Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
kimontahogynézdmeg.

http://loal.atw.hu

Akkor lett volna Spoiler, ha nem linkelem, hanem kiírom szépen az egészet![/spolier]

HA ezt elolvastad, akkor megnyugodtam...
mindkettõ emberkének igaza van 😊
egyiknek hogy spoiler (bársztem nincs benne spoiler)
másik meg irhatta volna,hogy kicsit spoileres új info és kész =)
tommygear
ez miért spoiler?
nem írt semmi konkrétat, te kattintottál rá
tommygear
<#eljen>
BB7
SPOILER<#wilting><#wilting>
Új infó!
Új infó!
Új infó!
Új infó!

ITT
DeerHunter01
ebben mi a vicces ??
nagyot szóltál...

\"Erről van szó!\"

KAMIONOS KOGYO
Muszáj lesz <#rinya><#rinya>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

BB7
Ennyit nem tudok várni! <#wilting>
dragon11
Jól eltolták bakker.

KAMIONOS KOGYO
17.rész: Április 17.(Péntek) Még kb. 10 hét

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Hasogatják a szõrszálat? Vagy szopatnak?

Kötve hiszem, mivel az USA-n kívüli embereknek azért van annyi fantáziájuk ,hogy ne a városról nevezzenek egy egy BV intézetet...
N o N a m e
Mivel az elsõ évad nagy részét ott forgatták a börtönben és mint tudjuk, általában az év közepén kezdik el a forgatásokat ezért valószinüleg november-december környékére jutottak el addig az epizódig, hogy leforgassák, és egyik naporól a másikra lehavazott, akkor nem volt mit tenni, hóban vették fel a jeleneteket.
Herold
Ezek szerint akkor a Libanon nevû fegyház Libanonban van? <#buck>

Ami egy Joilet nevû "kisvárosban" van, amirõl a börtön kapta a nevét...
Joilet az a börtön neve,

Annyira nem messze északon, csak Chicagotól 50-55 km-re D-DNY irányban, egy Joliet nevû kis városkának az északi határában Fairmont irányába...

Bár mindenképpen északabbra van ez a börön, mint a Sona, mert az meg Panamában, Közép Amerikában...
hol van a dutyi, az a kérdés... mert ha messze északon, akkor miért ne? 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

erre senki nem regált?

Az elsõ éved vége felé pár epizód alatt esett a hó, aztán meg nem :S,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Akkor inkább nem mondok semmit. <#vigyor2>
passatgt

hát kb... de volt frankó svájcibicskája is 😊 olyan elengedhetetlen kelléke volt, mint anno rambonak a kése 😊 általánosban volt olyan egyik osztálytársamnak... volt abban minden: iránytû, gyufa, stb... 😊 alig 20éve nagyon menõ cucc volt...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

tnm
nem szidtam, erre utaltam csak <#vigyor>

az rendben... nem is mondtam, hogy az armageddon nem "kamufilm", de a pb a 4. évadra kb oda süllyedt, mint pl a barátokközt (úgy ahogy már elõttem is mondták) csomó véletlen egybeesés, mindig valaki hall valamit és betesz a másiknak... :S

macgyver-t nem szidni... a bombareceptjei mûködtek... próbáltunk 1-2 dolgot 😄

cement
az mennyire reális hogy bruce willis és barátai leszállnak egy aszteroidán, ott rallyznak rajta össze-vissza majd felrobbantják azt az utolsó pillanatban... film öccse, film

respect to the man in the ice cream van

tnm
1, panama csak egy egyutcás falu
2, gyakorlat teszi a mestert, mostmár halálrutinosan bárhova besétál.
legközelebb USA elnökiszobába (vagy a föladalatti atombiztos válságszobába) fúrja be magát, egy gemkapoccsal (á la MacGyver) 10 perc alatt

nem csak ez... már a 3. évadban is túl sok ilyen volt: pl sucré és lincoln véletlenül összefutott panamában az utcán... szerepjátékos "szakszóval" élve: olyan gyengén lettek "összemesélve" a szereplõk, hogy kezdõ mesélõt is elküldenek ilyen miatt melegebb éghajlatra... 😊 ebben a 4. évadban az a durva még, hogy olyan helyekre törnek be, ahova lehetetlen... 1nap készüléssel... az elsõ évadban nem volt még ilyen vérprofi :S

Fido4life
"Westmoreland macskája a company fõnöke!!!" ez már nem igaz

mephi most nem mondod komolyan hogy ez zaklatott fel hogy amíg pisilt odaért a néger? Ebbe a sorozatban annyi WTF helyzet volt már hogy az már ROFL. Ennél sokkal durvábbak is. Én is csak az elsõ évadig bírtam, amíg volt realitása az egésznek, ebben a 4. évadban kb annyi a valószerûség mint a pokémonban, vagy a dragon ballban. Barátokközt rajongók elõnyben. =(

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

5c0rp330n
azért az elsõre ne mondd, hogy nem tuknád, mert ki leszel tagadva 😊

Ez nekem is feltûnt akkor, úgy látszik, Wyatt odateleportálta magát. <#vigyor>
Szerintem is jó nõ és kint szeretik. <#vigyor2>
Én az elsõ helyre tettem volna, a többiekért, akik felkerültek, viszont nem vagyok oda. De hát ez ugye teljesen szubjektív dolog. <#papakacsint>
Fido4life
"meg amíg Sára pisilt, odaért a néger... :S" 😄

De igen, õ volt az. <#smile>
igen... rászóltak... de akkor is... mi van ha Sára másik kocsmába megy, vagy ha nem olyan látható helyen tart egy rohadt hitelkártyát? én sem csak úgy bedobom a táskámba, hogy mindenki láthassa... túl sok apró véletlen komoly mértékben befolyásolja a sztorit... és erre akartam rámutatni... meg amíg Sára pisilt, odaért a néger... :S

precision
lehet rosszul emlékszek, de a company szólt rá telefonon akkor a fekakellermanre hogy használták itt és itt az öreg hitelkártyáját

Bazinga!

hát Sáráról beugrott egy rész, ami kegyetlen mód felidegelt... amikor beült a kocsmába, hogy piálni fog... ott töketlenkedett és a másik figura lenyúlta a táskájából a hitelkártyáját, azonnal fizetett vele, a nagydarab nigger meg fogta magát és 5percen belül ott volt... egy akkora méretû városban... a túl sok erõltetett véletlen miatt laposodott szerintem el a sorozat... :S milyen befejezésre tippeltek? 6rész már nem olyan sok... de valószínû, hogy húzzák a dolgokat még 5részen át, az utolsóba meg megpörgetik a dolgokat...

Végre végre végre <#wow1>
Ugye, hogy nem csak szerintem jó nõ a Sára????
Hehehehe és hahaha
precision
bõven elfér

Bazinga!

5c0rp330n
mondjuk ott sztem semmi keresnivalója. ahogy a 3-asnak és 15-ösnek sem.

precision
a big bang theorys Penny? 😊 hm, most hogy mondod... nem õ volt az a lány akivel a zakkant találkozott? 😊

Bazinga!

Vége lesz a PB-nek? Egyik szemem sír, a másik nevet. A történet kezd kifulladni, de bizonyos szereplõk nagyon fognak hiányozni. <#szomoru1><#lookaround>

Más: Sára felkerült a Maxim magazin The Hottest Women of Fall TV '08 listájára. Én örülök. <#taps> Mellesleg Kaley Cuoco is helyet foglal a listán, ha emlékeztek rá, 2 epizódos PB-s mellékszereplõ.
Fido4life
na ennek örülök, legalább csak a 24-et kell majd szedni ebben az évben 😄

BB7
Dettó!
Az elsõ kettõt már nagyon nehéz überelni! A Sonás nagyon nem jött be! Mert Pfff... De viszont a 4. megint az elsõ kettõ hangulatát keltette!
De mivel, lehet látni, h. nincs több ötlet! Így tényleg lehet, hogy jobb ez így! Bár ki tudja! Biztos nézném az ötödik évadot is! 😊
sziasztok!

Most nézem ujra az elsõ évadot. Link kivégzése május 11-én lett volna. Ennek ellenére esik a hó, ez hogy lehetséges? Õk a télen forgatták azt tudom, ezért volt hó, de a sorozatban? :S

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

az egyetlen sorozat volt, amit néztem, nagyon sajnálom hogy vége..

majd akkor hiszem el, hogy vége, ha tényleg vége... szerintem 99%, hogy úgy fejezik be, hogy be sem fejezik igazán... hogy elõvehessék pár év múlva akár... :S már 3évaddal ezelõtt megcsapta a készítõket a pénz szaga, az elsõ 2évad tele volt még ötletekkel, mostanra szinte minden puskapor elfogyott és televan erõltetett csavarokkal...

/off: pont most olvasom stephen kingtõl a tortúrát, teljesen idevág... nem tudom ki ismeri a sztorit, gyorsan összefoglalom, a fõszereplõ egy író, aki írt korábban egy sorozatot egy nõ (tortúra) fõszereplésével, amit lezárt, azóta épp befejezett egy másik regényt és elindult részegen egyik városból a másikba, hóviharba került, balesetet szenvedett (rendesen széttörte a lábait) és egy elmebeteg nõ találta meg, aki mellesleg nagy rajongója és hazavitte a házába... ott ellátta és kb foglyul ejtette... tömte fájdalomcsillapítókkal és rávette, hogy az õ kedvéért folytassa a sorozatot, amiben az utolsó rész végén "megölte" a nõt... na, elõször úgy "támasztotta fel", hogy ellentmondásos lett a történet az elõzõ eseményekkel... ezen ki is bukott a nõ, hogy "tisztességtelenül oldotta meg"... példának hozott fel egy korábbi folytatásos sztorit, amiben a fõszereplõ mindig "valószínûtlen, de tisztességes módon menekül meg a haláltól"... a pb meg már csak ilyen dolgokból áll... a 3. évadban kezdték halmozni a valószínûtlen eseményeket és ezekkel olyan szintre süllyedt majdnem a szememben, mint mondjuk a barátok közt, amiben mindig mindenki azon mesterkedik, hogy a másik alá vágjon és "véletlenül" mindig hall valaki valamit, amibõl kombinál és kavarnak, mint a vadállat... :S
off off/