23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#21363 és azt is megsúgom, hogy ha belép elé valaki, az legfeljebb annyit változtatna, hogy 2 emberen megy át a golyó 1 helyett. szépen sorba felállítanának 10 embert, mind a 10-et átvinné egy ilyen puska, az egészen biztos. -
Lipi1980 #21362 Egy dolog lesz jó abban, ha vége lesz a sorozatnak:
NEM FOGJÁK FOLYAMATOSAN FIKÁZNI A FELIRATOT! -
Lipi1980 #21361 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha ezt elhibázza a mesterlövész, akkor nem is mester, hiszen annak nem akadály, hogy belép elé valaki, vagy lehajol a cél...
A feliratban persze vannak hibák, de én így is végig bírtam nézni és nem vont le semmit a film izgalmából... -
#21360 Na itt egy FELIRAT remélem jobb mint az előző,még nem próbáltam! -
#21359 Egyetértek, fércmunka a felirat. Ennyire azért nem kellene sietni vele. -
#21358 spoiler taget tessék már használni! -
#21357 szerintem nem is a gáz,hogy így adják ki,hanem az,amilyen helyesírási hibák vannak benne...ciki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kurva jó rész volt szerintem,Lincolnt már előre sajnálom...mi az amiért nem fogja tudni lelőni a mesterlövész? belerepül egy szúnyog a szemébe? vagy rosszul találja el? vagy tényleg lehajol Linc? esetleg beáll vki elé véletlenül? baromság...szerintem az lehet még elképzelhető,hogy van rajta golyóálló mellény.a mesterlövész meg először fejre célzott,utána mellkasra,ha jól emlékszem,tuti,hogy nem fejre fog lőni,hanem felsőtestre és így Linc megmenekül :) Cristina elég nagy geci,mostmár tuti,hogy nem jót akar,ha a fiait ki akarja nyírni...ez még rosszabb mint Krantz,mostmár a tábornoknak drukkolok,hogy kapja el Christinát és ölje meg. -
#21356 Hát Én is végigszenvedtem volna, de tényleg katasztrófális... -
#21355 nah meghal v nem hal meg?:D am úgysem az lesz amit mi gondolunk, mert akkora fordulatok vannak a Szökésben, h sztem az lesz, h kisüt a nap és a távcsőn megcsillan a fény, Lincoln ezt kiszúrja és elbújik:) -
#21354 Bocs, de ez nem így van. Én eddig soha nem kritizáltam feliratot, de ez olyan szinten katasztrófális, hogy ilyen feliratot még sehol sem láttam. És igenis ha valaki csinál valamit, csinálja jól. Ez olyan, mintha a pék, aki szar kenyeret süt, beszólna, hogy ideállhatsz és megsütheted jobban.
A felirat katasztrófa, a rész amúgy egész jó volt. És nem, nem fogok jobbat csinálni. Anyázni meg lehet, lepereg rólam, de ha valaki csinál valamit, minimum figyeljen már oda picit... Egy mondatban 3 hiba, meg ilyenek... Azért ezt nemár. -
#21353 Építő kritika volt! -
Lipi1980 #21352 Akko nem kritizálni köll, hanem javítani oszt föltönni!
Pffff. -
#21351 Egyébként a Story4!-n megy egy interjú a szereplőkkel,még az első évad ideje allat,akit érdekel! -
#21350 Szerintem meg visszajön Sucre és szól Lincnek,hogy hé,leesett a zsepid veddmá' fel!
Egyébként nem akarok senkit sem megdérteni,de ez a felirat (#21335) hemzseg a helyesírási hibáktól és félrefordításoktól. -
#21349 nah most h megvan a felirat már nézem is:) -
#21348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem meghal -
#21347 be fog állni valaki Lincoln elé. (pizza-s fiú, etc...) -
r4pt0r #21346 kb én is erre tippelek. :P -
#21345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jajaja :D vagy a távcsöves tagot leszedik mahonek hátulrol mert előre számoltak vele xd -
#21344 1-2 másodperccel mondjuk továbbtarthatna.. a következő rész tuti úgy fog kezdődni, hogy lincoln véletlenül megcsúszik egy banánhéjon vagy gyorsan leguggol cipőt kötni :) -
atesz111 #21343 a vége tényleg odabaszós:D -
#21342 köszönöm! ezt az oldalt nem ismertem -
Lipi1980 #21341 Én INNEN szoktam leszedni! -
#21340 hát ez nagy rész volt, főleg a vége!!! érdemes megnézni :-D -
#21339 torrenten kivul honnan lehet szedni? -
#21338 Köszi! -
#21337 hát ez gyors volt
kösz! -
#21336 a HD-hez is tökéletesen működik -
#21335 magyar felirat -
Dave0092 #21334 nagyon örülnék ha estére lenne a repackos HD-hez egy felirat :) akkor estére lenne mit nézni. szökés + lost -
Lipi1980 #21333 Tán Te felügyeled az összes fordítót, hogy azt állítod, hogy senki nem fordítja?
Ennyi erővel akár én is fordíthatnám, ha akarnám! Nem?
Vannak nálam sokkal nagyobb PB fanok, és jobb angolosok, akik nekiálltak már fordítani, ha már délutánra ígérték a magyar feliratot... -
#21332 senki nem fordítja. -
#21331 holnap nehogy kérdezgesd egésznap, hogy mikor lesz már felirat -
#21330 Már leadták,amúgy ki/kik fogják lefordítani? -
#21329 hajnali 2, bár azóta láttam 4et is, nem tudom, hogy mennyi pontosan az eltolódás, mert ugye amerikán 3 időzóna is keresztülmegy:D -
#21328 waiting -
#21327 Hajnali 2-kor????
(9/8c) -
#21326 pont előtted írták...olvasni is kéne,nem csak kérdezni -
#21325 Vki nem tudja magyar idő szerint hánykor kezdődik? -
#21324 és ha megszeretném nézni hajnali 2kor nem engeded, h megnézzem?:)