Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
ReaL MaDRid x siempre
Joey: - Amúgy, Alex, ha velem akarsz jönni, egy óra múlva indulok.
Alex: - Oké, nagyszerû! Megyek bepakolni.
Gina: - Várj egy percet! Hogyhogy õ mehet veled, én meg nem?
Joey: - Senki nem mondta, hogy nem jöhetsz. Miért a harag az elsõ reakciód?
Gina: - Õszintén fogalmam sincs.
Dave0092 nem arról híres,hogy smileyval kérdez,szóval sztem a szándék nem volt meg...😄ddddd
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
XD
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
"Prison Break egyik írója elmondta, hogy a sorozat lezárul a 22. résszel és a csak DVD-n megjelenõ folytatás egy olyan sztorit fed le különálló filmként, ami érdekes volt, de nem tudtak a sorozatba belezsúfolni."
innentõl nincsenek benne konkrétumok, de koncepcionális spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sorozat ugyanis úgy fog zárulni, hogy lezárják a történetet és az utolsó jelenetre 4 évet elõre ugranak az idõben, hogy kivel, mi történt - a zárófilm pedig ebbõl az idõbõl fog pár lyukat befoltozni.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Nem úgy mint az befejezõ két rész, ami DVD-n fog kijönni!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@junkie
Sorozatot lezáró film, pedig még nem biztos a 24-nél.
Yo, Bitch!
aztán megint felbukkannak a cég emberei és kezdõdik újra az egész csak más sorozatcímmel (H)
ReaL MaDRid x siempre
4x17 - The Mother Load 04.17.
4x18 - VS. 04.24.
4x19 - Son of a Bitch 05.01.
4x20 - Dominoes 05.08.
4x21 - Rate of Exchange 05.15.
4x22 - Killing Your Number 05. 15.
Az IMDB-n olvasható még plusz két rész:
4x23 - Free
4x24 - The Old Ball and Chain
Ezek lehet, hogy csak DVD-n jön ki. Ezt a DVD-t emlegették egy magyar fansite-on, miszerint az uccsó 2 rész egy július 21-én megjelenõ DVD-n kapnak majd helyet, melynek címe Final Break lesz.
De én azt is el tudom képzelni, hogy az egész IV. évad fog megjelenni július 21-én és abban lesz benne a két szuvenír rész, mely nélkül is megkapja a maga kis lezárását a sorozat.
Elképzelhetõ az is, hogy a két rész egy alternatív befejezés lesz.
Az is egy lehetséges megoldás, hogy a DVD-s 2 rész a Gretchen Morgan Files spin-offjának lesz felvezetõje.
Ideje lenne felelevenítenem a korábbi részket...
http://gaborszantai.co.uk/
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Lassan kezdõdik a feliratok fikázása is<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>