Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuzco007
és ha megszeretném nézni hajnali 2kor nem engeded, h megnézzem?😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

hunbasser
😊) nem a Joeyra gondoltam volna,ha tippelnem kellett volna...😄ddd de arra sem emlékszem,hogy láttam-e ezt a részt,de ismerõs volt vhonnan 😊

ReaL MaDRid x siempre

tnm
Joey-ban mikor elviszi Alex-et Vegas-ba, vagy hova.

Joey: - Amúgy, Alex, ha velem akarsz jönni, egy óra múlva indulok.
Alex: - Oké, nagyszerû! Megyek bepakolni.
Gina: - Várj egy percet! Hogyhogy õ mehet veled, én meg nem?
Joey: - Senki nem mondta, hogy nem jöhetsz. Miért a harag az elsõ reakciód?
Gina: - Õszintén fogalmam sincs.

hunbasser
fu,ez miben volt? 😊

Dave0092 nem arról híres,hogy smileyval kérdez,szóval sztem a szándék nem volt meg...😄ddddd

ReaL MaDRid x siempre

tnm
sztem akart a végére tenni egy 😊 fejet is. "miért mindig az agresszió a legelsõ reakció"? 😄

hunbasser
téged miért zavar az,ha õ egyidõben akarja nézni a közvetítéssel? és ha reggel megy dolgozni?

ReaL MaDRid x siempre

nem birod ki reggelig hogy letöltsd?

kuzco007
hajnali 2kor végre a 17edik rész a FOX-on tud vki egy jó kis stream linket?

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

és ki vállalja a 17. rész forditását? Cement? 😛

megnyugtatok mindenkit hogy nem az usában élek.<#smile>
KAMIONOS KOGYO
Esélyes,esélyes bár a kijelentés veszélyes.
XD

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

tnm
akkor se 8 óra😛

hunbasser
miért? õ lehet,hogy az usában él 😊

ReaL MaDRid x siempre

tnm
infók junkie-ról a sorozat végérõl, ill. a dvd filmrõl.

"Prison Break egyik írója elmondta, hogy a sorozat lezárul a 22. résszel és a csak DVD-n megjelenõ folytatás egy olyan sztorit fed le különálló filmként, ami érdekes volt, de nem tudtak a sorozatba belezsúfolni."

innentõl nincsenek benne konkrétumok, de koncepcionális spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A sorozat ugyanis úgy fog zárulni, hogy lezárják a történetet és az utolsó jelenetre 4 évet elõre ugranak az idõben, hogy kivel, mi történt - a zárófilm pedig ebbõl az idõbõl fog pár lyukat befoltozni.

húdeizgulok...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

KAMIONOS KOGYO
Holnap nézheted.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

már csak 8 óra....<#smile><#smile><#smile>
dragon11
Na pénteken..😛

tommygear
smíger
KAMIONOS KOGYO
?

tnm
"meojanszexy"

tommygear
énse tom 😄
tommygear
dragon11

Ugye nem ezt akartad?😄 Ez minek ide?😄

DeerHunter01
double fail

\"Erről van szó!\"

Flamer
noobvagy.

http://loal.atw.hu

passatgt
Egyébként a menetrend: pénteken: 4×17, vagyis nem lesz Dollhouse (a dupla rész a 4×16 ismétlésével értendõ), utána jönnek hetente 4×18-19-20 és május 15-én dupla finálé, a 4×21-22. Júliusban pedig DVD-n érkezik a lezáró film, a The Final Break.

Valamikor régen felmerült, hogy lehet, hogy készítenek mozifilmet, de ez azóta pletyka szinten maradat... Elméletileg egy egész estés mozifilmet terveztek, csak nem tudom, hogy mit lehet belerakni max 180 percbe... Max egy egészen más történetet, ami csak alapjaiban hasonlít a Prison Breakhez...

Nem úgy mint az befejezõ két rész, ami DVD-n fog kijönni!
ForzaInter
Szó sem volt mozifilmrõl.

Yo, Bitch!

nem hinném, hogy mozifilm lesz, esetleg egy dvd filmet adnak ki, de nem mozifilmet

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Bulykin
majd megtudod😄😄 am valószínû

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

5c0rp330n
hmm.. szóval a sorozatban le sem zárul még a dolog, hanem majd a filmmel fog?

tnm
"A Prison Break a tévében május 15-én ér véget egy duplarésszel, de július 21-n jön DVD-n a 88 perces lezáró film, a Prison Break - The Final Break."

@junkie

mozifilm nem lesz... 2 rész lesz ami lezáró, de nem mutatják be moziba. A gretchen meg nem bánnám ha lenne, én nézném. attol hogy te nem, attol még más nézheti

Remélem, hogy majd kiderül, hogy a mozifilm és a Gretchenes sorozat is csak kacsa.
ForzaInter
tudom hogy elõkészítõ volt csak elírtam, de pb-nél meg lezáró film lesz elvileg...

Yo, Bitch!

tnm
24-nél nem volt még lezáró film, sõt pont, hogy évad elõkészítõ film volt.
Sorozatot lezáró film, pedig még nem biztos a 24-nél.

hunbasser
nem csak volt,még lesz is a 8. évad után 😊

on

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Ugy tudom hogy lesz egy tv film is befejezésnek ami majd lezárja az egészet, 24-nél is volt ilyen film.

Yo, Bitch!

hunbasser
az is lehetséges,hogy az utolsó két rész csak arról szól,hogy Michaelék lógatják a pélót a tengerparton Linc-kel,már a +10. sörüket isszák és arról dumálnak,hogy mekkora szopás volt az elmúlt pár év.

aztán megint felbukkannak a cég emberei és kezdõdik újra az egész csak más sorozatcímmel (H)

ReaL MaDRid x siempre

Elméletileg 6 rész van még hátra amibõl az uccsó kettõ egy dupla epizód így ergo 5 rész lesz a következõk szerint (forrás IMD😎:

4x17 - The Mother Load 04.17.
4x18 - VS. 04.24.
4x19 - Son of a Bitch 05.01.
4x20 - Dominoes 05.08.
4x21 - Rate of Exchange 05.15.
4x22 - Killing Your Number 05. 15.

Az IMDB-n olvasható még plusz két rész:
4x23 - Free
4x24 - The Old Ball and Chain
Ezek lehet, hogy csak DVD-n jön ki. Ezt a DVD-t emlegették egy magyar fansite-on, miszerint az uccsó 2 rész egy július 21-én megjelenõ DVD-n kapnak majd helyet, melynek címe Final Break lesz.
De én azt is el tudom képzelni, hogy az egész IV. évad fog megjelenni július 21-én és abban lesz benne a két szuvenír rész, mely nélkül is megkapja a maga kis lezárását a sorozat.
Elképzelhetõ az is, hogy a két rész egy alternatív befejezés lesz.
Az is egy lehetséges megoldás, hogy a DVD-s 2 rész a Gretchen Morgan Files spin-offjának lesz felvezetõje.

Ideje lenne felelevenítenem a korábbi részket...
Mennyi epizod van meg hatra es az utolso dupla lesz-e?

http://gaborszantai.co.uk/

precision

😊

Bazinga!

precision
csudijó

Bazinga!

desigo
Season 4, Episode 17: The Mother Lode
Original Air Date—17 April 2009

pénteken új rész 😊
engem annyira nem izgat ki feliratozza, mert elég alap angoltudással is csak segítségnek olvasom mindig a feliratot, mert majdnem anélkül is érthetõ teljesen a sorozat 😊 engem inkább az izgat, hogy mit csavargatnak rajta, mert gondolom ellövik megint a "jól megcsavarunk mindent még 3 soron, aztán 1pillanatra elhitetjük a nézõvel az utolsó rész vége elõtt 5perccel, hogy minden szép és happy... aztán odab@szunk nekik és még nagyon sz@rban lesz a díszes társaság, mint eddig..." dolgot :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

KI fogja feliratozni a következõ részeket?

Jaj de jó!

Lassan kezdõdik a feliratok fikázása is<#szomoru1><#falbav><#falbav>