23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
mephi666 #21604 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ez már lassan minősíthetetlenül szar lesz :S
ami engem kimondottan zavart:
1: egy rendesen befúrt tiplit elég nehéz fogselyemmel kiszakítani... még pajszerral is neki kell feszülni azért rendesen, de akkor a falból is jóeséllyel szakít, aminek hangja van :S
2: ott volt a nagy konferencia, aminek a biztosítása 0 volt... ilyenkor minimum több őr minden ajtóba, fémdetektor/motozás/anyámkínja... benn is minden sarokra fegyveres őrök és az egész környékre kiterjedő járőrözés és spontán ellenőrzések... nem az h misi beszökik és csak utánaszól az ajtónálló, aztán el van intézve... vicc...
3: a lefixált kocsi vagy fél órán át hajtott a városban 100al és nem érték utol... nem hiszem h senkinek nem tűnt fel addig :S vicc...
4: linc+misi álltak a fegyver mellett jó sokáig, mint 2 méretes f@sz... nemár :S jah és itt a mesterlövész véletlenül tudott célozni... rávezetésből szívenlőtte a fickót... holott inkább fejre kellett volna lőni, ha már ilyen közel volt... meg ki tudja h van-e mellény? (illene lenni biztos, ami biztos alapon)
5: egyebeket nem is említek: sára+misi+anyuci szappanoperája aztán tényleg mindennek az alja volt...
-
#21603 Ezt nemhiszem el, a 19. részben megint "SCYLLA"-nak írják -
#21602 Kellerman élt, él és élni fog!!! -
#21601 meg a feliratban is benne volt -
#21600 a torrentoldalon ahonnan szedtem alapból ezen a néven volt fent, de lehet h csak vicces kedvükben voltak és valójában más akart lenni, nemtom :) -
Orionk #21599 pontosan!! erre vagyok én is kiváncsi, ez nekem rögtön feltűnt. -
Orionk #21598 és ezeket hol találod meg, hogy egyes epizód cimekkel mire utalnak? -
#21597 ? -
#21596 SPOILERT TE!!!!!!!!!! -
#21595 apa kezdődik!!! -
#21594 őt szétlőtték. -
Suffering #21593 Szerintem Kellerman ugy fog beszálln ia sorozatba, hogy kiderül hogy Ő Christina egyik embere. Ha megnézzük Christia embereit, akkor szinte egytől egyig olyanok akik egykor a CÉG-nél dolgoztak de ott hagyták azt. Kellerman is egy ugyanilyen ember. És ez megmagyarázná azt hogy miért nem őt lötték szét a kocsiban a 2. évad végén. -
Hellsing47 #21592 -
#21591 A forgatókönyvírók nem valószínű, hogy beszállnak a sorozatba egy ölés erejéig, inkább kiosztják valamelyik szereplőre a feladatot. -
#21590 Ezután ha nem nyírják ki Mrs. Scofield-et a forgatókönyvírók, akkor qrva idegbeteg leszek... -
#21589 akkor én voltam figyelmetlen, úgy emlékeztem be volt csukva:) -
#21588 amikor kijöttek a fürdőből becsukták. amikor Sara rányitott, már nem volt teljesen becsukva. (Közben lehet Sara pisilt és nem csukta vissza rendesen :D ) btw, a tiplis csavart nehezen szakítaná ki a falból fogselyemmel. :D -
Hellsing47 #21587 nem volt teljesen becsukva az ajtó mikor bement sara -
#21586 szerintem nem ez a leglogikátlanabb dolog a sorozatban -
#21585 amúgy nem értem, hogyan szakította ki a fogselyemmel a csavart a falból. Ugye az ajtó csukva volt, úgy lett rákötve, ergó ha ismét becsukja, nem kéne kiszakadnia -
#21584 sztem egész fasza rész volt ez végre :) -
#21583 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem a rész végén az első szó ami eszembe jutott, h bmeg:D de nem azért mert szar volt, hanem mert hogy az istenbe lehet ekkora csavarokat rakni a sztoriba h az már nem is 360 hanem 1360fokos fordulat..."Linc nem a testvéred", meg, h lehet ilyen hülye h ott áll mint a dízsf@sz, a fegyvert még felkaphatta volna mondjuk, azon egy jót röhögtem volna, de h a Scofield anyja meg kitervelte, h elszökik, terepjáró minden, komolyan mondom, nevetséges, h mindig minden úgy történik ahogy azt a fejesek akarják és még a véletlen is direkt van... -
#21582 A banner tetszik!
Az aktuális rész pedig...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...hígfos. Nem lett volna rossz egyébként, csak épp az alábbiakkal nem voltam kibékülve:
- Miért nem fogta Sco és pofozta fel a hülyepicsa anyját - inkább bedőlt neki (elindult Linc után -> éppen ezt akarta a kurva)
- oké, Sco elindul, de bazmeg, ennyire amatőr, hogy nem kötözi meg az anyját megint? Na persze...
- Sara-n nem is lepődtem meg, már három évad plusz 19 rész óta unszimpatikus -.-
- Linc meg nem lehet ennyire segghülye basszus...
- Hát ez a "Linc nem a tesód" engem leginkább a Star Wars-ra (Én vagyok az apád, Luke) emlékeztetett, bár nem is, mert sokkal inkább egy dél-amerikai szappanoperára. Komolyan mondom: szánalmas.
Most már csak azért is megnézem a hátralévő pár részt, de szerintem igen csúnyán elcseszték az egyik legjobb cselekményű sorozatot.
-
#21581 vagy forditva -
#21580 Ha lenne 5. évad, ara tippelnék, hogy Linc ismét börtönbe kerül és Michaelnek kellene kihoznia. -
#21579 sikeres ember nem lehetsz, ha angol szöveget tükörfordításban akarsz lefordítani. akkor pedig főleg nem, ha ezzel a tudással akarsz mást kioktatni. -
#21578 hát szomorú hogy ezt mondom, de tényleg itt az ideje befejezni mert ez már nagyon gáz :(
nemrég kezdtem el nézni újra az első évadot... hát ég és föld -
#21577 "a sorozatnak találóbb lenne a Fact Break cím" hát ez kurva jó -
Lipi1980 #21576 A Son of a Bitch az nem a kurva anyád, ha egy kurva fia, ergó fattyú. Ha már itt tartunk!
Egyébként jó a banner... -
#21575 szerintem is nevetseges volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a testvered...jha oke akkor szart sem ert az elozo 3 evad.gratz -
#21574 hát nem tudom, megint annyi klisé, és minden -nem légből kapott- csavart ki lehetett találni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!abban a pillanatban, hogy Sara és még Michael mellett ott állt a szobában Sco anyukával már tudtam, hogy az anyuka ki fogja szúrni, hogy terhes a csaj és hogy lesz egy olyan jelenet, ahol csak ezért nem nyírja majd ki.
ez a Linc mégse a testvéred dolog meg... komolyan mondom, ha lenne még 2 évad, akkor kiderülne Sara-ról, hogy Sco testvére, aki eredetileg fiúnak született és 40 éve a Cégnek dolgozik és egyben ő Linc anyja is, csak 20 évvel fiatalabbra operáltatta magát, és az egész Fox river dolgot csak megtervezték neki, hogy Sco majd onnan "kitervezze" a szökését, miközben elnyeri Sara bizalmát, ami mindig is Sara célja volt.
az egész persz csak arra megy ki, hogy 30 év múlva egy tábla csoki utolsó kockáját kinek adja majd Sco...
a sorozatnak találóbb lenne a Fact Break cím, sportot űznek már abból, hogy mindent, ami eddig tény volt, vagy ténnyé fejlődött (pl. Sara halála) azt szépen lépésenként visszavonják... :S -
#21573 elkészült a felirat -
#21572 Ez sokkal jobb volt mint az előző rész...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sara akkora noob volt,hogy már fájt.Egy dolog volt rá bízva azt is elcseszte
T-bagnek jól áll ez a boss csicska szerep de szerintem egy golyóval fogja végezni a fejében
Self ahogy szaladt azt többször visszatekertem annyira fun volt
Linc már megint ott ált mint egy láma,már csak az hiányzott,hogy felvegye a puskát...
Remélem,hogy Michael kiagyal valamit gyorsan. -
#21571 egész jó rész volt -
#21570 van már fennt egy. az nagyon gáz? -
#21569 okké,kösz szépen -
#21568 itt...
de érdemes várni a korrekt feliratra -
#21567 Son Of a Bitch (magyarul nagyjából: a kurva anyád:) ) -
Orionk #21566 mit jelenthet ez az epizódcím: S.O.B. ??? -
#21565 Én angol felirattal néztem, és előre szólok: készüljetek fel a legrosszabbra. (nem spoiler, személyes vélemény)