Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HA ezt elolvastad, akkor megnyugodtam...
egyiknek hogy spoiler (bársztem nincs benne spoiler)
másik meg irhatta volna,hogy kicsit spoileres új info és kész =)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Kötve hiszem, mivel az USA-n kívüli embereknek azért van annyi fantáziájuk ,hogy ne a városról nevezzenek egy egy BV intézetet...
Bár mindenképpen északabbra van ez a börön, mint a Sona, mert az meg Panamában, Közép Amerikában...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Az elsõ éved vége felé pár epizód alatt esett a hó, aztán meg nem :S,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
respect to the man in the ice cream van
2, gyakorlat teszi a mestert, mostmár halálrutinosan bárhova besétál.
legközelebb USA elnökiszobába (vagy a föladalatti atombiztos válságszobába) fúrja be magát, egy gemkapoccsal (á la MacGyver) 10 perc alatt
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Bazinga!
Ugye, hogy nem csak szerintem jó nõ a Sára????
Hehehehe és hahaha
Bazinga!
Más: Sára felkerült a Maxim magazin The Hottest Women of Fall TV '08 listájára. Én örülök. <#taps>#taps> Mellesleg Kaley Cuoco is helyet foglal a listán, ha emlékeztek rá, 2 epizódos PB-s mellékszereplõ.
Az elsõ kettõt már nagyon nehéz überelni! A Sonás nagyon nem jött be! Mert Pfff... De viszont a 4. megint az elsõ kettõ hangulatát keltette!
De mivel, lehet látni, h. nincs több ötlet! Így tényleg lehet, hogy jobb ez így! Bár ki tudja! Biztos nézném az ötödik évadot is! 😊
Most nézem ujra az elsõ évadot. Link kivégzése május 11-én lett volna. Ennek ellenére esik a hó, ez hogy lehetséges? Õk a télen forgatták azt tudom, ezért volt hó, de a sorozatban? :S
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
/off: pont most olvasom stephen kingtõl a tortúrát, teljesen idevág... nem tudom ki ismeri a sztorit, gyorsan összefoglalom, a fõszereplõ egy író, aki írt korábban egy sorozatot egy nõ (tortúra) fõszereplésével, amit lezárt, azóta épp befejezett egy másik regényt és elindult részegen egyik városból a másikba, hóviharba került, balesetet szenvedett (rendesen széttörte a lábait) és egy elmebeteg nõ találta meg, aki mellesleg nagy rajongója és hazavitte a házába... ott ellátta és kb foglyul ejtette... tömte fájdalomcsillapítókkal és rávette, hogy az õ kedvéért folytassa a sorozatot, amiben az utolsó rész végén "megölte" a nõt... na, elõször úgy "támasztotta fel", hogy ellentmondásos lett a történet az elõzõ eseményekkel... ezen ki is bukott a nõ, hogy "tisztességtelenül oldotta meg"... példának hozott fel egy korábbi folytatásos sztorit, amiben a fõszereplõ mindig "valószínûtlen, de tisztességes módon menekül meg a haláltól"... a pb meg már csak ilyen dolgokból áll... a 3. évadban kezdték halmozni a valószínûtlen eseményeket és ezekkel olyan szintre süllyedt majdnem a szememben, mint mondjuk a barátok közt, amiben mindig mindenki azon mesterkedik, hogy a másik alá vágjon és "véletlenül" mindig hall valaki valamit, amibõl kombinál és kavarnak, mint a vadállat... :S
off off/