyzet "valós", csak mondjatok már nekem egy olyan esetet (akár kizárólag csak a PB -bõl) amikor szinte 100% volt vki halála, snitt, és a köv részben meg is halt? 😄 Szóval az lenne meglepõ ha Linc meghalna... nagggyon izgi 😊
Ja, az "amatõr profik" engem is zavarnak már.
Bazinga!
(Bocs, ha már volt róla szó, nem olvastam vissza.)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
amúgy meg lehet,hogy nem is lõszer van benne,hanem egy kis cetlit lõ ki a puskával,ami eltalálja Lincet,Linc felveszi a földrõl,kihajtogatja a papírt és azt látja rajtad: fail.
ReaL MaDRid x siempre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tippem a következõ részre: megjelenik grecsen a háztetõn, agyonlövi a mesterlövészt, megmenti lincet és valamelyik köv. részben összefekszik vele :S
[merlinw.org]
ReaL MaDRid x siempre