Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

littleNorbi
Nem úgy volt, hogy 17.én jön az 5. évad?

5c0rp330n
ÉN is.
(buzi-e vagy h nagybetüvel írod magad? <#wilting>)

dragon11
Erre gondoltam Én is 😄

kuzco007
egy bérgyilkos

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

KAMIONOS KOGYO
Szerintem sem kellerman az!
vmi új mellékszereplõ.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

kuzco007
jah értem, oké bocsi😄 leesett😊

Grove4
Látom nem érted.Nem a te hangodban,hanem az övében,nem véletlenül írta oda,hogy 1:11.de most be is fejeztem az OFF-ot

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kuzco007
nem volt benne írónia😄 sztem télleg nem hasonlít, nézzétek meg jobban😉

Grove4
Némi iróniát éreztem a "hangjában".Te nem??

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DeerHunter01
oké csak youtebon irta valamelyik ember a kommentbe

\"Erről van szó!\"

kuzco007
neeeem, kellerman nem volt szakállas és szemüveges sem, egyáltalán nem hasonlít sztem

passatgt
1:11

tényleg nagyon hasonlít rá<#wow3>

kuzco007
túl fogja élni😉 csak még nem tudjuk, hogy hogyan

DeerHunter01

0:13. Kellerman ? 😄D

\"Erről van szó!\"

hunbasser
hát ha most pénteken volt,akkor szerintem evidens,hogy a kövi rész is pénteken lesz...biztos betettek valamit keddre,ahol a pb volt és péntekre tudtak neki helyet szorítani

ReaL MaDRid x siempre

dragon11
Már péntekenként lesz akkor?😄

KAMIONOS KOGYO
Jaja

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

ha megnézed a köv rész promoját láthatod hogy linc marad e vagy megy 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

desigo
Kicsit túl van már bonyolítva...
vagy grecsen felbukkan... kapott egyet, de mintha nem halt volna meg... majd felbukkan õ is 😊 az is lehet h õ akar a cég feje lenni... mert linc annya, amit magyarázott, hogy: "vezethetné egy nõ a céget, egy anya, stb..." hát akár grecsenre is gondolhatott, mert neki is van gyereke... linc anyja meg úgy beszélt, mintha valaki neki is parancsolgatna... lehet h õ kavarja háttérben a lapokat 😊 nyakam rá, hogy fel fog bukkanni... kb olyan biztos vagyok benne, mint ahogy a 3. széria elején is megmondtam, hogy sára se makkant meg...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Herold
Az tényleg érdekes, hogy mit keresett ott a mesterlövész a háztetõn. Hátha felbukkan egy ellenség, akit le kell lõni?
Egyébként biztos vagyok benne, hogy Linc nem egyedül ment oda. Valószínûleg Mahone már becserkészte a lövészt.

jah, majd lesz: "Linc, én vagyok az apád!" 😊 (a la: Luke, én vagyok az apád!) 😄

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Scouser
Hát ja mind a kettõ kopasz😊

You\'ll Never Walk Alone

jah, vagy az anyja egy másik mesterlövésznek adta ki a "szedje le!" parancsot, és az a mesterlövész lesz leszedve, aki lincet akarja lelõni 😊 ezektõl bármi kitelik... a "trükkös feladványokról" meg ne is beszéljünk... linc azonnal levágta, hogy manipulált a kép, mert az az évjáratú kocsi akkor még nem létezett, amikor az öcsike született... a rendszámot is pikkpakk megfejtették, stb 😊 még az is kiderülhet, hogy linc apja a tábornok és akit a 2. évadban lelõttek, nem is az igazi apja volt 😊

pl. arra nem gondoltál, hogy az a faszi akármelyik cégtõl is jöhetett? És az Anyja lehet hogy élve akarta õket, nem hullának akart volna csipegetni a fiatalabb fiat holttestébõl. Még azt sem tudjuk, hogy képes-e megöletni a nagyobbik fiát, mert a "Szedje le" bármire utalhat...
Sza'l szerintem ennyire ne menjünk elõre.
A faszi aki elvitte õket, mondta is amikor hullává merevedett, hogy nem a kopasz küldte... Viszont akkor nem értem miért futkos fegyverrel utánuk, ha az anyuka küldte, mert akkor úgysem ölheti meg õket... De az is lehet hogy hazudott, csak hogy Anyucit bemártsa... Bár még a kopasz sem lehet biztos benne, hogy az Anyuci volt, mert elég jól kimagyarázta magát... Sza'l sok itt a kérdés...

steam, origin: ACE_hun

hát van jópár életszerûtlen helyzet: amikor pl a nyílt utcán kergetõznek és lõnek egymásra, mint a hülyék... nem hiszem el, hogy ilyenkor senki nem látja õket és nem hívja a helyi rendõrséget vagy valami... vagy mindenki a cég embere, csak a csipet-csapat nem? mert ez lenne az egyetlen ép válasz... meg tudták azt is, hogy linc oda fog sétálni és kiültették a mesterlövészt emiatt? vagy a cégnek minden háztetõn van egy pihenõ mesterlövésze mert megtehetik? 😊 nem izgulom ilyenkor szét magam... túl sok a véletlen egybeesés és emiatt már ilyen barátok közt szintre süllyed a színvonal... ott van ilyen, hogy: véletlenül valaki mindig meghall valamit és elkezdi kavarni a sz@rt... aztán fúrják egymást oda-vissza... csak itt annyi a különbség, hogy lõdöznek is egymásra...
másik dolog: ha a figura tudta, hogy a kamionon vannak, miért nem sétált fel és szorította sarokba õket? kisorsolhatott volna közöttük 1-1 fejlövést, de ehelyett inkább kicsit furikázott velük, miközben a zsenigyerek kitalálhatta hogy szökhetnek meg... persze az emelõ kallantyúja is akkor tört el, stb... valaki írta, hogy biztos én izgulok legjobban a részek alatt... hát nem... annyira sablonossá és erõltetetté kezd válni itt-ott a sorozat, hogy az hihetetlen...

kicsit off, de: olvasta valaki stephen king-tõl a tortúrát? ugyanaz a helyzet volt ott is, mint itt... röviden: az egyik fõszereplõ mesélte, hogy régen folytatásos filmekre jártak a helyi moziba... minden héten a rakétaember kalandjait vetítették... minden rész végén halálközeli állapotba került, aztán a következõ elején pedig egy nem túl valószínû, de korrekt megoldással megmenekült... pl zuhant lefelé valami repülõvel... bedöglött a motor, stb... aztán snitt... köv rész elején meg talált az ülés alatt egy ejtõernyõt, felvette és kiugrott... itt hasonlóképp erõltetetté vált már a sorozat... :S csak van, hogy több klisés megoldást is ellõnek 10perc alatt... az elsõ 2 évad nálam 10/10-es volt... a harmadik 10/9... itt viszont már 10/5 környékén jár... de ez egyéni vélemény...

Ha emlékeztek, mielõtt felszálltak a kamionra, egy rendõr frankón elindult feléjük, aztán ez valahogy le lett zárva... szerintem az a nõ jelentette a két gyanús alakot, és persze a Cég emberei mindjárt tudták kik azok...

precision
SPOILER (?)

Azt én sem értettem, hogy honnan tudták, hogy Michaelék pont azon a kamionon lesznek és pont akkor... ezek vagy médiumok vagy látják a jövõt.
A végén meg már nagyon unalmas ez a hatásvadász elem. Ok, a helyzet "valós", csak mondjatok már nekem egy olyan esetet (akár kizárólag csak a PB -bõl) amikor szinte 100% volt vki halála, snitt, és a köv részben meg is halt? 😄 Szóval az lenne meglepõ ha Linc meghalna... nagggyon izgi 😊

Ja, az "amatõr profik" engem is zavarnak már.

Bazinga!

annál a résznél megint az jutott eszembe, hogy szerencsétlen céges zsoldosok nem tudom hogy lettek kiképezve, de szinte soha senkit nem találnak el... csak a falat lövik meg a tereptárgyakat 😊 bezzeg mahone meg a pulykatojásképû köcsög aztán lazán eltalál bárkit... fél másodperc alatt 2lövés a szívbe, stb 😊 egyedül whistlert lõtték agyon meg grecsent sebesítették meg, de scofieldre meg a többiekre fejenként több tárral ellõttek, de sucrét leszámítva nem nagyon találtak el senkit :S

4 és fél percnél belelõ a niga egyet a falba, aztán következõ jelenetbe már nincs ott a lövés..😊 Pedig nem szoktam ilyeneket észrevenni..😊
(Bocs, ha már volt róla szó, nem olvastam vissza.)
Aha..😄
hunbasser
ja,amúgy ez egy online mmorpg és term. virtuális pénzrõl van csak szó...😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem,csak neki gyûjtjük a pénzt maffiózón. ezzel nem is lenne gond,ha nem úgy linkelte volna,hogy "kattintsatok ide,érdekes" vagy vmi hasonló volt. ha azt mondja,hogy légyszi,maffiózóra kellene pénz,kattintsatok rá,még rá is kattintottam volna

ReaL MaDRid x siempre

De ez amúgy mi? Neki miért jó, ha mi rákattintunk és nekünk miért rossz? Lelesi az IPket aztán szopat vagy mi?
toysoldier
<#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

hunbasser
miért jönne holnap éjjel? O.o

ReaL MaDRid x siempre

dragon11
Holnap éjjel akkor jön a kövi rész? Kíváncsi vok Lincolt lelövik-e..^^

Smuge
Ha minden így történne ahogyan leírtad , nem lenne mit nézned és nem lenne min izgulnod. Nem értem hogy egyeseknek mit kell mindig áskálódni ennyire és mindenben csak a hibákat keresni. Lemerem fogadni te izgulsz legjobban hogy mi lesz , de pár rész és már nem lesz mirõl beszélni..ezért hívják a sorozatot sorozatnak.

ha figyeltél volna tudnád hogy nem kinyíratni akarta õket hanem távol tartani, de mivel nem állnak le ezért kénytelen õket megfingatni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

hunbasser
😄DDddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

jah, vagy ilyen tapadókorongos puskával lövik fejbe 😊 ezen viszont összebrunyálnám magam a röhögéstõl...

hunbasser
*azt látja rajta

írni se tudok már 😄ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
figyelj,ebben a sorozatban nem kizárt,hogy a golyóálló mellény megfogja a mesterlövés puska lövedékét 😄

amúgy meg lehet,hogy nem is lõszer van benne,hanem egy kis cetlit lõ ki a puskával,ami eltalálja Lincet,Linc felveszi a földrõl,kihajtogatja a papírt és azt látja rajtad: fail.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mindegy,már törölték 😊

ReaL MaDRid x siempre

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem már annyira variálják a dolgokat a forgatókönyvírók, hogy már õk is bele zavarodnak... pl a figura, aki agyonlõtte a kamionsofõrt honnan tudhatta, hogy pont oda szálltak fel? érdekes, hogy már régóta mindenki tud mindent elõre... meg a másik, hogy miért küldte el az anyjuk a pénztárcájában az üzenetet, amikor ki akarta õket nyíratni? vagy már elõre úgy számolt, hogy ha nem tudja az okos fiát kinyírni, akkor az üzenet miatt kimagyarázhatja a dolgot? fura akkor is... majd az is kiderül, hogy az anyja nem is rossz, csak sokat bogyózott és valaki mozgatja a háttérbõl... :S a mesterlövész meg... hát khm... tiszta cél, viszonylag közelrõl... egy olyan puskának meg többszáz méteren van max néhány centi szórása... annyiról egy gyufásdobozt simán el lehet vele találni... lõje már fejbe a pácienset, hogy nehezebben lehessen azonosítani, ha már a nyílt utcán tervezik a kivégzést... a mellény meg egy olyan kaliberû fegyver ellen szerintem nem sokat érne 😊 a tábornok meg kaphatott volna egy golyót még a kocsiban, ha már így akarták elintézni... ez is vicc... mindenki nagyon profi, de kb senki se megy biztosra...

tippem a következõ részre: megjelenik grecsen a háztetõn, agyonlövi a mesterlövészt, megmenti lincet és valamelyik köv. részben összefekszik vele :S

MerlinW
Komoly volt a rész. Vicces, hogy baromira unom és már elég régóta nem érdekel a történet, mégis olyan izgalmasak az epizódok, hogy szívesen nézem😊 Persze nem dõlök majd a kardomba, ha nem lesz több rész😊

[merlinw.org]

Milyenaza maffiózós rablólink?

hunbasser
jajderossz...

rá ne kattintsatok,maffiózós rablólink 😄

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Aztán talicskával eltolja lincet. <#idiota>

Yo, Bitch!

hunbasser
amúgy még a tegnapi részhez: mikor megkérdezték Mahonet,hogy mit csinálna,ugye nem csak én gondolom úgy,hogy az a "pull the trigger" csak kamu volt? 😄 Mahone a legrendesebb benne.mondjuk nekem most ez a csapatos dolog tetszik fõleg azután lett jó,miután megkapta mindenki a saját képét...😄dddd az úgy tényleg motiválta õket és végre közös lett a cél. habár T-Bagbõl még így is kinézem,hogy beáldozza az anyját csak azért,hogy ellophassa a Scyllát ha már megvan,utána meg eladja jó pénzért és megy élni 😄

ReaL MaDRid x siempre