23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát ez már lassan minősíthetetlenül szar lesz :S
    ami engem kimondottan zavart:
    1: egy rendesen befúrt tiplit elég nehéz fogselyemmel kiszakítani... még pajszerral is neki kell feszülni azért rendesen, de akkor a falból is jóeséllyel szakít, aminek hangja van :S
    2: ott volt a nagy konferencia, aminek a biztosítása 0 volt... ilyenkor minimum több őr minden ajtóba, fémdetektor/motozás/anyámkínja... benn is minden sarokra fegyveres őrök és az egész környékre kiterjedő járőrözés és spontán ellenőrzések... nem az h misi beszökik és csak utánaszól az ajtónálló, aztán el van intézve... vicc...
    3: a lefixált kocsi vagy fél órán át hajtott a városban 100al és nem érték utol... nem hiszem h senkinek nem tűnt fel addig :S vicc...
    4: linc+misi álltak a fegyver mellett jó sokáig, mint 2 méretes f@sz... nemár :S jah és itt a mesterlövész véletlenül tudott célozni... rávezetésből szívenlőtte a fickót... holott inkább fejre kellett volna lőni, ha már ilyen közel volt... meg ki tudja h van-e mellény? (illene lenni biztos, ami biztos alapon)
    5: egyebeket nem is említek: sára+misi+anyuci szappanoperája aztán tényleg mindennek az alja volt...

• plck
    Ezt nemhiszem el, a 19. részben megint "SCYLLA"-nak írják
  • Herold
    Kellerman élt, él és élni fog!!!
  • passatgt
    meg a feliratban is benne volt
  • 5c0rp330n
    a torrentoldalon ahonnan szedtem alapból ezen a néven volt fent, de lehet h csak vicces kedvükben voltak és valójában más akart lenni, nemtom :)
  • Orionk
    pontosan!! erre vagyok én is kiváncsi, ez nekem rögtön feltűnt.
  • Orionk
    és ezeket hol találod meg, hogy egyes epizód cimekkel mire utalnak?
  • passatgt
    ?
  • PrisonMan
    SPOILERT TE!!!!!!!!!!
  • tnm #21595
    apa kezdődik!!!
  • 5c0rp330n
    őt szétlőtték.
  • Suffering
    Szerintem Kellerman ugy fog beszálln ia sorozatba, hogy kiderül hogy Ő Christina egyik embere. Ha megnézzük Christia embereit, akkor szinte egytől egyig olyanok akik egykor a CÉG-nél dolgoztak de ott hagyták azt. Kellerman is egy ugyanilyen ember. És ez megmagyarázná azt hogy miért nem őt lötték szét a kocsiban a 2. évad végén.
  • Hellsing47
  • passatgt
    A forgatókönyvírók nem valószínű, hogy beszállnak a sorozatba egy ölés erejéig, inkább kiosztják valamelyik szereplőre a feladatot.
  • pyrohun #21590
    Ezután ha nem nyírják ki Mrs. Scofield-et a forgatókönyvírók, akkor qrva idegbeteg leszek...
  • passatgt
    akkor én voltam figyelmetlen, úgy emlékeztem be volt csukva:)
  • modellmaker
    amikor kijöttek a fürdőből becsukták. amikor Sara rányitott, már nem volt teljesen becsukva. (Közben lehet Sara pisilt és nem csukta vissza rendesen :D ) btw, a tiplis csavart nehezen szakítaná ki a falból fogselyemmel. :D
  • Hellsing47
    nem volt teljesen becsukva az ajtó mikor bement sara
  • sambauer
    szerintem nem ez a leglogikátlanabb dolog a sorozatban
  • passatgt
    amúgy nem értem, hogyan szakította ki a fogselyemmel a csavart a falból. Ugye az ajtó csukva volt, úgy lett rákötve, ergó ha ismét becsukja, nem kéne kiszakadnia
  • 5c0rp330n
    sztem egész fasza rész volt ez végre :)
  • kuzco007
    nekem a rész végén az első szó ami eszembe jutott, h bmeg:D de nem azért mert szar volt, hanem mert hogy az istenbe lehet ekkora csavarokat rakni a sztoriba h az már nem is 360 hanem 1360fokos fordulat..."Linc nem a testvéred", meg, h lehet ilyen hülye h ott áll mint a dízsf@sz, a fegyvert még felkaphatta volna mondjuk, azon egy jót röhögtem volna, de h a Scofield anyja meg kitervelte, h elszökik, terepjáró minden, komolyan mondom, nevetséges, h mindig minden úgy történik ahogy azt a fejesek akarják és még a véletlen is direkt van...
  • pyrohun #21582
    A banner tetszik!
    Az aktuális rész pedig...

...hígfos. Nem lett volna rossz egyébként, csak épp az alábbiakkal nem voltam kibékülve:

- Miért nem fogta Sco és pofozta fel a hülyepicsa anyját - inkább bedőlt neki (elindult Linc után -> éppen ezt akarta a kurva)
    - oké, Sco elindul, de bazmeg, ennyire amatőr, hogy nem kötözi meg az anyját megint? Na persze...
    - Sara-n nem is lepődtem meg, már három évad plusz 19 rész óta unszimpatikus -.-
    - Linc meg nem lehet ennyire segghülye basszus...

- Hát ez a "Linc nem a tesód" engem leginkább a Star Wars-ra (Én vagyok az apád, Luke) emlékeztetett, bár nem is, mert sokkal inkább egy dél-amerikai szappanoperára. Komolyan mondom: szánalmas.

Most már csak azért is megnézem a hátralévő pár részt, de szerintem igen csúnyán elcseszték az egyik legjobb cselekményű sorozatot.

• N o N a m e
    vagy forditva
  • Herold
    Ha lenne 5. évad, ara tippelnék, hogy Linc ismét börtönbe kerül és Michaelnek kellene kihoznia.
  • 5c0rp330n
    sikeres ember nem lehetsz, ha angol szöveget tükörfordításban akarsz lefordítani. akkor pedig főleg nem, ha ezzel a tudással akarsz mást kioktatni.
  • tommygear
    hát szomorú hogy ezt mondom, de tényleg itt az ideje befejezni mert ez már nagyon gáz :(
    nemrég kezdtem el nézni újra az első évadot... hát ég és föld
  • sambauer
    "a sorozatnak találóbb lenne a Fact Break cím" hát ez kurva jó
  • Lipi1980
    A Son of a Bitch az nem a kurva anyád, ha egy kurva fia, ergó fattyú. Ha már itt tartunk!

Egyébként jó a banner...
  • kommersz
    szerintem is nevetseges volt.
    Nem a testvered...jha oke akkor szart sem ert az elozo 3 evad.gratz
  • tnm #21574
    hát nem tudom, megint annyi klisé, és minden -nem légből kapott- csavart ki lehetett találni.
    abban a pillanatban, hogy Sara és még Michael mellett ott állt a szobában Sco anyukával már tudtam, hogy az anyuka ki fogja szúrni, hogy terhes a csaj és hogy lesz egy olyan jelenet, ahol csak ezért nem nyírja majd ki.

ez a Linc mégse a testvéred dolog meg... komolyan mondom, ha lenne még 2 évad, akkor kiderülne Sara-ról, hogy Sco testvére, aki eredetileg fiúnak született és 40 éve a Cégnek dolgozik és egyben ő Linc anyja is, csak 20 évvel fiatalabbra operáltatta magát, és az egész Fox river dolgot csak megtervezték neki, hogy Sco majd onnan "kitervezze" a szökését, miközben elnyeri Sara bizalmát, ami mindig is Sara célja volt.

az egész persz csak arra megy ki, hogy 30 év múlva egy tábla csoki utolsó kockáját kinek adja majd Sco...

a sorozatnak találóbb lenne a Fact Break cím, sportot űznek már abból, hogy mindent, ami eddig tény volt, vagy ténnyé fejlődött (pl. Sara halála) azt szépen lépésenként visszavonják... :S
  • N o N a m e
    elkészült a felirat
  • desigo
    Ez sokkal jobb volt mint az előző rész...

Sara akkora noob volt,hogy már fájt.Egy dolog volt rá bízva azt is elcseszte
    T-bagnek jól áll ez a boss csicska szerep de szerintem egy golyóval fogja végezni a fejében
    Self ahogy szaladt azt többször visszatekertem annyira fun volt
    Linc már megint ott ált mint egy láma,már csak az hiányzott,hogy felvegye a puskát...
    Remélem,hogy Michael kiagyal valamit gyorsan.
  • passatgt
    egész jó rész volt
  • Rockynhooo
    van már fennt egy. az nagyon gáz?
  • adios
    okké,kösz szépen
  • desigo
    itt...
    de érdemes várni a korrekt feliratra
  • 5c0rp330n
    Son Of a Bitch (magyarul nagyjából: a kurva anyád:) )
  • Orionk
    mit jelenthet ez az epizódcím: S.O.B. ???
  • sambauer
    Én angol felirattal néztem, és előre szólok: készüljetek fel a legrosszabbra. (nem spoiler, személyes vélemény)