23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
cargame #21524 Sziasztok!
Szeretnem elmondani, hogy az 1. eved volt a legjobb. Szerintetek? :DD A 4. evadot most nezem 10. resznel vagyok. Jo mih?? :DDDD
Direkt csak ezert irtam :P Az elso evad telleg nagyon jo :DDD -
Kalozoner #21523 nem értelek titeket, sztem még mindig nagyon jó és élvezetes csak már nem szöknek, de úgyanúgy leültet hétről hétre, és várom az új részt...de ez persze magánvélemény... -
#21522 huuh hallod,az első évad az istenkirályság volt,klasszikus,vitrinbe vele,ez az évad viszont szarfos,nem ér fillért sem.
remélem én vagyok az első,aki így gondolja és le is írja. -
#21521 áá dehogy... hidd el h még ezerszer le lesz írva :D kívülről vágja sztem mki h az első rész isten volt 2. se volt rossz de már nagyon szar és vontatják és mki utálja mert egy szar de azért nézik :D -
#21520 egyszer majd csaj megunják -
#21519 annyira várom ,hogy még leírjátok vagy ezerszer :D -
#21518 ADLAK:D -
G_ArchAngel #21517 Majd rajossz...
Sara nobol van, ok akkor esnek teherbe, mikor mi, ferfiak nem akarjuk:-) -
#21516 ja, a görény :| -
#21515 ráadásul milyen szar módon, legalább valami emlékezetes jelenet lett volna.. -
Seeley #21514 miért kellett ezt felemlegetni? így is elég fájó :P -
#21513 jah meghalt whistlr igy már szarazegész mi? :P -
Seeley #21512 Üdv újra!
már semmi megújulást nem hoz a PB, azt kívánom h a hátralévő részeket ne basszák el...
pont a napokban néztem újra a dupla börtön lázadásos részt...nah az s01 az mestermű valóban. -
Quantumleap #21511 http://tv24.hu/hir/A_tragedia_megvaltoztatta___Szivet_tepo__kijozanito_tapasztalat -
Quantumleap #21510 Inkább ö, mint Kellerman. Bár félek, az övé is eröltetett és gagyi lesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A családjával élve, boldogan nyugalomban, csakis arra vágyik, hogy Sucréval elmenjen Scoéknak segíteni a Cég ellen, hogyne. Legalábbis tuti ez hozzák majd ki belöle... -
#21509 képek az uccsó 2 részből
http://www.prisonbreakbuff.com/2009/04/27/prison-break-episode-42122-rate-of-exchangekilling-your-number-promo-pictures/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!C-note meg sucre már biztos -
mephi666 #21508 jah, majd úgy fog megszületni, hogy az egész testére rá lesz már tetoválva a komplett női szaporítószerv :D -
#21507 a kis Scofield sztem már most tervezgeti a szökést Sárából -
mephi666 #21506 jah, vagy csak egyszerűen ránézett azzal a barátok köztök gyalázó benézésével sárára, az meg szeplőtelenül fogantatott és teherbe esett... aztán majd megszüli az évad végén az antikrisztust és akkor már az egész világ menekülni meg szökni fog előlük :S -
#21505 Mihálynak már a spermái is olyanok,hogy mindenhonnan szökni akarnak. az óvszer nem akadály. -
mephi666 #21504 jah, végülis... de ha olyan profik, akkor azt végiggondolhatták volna, hogy kefélésnek gyerekáldás lehet a következménye védekezés nélkül :) vagy úgy érezték, hogy nincs elég bajuk és pont ideális az idő egy gyerekre? esetleg kis hendikeppel akarnak indulni a problémákkal szemben, mert már annyira profik meg kemények, hogy simán menni fog? :) -
#21503 :DDDDDDD
És tényleg. -
#21502 Self is kihullhatott volna már rég
nagyon nem bírom... -
G_ArchAngel #21501 Segitek:
Anyuci megfigyelte a kicsi fiacskait, igy gondolom nem csak kepet kapott, hanem hangot is melle...
Ez nem a 24, gondolom alszanak neha, kozben meg szaporodnak Saraek...
Amugy Saranak mar reg hullanak kell lennie, amikor bevagja a szenvedeses arcokat, akkor hetekre elmegy a kedvem a szextol... -
G_ArchAngel #21500 Gretchen-nel mivan?
Meglottek, ott fekudt, de meg nem volt halott... -
#21499 Sucre-t tudjuk, de C-note meg Kellerman mégcsak promó szerepet se kapott, mondjuk igen látványos lenne egy olyan finálé, ahol újra összegyűlik a nagycsapat. -
Suffering #21498 Sorozat irói mondták hogy a végén visszatér Kellerman, Sucre meg C-note -
#21497 Mert látni akarja a fiát!!!! -
#21496 felejtsétek már el kellermant:D -
Suffering #21495 Amugy egyedül Kellerman miatt nézem a sorozatot, hogy mikor tér már vissza :D Mert tudom ám hogy valamikor visszatér. MERT NEM HALLT MEG -
Suffering #21494 Az lett volna a legjobb ha elviszi öket Abruzzi gépe és lezuhan. Amugy meg azt nem értem hogy Lincoln miért nem ül fel a gépre azt huzz el a picsába Ausztráliába ott ugyse keresné őt senki, most nincsenek nyomkövetős felügyelet alatt mint Self idejében -
#21493 Sajnálom,hogy eléggé lecsengő hangulata van az egésznek :(
Bele kell törődni,hogy vége. -
mephi666 #21492 szerintem a 2. évad még megállta a helyét... az még szerintem kellően fordulatos volt és nem lett túlerőltetve... egyedül az nem tetszett, hogy jöttek a nagyobbnál nagyobb "halak"... elnökasszony/kínai csóka/cég, stb... ezzel kezdett erőltetett lenni, hogy azt hitte az ember, hogy a "legnagyobb gonoszt" helyretették, élhetik majd az életüket, de egy fenét... mindig lett egy felsőbb szint és akit addig húdegonosznak hitt az ember, az kismiska volt a következőhöz képest :) 2. évad végére lehetett volna 1 befejezést meg még fél tucat alternatívot tenni... :) lezárt lehetett volna... de így az lesz a vége, hogy a prison break névvel próbálnak eladni még pár sorozatot vagy tököm tudja... esetleg a még nagyobb lóvé reményében egész estés mozit csinálnak belőle, stb... :S a színvonal esését a forgatókönyvíró-sztrájk után vettem észre igazán... onnantól kezdett így visszaesni... :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami a legutóbbi részben legjobban felidegelt, az a következő: linc anyja tárgyalt az indiai csókával, aztán behozták neki a szaros post it-et, rajta a névvel/címmel... elolvasta, aztán otthagyta "véletlenül"... (hogy lincolnék odataláljanak a reptérre...) jó nagy ökörség volt... a sok ilyen szintű "véletlen" tud kiakasztani legjobban... egy bizonyos mértékig szerintem elmennek a véletlen egybeesések, mert valóságban is történnek hasonló dolgok... de a folyamatos, egész cselekményt befolyásoló véletlenekből van elegem... ja, meg a másik: a fickó, aki majdnem elkapta sáráékat már előre megkapta a fecnit a kódolt üzenettel (amit azonnal megtaláltak a pénztárcájában), hogy az adott reptéren lesz még dolga... miért nem mondjuk sms-ben kapta meg később a feladatot, miután elintézte a dolgát? sokkal célszerűbb és biztonságosabb lett volna... amatőr profik :S -
#21491 "szerintem a 2. sorozat után kellett volna abbahagyni a sorozatot..."
tanuld már meg az "évad" kifejezést! :D
amúgy sztem, ha 1. évad végén zárták volna le, akkor klasszikus lenne a sorozat, mindenkinek ott pihenne a polcán (eredetiben, vagy másoltan), és évekig idéznénk belőle szövegeket, meg jeleneteket.
így meg a 2. évad vége fele kukába küldtem a már kiírt másfél évadot, mert fél történetet nem őrzök meg, de azzal együtt már teljesen elvész minden, ami jó volt benne.
elvitte volna őket Abruzzi gépe, aztán egy lezáró akciófilmben a testvérek bebizonyítják Linc ártatlanságát, visszapaszírozzák Bagwell-t a sittre (Sucre, C-Note megy a családjához, Abruzzi megtér, stb...), Sco+Linc pedig köt egy megállapodást a Céggel, hogy békénhagyják egymást. esetleg a filmbe lett volna a Cég fejvadásza Mahone, aki átáll és ő segít nekik eltűnni.
[most csak azt írtam le, hogy sztori szerint mi tett volna legjobbat a sorozatnak, tudom hogy ezek elsősorban pénzügyi befektetések és a sorsukat is ez határozza meg.] -
mephi666 #21490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!klisé hegyek, hová legyek? :S még a 2. és 3. sorozatnál nem győztem várni minden egyes részt... csomószor még feliratot sem vártam hozzá... most meg tegnap este kényelmesen megnéztem ezt a részt, ennyire izgat már... kb csak amiatt nézem, mert már alig van belőle és minden eddigi részt legalább egyszer láttam... ebben a 18. részben is ott volt lincoln kamu-megmenekülése... nagykövetségen pedig nem hiszem el, h nem volt 1 hangtompító a vérprofiknál? adtak volna 1-1 fejest mindhármuknak és berakták volna őket a szekrénybe, senkinek nem tűnt volna még fel egy darabig és nem kavarnák tovább a szart... sáráék lekapcsolásánál pedig a kivégzés előtt jöttek a nagy nézések, aztán mahone profi módon leszedte mindhárom céges ügynököt egymás után... nem hiszem el, h az első lövés után a maradék 2 nem keresett azonnal fedezéket és nyílt célpontot nyújtott (taps) misi anyja meg hogy felismerte a gyerek hangját a telefonban, amikor nem nagyon hallhatta egyébként :S szerintem a 2. sorozat után kellett volna abbahagyni a sorozatot... csinálni kellett volna alternatív befejezéseket (2-3at simán lehetett volna...) és lezárni... túl erőltetett már az 1000szer ellőtt kliséáradat... sára meg terhes... hát igen... úgy szöknek, hogy fingani nincs idejük, de egy gyereket azért összehoztak... :) sára is várt-várt-várt mire megcsinálta a tesztet... -
#21489 jo sorozatnak indult
vege , el kell fogadni
en is imadtam az elejen
nemfikazom habar nemtetszik
igaz csokkent a szinvonal nagyon is
de hat elbucsuztatjuk
van szamos remek sorozat,amelyre mostantol lesz idonk
ha meg annyira hianyzik
ujratudod nezni a lement evadokat:)
valamelyik nap neztem ujra a masodik evad "klasszikus" jeleneteit.
-
#21488 jajaja nekem is nagyon... ez az egy sorozat van amit nézek :S -
G_ArchAngel #21487 En is most gondoltam bele eloszor, hogy hianyozni fog, ha vege lesz... -
r4pt0r #21486 Nem a Cég a pénzel és a hatalommal foglalkozik, vagyis a tudomány jó ide :P -
#21485 jah,az nem tetszik hogy a Cég ilyen tudományos kisérletekkel foglalkozik :d