23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Herold
    Baromi hamar átöltöztek Lincék az emeleten...
  • dragon11
    Nagyon jó volt ez a rész, jövő héten akkor vége a szökésnek?:'(
  • Rockynhooo
    nekem annyira nem adta a rész :D jo most majd választania kell aztá kiváncsi vok mit találnak ki. de vártam vna vmi nagy huzást ,hogy Májköl lelövi lincet vagy vmi
  • mephi666
    mindegy... ezen lehetne vitatkozni napokig is pár láda sör mellett... az első évadokban is voltak hülyeségek... oké... de mostanra más már szinte nincs is benne... most már lassan ott jár a sorozat, hogy a végére a 3. világháborút helyezik kilátásba, pedig úgy kezdődött, hogy lincre akartak rákenni egy gyilkosságot :) jöttek a nagyobbnál nagyobb gonoszok... az egyre nagyobb összeesküvések meg minden... úgy eltúlozták az egészet, mint mondjuk a dragon ball-t anno... mellesleg meghalasztanak/feltámasztanak embereket nonstop... egyik munkatársam a 3. évad felénél hagyta abba a nézését, mert akkor lett elege... mondtam neki, h: "nyakam rá, hogy sára él"... és úgy is lett... gagyi trükkel visszahozták... szeretem az akciófilmeket... azokon nőttem fel én is anno... de mondjuk a die hard 4.0 is hóttszar lett szerintem, annyira átment gagyiba... pedig az első 3részt imádtam... de rengeteg filmmel vagyok így... a látványra meg a csavarokra mennek rá, közben pedig gagyi lesz az egész :S
  • Dynamic
    Ha visszanézed az első évadot, az is tele van "baromságokkal". Csak akkor még újszerű volt és nem azokra figyeltél. Ez a "mindig az első részek a legjobbak" effektus.
  • Dynamic
    Te a kb. 80 rész levetítése után rácsodálkozol, hogy miért így, miért úgy, de hát ez lehetetlen...? Most komolyan! Ez még továbbra is egy akciófilm, nem a Szomszédok, és nem is egy dokumentumfilm a Discoveryn. Ennek a műfajnak egyik jellegzetessége, hogy látványos, túlzó, meseszerű elemeket is tartalmaz. Fogadjunk, hogy az általad kedvelt akciófilmben is 1000 ponton tudnék fogást találni. Kérdés, hogy hogy állsz hozzá. Szórakozni akarsz vagy csak ostoba módon kötekedni.
  • mephi666
    aki a kommentemet kritizálja:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    végignézhetitek az összes kommentet... mind a húszonpárezret... soha nem fikáztam a sorozatot a 4. évad második fele előtt... igaz kb szeptemberben regeltem, de akkor is... a 3. évad még aránylag élvezetes volt... úgy néztem meg a prison break-et, hogy nem kezdtem el, amikor a retekklub elkezdte adni, hanem utána kb 1évre megszereztem a komplett 1. évadot meg a második felét... ott jártak... kb 3 nap alatt néztem meg minden részt, ami addig lement, annyira jó volt... izgalmas volt... fordulatos... kliséktől nagyrészt mentes... pörgős részek mentek általában olyan lezárással, hogy reflexből indítottam is a köv. részt... már amíg volt... utána meg nem győztem várni a folytatást... de amióta az írók sztrájkoltak, a színvonal olyan gagyiba ment át, mintha a gladiátort az esmeraldával akarnád összehasonlítani... egyszerűen nevetséges... minden részben a szereplőket szembeállítják legalább 2szer olyan problémával, hogy a paraszt azt higyje, h beledöglenek... és valami irtó gagyi módon vágják ki magukat belőle...
    egyébként azért nézem meg a köv 2részt, mert kíváncsi vagyok rá, mivel zárják le... ez kb olyan, hogy játszik az ember 1 játékkal... beleölt napokat... a játék eleje jó volt, de átment halálszarba, de azért végigviszi már, mert elkezdte... mellesleg asszonnyal újranéztük mondjuk a szívek szállodáját... 7évad... és még az is sokkal izgalmasabb/fordulatosabb, mint ami a pb lett így a végére... sajnálom, mert 10/10es sorozatból 10/4-es lett a végére... :S
  • Rockynhooo
    kössz srácok :D
  • tommygear
    akkor miért nem kéred?
  • passatgt
    ja, elég szar lehetsz:)
  • Rockynhooo
    lehet én vagyok nagyon szar de nem találok feliratot csak angolt
  • passatgt
    mi az, hogy kedvezményesen?
  • passatgt
    opensubtitle
  • Rockynhooo
    dejó
  • tommygear
    van
  • Rockynhooo
    ó fákk még ratyi féle felirat sincs?
  • Herr Lehrer
    már a 3. évadban is ez ment, de mégis nézik még azóta is.
  • Quantumleap
    Hagyjátok már el a "ha nem tetszik, mi a f*sznak nézed" tartalmú vagdalkozásokat! Nyamvadt két epizód van hátra, nyilván nem fog már senki cancelt adni, hanem végigszenvedi.
  • kabel15
    Sziasztok!

Van már a 20. részhez felirat?
    Én eddig sajna nem találtam.
  • Herr Lehrer
    igy van nem értem mi a fasznak nézi akinek nem tetszik. Ez egy kurvaizgalmas rész volt, aki ezt is lefikázza, annak tényleg tökfölösleges egy percet is néznie PB-ből, csinálhatnak akármilyen jó részt, ezek úgyis lefikázzák.
  • buldozer99
    kurva nagy rész volt:O

10/10 nálam is

mephi666: szerintem te ne is nézd tovább, meg aki ennyi hibát talál benne, ne nézzétek tovább és kész
  • VinylToy #21683
    Vannak itt páran, akiknek semmi se jó! Felesleges nektek ezt a sorozatot nézni.
  • mephi666
    nálam szűken 10/4... csomó hülye klisé meg erőltetett megoldás: a hűtőbe dugott "bomba" nagy baromság... koppra megtömték, meggyújtották, becsukták->kb 2másodperc alatt el kellett volna aludnia oxigén nélkül... az amatőr kommandósokról ne is beszéljünk... meg ahogy átvizsgálták először a szinteket... szaladgáltak meg kalimpáltak a pisztolyokkal, miközben misiék nyugodtan trécselgettek... ilyen esetben azonnal lezárják az egész környéket és megoldják h senki ne juthasson se ki-se be... aztán minden egyes helyiséget végifésülnek egyesével... minimum 2-3fős csoportokkal... persze linc még a puskát is körbefogdosta, holott az alkatával illene egy olyan szar ajtót betörni... sára meg végképp kiakasztott... a fogócskájukon szétröhögtem magam... misi anyjának meg a "tüdőnlövöm" megoldása aztán végképp kabaré... szerintem az elsőéves orvostanhallgatók is a hátukon pörögtek tőle a röhögéstől... megnézném ki olyan profi, hogy megmondja h ha tüdőn lő valakit, az utána 5órán belül meghal ellátás nélkül... nagy kamu... tüdő alatt ott a máj és ha oda csúszik a golyó, akkor azonnali ellátás nélkül 10-20perc és iszonyú fájdalmak után konyec... :S de ha tüdőbe megy és olyan a seb, akkor is gyorsan bele lehet dögleni... jah és ez a: "válassz a "bratyód" meg a csajod között" szitu is 1000szer el lett már lőve... elvesztette a sorozat már rég minden hitelességét...
  • Herr Lehrer
    4x20

azzzzzzzztakuuuuuuuuurva. Na ez durva volt:D

10/10
  • Suffering
    Abruzzi mikor jön már? Őt is igérték :D
  • N o N a m e
    Hagyjátok már abba a flamet és beszéljetek normális ember módjára!
  • Herold
    Tökmindegy, hogy visszajön-e vagy sem, már csak pár rész van hátra a sorozatból. Sokra nem mennénk vele.
  • Suffering
    Milyen videot? Még promo sincs az epizodhoz.abbol a 4-5 képből meg ne itélj
  • tnm #21662
    azért még mindig spoiler-ben kéne írni. (nem azt, hogy nem lesz kellerman, mert nem láttad sehol -mert az nem hivatalos infó-, de a másikat igen)
    hátha van, akinek még nem lett ez lelőve, és szeretne wtf-olni, mikor megtörténik
  • ForzaInter
    Hát nem kicsit le van maradva. :D
  • Suffering
    ember te le vagy maradva a fejleményekről :D
  • Suffering
    Gyerekek birjátok még ki jövö hét szombatig :D Utána mindneki ugy szudhatja ahogy akarja, de én azért megvárom a sorozat finállét, kiváncsi vagyok mit alkotnak Kellerman papával :D
  • Herr Lehrer
    húúúúúúúúú, most aztán újat mondtál baz+, ezt még senki se mondta eddig
    valaki még esetleg rákontrázik? Yeahh sziggyuk eggyütt a prizonbréket hogy mekkora fos lett. éljen a csordaszellem.
  • poppe
    mert egy ócska fitying lett a sorozatból. nekem 2 új rész itt figyelt a gépen hetekig, le se szartam. most már le is szarom :D
  • mephi666
    hát azért bő fél éve nem volt olyan, h 3napig csönd lett volna a topikban... most meg hétfő óta komment sem volt és holnap már jön a köv rész :)
  • ForzaInter
    Most mi a faszt dumáljunk egy hétig egy részrúl?????? Máshol is pár napig dumálnak róla, aztán várják a következő részt.
  • mephi666
    amúgy ez a pangás mindent elárul itt a topikban... kb ennyit érnek a mostani részek, hogy pár napig téma a fikázása/dicsérése, aztán mindenki kusshad a következő részig, mert már beszélni sem éri meg róla :S ez sokmindent elárul... már "csak" 3 rész... nem is lesz baj...
    kicsit off: egyébként délutánonként tv2n ment még pár hete a "crossing jordan" (bostoni halottkémek) kb 5. évadja és az sokkal jobban lekötött és tartalmasabb volt, mint ebből az utolsó évad... hazaértem melóból, melegítettem kaját és közben azt néztem... kimondottan szórakoztató sorozat a rengeteg sablon ellenére is... :)
  • hunbasser
    hát,nekem a mostani rész tetszett,csak voltak benne azok a dolgok,amiket mondtatok,azok elég gázak voltak :D de ez a Lincolnnematestvéred dolog szerintem most elég nagy fordulat :D vártam már Mihálytól,hogy "basszameg,akkor 3 évadon át értelmetlenül szívtam?"

amúgy a fojtogatós vallatás az eléggé Jack Bauerre emlékeztetett,már vártam is tőle egy damn it-et :Ddddddd

remélem nem baj,hogy nem spoilereztem,hisz régen úgy volt,hogy felirat kijötte utáni nap éjféljéig. na,ez már letelt :)
  • hunbasser
    maradjunk annyiban,hogy kurafi :)
  • dragon11
    Tudom h a TBBT-be van.. de ott is prostiként.. Ő sajnos mindig ágyas.. de jobban nézett ki, mikor a leghosszabb volt a haja..:)

Remélem mutatják majd a pénteki részben..

ty.