23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Count Adyn
    Jah az a bankból kijövős rész faszás volt, végre valami ami jó volt:D
  • Rockynhooo
    Nekem az tetszene nagyon ,ha úgy érne véget ,hogy mindenki odavész ahogy írtad , de csinálják meg kurva jól... akcio dúsra , mki szívja meg. egyedül T-bag élje túl (elég nagy karakter hozzá, meg mindig túlvészelt mindent), aztán utolso 2 perc egy T-bag monolog azon a fasza bérgyilkos hangon , majd veszi a kalapját és elbattyog :D
  • mephi666
    na, ütős befejezésnek az lenne a jó, ha mindenki elvérezne a végén, aki számít és elmaradna a happyend :) mint anno mondjuk a becsületkódex végén... csak mondjuk valami nagyon lényegtelen szereplő élné túl: mondjuk sára... a többiek meg megmakkannának sorban... misi, linc, anyuci, krantz, mahone, self, t-bag, sucré, stb... szép sorban... aztán nesze nektek: menekültek szűk 4évadon keresztül és nem lesz: "mindenki örül és boldog" stílusú befejezés... ami lehetett volna a 2. évad végén... ott rendesen bekavartak... mindenki arra számított, h együtt a banda, megvan a pénz, stb... aztán beütött a szar :) a 3. évad végén meg tutira lehetett folytatásra számítani... félbe hagytak minden szálat... valahogy arra számítok, hogy itt is félbehagyják és nem lesz ép lezárása most sem :S
  • Verseghy
    VÁVÁVÁVÁVÁÁ DE VÁÁÁRROOOOOOOM:D:D:D
  • hunbasser
    na,most néztem meg az utóbbi részt.

Linc fegyós jelenete a végén gecikomoly volt szerintem,igazi akcióhős feeling volt,nagyon durva volt,ahogy így tök lazán kilépett és így sétálva szórta a golyókat egyik oszloptól a másikig.
    Self remélem elvérzik a gecibe...de még azt is kinézem a forgatókönyvírókból,hogy a legeslegutolsó részben mikor Krantz emberei majd lőnék le Lincet meg Mihályt,akkor Self feltűnik a semmiből és lelövi Krantzot meg az embereit és így happy end meg minden.

de az nagyon amatőr volt,hogy a 19. rész azzal fejeződött be,hogy vagy fél percig ott álltak fent ketten,és várták,hogy rájuk figyeljenek már,hogy "hééé,nézzetek már ide,higgyétek már azt,hogy mi lőttük le a csávót,köszi",és nem,ez nem volt elég,a 20. rész eleje is azzal kezdődik,hogy további fél percig még ott állnak,persze lent az emberek is elég lámák voltak,hogy ennyi idő kellett,amíg feltűnt nekik,hogy valaki ott van a magasban. egyébként a 19. rész végén annyit kellett volna csinálnia Lincnek,hogy gyorsan a liftajótba teszi a kezét hogy az ne csukódjon be,mesterlövész csávót meggépeli,és odaviszi mindenki szeme láttára,hogy "na,látjátok?ő lőtte le" ennyit kellett volna csinálni. T-Bag meg megint játsza a seggnyaló gengsztert :Dddddd jaaaj de szeret az az ember simulni.
  • Suffering
    Az elég tulzás, mert az utolso közös jelenetükben, Scoék jol átbaszták és faképnél hagyták Kellermant a bajban.
  • N o N a m e
    De azért elég jó haverok voltak a második évad közepén
  • desigo
    kár,hogy szétcsesztétek a topikot a buta kellermanozással
  • kuzco007
    kellerman a srácok ellensége, skó csaját fojtogatta, nem hiszem h skó lelkizne neki:D
  • passatgt
    a sapkás meg c-note, csak ők senkit nem érdekelnek:D

kellerman ftw
  • sambauer
    jajj belassítva Szkófild gyanús nézése nagyon komoly :D:D
  • Dynamic
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    0:11-nél ott van Sucre feketén fehéren, ti meg egy fület elemeztek, hogy nem az-e meglepetés vendég:DD Bár röhögnék, ha ő lenne.
  • passatgt

0:26-nál, tényleg úgy néz ki mint kellerman, kis pajesz, a füle hasonló, meg az arca is kicsit puffadt:)
  • Herr Lehrer
    nem biztos hogy ő volt de eléggé hasonlitott rá:D
  • sambauer
    linket
  • Suffering
    Promoban benne volt Kellerman :D De tényleg, végén neki mondja Scofield hogy nem akarok többé menekülni.
  • 5c0rp330n
    c-note jön majd vissza, nem volt vmi ilyesmiről szó?
  • Micsu
    "# Ausiello azt mondja, hogy a Prison Break-finálé meglepően jó lett, elégedettséggel fogja eltölteni a rajongókat és még meglepetés vendégek is előfordulhatnak benne."

remélem nem kezdtek el kellermanozni :D
  • kuzco007
    21-22. rész jövő pénteken a FOX-on, 23-24. rész (igen ezek DVDn IS kifognak jönni) azután a SKY-on azt hittem ezt mindenki tudja:D www.szokesfan.hu-t tessék nézni ott minden levan írva;)
  • Bulykin
    a dvd-n majd lesz +2 rész, vagy nem?
  • dragon11
    Nem kell azé' túlozni, sztem fain még mindig..:)
  • tnm #21724
    de ezt honnan veszed?
  • kuzco007
    4 epizód van hátra 2*2=4, nah ennyi:D
  • Flamer
    lol:D
  • tnm #21721
    ahol én szoktam nézni (ami nem 100%-os, de imdb-nél általában megbízhatóbb)
    aszerint jövő héten duplaepizód a maradék két részhez pedig unaired van írva (illetve a 23. hoz egy jún. 2-ai angliai vetítés)
    ezt a tvrage.com-on néztem, most összevetettem tv.com-mal és ott sincs vetítési időpont megadva az utsó két részre. tehát sztem ne tessék elhinni, ami imdb-n van.

ezen kívül ezt nem tudom írta-e már valaki, de:
    "Angliában május 26-án kedden már leadásra kerül a Prison Break: The Final Break, a lezáró 2 órás film, vagyis nem kell júliusig várni."
    2009. 05. 09. 11:53 - Írta: winnie @ sorozatjunkie

amúgy mostani részre igaz, hogy akciódús volt, de megint orbitális baromságok váltották egymást. nem kezdem részletezni, mert sokan nem bírják: de nagyon örülök, hogy nemsokára vége ennek a szenvedésnek. (és nem a nézése a szenvedés, hanem amit a forgatókönyvírók, meg az operatőrök "muszájból" csinálnak) számomra guilty pleasure-ként tökéletes a maradék pár részre.

amúgy milyen szar már, hogy a nagy darab Dominic Purcell füldugóval nyomta végig a "nagy" lövöldözős jelenetét. (ami a valóságban kb 3 mp-ig tartott volna, utána headshot: game over) vagy az fülhallgató volt, és azzal koordinálták a lövöldözés közben?
  • cargame
    Basszus almomban Krantzl tabornok limojat vezettem itt a varosban :DDDD nagyon durva alom volt, nem emlekszem tisztan de mintha egy epizodban lettem volna :DDD pfff na ez jol esett XD
  • mephi666
    linc beveri grecsennek, aztán majd mennek együtt józsibaráthoz vagy a maunikához krantz-el déenesvizsgálatra, hogy kié lehet a gyerek :S vagy ezt spoilerbe kellett volna?
  • Suffering
    még 2 + 2 rész van hátra. jövö héten van a sorozat finállé. utána jön még két epizod amiben a történeti szállakat lezárják. Annyit elárulok hogy Gretchenről és Sarahrol fog szolni
  • mephi666
    ennyi erővel ezt a topikot is át lehetne nevezni: "istenítjük a pb-t, akármilyen szar is lett... és beszólunk mindenkinek, aki véletlenül lehúzza a színvonalat, mert úgyis csak divatból fikázza..." kezd olyan lenni a dolog, mintha az elvakult pártszimpatizánsokat akarná meggyőzni az ember, hogy nem jó oldalon állnak... akkor is istenítik a nagyvezért, ha az tönkrevág mindent éppen...
    mellesleg most néztem imdb-n: 24részes a sorozat... duplarész 15én, aztán dupla júni 2án...
  • sztyui2
    Miva? 15-én, meg 22-én is lesz duplaepizód? Már nem csak 2 rész van hátra? Én úgy tudtam, ahogy a bannerbe is ki van írva, hogy május 15-én duplarész, és azzal vége. Vagy nem így van?
  • kuzco007
    najó de hogyan:O
  • Rockynhooo
    természetes :D
  • kuzco007
    mondasz vmit:P
  • kabel15
    Úgy ismered mint aki választani fog?
    Szerintem 2 legyet egycsapásra!
  • kuzco007
    hát az biztos h nagyon érdekesen fog alakulni a sorozat vége, vajon kit választ??;)
  • desigo
    nah ez már végre pörgős,izgalmas rész volt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Self a nyílt törésével már nem nagyon fog ugrálni.Akkora egy láma volt.Simán ő is bemehetett volna a hotelbe és segíthetett volna Lincéknek
    Linc mekkora komoly volt amikor a bankból kijöttek és lövöldözött
    Sara az évad szégyene.kb semmire se jó
    T-bag nagyon jó ,legjobb szereplő kb.Akkorát alakít.
    Mahone kezd teljesen szétesni...
    Michael most aztán agyalhat,hogy mit tesz.
  • kuzco007
    kurva jó rész volt:) jövőhéten duplaepizód, utána meg mégegy duplaepizód:P még 4 rész a PB-ből, jah igen, aki szeretné fikázni az nyisson egy fikázom a PB-t de úgyis megnézek mindent részt-topikot;) köszi:)
  • Herold
    Pont filmnézés közben jutott eszedbe recskázni?
  • Suffering
    Május 26-án adják le a Final Break-et a SKY 1-en
  • kommersz
    hm
    a mai resz minden percet elveztem.Reg volt ilyenem ezzel a sorozattal kapcsolatban:)