Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Én is örülnék victorpictornak, hamar csinálta a fordításokat..😊 és jó is volt 😄
mondjuk az tény, hogy a banner-ban az "every monday" már többszörösen se állja meg a helyét
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ReaL MaDRid x siempre
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://pbfanbyzolee.blogspot.com/2009/04/amit-tudni-lehet.html
Turn Me On Dead Man
respect to the man in the ice cream van
Ideje lenne egy kicsit feleleveníteni a korábbi részeket 😄😄😄
asszem le kéne kapni az utolsó részt is addig, mert már elég homályos a dolog, h hol is tartunk épp 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A legutóbbi rész (ami december közepén volt) után már tudtuk, hogy most fog visszatérni a "maradék" részekkel.
Ezek szerint nyilván az is újdonság számodra, hogy a záró epizód ugyanolyan dupla rész lesz, mint a IV. évad nyitó epizódja...
Lehet hogy régi infó, én most olvastam.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gretchen and the folks
Lincoln's Creek (dawson's creek mintajara)
Avocado the drop-soap terrorist
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
-Tweener the pickpocket
-Sara the junkie
-D.B. Cooper & his cat
-Haywire (psichothriller-18 age)
-The young Theodoro
További elképzelések?
<#wow2>#wow2><#vigyor0>#vigyor0>
Turn Me On Dead Man
És az se meglepõ, hogy egyes szereplõk "már biztos" hangleütéssel nyilatkoznak róla, nekik is ettõl nõ az árfolyamuk. megvárom, amíg kicsit hivatalosabb helyrõl is jön infó. (azaz mikor már junkie-n megírják 😄 )
A Cherry Hills címû spinoff helyett lesz ez. Prison Break: The Gretchen Morgan Files
Fõszereplõ természetesen Gretchen lesz, de benne lesz T-Bag is, Dzsenerál Krantz, és az Ethant alakító színész a Lostból.
Várós!
Turn Me On Dead Man
Március 7-én az IMDB egyik megbízható forrása közölte, hogy valószínûleg lesz Prison Break: Cherry Hill, Gretchen Morgan-al a fõszerepben, ami hivatalosan a Prison Break: Cherry Hill "The Gretchen Morgan Files" címet kapná. Hozzátették, hogy ez még NEM 100% és amint biztosabbat tudnak, közölni fogják.
"Nagyon örülök a hírnek!" - mondta Jodi Lynn O'keefe, aki egyáltalán nem számított rá, hogy egy teljes sorozat fog róla szólni. "Nem tudok várni, amíg elküldik az elsõ epizód forgatókönyvét."
A Cherry Hill egy nõi börtön köré építené a történetet, ami Gretchen Morgan-re (Jodi Lyn O'keefe) és más nõi elítéltekre fókuszálna elsõsorban, de olyan rajongók által közkedvelt karakterek is feltûnnének benne, mint T-Bag vagy Krantz tábornok.
A korai (nem hivatalos) szereplõlista:
Jodi Lyn O'keefe - Gretchen Morgan
Hanga McComb - Rita Morgan
Leon Russom - Johnatan Krantz tábornok
Regan Licciardello - Emily Morgan
Manuel Velazquez - ND õr 2 (?)
Amikor nem köpte be Sco-t a "mobil" miatt.. Akkor mondta neki Bellick hogy ne élljen vissza a jó indulatával vagy elveszi - a neki amúgy sem járó - házastársi légyottokat. <#hehe>#hehe>