11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • tnm #21533
    hát ez egy jó kérdés.
    mert az, hogy unalmas, az szubjektív megítélés kérdése és semmit nem árul el a történetről, szal az nem spoiler -általános felfogás szerint sem.
    az, hogy töltelékrész az már esetleg lehet spoiler, de nem tudom mennyit számít bele egy rész élvezeti értékébe, ha előre tudod, hogy töltelék lesz, mintha nézés közben szembesülsz vele. (sztem nem spoiler)

amúgy azt -sztem- jobban kéne erőltetni itt a fórumon is, hogy -kivételes eseteket leszámítva-, ha tudod, hogy volt új rész, de Te még nem láttad, akkor nem menj be addig a topikba, vagy vállald a felelősségét (mindemellett ez senkit nem mentesít a spoiler-tag használatától) inkább duplán legyen biztosítva, mint szimplán sem.

szubjektív vélemény: engem nem zavart ott se (mi több: én is csináltam) és itt se zavar, hogy mások is fogják a fejüket és hangot adnak a sajnálatuknak. (akiket meg zavar, azok meg vagy megszavaztatják, hogy tilos siránkozni a topikban és akkor beírom a FAQ-ba is, vagy tudomásul veszik, hogy mindig -már ameddig lesz némi pörgás a topikban, kb film után 2 hónapig- lesznek ilyen hsz-ek, de ezeket nem kell végig olvasni)