Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090419111808kep.jpg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom hogy ilyen messzirõl nem nagyon lehet altatólövedéket használni, de volt már ennél nagyobb hülyeség is a sorozatban. Meg attól függetlenül, hogy egy ilyen puska lövedéke átvisz bármilyen golyóálló mellényt, és akár több embert is, az is elképzelhetõ, hogy lehajol, elé megy valaki, illetve azt is elhiszem, hogy a Mahone-ék tényleg lelövik...
steam, origin: ACE_hun
NEM FOGJÁK FOLYAMATOSAN FIKÁZNI A FELIRATOT!
A feliratban persze vannak hibák, de én így is végig bírtam nézni és nem vont le semmit a film izgalmából...
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
ReaL MaDRid x siempre
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
A felirat katasztrófa, a rész amúgy egész jó volt. És nem, nem fogok jobbat csinálni. Anyázni meg lehet, lepereg rólam, de ha valaki csinál valamit, minimum figyeljen már oda picit... Egy mondatban 3 hiba, meg ilyenek... Azért ezt nemár.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Pffff.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Egyébként nem akarok senkit sem megdérteni,de ez a felirat (#21335) hemzseg a helyesírási hibáktól és félrefordításoktól.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ennyi erõvel akár én is fordíthatnám, ha akarnám! Nem?
Vannak nálam sokkal nagyobb PB fanok, és jobb angolosok, akik nekiálltak már fordítani, ha már délutánra ígérték a magyar feliratot...
(9/8c)