23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #21444 LOL! -
#21443 Season 4, Episode 18: VS.
Original Air Date—24 April 2009
-
#21442 komolyan?...és mikor lessz? -
#21441 elmarad. -
#21440 hali.most akkor mvian a szökéssel? -
#21439 :DDDDDDDddddddddddddd -
#21438 Hát elég ijesztő h Linc így a 4.évadra megtanult önállóan gondolkodni:D -
mephi666 #21437 jah, azt a csajt hasbalőtték... kár érte pedig... :S
#21429: és akkor még alig említettél 1-2 hülyeséget... linc és sucré is látnokok, mert panamában csak úgy véletlenül egymásba botlottak az utcán... 1600fős faluban laktam 22évig... kb pár tucat utca volt összesen, de ott nem volt egyszerű párszor azt megtalálni, akit kerestünk... nemhogy nagyvárosban... rofl :S -
#21436 el vagy tévedve...akire te gondolsz,az nem a csaja volt és azt már rég lelőtte... -
#21435 "-you can got to prison . -which one?" :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#21434 ok, akkor további jó szenvedést :D -
Quantumleap #21433 Ja, pardon, nem ugrott be. -
Quantumleap #21432 Talán mert ez egy fórum, és nincs kiírva, hogy "Csak pozitív velemények", VAZZE! És talán mert megnéztem, és az a véleményem! És ha már idáig eljutottam, csak végigszenvedem! -
#21431 de most úgy tényleg: Ócsárolni mi a faszért jössz ide? -
#21430 Selfnek az a csaj nem rokona!!!!
Az a csaj dolgozott a cégnél,ő volt zsebes titkárnője emlékszel??
-
Quantumleap #21429 Hát, ez az epizód kész vicc volt, én már csak azért nézem, hogy röhögjek. T-Bagröl kiderül, hogy az anyja él? Eddig miért nem esett róla szó? Elvált a fatertól vagy mi a franc? Akkor meg Teddy-t miért a pedó faternak ítélték? Selfnek is képbe kerül valami csaj rokona? Már várom, hogy Mahone-nak is bejöjjön valami tesója. Hogy a bérenc honnan tudta, hogy Mike és Sara a kamionban van, nem kérdés. Az évad eleje óta tudjuk, hogy a Cég látnokokat alkalmaz, akik megjósolják a jövöt, ahogy Gretchennek is megmondták, hogy Linc nem fogja jól megnézni a fejet, és Sara nem a tesókat keresi meg a szökése után. Amúgy a tesók anyja hóbelevanc nem kicsit Alias-koppintás. Már csak az kell, hogy kiderüljön, hogy Linc és Mike megszületése eredetileg valami céges terv része volt. LOL! -
#21428 Lol? -
#21427 hétfőn 11 órakor jön a 9. évad, amikor a mennyezet repedezett. ha biztosítanak nekünk szocpolitikát. -
#21426 de igen úgy volt:D:D:D:D -
#21425 Nem úgy volt, hogy 17.én jön az 5. évad? -
#21424 ÉN is.
(buzi-e vagy h nagybetüvel írod magad? ) -
#21423 Erre gondoltam Én is :D -
#21422 egy bérgyilkos -
#21421 Szerintem sem kellerman az!
vmi új mellékszereplő. -
#21420 jah értem, oké bocsi:D leesett:) -
#21419 Látom nem érted.Nem a te hangodban,hanem az övében,nem véletlenül írta oda,hogy 1:11.de most be is fejeztem az OFF-ot -
#21418 nem volt benne írónia:D sztem télleg nem hasonlít, nézzétek meg jobban;) -
#21417 Némi iróniát éreztem a "hangjában".Te nem?? -
#21416 oké csak youtebon irta valamelyik ember a kommentbe
-
#21415 neeeem, kellerman nem volt szakállas és szemüveges sem, egyáltalán nem hasonlít sztem -
#21414 1:11
tényleg nagyon hasonlít rá -
#21413 túl fogja élni;) csak még nem tudjuk, hogy hogyan -
0:13. Kellerman ? :DD -
#21411 hát ha most pénteken volt,akkor szerintem evidens,hogy a kövi rész is pénteken lesz...biztos betettek valamit keddre,ahol a pb volt és péntekre tudtak neki helyet szorítani -
#21410 Már péntekenként lesz akkor?:D -
#21409 Jaja -
Micsu #21408 ha megnézed a köv rész promoját láthatod hogy linc marad e vagy megy :P -
#21407 Kicsit túl van már bonyolítva... -
mephi666 #21406 vagy grecsen felbukkan... kapott egyet, de mintha nem halt volna meg... majd felbukkan ő is :) az is lehet h ő akar a cég feje lenni... mert linc annya, amit magyarázott, hogy: "vezethetné egy nő a céget, egy anya, stb..." hát akár grecsenre is gondolhatott, mert neki is van gyereke... linc anyja meg úgy beszélt, mintha valaki neki is parancsolgatna... lehet h ő kavarja háttérben a lapokat :) nyakam rá, hogy fel fog bukkanni... kb olyan biztos vagyok benne, mint ahogy a 3. széria elején is megmondtam, hogy sára se makkant meg... -
#21405 Az tényleg érdekes, hogy mit keresett ott a mesterlövész a háztetőn. Hátha felbukkan egy ellenség, akit le kell lőni?
Egyébként biztos vagyok benne, hogy Linc nem egyedül ment oda. Valószínűleg Mahone már becserkészte a lövészt.