23171
![11866197451219315601.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1186619745/11866197451219315601.jpg)
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
cargame #21790 Mikortol lehet totleni a dupla epizodot? Holnaptol lehetseges? -
Lipi1980 #21789 Vagy a lányodnak?
De azért sokat változott! Jó irányba... -
még mindig jobb mintha azt álmodnád hogy T-Bag bevágja neked a lompost:DDD -
Nem hiszem mert azt nem láttam. -
uhh,lehet hogy te a Blade III-as Drake-kel álmodtál nem? :Ddddddd -
Azt nem tudom, csak arra emlékszem, hogy közben őrület csillogott a szemében. -
nem nem...
-You got Scylla! Where is Scylla???
-I don't know,I swear.
-WHERE IS SCYLAAAA????
de amúgy tök szar,hogy álom közben az ember nem gondol olyanokra,hogy pl Linc most a csomagtartóban fekszik meglőve...vagy Herold,megálmodtad azt is,hogy hogyan jut ki? :D -
Uhhh biztos azert torte el mert a veget kivanod:D -
Na épp ideje, hogy vége legyen ennek. Ma azt álmodtam, hogy Linc eltörte 2 ujjamat. -
Lipi1980 #21781 Akkor már inkább Sára seggéről, mint Grecsenéről...
Misi!!! :D:D:D:D:D:D -
xDDDDD -
mephi666 #21779 jah, elmegy, megkeresi grecsent, kirámolnak egy bankot, vesznek pár kiló kokaint, amit misi grecsen csupasz seggéről fog leszívni és nagy ívben tesznek lincre, sárára, krantzre meg a scyllára... :) -
Hát, amikor kicsípte magát qrva jó volt.. de Gretchen is nagyon jó.:) persze még hosszú hajjal volt a király..:D
Én Gretchent választanám.:) -
Orionk #21777 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tuti, hogy nem menti meg. Egyikük meg fog halni, ez már régóta egyértelmű. Hónapokkal ezelőtt kiadták spoilerban -
:Dddddddddddd égett arcú kojak :D:D:D -
az lesz majd sztem,hogy Sándor megy Linkolnért,Mihály meg megy Sáráért -
áhh, misi lenyomja a vén szukát is + az égett arcú kojaket is. -
daydream #21773 Nekem is bejön Sára, jó kis nő. Amúgy Mike tuti megmenti mindkettejüket, kiagyalnak majd valamit Mahone-nal. :) -
volt talán két ember,aki azt mondta rá,hogy bányarém. amúgy én se rugdosnám ki az ágyamból -
kifikáz. simán sára. nekemis bejön. yómuff:D -
cargame #21770 Jah, azt gondoltam, hogy csak en latok rosszul :D amugy behoztam alemaradast 1 het alatt 20 epizod, igy most mar tudom olvasni a forumot :P:P -
A végén a lövöldözős jelenetben füldugó van Linc fülében:)
Nem fontos csak észrevettem:)
-
egyetértek, amúgy ha jól emlékszem Lincoln mondta is a 20. részben, hogy eddig miért nem ölték meg. -
mephi666 #21767 vagy 10szer átcseszte ő is a bandát, csodálkozok, hogy nem intézték még el... pusztán amiatt, hogy ennyiszer megbocsátottak neki, azt feltételezi, hogy nagyon kedvelik a búráját :) de most tényleg... mindig ott lebzsel körülöttük már az 1. évad óta, folyamatosan keresztbe tesz mindenkinek, csak a saját érdekeit nézi és még mindig nem belezték ki... :) már abruzzinak ki kellett volna nyírnia az 1. évadban... -
Quantumleap #21766 T-Baggel azért nem annyira. -
mephi666 #21765 nem csak mahone-val... hanem ott volt pl bellick is... meg t-bag-gel is eléggé összemelegedtek már itt-ott... arról meg ne is beszéljünk, hogy self is átbaszta őket rendesen a palánkon és mégis jól elvoltak... grecsennel is kavartak kicsit, de az sem gond... krantz-el is majdnem összepuszizkodtak már :S volt jópár ilyen helyzet... -
Lehet hogy vérszerint nem a tesója, de nem hinném hogy ez változtatna is vmin, most ha kiderülne pl hogy az én tesóm nem vérszerinti tesóm attól még ugyanúgy tesómnak tekinteném, mert vele nőttem fel stb. -
Quantumleap #21762 Fene tudja. Végülis a tesók Mahone-nal is milyen jól zöldágra vergődtek, pedig ő az apjuk gyilkosa. Akkor ilyen szempontból Kellermannel csak könnyebb lehet, elvégre ő nem ölte meg senkijüket.:) -
Lipi1980 #21761 Nem csak a mai világban lehet(ett) már Lincolnt is...
Sok híres ember volt "más", akik nem a mai világban éltek!
Én is Sárát választanám, mert Linc nem is a tesója.
Nekem bejön Sára! Most jön a fikázás... Már alig várom :):):):) -
a mai világban már Lincolnt is lehet...XD -
nyilván akit lehet dugni :D -
4×21-22 rész promoja felirattal:
thx to PBaddict SzökésFan.hu -
Inkább L. -
élje túl Sara és sírjon 2 percet. Ennyi. ASD:ASD:S:DD:D
Amúgy az aktuális rész szerintem elég jóra sikeredett! Egyedül a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rész nem jött be :)belelövök a bordái közé a tüdőt súrolva -
Lipi1980 #21755 Vajh' kit választ Májkül?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sárát, vagy a Link féltestvérét -
ennyiből megtudjátok állapítani? kik vagytok Ti a Miami helyszínelők?:D -
őleszhát. kimás. -
beszarnék ha ő lenne -
az kemény volt nagyon, jól osztotta Linc a skúlót:D -
mephi666 #21750 "jelentéktelen" szereplőnek kellene túlélnie :) úgy lenne igazán ütős... tbag-et túl sokan kedvelik a filmbeli karakter és robert knepper színészi játéka miatt is... neki ezért kellene meghalnia :)
off: tegnap este volt valami nagyon gagyi vígjáték a tevekettőn, amiben az egyik főszereplő filmbeli apját mahona alakította :) piti szerepe volt egyébként...